|| My sweetheart!

Idag har Lucas lärt sig att cykla. Faster Matilda kom med en försenad födelsedagspresent till Lucas. Han blev jätte glad över sin nya cykel.
Nu har Lucas i över timma cyklat framochtillbaka helt själv på Dykaregatan.
Tycker han är så sjukt duktig min lilla Lucas


image378

|| Hejhopp

Då har klockan passerat fyra och Kim är på g hem. Då jag och Lucas har latat oss heeela dagen med att sova så ska jag börja packa lite smått nu när Kim kommer hem. Blir nog att vi kör ut ett lass till huset idag igen. Vill bara bli av med allt här och vill inget mer än att flytten ska ske nu =)

bla bla bla ba bla. bla bla bla bla

Något kul?! Ja en sak, fast det är en hemlis än sålänge =P
Är så glad för din skull Ann. Gumman, jag vet att du fixar detta ;)

|| Me and my music

Har vart på en liten promenad med Ayo och så har jag käkat massa go frukost! Snart ska Lucas hem från dagis med. Fördriver tiden med att spela en massa musik och kolla runt på nätet. Borde egentligen packa lite men vafan. Gör det sen. =)
FAN! Vi flyttar snart. Har jag nämt det förut?! =P

|| My dream

Ja vad står på planerna idag då?
Lucas ska snart åka till dagis och efter det ska jag som vanligt ta mej en snabb visit borta hos Ann när hon har sin rast =)
Dagens planer för övrigt blir väl till att försöka packa lite. Kanske ska ta och tömma alla skåpen och kläder och sånt som inte används. Lika bra att få bort allt. Well. Aah. Får se hur jag gör.
Vill iaf att flytten ska bli av nu! Nu nu nu! Var inne i huset en snabbis igår när vi ställde av alla saker, och kan ju säga att det inte tog många sekunder för mej att drömma mej bort.
Ska bli så otroligt skönt att flytta till ett stort hus efter att ha bott här i denna tvåan så länge. Vi kommer ha space att röra oss på. Känns helt overkligt. Osant. Ofattbart. Huset är så fint. Jag älskar det!

Nu ska jag göra mej iordning här. Snart dags att åka juue!

|| v 27

Bebisen: Nu öppnar bebisen sina ögonlock och växlar nu mellan att blunda och att titta. Rytmen i rörelserna, andningen och sväljande är nu väl etabletat och förmågan att orientera sig rumsligt har utvecklats. Bebisen lärt sig att känna igen sin mammas hjärtrytm. Bebisen är nu ca 34 cm lång och väger mellan 900 gram och 1 kg.

info hämtad från niomånader.se

|| Long time..

.. no .. nothing?!

Har haft bloggtorka ett tag. Men känner att man kanske ska börja klottra lite här igen..

Vad har hänt det senaste då?! Inte så mkt faktiskt. Vi håller på att packa för fullt inför flytten till Långås som sker i mitten av maj. Idag körde vi ut första lasset med en massa saker. Lika bra och ta lite då och då så slipper det bli så mkt på en gång när det välär dags. Men nu är första lasset bortkört och det känns gott. Nu är vi en bit på väg och flytten närmar sig =D

Idag var även jag och Malin uppe i Vbg på sjukhuset och hälsade på Madde. Hon fick sej en liten tös igår natt. Hon var en sådan liten vacker tös. Blev förälskad och ville ta med henne hem xD
Kan lugnt säga att jag längtar som faaaaaan tills det är dags för lilla bebben i magen att titta ut. Åh det ska bli så himla mysigt och underbart.
Snart ska ju malin ha med. Alla ska ha barn känns det som. Babyboom juh ^^,

Nu kommer Kim med goemat.
Dags att slita sej ;)

Ha det så sjukt bra!

|| Saknar !

image369

Daniels vistelse här nere gick så fort.
I lördags åkte han tillbaka hem till Luleå.
I juni, till Johannas student kommer han ner igen och har då sin lilla familj med sej.
<3

|| v 24

Du: Det kan vara skönt att veta att om ditt barn skulle födas nu så har det en liten chans att klara sig. Barnet är klart men omoget och kommer isåfall behöva mycket hjälp. Kanske mår du nu bra och orkar leva vidare som vanligt, kanske känner du ett större behov av att ta det lugnt och att vila. Lyssna på din kropp och instinkt och gör vad som känns bäst för dig.
Bebisen: Barnet lägger nu på ungefär 85 g i veckan, och väger nu omkring 550 gram och mäter cirka 30 cm. Barnets balansorgan har utvecklats och det kan känna vad som är upp och ned i livmodern. Nu påbörjas en viktig utvecklingsfas i hjärnan. Hjärnbarkens celler, som sysslar med det medvetna tänkandet, börjar nu att mogna.

* Info hämtad från Niomånader.se

|| What a morning

Sitter här med mitt kaffe. Tröttare än tröttast är jag. Var hemma en stund efter tolv inatt. Passat var gött att köra =P hähä. Jag gled som en drottning igenom stan på vägen hem ;)
What happend igår då?! Jo just det. I got long hair igen. Igår fixade och trixade jag och Ann på varandra och nu är vi fina i håret igen. Me like. Hade lite smått panik för vi var klara vid typ halv fem - fem, och vi skulle vart hos quizze vid sex. Well, det var bara att åka hem och byta kläder och måla till sej lite i fejset och sen bege sej. Kim hann jag knappt träffa ngt =/ och idag ska jag dravja bror till Gbg. När jag kommit hem därifrån så är Kim inte hemma utan har begett sej till firmafesten han ska på. Dunno what to do ikväll.
Well. Efter att vi vart hos Quizze vart det fest hos Bonna. Trevligt var det, men fan vad tråkigt det är att vara ensam nykter =P Nje, blir nog inga mer fester för min del. Men man ska aldrig säga aldrig, eller hur.
Kände mej super stressad igår och det känns som att jag gör det ännu. Jisses, måste försöka varva ner och ta det lugnt. Känns som att jag har 5000 bollar i luften. Känner mej helt wierd i kroppen.

Aja. Ska njuta av mitt kaffe nu i lugnan ro.
Fan att alla sover nu (antar det med tanke på att klockan inte ens är 8 på en lördags morgon) vill ju prata i tele med någon. Jag är sällskapssjuk känner jag.

Ha en bra dag mina vänner och gott folk

|| Middag hos mamma

Trevligt med middag. Gott var det med. Lilla jag gnällde lite över hur det brännde i min hals. Uscha va klen jag är ;) Lucas var på g kan man säga. Stackars mamma alltså. Känner mej så skyldig fastän att det inte var mitt fel =/  Uscha vad förtvivlad hon blev, men det var inte så konstigt och det förstår jag. Känner mej så dum bara. Men vi löser detta. Det fixar sig.

Lucas ska vara hemma från dagis imån, får se vad man ska hitta på för kul. Inga planer har passerat mina tankar ännu iaf.  Jag får ta dagen som den kommer ist. MItt huvud är fullt nu efter denna dagen. Måste iaf ta en kaffe med Ann ! =)

Well. Ha en bra kväll =)


|| BigSis fyller 30

Grattis på födelsedagen syster. Hoppas du hitills haft en bra dag!

Ska käka god mat hos syster sen. Ska bli gött. Mat är alltid gott.
Grattis grattis grattis

|| v 23

Du: Kanske börjar du känna av sammandragningar, även kallade förvärkar, då livmodern drar sig samman och blir hård? Det är din livmoder som arbetar och förbereder sig inför förlossningen. Normalt varar sammandragningarna bara i en eller ett par minuter och kan kännas obehagliga. Om dom gör ont eller smärtar så ska du prata med din barnmorska. Om du inte har upplevt sammandragningar ännu så ska du inte oroa dig. För de flesta kommer dom inte förrän senare i graviditeten, runt vecka 30 och för en del kommer dom aldrig. Igen, inget är rätt eller fel.
Bebisen: Barnet mäter cirka 27 cm och väger upp emot 500 gram. Barnet kan nu få hicka i livmodern och med lite tur kan mamman känna igen detta som ett rytmiskt dunk, som kan hålla på en god stund. Ett nyfött barn hickar också ofta.

* Info hämtad från niomånader.se