|| What a lovely day!

Har gjort massor idag känns det som. Har haft fullt upp hela jäkla dagen. Gott det.
Vaknade iaf utav att Jannica drev med mej i morse. Blev en aning chockade utav att vakna upp kl 7.oo och se hennes fejs framför mej xD Hon fixade kaffet åt mej så dagen startade perfekt =)
När jag vaknat till liv åkte vi till Vbg på en storhandling. Fyfan va vi handlade. Fick inte ens i något mer i vagnen. Såg rätt så sjukt ut, hähä xD Sen drajvade vi tillbaka till Fbg. Var hos barnmorskan och pratade lite. Fick även lyssna på hjärtljuden =)
Väl hemma igen hade jag fullt upp ett tag med att vara social med Jannica samtidigt som jag packade in alla 1000 varor jag shoppat med mej hem. Sen när Jannica åkte hem kom mamma på besök. Hon stannade ett tag och åkte strax innan fyra. Sen kom Kim hem i vanlig tid efter jobbet. Vi drack kaffe och sen åkte jag hem till Ann =) Så nu befinner jag mej här. Vad som händer sen vet jag inte.

Ha en bra dag mina vänner =)

|| v 22

Bebisen: Barnet är nu cirka 26 cm och väger cirka 450 gram och lägger nu på mer än 70 g i veckan. Bebisen har fått sitt eget möster av sömn och vakenhet och det är drömsömnen (REM) som dominerar. Jämför inte din bebis rörelser eller aktivitet med andras bebisar. Redan nu är ditt barn unikt och har en egen personlighet.

 * Info hämtad från Niomånader.se

Imån är det besök hos barnmorskan. Undra om hon ska börja lyssna på hjärtljuden nu. Ska bli kul att ställa sej på vågen och se hur många kilo fläsk man lagt på sej xD Hähä. Tjuvkollade på mammas våg igår och enligt den så är det inte många kilo jag lagt på mej =)
Ann fick känna när bebisen sparkade innan. *sweet* =)

|| Trevligt med mor min

Var hos mamma i 3 timmar igår kväll. Drack kaffe, pratade en massa, lyssnade på musik och åt riskakor. Det var himla mysigt att tillbringa lite tid och umgås lite med min mor. Hon är så underbar! Mor min! <3

Är hos Ann nu. Ska packa hem min dator idag är det tänkt. Nu har den stått här sen förra fredagen. Så idag ska jag spela en massa wow. Jannica kommer förbi sen och då ska jag vara lite social =) På tal om Jannica. Hon hade det nog väldigt kul ute igår. Hähä xD

Have a lovely day my friends =)

|| Sötaste lilla Roy



Lilla Roy. Snart kommer han stå på benen och springa lägenheten runt =)
Åh va jag saknar den lillskiten. Han är ju så grymt underbart söt!

|| =)

Hade lite magont ett tag men efter lite messande med mamma nu mitt i natten så känns det genast bättre =) För övrigt så har Ann och Jannica fått mej att skratta riktigt ordentligt ikväll. Hähä xD Dom två ihop är fan sjukare än sjukast! <3

Snart tajm to sleep. Så gotti!
Najti najti mina vänner

|| Glad

Sitter här och småler lite för mej själv. Kan inte sluta heller. Men kan man göra annat när allt är så otroligt jävla underbart bra?! Nej, trodde inte det heller ;)

ååååh. vill bara skriiika ut min lycka =)

Ha en skitbra dag allehopa =)


|| Uppdatera aktivt var det ja

men näääe, har ingen lust.
Skriver bara nu för att alla mina läsare ska få något att läsa ;)
Nu är det kaffe med Ann och sen lira massa wow ja =)

Ha en bra kväll älskade vänner.

|| Underbar helg <3

Har haft en riktigt bra helg hemma hos Ann. Kim och Lucas kom i lördags och tittade på melodifestivalen. Det har vart en massa kaffe, tjöt och wow. Lycka till max. Allt känns så sjukt bra.
Toppen av allt var när lilla Janos kom hit igår. Efter så lång tid så var det kanske ändå dags att bryta isen mellan dem. Dem pratade en massa gamla minnen och jag kunde inte göra något annat än att slänga in en kommentar emellanåt och skratta ikapp med dem. haha xD Var kanske liiite osocial för jag satt ju faktiskt helt inne med mitt wow ;) Men jag kan faktiskt göra 2 saker samtidigt. Umgås och knappa på tangenterna =P
Mina vänner ligger mej varmt om hjärtat och jag är glad att ni finns där.
Ni förgyller mina dagar. Ingen nämd ingen glömd. Ni vet vilka ni är <3
Kan inte göra annat än att tänka på det som var då. Tur att man iaf bär sina bästa minnen med sig. Trots en del tråkigheter som vart så har vi faktiskt haft det så jäävla kul. Det överväger faktiskt allt om man tänker efter. Allt tråk har jag lagt bakom mej. Jag ser frammåt. Tänker på allt det roliga och bara njuter!

Well. Är hos Ann nu. Helt alone. Min älskade dator är fortfarande kvar här. Blev lite sent igår så jag valde att lämna kvar den. Fördriver tiden här nu medans Lucas är på dagis. Ska hit senare i eftermiddag med och fixa lite med Anns hår. Ska kolla med Janos om hon kanske också har lust att joina sällskapet här =) =)

Har haft mååånga besökare i bloggen under helgen trots att jag inte
bloggat något. Kanske bästa att hålla sej aktiv så alla mina
läsare får något att läsa om =)

Ha en fantastisk bra dag gott folk, mina vänner, nära och kära, bekanta.

|| Filmistajm

Inte ska vi sitta uppe heeela natten heller ;) Nu är det dags för film, måste ju ha något att somna till. Ska krama kudden gott inatt. Ska terra min älskade Kim med lite sms med innan jag sluter ögonen ;) Om han redan somnat så kommer han få sig ett leende på läpparna imån när han vaknat =P

G'natt g'natt

|| Hey =)

Några dagar har gått sedan jag klottrade här sist känns det som. Inget speciellt har hänt. Som jag skrev sist så satte jag eld på våran mikro ju. Efter det så har jag råkat pajjat vårat modem, eller det var inte jag, det pajjade sej självt. Otur har  jag hela tiden med allt vad datorer och internet innebär ;( Har vart i Malmö med Janos på en snabb visit. Vart borta hos Madde och Gunsan med =) Vad har man mer gjort?! Bara varit hemma när jag inte vart ute på äventyr xD
Går hela dagarna och längtar längtar längtar tills vi flyttar. Det är ju inte så lång tid kvar tills dess. Ska bli riktigt underbart när flytten väl närmar sej. Wiiiiih!

Denna helgen är jag parkerad hemma hos gums. Imån kommer mina älsklingar hit och ska äta middag och så ska vi kolla Melodifestivalen allehopa här. Ska bli riktigt trevligt =D Ann bjuder säkert på lika god mat som förra helgen. Det var så sviiiinigt gott. Blir mätt i magen när jag tänker på det =)

Ne nu ska jag snart spela tror jag. Eller bara snurra runt på nätet.
Nåttutavdetblirdetmenjagväljernogwow =)

Ha en trevlig fredag gott folk =D



|| Mumma

image368Efter att nu ha lämnat Lucas på dagis, sällskapat Ann ute i regnet messat massa med Janos är det äntligen dags för mej att krypa ner i soffan med mina rostade mackor och Oboydricka och glo på Desperate Housewives =)
Så sjukt mysigt när det är så tråkigt väder ute =)

|| Hjärnsnurr

Glömde totalt av vad det var jag skulle skriva. Det var ju något. Får la klottra ner det sen om jag kommer på vad det var för träffligt jag ville dela med mej utav =)

Annars är mina vardagliga rutiner på ingång. Snart dags att åka till dagis och sen vidare till gums. Men först ska jag dricka lite mer kaffe.

Ha en bra dag som vanligt mina fina vänner !
Tjingeling

|| De desperata hemmafruarna

Ska kolla för fullt. Lär fastna och kommer inte kunna sliiiita mej. Får passa på nu när Lucas sover och Kim inte är hemma. För Kim hatar serien xD
Jag sörjer och Janos är överlycklig. Iofs fick vi oss båda ett bra kap. Byteshandelsgrejjer här jue =P Vi är båda nöjda. Fast jag saknar det redan ;(


Kolla DH var det jue. Ska bli kul och se vem utav oss som hinner se klart serien först. Jag tippar faktiskt på mej själv. Höhö. Måse först bara fixa mej lite rostade mackor och oboy. Måste frossa lite känner jag =)

image367

|| Min mikro =/

Våran mikro har hastigt lämnat oss denna dag.
Var inte min mening att det skulle sluta så.
Hoppas lågorna inte var plågsamma. =(

Inte visste jag att man inte kunde köra ngt sådant i en mikro.
Jag är verkligen dumdumförklarad xD
Detta tog nog priset! Vad det var som inte tålde att vara i en micro är inget jag tänker gå in på =P

Klockan närmar sej halv tre snart. Vad händer då? Jo min lilla Janos kommer hit och förgyller min dag. Sen så ska vi kola på en lägenhet till henne. Den är i princip redan hennes så det är ju riktigt bra! Här förhandlar vi riktigt bra tycker jag. När alla sammarbetar så är vi alla ett riktigt bra team.
Något annat roligt är också att man eventuellt kommer få sig goda grannar ute i Långås =P Oavsett så kommer Långås bli det bästa. Vill inget annat än att flytta nu. Tiden känns lång tills dess. Vill nu nu nu. Direkt.
Åh har så många planer i mitt huvud. Det enda Kim bryr sej om är tvrummet, resten överlämnar han åt mej. Så najs. Köpa massa nya saker och inreda alla rummen. Vi kommer stortrivas där ute. Jag vet det!

Ne nu ska jag gosa ner mej i soffan med min lille goa Lucas.
Bolibompa verkar ganska intressant, hehe =P

|| Regnig dag

Ayo gillar regnet med det gör icke jag xD Fler blöta promenader kommer det ju att bli under dagens gång. Nje, jag klagar inte, det är nyttigt med frisk luft jue! ;)

Har vart och träffat Ann en sväng och efter det var det frukost & kaffe hos Madde och Gunsan. Sitter nu och ska fixa mej en ny skiva till tha car. Dags att byta till sej något bättre i musikväg tycker jag allt.

Ne ska fortsätta lyssna på One Republic här i min mysiga ensamhet.
Dom är faktiskt bra. Gillar deras album. Musiken går varm här hemma =)

|| Heyhallå

Då vart det tisdag igen. Kära älskade tisdag. Vad ska man göra idag då?! Ska nog ta och glo lite på Desperate när Lucas är sina timmar på dagis. Ska även förbi Ann och sällskapa henne en sväng när jag lämnat Lucas. Ska väl träffa Janos som vanligt. Ska försöka tvätta med. Det som är så sjukt kul. Längtar tills vi flyttat. Äntligen en egen tvättmaskin =) Wiehoo. Flytten till Långås kommer att bli det absolut bästa. Fan vad jag längtar alltså. Tur att det är några som verkligen kan förstå det! =) Nog om flytten, det ska ju inte riktigt ske ännu. Men om några få månader är vi bosatta där ute. Fan vad underbart ^^

Dags att åka och lämna lilla gossen på dagis nu. Sen får jag se vad som händer under dagens gång. Något kul som alltid kommer det la säkert hända.

Ha en riktigt bra dag mina vänner!

Jo en sak som jag måste få ur mej som gör mej riktigt jävla irriterad gång på gång jag hör något!
Jag menar, om man skiter i vad folk gör med sina liv, varför ska man då lägga ner energi på att försöka smutskasta?! Jag tycker att man kan hålla sina åsikter för sig själva nu. För nu räcker det verkligen. Jag kommer snart att explodera för nu är jag verkligen trött på detta! Låt oss vara och skit i vad vi gör med vårat liv! Det finns annat att prata om med andra. Tråkigt att höra en massa shit från ens omgivning..





|| Jess mår bra ;)

Då var denna helgen snart över. Var hos gumsan igårkväll ju och det var så himla kul. Askalas god mat och många skratt. Emsan kom fram till att jag har invalida hjärnceller xD haha. När klockan blev elva tackade vi för oss och begav oss till Långås för att hämta hem våran lilla skatt.
Kvällen ska definitivt göras om. Som Simon sa 'Det är bara till att bjuda igen' . Antar att det då får bli hos oss nästa gång =P Well. Får ta en riktigt gigantisk middag när vi flyttat så man har plats att röra sig på. Fram tills dess får middagarna vara hos dem =)
Ann, Simon och Emsan. Tack för igår. Det var så super trevligt verkligen! ♥

Har precis ätit lite kvällsmat och myst med familjen. Kim är iväg och handlar nu. Efter Emsans inköp igår så har jag fått dille på dedära nötterna jag inte ens kan stava till xD Älsklingen är snäll och fixat det åt mej =)

Nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske spela lite =)
Ha en riktigt bra söndagskväll my dear friends!

|| Barnlediga

Vad har man hittat på idag då? Har varit med Janos sen i förmiddags. Släppte av henne hemma nu när vi åkte hem från Långås. Var tvungen att visa henne huset som vi ska flytta till =) Hon tyckte det var jätte mysigt. Jag älskar det. Wohoo vilka planer jag har framför mig nu ;) Flytt blir nog tidigare än beräknat. Annars blir det i juni/juli.

Jag och Kim är ensamna hemma nu. Svärfar är med Lucas hos Jari och Denniz. Jag och Kim ska åka och käka middag hos Ann och Simon snart. Ska bli riktigt trevligt och mysigt. Kim och Simon ska nog ta sej en öl så det får blir jag som ska drajva bilen ikväll. Ska ut till Långås när vi vart hos Ann för att hämta Lucas och svärfar ju.

Ska bli gott att göra något. Så väldigt sällan jag och Kim gör något bara jag och han, så dessa få timmar barnlediga vi har idag ska bli mycket mycket trevliga.

Dags att göra sej iordning nu kanske. Ska ju vara hos Ann någongång mellan sex och sju.
Ha en riktigt trevlig lördag mina vänner!

|| Påskmust, ostbågar och en Janos

Har precis haft lilla Janos på besök. Kim var snäll och körde hem henne så hon slapp gå i kylan. Håller tummarna för henne. För hennes skull så hade det var så sjukt bra. Men varför skulle det inte gå lixom?! Blir ju bara till det bästa!

Är sjukligt trött och ska kolla på film me Kim när han kommer tillbaka igen.
Skönt att denna dagen är snart är över.

Fick ett roligt samtal innan från en av mina vänner. Fan vad skrattretande alltså *skakar på huvudet* xD

God Natt mina vänner!
Sov så underbart gott. Det ska jag göra.

|| Jahopp

Jahopp. Då är dagen kommen och begravningen närmar sej. Mamma plockar upp mej vid tolv och vid två är begravningen om jag inte minns fel.
Har laddat mobilen full med musik, ska sitta i min egna lilla värld på bilresan. Känns wierd. Jag vill inte. Vill inte. Vill inte. Varför?! Don't really know. Känns inte alls bra dehär.

Ikväll ska jag och darling mysa ner oss i soffan och kolla film. Blir nog Guldkompassen. Har hört att den ska va jäkligt bra.
Hoppas att det blir en lugn kväll här. Vill verkligen inte att det ska vara fest här i huset för det orkar jag verkligen inte med just nu. Dessutom har det vart fest här typ varenda jävla helg i ett par veckors tid nu, och inget man har blivit förvarnad om heller. Det blev man innan lixom. Tycker ändock det är dålig stil. För man hör precis allt. Fotsteg, musik, prat, smäll i dörrar, spring i trappor ect. Ganska påfrestande och jobbigt!
Ska bli skönt när vi flyttat. Fyfan vad gott. Ingen som vi kan störa och ingen som kan störa oss. Så sjukt underbart! Dessutom ska det bli så gott när vi kommer härifrån. Då ska jag verkligen bara vara. Precis som jag är nu. Fast ännu mer. Då ska jag bara tänka på mej själv. På barnen. På huset. På mej och Kim. Om jag är osocial nu så kommer jag vara det ännu mer när jag flyttat. Som jag säger nu. Folk är mer än välkomna och hälsa på mej =D

Ne nu är det snart dags att lämna lillkillen på dagis.
Give you en uppdatering sen kanske.

Ha en bra dag mina vänner!

|| Deprimerad

Kan man bli annat när man hör hur regnet öser ner?! Så sjuuukt tråkigt och man tappar lusten till allt. Ska iaf försöka sova nu hade jag tänkt mej, men lär väl bli distraherad utav pissvädret utanför. Fan, det slår ju som spikar mot fönstret. Irriterande som fan är det faktiskt. Klaga klaga klaga klaga =P

Jag ska försöka få mej en god natts sömns.
Hoppas ni mina vänner får det med.

|| Ultraljud =)

Bebben hade highlife därinne. Rörde sig jätte mycket, sparkade med benen och flaxade med armarna. Man kunde se h*n jätte tydligt. Det var så grymt. =)
BF blev ändrat och nerdraget några dagar, och jag åkte fram en vecka i graviditeten. Sweet. Är redan i v.19, tiden går så himla fort.
Fick med mej 3 bilder hem och dom pryder just nu kylskåpet väldigt fint. Tar mej en titt på dom varje gång jag går förbi där =)

Jag känner hur bebis buffar för fullt där inne. Synd att Kim inte känner det ännu. Men snart gör han ju det.

Ne nu ska jag och bebbis trycka i oss muffins. Då det jäser i min mage så får jag ju äta för två. Med andra ord äta med gott samvete. Ett väldigt gott sådant =)

|| Besök

Har precis haft besök av Janos. Trevligt som alltid. Trodde nästan att hon slulle skälla ut mej för att jag inte hört av mej sen i torsdags, men hon trodde nästan att det var hon som skulle få sej en utskällning ju *host host, ta det med en nypa ironi* ! Skulle la ses snart igen, bli la säkert i nästa vecka skulle jag tro.
Snart kommer min darling hem. Ska baka muffins tänkte jag. Blev sugen på det när Janos nämnde att hon skulle göra det. Annars händer det inte så mkt. Skulle ev hem till Ann sen och leka lite med limpistolen ;)

Ne ska diska och lite sånt tråk nu.

|| Tråkiga tider

Begravning på fredag jaa. Hatar begravningar. Vill inte =(
Resan dit och hem ska jag spendera med min musik. Tänker inte alls vara på humör. Ska stänga mej inne i min värld. Anledningen till varför jag absolut inte vill hänga med kan ju diskuteras. Tss. Inget jag tänker skylta om här. Pest!

Well. snart dags att hämta lilleman på dagis. Sen närmar det sej ultraljud =D
Mamma möter upp mej och ska vara med. Sweet!

Jaojao. Ha d!

|| Livet är allt bra

image366Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott. Väntar ivrigt på morgondagen då det äntligen är dags för UL. Ska bli så himla kul.
Imorgon ska jag även träffa Madde, och när Janos slutat jobbet ska hon komma hit. Ska bli najs då vi inte har setts sen i torsdags. Får ju inte glömma att jag har en morgondejt med Ann på hennes jobb på förmiddagen efter dagislämning av Lucas =)

Nehepp. Krypa ner i sängen ska jag nu och somna gott ska jag göra.

Sov så gott mina underbara vänner.

|| Du din jävel.

Du, skratta på bara, det vet jag att du gör. Du njuuuter. Philip kan mer än gärna få den. Han är nog mer musikalisk än våran son här. Ett dragspel. Ett j-ä-v-l-a dragspel ?! Just nu hatar jag det! Hähä. Tänkte vi kunde skänka den till bättre behövande. Som eran familj kanske?! Låter bra! Then it's a deal! Du får gåvan på lördag @ våran dejt!

Du btw, det kommer snart en jul, namnsdag, midsommar, påsk och en födelsedag. Philip ska få något roligt av oss då. Skrattar bäst som skrattar sist brukar man säga ;)

|| Litet charmtroll

Lucas ca 7 månader gammal =)
image365
Det var ett tag sen =P
Mitt lilla hjärta

|| Supernöjd

Då har denna dagen börjat gå mot sitt slut.
För ovanlighetens skull så har jag bara njutit, mått bra och allt har faktiskt bara flutit på.
Absolut inget alls som hänt. Wiiehoo! Tackatackar för det!

Jag tycker om detta lugna. Jag älskar det.
Jag bara är. Är är är är. Frid och fröj och jag är supernöjd.
Älskar mitt liv, älskar min familj. Mina älskade vänner. Alla ni som har betydelse.
Vad skulle man göra utan er?!

Tisdagen kommer flyta på lika bra som idag.Har inget direkt planerat vad jag vet. Längtar bara till på onsdag =) Ska bli, somjagsagtinnan, så spännande! =)

Natti natti på er alla mina älskade vänner!

|| Älskade bror

Tack för att du alltid finns där för mej

image89

Saknar jätte jätte mycket
Snart ses vi

|| Hey!

Nu var det time to hämta Lucas på dagis. Har faktiskt under denna lilla lediga stund spenderat lite tid med mitt wow =D Får passa på med sånt när man har tid och är själv typ.
Har även hunnit med en liten snabb visit på Anns jobb.
Samma tid, samma plats imån ;) Hela veckan. Låter najs va :)

Nej inte slösa tid här. Hämta Lucas var det ju =D

|| Hejsan världen

Jahopp. Då var det en ny vecka igen. Tycker dagarna springer iväg så fort och veckorna bara passerar. Så är det väl när det hela tiden händer saker.

Vad har hänt i det senaste då? Inget speciellt intressant iaf.
Lucas fyllde 3 år i torsdags. Det firades med en massa presenter, tårtor och massa besökare här. Lucas var så glad hela dagen så jag tror han var riktigt nöjd här =D Tack alla som kom och som förgyllde hans dag! I fredags tog Lucas sig en riktigt rejäl sovmorgon, så han fick vara hemma från dagis. Han var helt utslagen från torsdagen ju.

Fredagen passerade. Var borta hos Gunsan och Madde med Lucas. Drajvade dom ett ärende och åkte sedan och hälsade på Emsan som var hemma hos Ann. Körde henne till tåget efter kaffet där och sedan ut te Ann på jobbet och droppade av henne på tåget där Emsan stod och väntade.
Kim var hemma i vanlig tid när han slutat jobbet. Eftermioddagen/kvällen gick och det var dags för mej att åka till stationen och plocka upp passagerarna som anlänt till Falkenberg. Goa och glada var dom ;) Lätt att dom 2 är wow-skadade. höhö xD Jag lekte frisör på dom och satte hårförlängning på dom under fredagskvällen. Var klara ganska sen så det var bara till att åka hem och krypa ner hos Kim när klockan närmade sej tolv.

Lördagen var för mej en ganska händelserik dag. Inga detaljer från dagens dag tänker jag gå in på. Vid sextiden så körde jag och Kim ner Em till henne och hämtade hennes dator som jag skulle få titta på. Åkte hem till Ann där Kim släppte av oss båda med alla sakerna.
Jag och Emsan hade det jätte mys i våran ensamhet och bara var. Timmarna flög iväg och Ann med familj var hemma strax innan halv två. Natten gick mot sitt slut och söndagen kom. Spenderade några timmar med mitt wow som jag har haft abstinens över =P Sen hämtade Kim mej och vi körde hem Em. Med mej hem hade jag en fungerande dator! Tack så mkt Emsan! Utan dej så vettefasen vad jag skulle gjort alltså. Jag är supernöjd och in löööv. Den lyser så fint och fungerar kanonbra =D Min andra dator ska jag slänga på tippen. Jävla skit!

Nu är det återigen ännu en måndag. Lucas ska snart till dagis och efter det så ska jag drajva bort och hälsa på gums en stund på rasten. Tajmingen är ju perfekt där när jag släppt Lucas =D

Tackar för allt. Jag är så tacksam. Utan er så vet jag inte vad jag skulle gjort ♥

Nej dags att göra annat här. Får la klottra mer sen =D
Ha en bra dag alla mina söta vänner!
Och du Emma! Det är snart dags för den dära promenaden snart va?!
Tror inte att det är första gången jag säger och tycker det xD

En rubrik?!

Vill bara flytta. Nu nu nu. Gärna idag. På direkten.

Nästa vecka är det UL. Längtar som fan. Ska bli så spännande och kul.
Annars så ska jag inte göra något alls. Verkligen inget, för jag har inte lust till något atm.

Det var allt för nu.
Skriver igen när det nu blir nästa gång.

Orka blogga!