. Nedräkning!

Yeeeejj, nu är det 6 dagar kvar till BF. Jag längtar så mycket efter bebis så jag tror jag spricker. Vill bara att bebis ska komma nu. Helst redan igår. Magen är tung nu. Vill inte gå gravid mer. Bebis kom nu, nu nu nu ♥


. 10 days to go!

Nu är det nära, men känns ändå som en evighet. Så sjukt också att man inte kan få välja själv när det ska sätta igång. Varje dag går man ju och bara väntar och väntar på att något ska ske. Alltid lika tråkigt att få vakna varje morgon då det inte heller startat under natten. Men nu är väntan snart över. Jag längtar efter min bebis så himla mycket!! Micke frågar varje morgon om vi ska åka in och även varje gång jag får en förvärk. Han börjar nog bli lite nervös tror jag :)

Leo är på dagis nu och jag ska hämta honom kl halv ett. Ska passa på att tvätta lite och även vila. Behöver det känner jag. Om inte annat är det bara skönt att lägga sej i sängen. Jobbigt att vandra runt med magen. Blä!

Nu ska jag iaf äta lite frukost.
Ha en fiin dag :)

Leo gosar med bebismagen


. v 39

Bara 13 dagar kvar till BF, nu är det nära. Längtar efter min bebis så jag tror jag spricker!! =)
Idag ska vi åka till Gekås och handla det sista till lilla bebben. Ska bli kul och se om jag ens fixar att gå där inne med tanke på den satans värken jag får i magen när jag går och rör på mej. Men lika bra att fixa det sista nu så det är gjort. Har haft en hel del förvärkar i helgen så jag hoppas innerligt att det snart är på gång!

Leo är på dagis nu och klockan tolv ska jag bege mej till tandläkaren - uscha! Me don't like alls!
Ska passa på och vila innan jag ska dit. Har fortfarande en seg trötthet i kroppen som inte verkar vilja släppa. Men snart, snart får jag min ork och energi tillbaka. Gud så skönt!

Ha en fiin dag :)

. Ge mej min ork och energi tillbaka!

Usch. Ska inte graviditeten vara något fint och som man ska njuta utav? Nu i slutskedet vill jag bara spy på det. Vill inte vara gravid längre. Vill bara att min lilla pojk ska komma för jag orkar fan inte gå gravid mer. Sover dåligt på nätterna. Sover när Leo är på dagis och jag sover när han sover middag efter dagis. Hur mycket kan man sova egentligen? Eller är det normalt att vara såhär trött och slut i kroppen i slutskedet?
Försöker hålla humöret uppe och ge sken utav att man mår bra men det gör jag fan inte. Vill bara dra täcket över huvudet och sova nonstop tills det är dags. Orkar inte göra ngt. Har konstant värk. Kan knappt gå. Orkar och kan knappt göra några hemmasysslor. Känner mej som ett jävla kolli. Vill bara få min ork och energi tillbaka. Vill bli människa igen!
Känns nästan bättre att få gnälla av sej på bloggen än att hela tiden klaga hos andra. Känns bara som att det blir tröttsamt för personerna i min omgivning och jag vill inte känna mej som en grinig jävla surkärring. Blä!

Jag och Leo har iaf tagit oss en go eftermiddagsvila. Nu vill jag bara att Micke ska komma hem från jobbet så jag kan få krypa tillbaka ner i sängen och bara få vara ifred :(
Leo sitter och kollar teve nu, kanske skulle passa på att joina honom, så får jag ju lite avkoppling med.

Nä, ska dricka lite kaffe nu och se om jag kanske blir lite piggare utav det..

. Då börjar vi om på nytt

Jisses va längesen det va som jag skrev blogg. Går alltid upp och ner när det gäller att vara aktiv med sitt skrivande. Men ibland har man så mycket runt sej som gör att man inte alls vill dela med sej utav något.
Jag gör ett nytt försök med att börja blogga igen. Kanske kan vara gott att få skriva av sej lite emellanåt. Ska nog även också göra om utseendet lite med. Ändra designen och uppdatera med lite nya pics!
Går i väntans tider, vilket inte är någon nyhet. Är i vecka 38 nu och har BF den 22 maj. Det är inte alls långt kvar men ändå känns det som en evighet tills dess. Hoppas faktiskt att bebis vill komma tidigare då jag mår pest nu. Foglossning som spökar. Vaknar på nätterna. Orkar inte göra ngt hemma då jag får så ont när jag rör på mej. Att bara ta Leo fram å tillbaka till dagis är som ett maratonlopp för mej då det känns som att bebis ska titta ut på vägen, hehe. Smärtsamt och tröttsamt är det nu. Men som man säger - den som väntar på ngt gott..