|| HarSkrivitAlltförMycket!

Har inte bloggat något under helgen ju. Anledningen? Jo jag har bara inte haft lust att sitta vid datan. Så kan man ju känna ibland. Har egentligen haft en del att göra.

Vad gjorde jag i fredags då? Mitt minne sviker mej emellanåt så jag får tänka till lite. Vet iaf att jag tittade på 'Skeleton key' i fredags natt innan jag somnade. Lite nervkittlande var den, att jag ens klarade av att titta på den själv. Är feg för sånt. Kim var ju kvällens svikare och somna långt innan mej. Aja. Bra var den iaf!

I lördags gick jag upp vid o8.oo då jag hade ställt larmet för att gå upp innan Lucas vaknade och dels för att Kim skulle få lite sovmorgon. Tänkte vara snäll där men Lucas ville annat. Han väckte Kim så han fick snällt gå upp strax innan 9. Gjorde inte så hemskt mycket under dagen iaf. Tvättade och såånt trååk. Inna jag började jobba vid 17 så fick jag packa ner allt som jag skulle ha me mej till Syster. Åkte te jobbet och gjorde mina timmar. kl 21 vandrade jag bort mot sloa. Lyssnade på musik och hällde i mej en öl på vägen. Gött som faen var det. Väl hemma hos Syster så kunde man börja partajja. Gött som fan var det med öl. Underbart sällskap och massa bra musik. Träffade Jennies kompis Angelica från Veddige. Himla trevlig tjej.
Åkte in te Grand vid halv tolv typ. Jennie tvinga mej att snappsa sprit! Urk! Dansade lite och minglade runt.
Käkade kebabrulle och fick vänta i evigehter inne på Havets på mammas pizza. När hon väl fick den efter en lång väntan fick hon fel pizza. Hon blev förbannad och krävde pengarna tillbaka. Jag och Angelica tog taxi hem till mej.
Tog Ayo på en promenix i natten då han vaknade när vi kom hem. Tjötade lite till, sen däckade vi av. Hade en toppen bra kväll och hoppas att ni hade det med =)

Idag söndag vaknade jag upp med en liten snurrande känsla i huvudet. Fast det gick över lika fort igen. Var uppe och studsade redan 8.3o trots att jag somnade långt efter 3 inatt. Drack massa kaffe vilket var ljuvligt gott.
Under förmiddagen körde vi hem Angelica. Vi fick oss en lite roadtripp och Lucas passade på att sova middag under resan. Sjukligt trött och seg blev jag och mådde lite dåligt. Tror min bakfylla kröp fram så fort jag satte mej i bilen. Jag mådde som jag förtjänade, jag veeeet!
Hem och vila gärnet efter det. Sen vart det jobbatajm mellan 17 -21.

Så nu sitter man här. Dricker kaffe och lyssnar på musik i vanlig ordning.

Imorgon ska Lucas till dagis iaf. Han fick ju åka hem i fredags då vi trodde att han hade åkt på vattenkoppor. Men dem två prickarna blev inte mycket mer. Var iaf nere på vårdcentralen innan med honom då jag blev lite skeptisk till hans prick som sårat sig på kinden. Läkaren sa att det inga vattenkoppor är iaf. Han hade bara fått en liten irritation av nått slag.

Aja, nu ska jag göra annat. Hoppas ni alla haft en trevlig och bra helg, för det har iaf jag haft!
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll =)

|| Välja och vraka, vad ska man ta?

Har slösat massa onödig tid ikväll åt inget alls känner jag. Lucas har nu somnat och Kim kollar teve. Själv hade jag velat lira lite wow men känner inget ork till att sitta vid datan mer ikväll. Är lite seg nu.
Ska ta mej en cigg in the köket och slå en pling till min Malin. Efter det ska jag välja nån film att glo på. Har typ köpt 17 nya DVD's denna veckan, så nått borde det finnas att titta på. Kanske en skräckis/rysare? Fast det slutar bara med att jag har en kudde framför mej, drar täcket över huvudet och somnar. Inte så värst trevligt sälliskap man är då ^^
Jäjj. Nått ska jag nog kunna kolla på.

 Ha en treeevlig fredagskväll allesammans ^^,

|| Min Kim

Han är den bästa i hela universum. Fick en ny mobil av honom idag. Jisses vad glad jag är =) Älskar dej Kim. Du är fantastisk!

|| Från ingenstans, så stod hon där

Är sjukligt mätt asså. Blev så trött efter maten så jag orkar inte genomföra allt som jag skulle gjort idag. Lika bra det för SysterYster var inte heller på g för att flytta bokhyllan =P Sen skulle jag hämtat Lucas vagn med. Attans med, det glömde jag totalt av och kom på det nu. Mitt minne sviker mej ibland. På lördag ska jag eventuellt hem till Syster och dricka lite =) Jobbar ju kvällen på lördag så om jag är på gott humör och inte alltför trött så pallrar jag mej nog dit =) Ut och dansa lite hade nog inte vart fel =) 

Min lilla Jire dök upp från nowhere idag. Fann henne på Willys, efter att ha flytt sverige en vecka för lite värme och avkoppling. Kul var det iaf att träffa henne då det nu har gått några veckor sen vi sågs!

Kim satte mej i arbete och jag måste åka och byta däcken på bilen imån. Jag klarar inte av att göra sånt. Så Malin får gott följa med vilket hon oxå ville. Hon skulle vara mitt morala stöd och hålla mej i handen under tiden. Haha. Mjo jag vet att jag är fjompig. Mohaha.

Jahajaa.. Nu ska jag dricka lite mer kaffe och göra annat ^^,

|| Inte utan min dotter ..

Då var det morgon igen. Dricker mitt ljuvliga kaffe och ska strax väcka Lucas. När jag lämnat honom på dagis sen så ska jag hem och städa som en idiot. Orkade inte plocka iordning efter mej igår när jag hade monterat ihop min nya byrå och hyllorna.
När jag la mej inatt så kollade jag lite på "Inte utan min dotter". Den verkade ganska bra men jag somnade ifrån den, så jag får väl göra ett nytt försök med att titta på den ikväll ist =) De flesta säger att den är riktigt bra så jag hoppas att det är så med =)

Nehe nu har jag inte tid att klottra mer, ska ju fixa iordning Lucas, mej själv och sen åka te dagis.

Ha det så bra idag =)

|| Blää

Var så trött igår så jag orkade inte ens blogga något. Hade en lång dag igår. Den var rolig och den var trevlig =) Bästa av allt var när Malin gjorde sitt spontana teve köp. Lite problem hade vi för att få in den i bilen, men efter mycket om och men så gick det. hehe *as garvar* . Tror nog att allt folk som gick förbi oss fick sej många mega goa skratt. Tyckte faktiskt att folk glodde på oss lite, om inte annat så kände jag mej iaktagen och jäävligt dum, och om dom nu skrattade åt oss så hade det inte vart så konstigt! (för vem som helst, förutom jag å Malin, hade ju fattat att vi inte skulle få in en teve så som vi från början hade tänkt).. Ni kan ju tänka er synen på två tjejjer som står och skrattar som fan samtidigt som dom försöker få in en gigantisk inpackad teve i en liten bil som är fullproppad med med en massa andra saker. Slutligen fick vi plocka ut allt som fanns i bilen för att sedan fälla sätena. Lägga in teven först och lägga tillbaka allt på och runt den =P haha. Vilket ansträngande jobb det var asså

Idag är jag trött. Som faaen. Sov jätte dåligt inatt. Blää.
Aja, nu ska Lucas snart te dagis, ska nog passa på och vila under de 3 timmarna. Eller nått.

Ha en bra dag =)

|| Kräftan 26 september

Tidigt på dagen kan det finnas en tendens att se för negativt på en viss situation. Det gäller bara att kavla upp ärmarna och göra det som måste göras. Att se konkreta resultat ger förnyad energi.


|| Kräftan 25 september

Humöret är på topp även när saker och ting sker så snabbt att stressen gör sig påmind. För din del är det ovanliga idéer som gäller, kanske en resa till en helt ny plats. Försök att hålla båda fötterna på jorden mitt i alla begeistring.


|| Vilken härlig morgon

Somnade reltivt tidigt igår så idag var jag uppe och hoppade kl o7.15 . Kaffet smakar ljuvligt och jag är på ett sådant fantastiskt gott humör =)
Snart ska Lucas till dagis och efter det ska jag åka hem till Ann och dricka kaffe. Sen ska vi köra Philip och efter det hem till lilla mej.
Sen kommer Åsa till mej oxå. Runt två tror jag det var bestämt =) Holy shiet. Hon har typ 13 dagar kvar till BF! Mys som faaen!

Annars är allt som det ska vara. Tipptopp!
Ha en bra dag allesammans

|| Tysthet

Det är tyst. Känner mej döv. Kopplar bort. Stänger av. Vill inte. Vill inget.

För att få tänka på annat imån så tänker jag förutom att betala resan, shoooooppa en massa ^^


|| Kryper ihop

Me don't want to do a fukking thing . Hatar allt !
◊ ledsen i ögat ◊

|| Gäääspar

Jo jag är lite trött idag faktiskt. Somnade sent inatt, låg och bara vred och vände mej. Fanns inget bra på teven att somna till heller. Kl o2.oo stängde jag av helvetet och tvingade mej att somna. Vilket jag uppenbarligen gjorde tillslut.
Lucas sover fortfarande. Han nog lika trötter som mamma sin idag =P Ska väcka honom strax. Han ska ju till dagis sen. För min del händer det nog inget alls idag. Ska göra lite ärenden när jag lämnat pluttas, eller om jag kanske gör det innan jag hämtar honom. Hmm. Du vette fasen hur jag ska göra. Eller så väntar jag med att lämna in mina papper tills imån. Blir nog att jag skjuter upp på det tills imån. Jag är bra på sånt. Allt ligger framför mina fötter heeela tiden. 
Mååste vika tvätt idag oxå. Det är ju så himla roande asså. Uscha å fyfaen va tråååk.

Ha en bra dag allesammans ^^,

|| Kräftan. v 39. 24 september

Dagshoroskop
Hemma råder en fin stämning, men det behöver inte hindra dig från att ta tag i praktiska detaljer. Tvärtom ger den nu förhärskande friden dig möjligheter att få vissa saker att gå i lås.


Veckohoroskop

Mars träder in i ditt tecken igen den 29:e och markerar därmed början på en ny tvåårig cykel som handlar om hur du använder din energi för att få saker och ting gjorda i världen. Det som händer den närmaste tiden är dock att likna lite vid en tjuvstart. Du får vara beredd på att du kommer att behöva gå tillbaka och göra om vissa saker. Hur som helst har du under veckan förnyad energi som gör att det du behöver få gjort kommer du också att kunna genomföra. Det är mödan värt att investera tid och energi på intellektuella intressen som att skriva eller samla kunskap. Gör stora projekt mer hanterbara genom att schemalägga överkomliga delar av dem. Detta är en tid när du kan vara ganska lynnig, men du har också alla möjligheter att ägna dig åt djupt kreativa processer.


|| yejj

Finally så fick vi det färdigjort. Pust! Har liirat ganskalänge nu och höll nästan på att ge upp =P Denfay kom och imba hjälpte oss =) Wiiehoo. LilleJag & Olestolle dingade oxå. GZ!

mohaha..
Nu är det bedtajm för min del. Lucas ska ju till dagis imån så man ska ju upp vid o7.oo typ. Nehe. En cigg på detta sen får jag la krama kudden.

G'natt g'natt och sov så sjukt gott allesammans

|| Aj löv!

En påse ostbågar, massa koppar kaffe och en massa World of Warcraft. Kan man tillbringa en söndagskväll på ett bättre sätt =D ?
Nu har man sooovit sen man kom hem från jobbet, så jag ska nog kunna liira i en helvetes massa timmar. Wiihehoo!

|| Uppe i god tid

Aah rusa upp ur sängen när larmet ringde. Dock blev jag lite förvirrad då min väckarklockan stod och blinkade och visade tiden o1.o8. Efter att ha tänkt efter lite fort så fattade jag det strömmen antagligen hade gått här för över lite en timma sen =P
Nu ska jag vandra te köket och hälla upp mitt nybryggda kaffe och avnjuta det med mitt korsord. Kosi kosi.
Jobbar mellan o7.oo - 16.oo idag. Med tanke på att jag redan var uppe kl o5.3o så kommer jag runt 16 tiden att vara död. Som en zombie. Ja en evande död. Typ. You get the point.

Bla bla bla bla. Nu har jag inte tid att klottra här mer. Har annat att göra..

Hoppas alla sover jäääffla gott nu. Vill jag med göra om jag ska vara ärlig !

|| Kräftan 23 september

Idag kan du med fördel ägna dig åt personliga projekt som motiverar dig genom att du kommer till insikt om dig själv. Du börjar se ljust på framtiden och kvällen bjuder på en förtrollad stämning.


|| Tusen tankar


image95

För min ensamhet är kanske av en annan sort än din ..

|| I'm all alone

Helt tyst är det. Bara min musik som spelas på låg volym. Både Lucas och Ayo sover gott. Min Kim är iväg med Jenny och Matilda som ska göra Falkenberg osäkert ikväll ^^,
Som vanligt så sitter jag här med min kaffe kopp och kollar runt på nätet. Finsn inget kul alls på teve som kan roa mej. Ska nog wow'a lite tror jag.. Kommer förmodligen hålla mej vaken tills Kim trampar innaför dörren inatt. Var ganska längesen jag somnade ensam. Så jag håller mej nog vaken. Tänker faen krypa ner i sängenmed Kim. Inte fan helt själv. Nehe!

Jäjä. Nu ska jag göra annat.
Ha en riktigt bra lördag allesammans =)

|| What a day!

Fyfan. Försov mej imorse. Jävlaskitsatansfanskap vad jag hatar det. Hade verkligen as svårt för att somna igår då tjejjerna ovanför oss hade lite partajj. Hoppas på den tystare kväll ikväll..
Iaf. Dagen gick ganska fort trots att jag fick iiila iväg te jobbet. Efter jobbet åkte jag förbi Ann och tog en snabbis kaffe innan det var dags att bege sej hemmåt =)
Nu är man hemma. Dricker kaffe nu med =P Ska snart laga käk och sen ska jag bara ta det lugnt. Ska lira wow kväll iaf. Sen ska man upp tidigt och jobba imån igen. Wiiehoo.

More to come maybe


|| En påse onyttigt.

Sitter här med min goa påse innehållande "Lättsaltade Potatisskruvar". Mumma!
Har haft en otroligt bra kväll på jobbet. Allt flöt på. Kalasbra gick det. Pratade med distriktsköterskan när jag anlände te jobbet innan. Ska träffa henne nästa onsdag ang deligeringen. Äntligen ska jag få den =) Valde ju att inte ta den när jag börjad mi´tt vik så jag kännde mej osäker och ville komma in i jobbet. Att ha deigering innebär att man har ett viktigt ansvar. Men nu har jag ändå jobbar sen i slutet av juni. Dags att införskaffa sej en deligering nu. Känner mej mogen för det. Ska bli kul.

Nu ska man inte göra så mkt. Kolla runt lite på nätet. Ta mej en cigg eller två, eller tre kanske fyra för att sedan krypa ner i bingen för att sooova. Larmet drar igång kl o5.3o då det igen är dags att gå upp och jobba =)

Nehepp. Ska inte slösa mer tid här. Ska ägna kvällen åt min underbara ängel ♥

|| Oj då

Shiet va tiden sprang iväg. Nu ska jag hälla i mej en kopp kaffe! IGEN! Mohaha. Måste fixa en macka te kvällen och sen iiiila iväg till jobbet. Ska vara på 'bil rundan' ikväll. Soft som fan. Ska köra några extra varv runt sloa och tuuta. Mohaha.
Nehe. Har inte tid att sitta här mer. Plikten kallar!

|| We did Marocko.

Satt och kollade igenom min data nu och hamnade i mappen från när vi var i Marocko dec-04.
Måste bara lägga upp lite bilder.
Enjoy !

image143






 Orkar inte lägga upp mer bilder nu. Men Gud va man tänker tillbaka på den tiden då när vi var där nere. Det var så kul. Haha!


|| Me and Sis

Jag är likblek som alltid när jag hamnar på kort med Sis. Hon är alltid så brun.
Vad är då jag? Vit som snö. Mohaha

image142

|| Jag och mitt kaffe

Som vanligt sitter jag med mitt goa kaffe. Hade nog vart nått som var ganska fel om jag inte satt med en kopp kaffe i handen =P Som sagt.. jag och mitt kaffe, jag och mitt kaffe! Gott gott.
Annars händer det inte så  mkt. Lucas sover lite middag. Funderar på att lägga mej en stund jag med. Hade vart gott att sova igen =) Fast då lär jag bli helt slut i huvudet sen när jag ska jobba. Kanske lika bra att fortsätta dricka mitt kaffe och bara vara på ett gott humör.

Kaffe är gott ^^,

|| Behövligt

Fan vad gott det var att vila en timma =) Låg och kollade på E! kanalen. Trodde inte ja skulle somna ifrån det intressanta programmet, men det gjorde jag allt! Ska slänga i mej en snabb kopp kaffe och ta mej en cigg.
Ska hämta Lucas på dagis snart. Åker till jobbet sen strax efter 15.
Mina tider under helgen är ändrade btw. Ist för att jobba dem få timmarna på kvällen så ska jag få gå in för nån som är sjuk. Så ist ska jag jobba o7.oo - 16.oo både lördag och söndag. Men det gör inget. Kan iofs vara gott att få somna i tid någon kväll för en gångs skull =P

More to come

|| Lovely morning

Jaha, då var det fredag idag ja. Har haft så mkt att göra i veckan så dagarna har bara rusat förbi. Eller jag har inte haft mycket att göra men har hela tiden haft det kul. "Poff" så har en dag gått. Så nu sitter man här på en fredagsmorgon =) 
Susanne ringde mej från jobbet igår och frågade om jag kunde komma in och jobba kvällen idag. Självklart kunde jag göra det. Så nu så ska jag jobba heela helgen. Enbart kvällarna, men det är så sjukt soft så det är bara kul =)

Lucas sitter just nu i sin egna lilla värld och kollar Teletubbies. Jag verkligen hatar dom men han ville så gärna ha dom och han bad snällt för att få dvd'n när vi var inne på Lekia igår. Jag offrade mej och köpte skiten. Lucas är fast och verkligen älskar dom. Hmmmpf!

Enligt som Lucas själv säger så har han nu 3 favorit program;
1. TippTopp - (Musses Klubbhus)
2. Ännie - (Små Einsteins, finns en flicka där som heter Annie)
3. Tabbi - (Teletubbies)


Nej nej, nu är det dags för mej att göras iordning. Snart dags att åka och lämna Lucas på dagis och sen hem och soofta. Kanske fördriva tiden med lite wow? Kanske städa? Diska? Dammsuga? Sova? Tvätta? Prata i telefon? Ja, det finns en massa valmöjligheter så jag behöver inte bara sitta och glo in i väggen =P 

|| Kräftan 21 september

Någon i bakgrunden drar i vissa trådar och mycket är vunnet om du kan markera dina egna gränser. Anar du ugglor i mossen ligger det säkert mycket i det. Håll hårt i plånboken.


|| Mys med myskläder

Sitter här och pillar lite med bloggen. Försöker fixa och trixa så jag får min bild större.. större blir den, men fotot blir ju sämre. Hmm . får pilla mer med det imån ist. Börjar tappa tålamodet nu =P
Sitter här med mina goa mysbyxor med tillhörande linne från Kappahl som jag köpte innan. Dricker även kaffe ur Kims fina mugg jag köpte till honom innan. Den e ju hans så den ska jag ju egentligen låta vara, men var tvungen att se hur koppen var att dricka ur. hehe. en kopp kärlek var det ja ♥

Nu har jag slängt några timmar framför datan denna kvällen med. Ska strax krypa ner gemte min älskade Kim som sussar vackert.

Sov gott.

|| En kväll på Donken

Hade det askalas mys ikväll. Ann, Simon och Philip kom förbi sent i eftermiddags på kaffe. Lucas och Philip lekte som faen tills det var dax att bege sej te Donken. As gott käk (som alltid) men blev hungrig lika fort efter man åkt därifrån (som vanligt) =P . Kidsen lekte av sej i Donken-kanan och jag hakade på =P Bebis som jag är så kan jag inte låta bli ju. haha. Kul som fan och verkligen as trevligt var det! Bilder från dagens idag kan ni se här. Det enda Lucas sa när vi åkte hem i bilen var :
- "Åka Feebib kana. Feebib åka hem nu. Åka me kana Feebib."
Han saknade Philip jätte mycket ju. Nästa gång ska vi inta Busfabriken. Fysatanigatan vad kul !

Väl hemma runt strax i nio intog lilla familjen soffan för att kolla Heroes. Lucas som har haft en riktigt energifullspäckad dag somnade på typ 10 min. Nu sussar han gott i sin lilla säng med de nyinhandlade sängkläderna =) Han sover lika vackert som en ängel med sina döskallar! ♥

Nu ska jag checka läget med Naessa. Tycker hon har suttit i innet på tok för länge nu ;) WoW ftw!

|| Shopping =)

Efter ett långt kaffebesök av Ann så åkte vi in te stan med Lucas och shoppade lite. Mys och trevligt. Underbart!
Snälla Syster var här innan med och fixade mitt hår med. Tack ♥

Har precis städat iordning lite här hemma, så nu är det snart dags för mat. Känner mej lite hungrig nu efter denna långa dagen. Va ska man annars göra idag då? Inget alls. Kolla Idol och Heroes. Plus lira lite wow på med såklart!

More to come

|| 88 dagar kvar

Vårat hotell
Fyfaen va jag längtar tills vi ska åka alltså!
Gosh så mys och underbart det ska bli.
image140

image141

|| Kräftan 20 september

Idag är du inställd på att på allvar ta itu med det du måste göra och leva upp till ditt ansvar. Mycket kretsar kring din förmåga att komma överens med andra. Allt ser dock ut att gå i lås.



|| Kaffesamtal

Sitter som vanligt i tele med Ann såhär på morgonen. Hon klagar över att få behöva sitta ute å röka. Då säger jag att : "Därför är det så gott att komma till Jess, för här kan vi dricka kaffe och ta en cigg under bordet!" Under bordet? LOL va jag skratta när jag sa det. Ska nog bli nya trenden för att utmärka sej lite tror jag =P

Nått annat wierd är oxå att jag drömde att jag kom med i Idol. Bland dom 20 bästa finalisterna trots min absolut räliga sångröst Gud givit mej. Juryn älskade mej. Men sen sprack allt, jag vaknade. Undra om svenska folket hade utsett mej till Idol 2007!? Mohaha eeh not!

Aja, ska fortsätta mitt lilla samtal med Ann nu, hon e nog trött på att höra när tangenterna knappas på för fullt.
Ska rusa te köket och fortsätta dricka mitt kaffe!

More to come

|| Fint.

Älskade Daniel med min älskade Lucas
image139

|| Febrig

Blir varken dagis eller jobb idag. Lilla Lucas har åkt på feber nu.
Får bli en lugn dag för oss båda framför teven ist.

image82

|| Hejsan världen

God morgon. Sovit gott ? Det har iallefall jag gjort. Så gott att jag knappt ville ta mej ur sängen!
Sitter som vanligt här med mitt kaffe på morgonen. Lucas tittar på teve och är i sin egna lilla värld. Playhouse Disney är en storslagen favorit när det gäller teve kanaler. Lek-och-lär program till tusen. Lucas är så sweet när han "hjälper" till och härmar det dom gör på typ 'Musses Klubbhus' och 'Små Einsteins'. Han lär sej jätte mycket samtidgt som han tycker att själva programmet är kul. Kanske inte så kul info för Er men jag tycker att det är kul =)

Min blogg, mitt liv, mítt tycker och mina tankar! Så var det ja. Eller nä just det. Jag är ju dumdum. Så när klockan är såhär tidigt på morgonen så är det någon annan som sitter och knappar i min blogg. Fan, måste nog ändra mitt lösenord genast!

Nej, nu ska jag dra mej till köket och ta mej en cigg och fortsätta att njuta av mitt kaffe. Sen är det dagis för Lucas i några timmar medans en annan är på jobbet och gör sin plink.

Tjo fräs!

|| Kräftan idag

Dagshoroskop - onsdag den 19. september

Det är en dag då du lätt känner dig väldigt pressad. Med så många bollar att hålla i luften blir det lätt för mycket av det goda och några uppgifter får du nog bara låta vara. Kanske borde du ägna dig åt att städa ut sådant som inte fyller någon funktion.


|| G'natt g'natt

Nu är det natti natt för min del. Är ganska trött nu efter mitt wow spelande. Blir en del tid man lägger ner på det. Men vafan, bara man sköter allt annat så ska det fan inte vara några probs med att slösa en massa tid vid datan =P Det är ju min hobby, så varför ska jag slösa en massa dyrbar tid på sånt jag inte tycker om eller intresserar mej av?! Jejj. Nog snattrat om det.
Nu ska jag sova. Upp och hoppa runt 7.oo typ. Iväg med Lucas till dagis vid 9.15 för att sedan jobba några timmar. Det är underbart att jobba. Älskar det!

Sov Gott och Natti natt.


|| Härmed så dumdumförklarar jag mej själv

.. Lika bra det för det gör ju alla andra redan. Jag är en sån inte kan uttrycka mina egna åsikter och ord, då jag är en inkompetent och svag jävel som alla skrattar åt.. Jag är inget annat än en jävla bebis i andras ögon. Jag har absolut inget att säga till om då jag alltid låter alla andra säga min mening och mina tankar och ord.
Så om jag skulle yttra mej om något. Tro absolut inget av det. För det är någon annan som sagt att jag ska skriva så.

Mitt liv, mitt val, mina åsikter, mina tankar, mina funderngar! INGEN kan ta det ifrån mej. Mitt namn är Jessica Norberg och är 23 år. Förutom att jag är en vuxen människa så är jag även;  mamma, flickvän, mamma, syster, dotter, barnbarn, sambo, hundägare, älskad och hatad och en vän till några få.

Acceptera och ta mej för den jag är. Finns inget som kan ändra på mej


|| Urk !

Tryckte precis i mej 2 ägg och nu känns det som att jag ska spy! Fyfan vilken äkkel känsla.
Låt mej spy ist för att gå runt med känslan jag.tror.jag.kommer.att.spy.nu.men.det.kommer.inget är FAN så sjukt irriterande!


|| Dagens LOL

haha haha haha haha. Där fick jag mej ett jäääkla gott skratt alltså. Haha.
Tillåt mej att få skratta lite till. Haha haha!
Jag vet att jag är lam och jääävligt löjligt men shiiiet va jag garvar! Haha.
Dagens absolut roliga alltså! Jisses! Haha.

Nu är man hemkommen från jobb och dagishämtning och allt vad det heter.
Kim tog Lucas och Ayo och åkte med Matilda till Vallarna. Jag då som är så sjukt lat
valde att stanna hemma och städa och spela min älskade musik!

More to come

|| Inringd

.. Yesbox. Ska jobba idag. Skulle egentligen bara gått in mellan 14.oo -16.oo. Men han som jag ska går för dom 2 timmarna var tvungen att sluta tigare så jag ska börja redan 11.45. Yes! Lite mer timmar blir det iaf. Sen imorgon ska jag jobba med, då ord pers har utbildning. Ska in och jobba extra nåra timmar där med. Jobb som jobb, tider som tider. Huvudsaken är att dom ringer in mej när dom behöver mej. Jag blir bara glad.

Sen när vi slutat ska vi träffa Matilda som är hemma och hälsar på från Norge. Vettefasen vad vi ska göra ännu. Men nått roligt blir det nog.
Ikväll blir det lugnt iaf. Får väl se om Kim sätter sej och fortsätter med det han höll på med igår. Jag satt snällt på stolen brevid med mitt kaffe och "hjälpte" till lite med guidning! Hihi.
Det blir nog dags för att inhandla sej en till dator. Eller en laptop iaf! =)

Nehee. Nu vaknade Lucas som tog sej en rejäl sovmorgon (Inte så konstigt när han var vaken mellan typ 3-4 imorse). Ska lämna han på dagis kl 11.oo. Sen ska jag roa mej med det jag tycker om. Nämligen att jobba!

Ha en bra tisdag allesammans !

|| Thihi ^^,

Kim gav wow ett försök ( ! ) Trodde aldrig i hela min fantasi att han skulle gå med på det. Med tanke på att jag vet vad han tycker om det. Men det verkade som om han gillade det. Får se imån om han ger sej på det igen och fortsätter med det han höll på med ikväll. Han såg rätt nöjd ut faktiskt =) Hade vart jätte kul om han verkligen hade velat börja spela. Får väl se va som sker. Antingen hissar eller dissar han det. Återstår att se =)

Simon dinga 40 precis och ska äntligen få sej sin Spruttibangbang. Mohaha. GZ!

Nu är det bedtime för oss.
Kan undra va Kim kommer drömma om inatt. "Not enough rage" haha!

World of Warcraft ftw


|| Tackar!

Det är ingen idé för mej att göra upp några planer egentligen. Nu har jag fått extrapass varje helg. Så det jag kommer ägna min helgkvällar åt är att jobba =) Men det är bara kul. Lilla Jess tackar faktiskt inte nej till jobb heller för den delen!
Vardagarna blir min fria tid. Helgerna blir till att jobbajobbajobba.

Snartkommerminlön.skavibetalainresterandesomärkvarresan! Wiiehoo!
Sen slipper man tänka på det!

Längtar tills Kim kommer hem. Wihi. *håller tummarna för mej själv*

|| Wiiehoo

.. Hoppas hoppas hoppas. Ska försöka iaf. Du kommer definitiv tveka men jag ska allt göra ett försök. Smajlet igår avslöjade dej faktiskt. Jag vet att du vill men inte vågar ta steget! Tillsammans kan det bli bättre än bäst! Thihi. I will give it a try! Jag kommer tamejfan inte ge upp heller! Haha!
Såå se till att komma hem från jobbet nu älskling!

|| Kräftan v38

Kräftan - Måndag 17 september 2007
Någon som normalt håller sig i bakgrunden är inte lätt att tas med idag och du kan behöva bita ifrån. Finn dig inte i vad som helst. En släkting kommer med goda råd som är värda att tas på allvar.


Kräftan - Veckohoroskop vecka 38
Under veckan ingår Solen ett aspektmönster med Mars och Pluto, något som skapar ett intensivt mentalt tryck och som kan innebära att du känner dig angripen av någon som håller sig i bakgrunden så att du inte enkelt kan slå tillbaka. Underskatta inte en situation som bara intensifieras allt eftersom veckan fortskrider. Om nödvändigt bör du kapa band som känns hotfulla hellre än att riskera att en konflikt eskalerar. I detta avseende kan tisdag och onsdag vara mycket stressande, och du kan förenkla situationen genom att säga upp osunda bekantskaper. I hemmet och i ekonomiska frågor kan du dock förvänta dig goda nyheter och fördelaktiga inflytelser. Det finns människor som står på din sida.


|| Ny vecka, nya tag

Så tänker jag alltid när jag vaknar upp varje måndag =) Nu är det tllbaka in i dom vanliga rutinerna. Lucas ska vara på dagis varje dag 8.3o - 11.3o. Då har jag lite "fri" tid. Dom timmarna gör mkt. Då kan jag passa på att bara "vara". Dessutom så älskar Lucas dagis. 
Har ju jobbat heela helgen lång så nu ska jag bara njuuta och ta det lugnt. Dricka kaffe, prata i telefon, sitta vid datan och bara göra inget alls =)

|| Havet

.. det blåste satan nere på beachen. Både Lucas och Ayo var lika glada för det =) Lexi med. Haha, den katten är inte frisk. När vi rastar Ayo så följer hon alltid med =P
Det var iaf mysigt att gå nere på stranden, trots blåsten.
Nu har man käkat kvällsmat och det är snart dax för Lucas att nana. Kim ska kolla teve vilket jag just nu tycker e tråååk. Så jag kommer förmodligen ägna mej åt det jag absolut inte kan hålla mej ifrån, nämligen World of Warcraft =)

|| Äntligen =)

En sådan känsla. Är så glad =) Nu har man äntligen dingat 50. Nu jäfflar ska jag ta 60 inom några dagar. =P Så då borde ni fatta att jag kommer ängna min fria tid med att lira wow =) Mohaha!

I'm happy. Nu ska lilla familjen ta Ayo på en strandpromenad! =)

Update later ^^,

|| En känsla ..

.. jag har inom mej just nu är irritation !
Har haft en toppendag på jobbet. Var först ganska trött, men Susan fick mej på gott humör. Fan va vi skratta. Ska ju ha personalfest den 5 okt. Ser fran emot den för det ska bli riktigt kul =)
Men det var inte det jag skulle skriva om nu. Jo mitt humör var på topp tills jag kom hem. Jag blev inte på dåligt humör för att jag kom hem, utan pga andra faktorer som retar och irriterar mej..
Så nu när Kim kollar teve och Lucas nanar middag ska jag liira en massa wow. Ska dra ZF en snabbis nu. Gjorde en beställning och får nu hjälp av Ann och Tim. Det tackar man för. Har velat få denna questen gjord i evigehter nu men det har aldrg blivit av. Plikten kallar. Nu ska jag slåss! Like hell ^^,

|| Ganska avis

.. Kan man lätt säga att man är på alla som ligger och sover gott nu. Hade absolut inte vart fel och krypa ner under täcket igen. Att det regnar ute gör saken inte bättre. Usch och fy. Sitter här med mitt kaffe och glor.. Ska strax ta Ayo på en blöt promenix innan jobbet kallar.
Idag är jag trött. Som faen. Ändå så somnade jag inte så speciellt sent igår. La mej ändå vid tio. Blir nog piggare när man kommer ut =)

Ha en bra dag ^^,

|| Wow Wow Wow

Me want to play! Men vafan, ska ju upp kl 6.. hmm. Får nog ta och göra ZF imån när jag slutat jobbet. Blir lätt att man sitter ett x antal timmar ju. Hade jag inte haft jobbet imån så hade jag defenitivt satt mej och lirat nu =)

Nu ska jag ta mej en ciggis i köket och sen krypa ner i sängen och krama min kudde ^^,

Ska vi liiiira en massa imån =) ? JAA! Absolut!

|| Snart..

Jahopp. Då har i stort sett hela denna dagen gått. Ska strax iväg och jobba. Eller nja om en timma ska jag åka hemifrån. Ska upp och handla nått som jag kan käka på jobbet senare =)

Annars är allt för övrigt bra. Tror jag. Mitt humör idag är iaf bra. Det är ju bra.

|| Så himla sött!

Har precis pratat med min bror på msn. Fick se lilla Roy med =)
Så himla söt den lille pojken är alltså!



Fler bilder på Roy kan du se här !


|| Lördag

Jobbade igårkväll. En hektisk kväll som blev nästintill kaos. Första gången jag var med om det. Men vi fixade det bra. Trodde inte vi skulle hinna men vi var färdiga vid 21,30 och då kunde jag sluta. Idag ska jag jobba kvällen igen. Är insatt som extra personal så jag ska bara jobba 17-21. Najs som faen. Hade vela lira en massa wow när jag kommer hem men vette fan om jag pallar. Ska ju upp kl 6 sen och jobba på söndag xD
Får nog roa mej med lirandet på söndag ist =) Eller nått =)

Ska snart in te stan och uträtta lite ärenden. Annars så ska jag bara ta det soft i väntan på att få åka iväg och jobba. Ha en underbart fin lördag. Det ska jag =)

|| 94 days to go

Åååh va jag längtar! Den 17 dec är det Farväl Falkenberg och Hello underbara Fuerteventura =P
Vill åka nu nu nu nu nu .. ^^,
image137

|| Helgen = Jobba

Oh yes. Me like. Jobba kvällen idag och på lördag. På söndag jobbar jag förmiddagen. Hela helgen är uppbokad för min del. Det gör inget, för jag trivs med att jobba helgerna. Det är så soft!
Så Lucas ska inte till dagis försen kl 13,30 idag. Kim hämtar honom när han slutat..
Ska ev köra upp till Ullared när jag slutat ikväll xD Om nu Malin inte kunde fixa någon annan som kunde köra.. jäjä.

Nu ska jag göra det gamla vanliga. Dricka mitt kaffe och kolla runt på nätet i vanlig ordning! Kanske man får sej ett besök av någon sen. Jag som är så sällskapsjuk =P Mohaha.

|| Kort sammanfattning av dagen

  • Besök besök och åter besök. Druckit massa kaffe.
  • Tvättat. Fy fan vad trååååk det är.
  • Hämtat Lucas på dagis. Hem och leka en himla massa med Lucas.
  • Hämtade Kim på jobbet.
  • Tvättat ännu mer. Trååk.
  • Lilla familjen var ute på långpromenix med Ayo.
  • Ätit äppelpaj med vaniljsås. Gootigottgott 
  • Pratat i tele. Tycker inte jag gör annat. Eller?
  • Kollat Idol. *skrattar*
  • Campat i köket. Vart annars?!
  • Tvättat ännu mer. Finns inget tråååkigare asså
  • Tittat på Heroes -Den absolut bästa serien ever. Aj löv it!
  • Dratt av mej löshåret. Smärta smärta =/ .
  • Kollat runt på nätet. Gillar att snoooka ;-)
  • Ska kanske lira wow nu =) *besatt igen*
  • Sen glo på mer teve för att slutligen krama kudden. Åååh så underbart gott ^^,

|| SysterPlutt

image136
Snygg Syster!

|| Döv? =S

Ända sen jag vaknade så har jag typ inte hört nått. Allt är jätte dovt. Känns precis som att jag kört in bomull i öronen eller nått. Känns helt wierd. Det försvinner inte heller. As irriterande. Orka gå runt och vara halvt som halvt döv? Tss..


|| Yes

Bemmaningen ringde mej innan och ville att jag skulle komma in och jobba på fredag och lördag! Fan v ad underbart! Älskar att jobba. Man är i sin egna lilla värld. Man struntar i allt runtomkring. Man slipper alla bekymmer och besvär.
Det är precis som WoW när man tänker efter =P Haha!

|| Saknar dej!

image135Satt och tjötade med min älskade bror på msn innan. Kunde inte låta bli och ta ett print när jag fick se lilla Roy i camen. Jisses.
Har nog knappt ens fattat det ännu att Daniel har blivit pappa. Tror nog att man väl kommer att förstå det när man kommer dit och får se han med den lille i famnen.
Åååh, bara att kunna få åka upp till Luleå och få gosa med Roy är nått jag vill göra nu. Nu nu nu. Gooosa massa med liten beeebis.

Min bror saknar jag så sjukt mycket. Det händer ofta att jag börjar gråta när jag tänker på Daniel. Han är så långt borta.. Alldeles för långt borta. Jag saknar honom. Han är den bästa som finns. Han är min älskade lillebror. Den allra bästa i hela universum.


|| World of Warcraft

Har spelat en stund nu. Jisses vad timmarna springer iväg när man kommer in i sin andra lilla underbara värld. Det är gott att bara sätta och spela på kvällarna. Men jag har lovat Kim att det absolut inte ska bli till en vanesak (då jag vet hur mkt han verkligen avskyr wow) . Ska försöka att hålla mitt ord. Iaf med att inte spela sååå mycket. Bara liiiite.. då och då..

I love my Night Elf Warrior

|| Ett gott skratt

Åkte hem till min Maaulen innan på ett litet kaffe besök. Även Jannica var där. 
Inte för att jag var på så gott humör men det var gott att komma iväg en stund.
När vi satt och pratade om något så kom det upp massa saker i mitt huvud från när vi var i Halmstad i höstas. Jag bröt ut i as-total-flabb och tårarna sprutade på mej. Såg bilden när jag bara pladask föll ihop å ramlade utanför McD på fyllan och villan i ös regnet.
Även kunde jag se bilden i mitt huvud när Malin skulle göra snygg entre på B&B då hon snubbla och ramla ner för trappan, och på vägen tappade sina pumps som åkte hela vägen bort till baren. LOL. MOHAHAHA.
Detta var det absoluta dagens roliga! Haha.
Jisses vad tokiga saker man har vart med om på fyllan! *skrattar för fult*

|| Förlåt..

Men just nu känner jag mej psykiskt instabil.
Mår inte bra. Vill vara ensam. Ska stänga mej inne ett tag och bara vara.
 Bli inte arg på mej. Men just nu vill jag vara ensam.
image134

|| Hemkommen

Jejj. Aah. Nu är Lucas på dagis iaf. Egentligen borde jag gå och lägga mej och vila. Är ganska sugen, men är inte direkt trött nu.. Har ju ändå vart uppe en stund nu. Eller ett tag. 2 timmar snart. Frågan är om jag blir tröttare av att lägga mej nu. Kanske ist borde nana en stund senare, för Lucas kommer säkerligen vilja sussa middag sen när han har kommit hem från dagis..
Kan fundilera hur mkt som helst, just nu kommer jag inte fram till något vettigt ändå.

Ska ta mej en kopp kaffe nu (igen) och låta mina tankar rinna iväg..

All Good Things [Come To An End]

|| Fiiifan..

Är sjukligt trött idag. Ah det är jag jag verkligen. Tänker klaga över det ändå, även fast det är mitt egna fel. Det är självförvållat, jo tack, jag vet! Men tycker ändå att jag är duktig som klarar av att gå upp efter 5½ timmars sömn.
Sa ju igår att jag skulle hem och nana dom timmarna som Lucas är på dagis. Kommer säkert inte kunna sova men ska ge det ett försök.

Har ganska ont i min fot idag. Satt nog konstigt med den igår under dom timmarna när jag spelade. Känns som att jag försökt vika ihop den på mitten eller nått, haha. Men fiifan va ont det gör. Är faktiskt lite irriterande om jag får säga det själv. Hoppas bara att det går över under dagen..

Idag blir det nog en bra dag känns det som. Solen sken rätt in i köket så där kunde man fan inte tillbringa sin morgonkaffestund. Fast iofs så måste jag tvinga mej dit om en minut för jag börjar bli röksugen nu när jag precis börjat dricka och fått i mej morgonkaffet. Kaffe på morgonen är alltid gott! Me love!

Nej nu ska jag göra lite annat innan man ska bege sig iväg med Lucas 08,20.

|| World of Warcraft

Satte mej vid 20.oo och skulle spela en liten stund bara... Nu 5½ timme efteråt är jag klar =P Har suttit i min egna lilla värld och bara speeeeeelat! Det var längesen och fyfan vad kul det var =)
Nu är jag ruskigt trött.. Larmet drar igång kl 07.oo. Inte många timmars sömn här inte..
Får sova en massa under tiden som Lucas är på dagis, så det löser sej. Tar igen mina skönhetstimmar där ;)

God Natt och Sov Så Underbart Gott ^^,

|| Glad igen

Denna gången fick vi låna en 37 tum ist för en 20 tum som sist. Stackars teven är pålagning igen =/ *suckar*

Räcker att jag tittar mej omkring här så suckar man. Blää, måste verkligen städa asså. Ska ta mej ett ryck nu. Så kanske man kan vara på bättre humör imån bitti när man stiger ur sängen. =)

Så nu ska jag ägna mej åt Operation Storstädning. Wiieeehooo!

Från det ena till det andra så hoppas jag att
du får det bra imån och tiden framöver..
En liten tanke från mej till dej :)

|| Spelar sönder huset

Typ! Är så arg nu för det dära jävla tevefanskapshelvetet!
Musiken med mina goa låtar går på högst volym nu.. Hmm..
Fast jag tror inte grannarna gillar det =P Kanske dags att ta d lite luugnt nu va!?
Äsch, då kommer man till det här med respekt för varandra.. Hmm dom visar inget på helgerna med musik och fest sent på kvällarna/nätterna när Lucas försöker sova. Så varför ska jag vara snäll mitt på ljusa dagen?

Njaa.. Lite kanske jag kan sänka ändå! Bara för att jag är en trevlig prick. Mohaha ;)

|| Winx - Don't laugh

Riktig psykolåt! haha.

|| JÄVLA FANSKAP

Har haft teven hemma i lite över en vecka sen den  vart på lagning. Trodde den var lagad men nu fick den samma flipp som innan. Den bara stängs av och sätts på. Bara sådär huxflux =/ FYFAN VAD IRRITERANDE!!!!

|| Playhouse Disney

Jejj. Nu ska jag och Lucas krypa ner i soffan och kolla på teve.Mys!

Idag är en bra dag.. Änsålängeiallafall.

Tack för ditt besök innan Åsa. Känns gott att få prata av sej. Kan ju behövas ibland.. =) ♥

|| The Ego

image133

|| Min lille kille

image132

|| Hej kanske?

Eller god morgon? God förmiddag? What ever!
Jag och Lucas tog sovmorgon lite för länge idag =P Orkade inte stressa till dagis så han fick stanna hemma idag =) Lika nöjd är han.

Själv tar man det lugnt. Sitter i sin egna lilla värld.
Funderar, filosoferar och bara är. Orkar inte bry mej så mkt. Huvudsaken är att jag mår bra iaf. För det tror jag att jag gör. Igår mådde jag skit. Jag är en tankspridd person. Kan undra varför?
Orkar faktiskt inte dela med mej i detalj av mina känslor och mitt humör idag.
Tar det en annan gång =)

Hoppas du får dej en bra dag!

|| Texter ..

image131





Det är så mycket saker som finns inom mig, tankarna på livet o tankarna om dig. Det finns en mur mellan oss som vi båda måste riva, jag klarar inte mig utan dig vid min sida. Du fick mig att förstå, öppna ögonen för världen. Du peka åt rätt riktning o jag valde den vägen. Det finns för många frågor men ett svar som ingen vet. En gåta inom oss det blir våran hemlighet. Det finns så mycket saker som du borde veta..
Jag fann direkt och behöver inte leta. Jag behöver dig, så lämna inte mig nu.
Jag kommer alltid vara kär och sanningen är att du gjorde mig lycklig. En plats i ditt hjärta betyder mycket för mig.
Var du än är, och var du än befinner dig, så finns jag alltid där för dig. Förklarar mina känslor genom dom här orden. 

la la la la..

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta..




|| Time to krypa te kojs

Men först ska jag vandra ut te köket och ta mej en cigg eller två. Sen ska jag nana. Om jag inte tar mej ett stopp vid datan igen och loggar in för att kolla läget me min warrior i wow, hon har ju idag genomgått en liten resa =P.
Fast om jag sätter mej och spelar nu så kan jag inte sliiita mej på några timmar.. Hmm.. Svårt val. Spela eller sova =P What to do?
Aja, får bestämma mej under tiden som jag filosoferar i min ensamhet ute i köket =)

|| Jobba jobba

Har vilat en stund nu. Dax att fixa iordning sej för sen ska jag in och jobba några timmar. Gott att jobba så man får annat att tänka på.. Efter det ska jag träffa Madde en stund =)

Ha det så förbannat underbart bra ^^

|| All Good Things [Come To An End]

image130
Honestly what will become of me? I don't like reality. It's way too clear to me. But really life is daily. We are what we don't see. We miss everything daydreaming

Flames to dust, Lovers to friends
Why do all good things come to an end?
Flames to dust, Lovers to friends
Why do all good things come to an end?
Come to an end, Come to an end
Why do all good things come to an end?
Come to an end, Come to an end
Why do all good things come to an end?

Travelling i always stop at exits. Wondering if I. Young and restless
Living this way I stress less. I want to pull away when the dream dies.
The pain sets it and i don't cry. I only feel gravity and i wonder why

Flames to dust. Lovers to friends
Why do all good things come to an end?
Flames to dust. Lovers to friends
Why do all good things come to an end?


|| Bara är..

Tänker sitta här. Klottra en massa onödig strunt, sätta på mej mina hörlurar och försvinna in i min egna lilla värld med massa hög musik. Kim bara gnäller nu. Får aldrig sitta vid datan. Får aldrig göra nått känns det som. Spelar ingen roll vad jag än gör. Det blir alltid fel ändå. Ska man behöva "slå" sej ut för att få komma iväg. Ibland känner jag mej som fången i mitt egna hem. Wierd, jag vet.
Allt är komplicerat och alla vet inte hur allt egentligen är och hur det verkligen står till mellan oss.
Visst, jag älskar verkligen Kim. Allt går uppochner hela tiden och ibland känns det mest att man håller ihop pga Lucas.. Men vi har faktiskt inte bara en massa problem. Vi har för det mesta goda stunder med.

Är bara trött på mitt liv emellanåt. Orkar inte med nått alls ibland. Nu suger allt verkligen då jag är arbetslös igen och som timvikarie blir jag bara inringd vid behov. Vilket menas med att jag vet aldrig när jag ska jobba. Det är verkligen inte kul att gå hemma. Jag hatar det. Kommer aldrig någonstans. Jag bara sitter här och har nolife känns det som. Jag förstår Kim att han vill umgås med mej när han slutat jobbet på dagarna. Men efter att jag bara suttit hemma så vill ju jag iväg och träffa mina vänner. Detta gör att vi ofta bråkar. Det är tråkigt. Han ser det från sitt håll. Han ser det som att jag undviker honom. Jag ser det på mitt vis, att jag behöver få komma hemmifrån ibland. Visst jag lever med min familj, men vem säger att man inte har rätt till en social gemenskap bara för att man skaffar barn? Ska man isolera sej totalt från omvärlden bara för att man har pojkvän och barn?

Redan när jag började skriva detta inlägget så var Kim och Lucas på utgång.. Dom har ännu inte kommit härifrån och han gör inget annat än att klagar på att jag sitter här.. Slutade lira WoW för hans skull (då han inte klarade av mitt spelande och alla dessa timmar man ägnade åt det. Iofs så spelade jag ganska mycket på den tiden då vi bodde på varsitt håll. Då kunde jag ägna mina kvällar till att spela då Lucas sov). Det jag gör på datan nu är att i stortsett enbart uppdatera min blogg. För mer än 5 min klarar jag inte av att sitta då man hör hans suckande, man tappar lusten och blir grinig och tjurig ist.

Känns bara som att jag klagar och trampar nerpå  honom nu, men jag är trött på detta. Han är sur för att jag är trött och inte orkar och vill göra nått. Jag vill bara vara nu. Ta det lugnt. Lyssna på min musik. Får väl dra dammsugaren en vända här sen.

Kim har vart på utgång sen jag började klottra på detta inlägget, han har fortfarande inte kommit iväg utan springer här fram och tillbaka och slänger ur sej sina små kommentarer som vanligt. Sätter punkt här nu.


|| Snurrigt

Tänk om, tänk om. Allt är snurrigt just nu. Det händer så mkt runtomkring så just nu vet man fan varken ut eller in. Slänger iväg mina tankar till dem få personer som betyder något och som nuläget har det lite jobbigt.


|| Tankspridd

Är hemkommen från stan nu. Hade det riktigt trevligt ute.
Först var jag och Åsa ute i Skrea och käkade grillat. Jag drack öl varvat med martini och Åsa då givetvis alkoholfritt =) Det var mys där ute. Pratade en massa om allt och inget alls. Soft. Sen åkte vi till Grand. Skulle gått till Bratt men vi ändrade oss. Väl där så var det helt okej. Ganska mycket folk ute var det me. Stötte på en och en annan rolig person. När klockan passerat 2 så kände vi att det var dags att bege sej hemmåt.

Nu sitter man här. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och krama om min Kim. Sova underbart gott och krama kudden en massa. Me love. ♥

Är tankspridd. Inte så konstigt med allt som rör sej i mitt huvud. Helgen har mer eller mindre varit en katastrof. Fast kanske inte helt ut, den har haft sina goda stunder med.
Skulle vilja skriva ner så mkt. Men en del saker vill man inte att allmänheten ska få ta del utav. Därför så skriver jag inte mer nu. Får hålla allt inom mej ist. Vilket kanske blir bäst.

Jag är ledsen men mår samtidigt bra. Hur går det ihop?
Time will tell.

|| Najs som fan

Kvällen igår var kanon. Hade det jätte kul =)
Har sovit underbart gott inatt och fått mej en riktigt lång sovmorgon =)
Ikväll blir det grillning i Skrea med Åsa, sen ev Bratt. Vad som än händer så kommer det att bli trevligt.
Ska hoppa in i duschen nu och bli människa. Ska väl ta nått att äta med. Kan nog behövas!

See ya ♥

|| Not @ home

Partey hos Quizze ikväll. Ska bli så sjukt gott med öl asså!
Dax att fixa sej nu, ska strax dra juuuh!


|| Verkligheten

image130

Även den som ser ut att vara lyckligast kan vara den som mår sämst.
What to say.. Vill att det ska bli helg så man kan åka hemifrån!


|| AlkoholAffären

Wiiihoo. Vart och inhandlat mej min älskade alkohol inför helgen.
Blidde nårra öl och en flaska martini. Det ska nog säkerligen räcka båda dagarna =P

Jejj. Nu är det Idol. Got to go!

|| Hoppar och skuttar

thihi =)=)
Sen ska jag ta med mej Jire te donken och käka glass. Tycker att hon borde dyka upp nu ^^,

|| Planering =)

ååh. Åsa och jag ska ut t helgen. Med tanke på att hon är nykter så kommer jag inte att bli så värst askals =P Ska ut och mingla lite och träffa folk. Sen kan hon nog inte gå ut så mkt mer. Men det ska bli najs ^^,

Åsa kommer sen när jag hämtat Lucas på dagis. Har massa att prata om. Eller jag rättare sagt. Hon med tror jag.

Nehe nu ska jag krypa ur myskläderna och fixa iordnng mej.

|| Sträängt

Åååååh va irriterande. Precis när jag ska publicera mitt inlägg som var så långt och helt askalasbra loggas jag ut! *suckar*
Får väl skriva om en stund igen eller nått...


|| Natti natt

Nu ska jag försöka somna igen. Hoppas bara det är nått bra på teven som man kan somna till. Annars jääävlar!

Har iaf sett på Heroes ikväll. Grymt bra serie. Ska jag absolut följa. Tänker inte missa ett enda avsnitt =)

|| Trött - tröttare - tröttast

Alltså. Att lägga sej och vila på eftermiddagen trots att man är trött är nog det dummaste man kan göra! Visst, det var sjukligt gott att sova en stund, men inte fan blev jag piggare utav det. Huvudet känns som bly och jag är tröttare nu än innan! Suckar!
Kaffe nu iaf, sen vettefasen va som händer!

|| Mår wierd asså

Ska fan passa på att vila en stund nu när Lucas sover middag.
Känner mej snurrig.. Vill spy!

|| Booring

bla bla bla bla. Jag är uttråkad. Hmm.. iofs är det ingen idé att göra nått nu ändå. Lucas ska ju snart hämtas på dagis =) Han förgyller min dag när jag har tråååk =) Tur att den lille killen finns i mitt liv ♥

Uscha. Mår fortfarande illa. Fast inte lika mycket som i morse. Hoppas bara inte att jag går och blir sjuk nu. Ska ju ut i helgen hade jag tänkt =) Om nån jävel vill hitta på nått loligt med mej ^^, Janos ville ev åka te Halmstad. Det hade ju vart kul.. Har inte vart där på snart ett år.. Bring back bad memories for the moment. Jäjj. Skit i det nu. Idag är idag och då var då.

image95

|| Spy AB

Fyfan va dåligt jag mådde i morse. Trodde att jag skulle spy. Vågade inte röra mej en mm i sängen. Mådde helt wierd. Konstigt. Det har iaf gått över nu, som tur är. Orka gå runt och må illa =/

Det är svajnigt kallt här inne. Jag fryser. Hatar det. Vill verkligen inte att det ska bli kallare ute. Hyresvärden sätter inte på värmen här försen i okt/nov ändå. För enligt honom så räknas sep som sommar. Så fastän att graderna kyper ner till 0 på nätterna och lägenheten håller 16 grader här skiter han i.. 16 grader, är inte det lite väl kallt? Eller är det bara jag som är känslig och gnäller över inget alls?
Jag ska iaf inhandla extraelement som man kopplar in i kontaktuttaget. Vill han bråka genom att inte köra igång pannan så får han stå för en dyr el ist. Fan, vill inte att Lucas ska behöva gå runt och vara konstant förkyld hela hösten/vintern bara för att han är snål. Nu börjar jag fan bli arg så nu är det dax för mej att byta samtalsämne.

Idag har jag inget planerat. Ska bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Soft ^^,

|| Idol 2007

Yesbox. Det kunde man ju bara inte missa ikväll. Malin kom hit och sällskapade mej. Fick en del goa skratt. Mohaha.
Var iväg och handlade nu.. Höll nästan på att köra på en vesp-brud som körde mot rött. Fyfan va förbannad jag blev. Ska man köra vespa när man är så ung så borde man tamejfan kunna trafikreglerna oxå, inte bara köra som man känner för. Fan ni är ju livsfarliga. Har aldrig varit med om nån krock och tänker då fan inte vara det heller. Är nog mest förbannad över att jag är chockad.. Eller chocken övergår i ilska pga att jag blev rädd över att det kunde slutat riktigt illa! Fan va jag tjötar då. Får inte ihop det. You get the point!
Ska ta en cigg och lugna mej nu.

Sen får det fan bli nattinatt för min del. Börjar bli en aning seg i huvudet nu.

|| Kräftan 21.6. - 23.7

Dagshoroskop - tisdag den 4. september

Det händer lite för mycket omkring dig för att du skall känna dig helt lugn. Dock låter du dig ryckas med i den goda stämning som uppstår under eftermiddagen. Någon ekonomisk angelägenhet finner en tillfredsställande lösning efter en del om och men.

Undrar vad som kommer att hända idag?!

|| You raise me up.

Denna går just nu på repeat. Eller det har den gjort nu i nårra dagar.
Jag ryser när jag hör den. Så grymt bra =)

|| Kaffe och tårta

Nu ska Lucas snart till dagis. Efter det ska jag bara hem.. Ska pilla lite med min blogg. Just nu ser den tråkigare än tråkigast ut. Satte mej med dej redan igårkväll men gav upp. Ger det ett nytt försök idag då va.. =)

Ska till mamma idag på tårta och kaffe. Åker dit när jag hämtat Lucas på dagis vid 11,30 . Mamma jobbade igår så vi hann inte med att fira henne igår, så vi tar det idag ist =)
Efter det ska jag träffa lilla Jire gumsan.

Sen vettefasen va som ska göras. Tar dagen som den kommer. Lika bra..

|| Mamma =)

Hade allt annat i tankarna igår så jag glömde helt total av att gratta min mamma här ju.
Så idag får hon ett eget inläg =)

Graaaattis mamma. Idag blir det tårta med kaffe =) Gottigott!

|| Krama kudde

Nu ska jag lägga mej och sooova. Eller jag ska försöka iaf. Inatt kunde jag fan inte sova. Hade så svårt för att somna. Svårt för att finna ro. Glev nästan galen där ett tag.

Well well. Natti natt! Sweet dreams ^^,

|| Folk tog det fel..

Hmm kanske skulle skrivit lite mer detaljerat i mitt inlägg ang "bråket".. Vissa trodde att jag skulle flytta ifrån Kim, men så var inte fallet.. Jag hade ett tjaffs innan men Hyresvärden.. *hoppar å stampar* Orka tänka på det mer nu.. Men så är fallet iaf!

Pössen på dej


|| Bråk..

ååh va förbannad jag blir asså. Kom inte och klaga på småsaker när du har en hel del att ordna och fixa med.
Vill flytta härifrån nu!! Orka bo under dessa omständigheter! Nej Tack!


|| En del saker

.. borde man inte säga utan ist hålla för sej själv..
Allt rördes upp till ytan igen och det där var en känslig period för mej..
Jag är inte arg.. Bättre sent än aldrig att ta tag i saker och ting.
Lycka till med allt!


|| Jävla tröög

Hatar detta internet. Bara massa krångel.. ! =/

ja, får ändå dra mej. Åååååsa kommer på kaffe nu juh =) Sweet!

|| World of Warcraft

Nu är Lucas på dagis. Själv ska jag nog spendera tiden med att spela lite. Var ett tag sen nu..
Finns inte så mkt mer att göra när man är själv hemma. Blää!

|| Strängt

Kunde fan inte somna igårkväll/natt. Tittade på klockan sista gången vid ett tiden. Då hade jag ändå legat och vridit och vänta på mej ett x antal timmar utan nått resultat för att kuna sova gott. =/ Så jäkla jobbigt!
Nu är man iaf uppe på benen och Lucas ska till dagis om ca 25 min. Denna veckan är han bara där 3h om dagen med tanke på att jag just nu inte har nåt jobb. Kan man bli mer rastlös av att bara gå hemma?! Me want to jobba ju .

Måste göra mej iordning nu och packa Lucas saker. Klottrar mer sen ^^,

|| Miss u bror ..



Saknar min bror så enorm mycket asså.. *tårar i ögonen*
image115

|| Guns N' Roses - November Rain

.. Det var längesen jag bara satt vi datan och spelade en massa lugna låtar. Brukar bara göra det när jag är deprimerad. Konstigt nog klarar jag av att lyssna på massa sånt nu. Orkar inte tänka på allt så jag tänker bara sitta här och lyssna på min musik och bara vara.

|| Sjukligt förälskad på 2 sekunder

Den går på repeat. Hela tiden. Har nog lyssnat på den 20 ggr nu. Kan inte sluta.
Den är så sjukt bra. Jag är förälskad. Bästa mys låten på länge.

Josh Groban - You raise me up (Live)

|| Hejsan hej

Kaffe hos Malin är alltid lika gott. Där har jag vart nu.
Nu ska jag krypa ner i badet och efter det ska jag slänga mej på soffan och glo på teve hela kvällen. Om jag då inte fastnar vid datan vilket brukar vara ganska troligt.
Om man inte kan se nån kulig film. Behöver skratta tror jag.

Helgens gång kan jag kortfatta såhär;
Fredag - Partey med tjejjerna, sen vart det Bratt. En totalt lyckad kväll ^^,
Lördag - Tråk, tjaffs och massa bråk.
Idag - Samma visa där med. Mitt humör har inte vart på topp. Känner mej vilsen. Varför? Allt är ju bra.

Men men. Imån tar vi nya tag =)


|| Tråk tråk tråk

Att det ska vara såhär.. Vill bara.. göra.. nått..
Är less.. nedstämd.. irriterad..

Det blir väl bättre tillslut.. Hoppas jag.. inte kul alls detta..

|| Fuck this

Idag är jag inte alls på så speciellt gott humör.
Jaja. Det går väl över!

Stick och brinn!

|| What to do?

Är lite smått uttråkade här.. Jag och Malin drar oss snart te Madde. Dricka lite kaffe och tjöta skit. Får se vad som händer ikväll. Lugnt blir det aif! Kanske ska kolla film eller nått myspys ist.

|| Åh.. snart..

Snart kommer min Malin hit och vi ska möla i oss pizza. Fyfan så gott. Det finns fan inget bättre att trycka i sej när man är äkkelbakis som jag är just idag! =)
Namnamnam. Gott gottigottgottgott. Ska dricka en massa Coca Cola med för kaffe smakar blää idag!

|| Bara bilder

            
image127

|| Cepe Grannar man har.

Asså vad vill du att vi ska göra för att du ska vara nöjd? Ska vi tvinga Lucas att hålla käften? Ska vi hindra honom från att gråta när han är trött, arg, förbannad eller ledsen för att han slått sej? Du är så sjukt dum i huvudet.
Istället för att komma och knacka på ens dörr och be om att man kanske kan vara lite tystare vet du fan inte vad det är. Istället ska du alltid protestera värre än en bäbis och dra igång din jävla fittstereo där nere och sätta basen på max så att allt här uppe vibrerar sönder.
Det mest irriterande av allt är när du väl sätter igång din satans fula stereo på max och sen åker hemifrån.
Väx upp för fan ditt patetiska lilla kräk och bete dej som en vuxen nån gång!

HATAR IRRITERANDE GRANNAR SOM INTE HAR NÅTT LIV!


|| Fyllesnack

Efter gårdagens prat med dej så är jag faktiskt glad. Även om det nu bara var ett fyllesnack från din sida så är jag ändå glad över att du bad mej om ursäkt för den illa behandlingen du gav mej då. Det var en sjukt jobbig tid som jag kommit över nu, men nu känns det som en lättnad. Jag behöver inte längre grubbla över att du är arg på mej.
Om detta nu inte bara var ett fyllesnack.. Jaja. Slutet gott allting gott.. som man brukar säga.

|| Så sjukt bakis.

Men Malin sa att jag mår som jag förtjänar. Men det tycker inte jag faktiskt. BLÄÄ.
Nu ska pojkarna gå ut med Ayo. Jag ska lägga mej och fortsätta sova. Det är lika bra.

|| KLAGA?

Nu har jag en klagandes Kim bakom min rygg.. Måste nog sova nu. Har nog en del att tänka på tror jag,

För övrigt så var det en toppen kväll hos Malin, och kvällen var kanon ute med =)

Inatt ska jag sova gott =) Puss och kram på er ^^,