|| Och regnet fortsätter att ösa ner ..

Uscha fyfasen vad det regnar ute. Nästan så man blir deprimerad när man slänger blicken ut på gräsmattan. Iofs ska detta ruggiga väder inte få mej på dåligt humör. Har ju vart i stan och inhandlat mej lite saker. Ett par nya skor och en tröja som jag ska ha på mej ikväll =) Snajsigt!
Sist men inte minst köpte jag och Malin en låda Hof som vi ska hälla i oss ikväll, mohaha, jag ska bli askalas ikväll =)
Nu ska jag lägga mej och kolla film med lille Lucas. Måste få slappna av lite innan man ska göra sej iordning.

|| Jannica

Grattis Janos på din 23 års dag
image111

|| Shopping

Eller nästan iaf. Ska in till stan i spöregnet och inhandla mej ett par nya dojjs. Sen ska jag och Malin förbi alkoholaffären för vi ska ut ikväll =) Ska bli jääkla kul för det var ett tag sen man va ute nu.
Imån ska jag och min lilla familj hitta på nått kul och jag ska komma med en överraskning. =) Så säger jag nu vad det är vi ska göra så är det ju ingen överraskning länge då min älskade Kim läser min blogg ;)

Men tillbaka för dagens idag =) Jag, Jire, Åsa och Jannica ska sitta hos Malin ikväll. Dricka lite bärs & vin och äta ostbricka. Mysigare än mysigast och gosh så trevligt det kommer att bli =)

Nu hör jag en melodi =) Det betyder att Lucas kissat på pottan, hehe. Han är sååå duktig! (Pottan drar igång och spelar så fort det kommer nått i den, soft, haha)

Ska nog ta och göra mej iordning, Malin ville in te stan redan vid 11 12 typ.

Have a nice day

|| Kaffe @ the balkong

Nu ska jag åka till Malin och mysa. På vägen dit ska jag plocka upp min lilla Jire och Madde då förståss =) Tråkigt nog kunde Janos inte joina oss då hon står oxå fixar sina tårtor för imorgon.

Nu ser jag fram emot Malin gigantiska kaffekoppar med det goda kaffet i.
Sitta på hennes balkong är bland det mysigaste som finns. Speciellt när man är i sällskap med de bästa vännerna som finns ♥

|| 109 dagar kvar..

LOL, jag räknar verkligen ner dagarna tills det är dags för avfärd. Haha. Men gud så underbart det kommer att bli =)
Pratade med dom på Ving innan. Hade velat åka två veckor. Det skulle kosta oss närmare 10 000 (!!!) extra för att stanna en vecka längre. Vet att priserna stiger kopiöst mycket runt jul och nyår. Och resan är redan nu ganska så dyr, ändrade även tilläget från halvpension till All inclusive, så bara där blev resan lite dyrare. Om jag jobbar riktigt mycket dom kommande månaderna så har vi nog kanske råd.
Grejjen är ju att vi ska slippa allt som har med julen att göra. Men med den bokade resan så kommer vi tillbaka till Sverige sent på Julaftonskvällen. Hade vart mys och komma hem på nyårsafton ist! Huvudsaken är iaf att vi får komma iväg på semester!
Time will tell.

|| Min lille kille

Idag åkte han till dagis utan blöja för första gången. Ska se sen hur det har gått när man hämtar honom. Jag tror att han fixar detta. Han är ju så duktig Lucas =)

*stolt mamma*

image109 image110


|| Klaga klaga klaga

Nu ska jag börja dagen med att klaga. Man får en sådan sjukt bra start på dagen då. Eller inte!
Kommer under detta höst/vinter halvåret att vakna varje dag med en hostande klump i min hals och vara heelt tät i näsan. Jag hatar det mer än nått annat. Anledningen?
Jo för att detta huset byggdes (uppskattningsvis från min synvinkel) år 1756. Det drar kallt, det är inte tätt här. Det är konstant kallt. Fönstrena är nog inte utbytta sedan början av 1900 talet. Värmen sätter hyresvärden nog inte på försen någon gång i slutet på november då han tycker att det börjar bli kallt ute.
Förr förra vintern hade vi inte mer än typ 15 grader i lägenheten. Lucas var bäbis då och jag var vansinnig och orolig för att han skulle vara konstant sjuk (Istället för att fixa och byta ut saker och ting här så fick vi ett extra element som man kopplar in i vägguttaget, som vi fick ställa i typ Lucas rum. Det var då pannan krånglade, så detta elementet skulle värma upp hela våran lya. Helt sjukt!!).
Själv är jag överkänslig och Lucas mår fint så det är väl bara jag som påverkas utav att det är så kallt ute och att lägenheten bli kanonkall. Känner det redan nu. Det är inte mer än nån grad ute på nätterna (och det är bara augusti nu, jag kommer ligga död inom en månad, jag kommer frysa ihjäl till döds!) och jag får sova fullt påpaltat med kläder på under mitt feta duntäcke men ändå i helvete så vaknar jag av täthet i min stackars näsa och en massa halsont som gör att jag inte vågar hosta pga att det gör så svinigt ont att hosta! Klaga klaga klaga.
Hyresvärden sa att han skulle byta ut våra fönster nu i veckan men ännu har fan inget hänt. Det lär fan inte hända något försen år 2045, men då bor jag fan inte kvar här.
Tills nästa år ska vi fan ha hittat en annan lya att bosätta oss i asså. Jag klarar fan inte av mer att bo under dessa omständigheter. Sommaren och våren funkar kalas. Men inte under resterande månader då det blir kallt.
Sen så gillar jag inte lägenheten i storhet. Vill ha ett "riktigt" hem.
Hyresvärden har lovat så himla mycket nu, så när han kommer med förslag som kan göras hos oss så vill jag bara spy för jag vet att det är säger och lovar är bara bullshit.
För tre veckor sen sa vi att vi ville ta bort badkaret från toan. Det tyckte han lät som en riktigt bra idé för då skulle vi inte göra av med lika mycket vatten. Men har han kommit ännu och tatt bort det? Tar vi bort badkaret så slipper man sparka sej i på dass för att få utrymme, då det är ganska litet där inne. Utan badkaret kommer vi får mer plats.

Jag kan sitta här och klaga i evighetersevigheter och detta inlägg skulle nog aldrig kunna få sej ett stop. Har massa mer synpunkter vad gäller Dykaregatan. Så jag stannar nog här. Lika bra.

|| Förkylning på g kanske?

neeeeeh, vill inte bliii sjuk ju. Ska ju ut med tjejjorna på fredag. Ser fram emot detta så mkt nu ju! Men just nu klagar jag bara över halsont och rinnande näsa. Fy satan vad jobbigt det är =(

Har man gjort idag då? Jo just det. Jobbade ju mellan 7-16. Dagen gick lika fort som vanligt! Alltid lika kul att komma till jobbet. Trivs som fisken i vattnet där. =)

Malin va här innan en sväng. Och ska komma imån med. Min lilla Jire ska oxå komma imån. Sweet. <3 <3 <3

Nu ska jag slänga mej i soffan och glo på teve =) Sen är det natti för min del.

Åh just det. På fredag får vi hem våran teve igen. Saknar den sjuukt mycket. Diggar faktiskt inte våran teve som vi fått låna på 21" . Så det ska bli mys att se den riktiga teven på sin plats i helgen. =) Me like.
Nu har vi fått det bevisat att plasmateveapparater inte klarar av att stå på dygnet runt =S . Det var några kablar eller elektroder eller nått sånt shit som tydligen hade smält inne i teven. Därav att den ballade ur och bara satte på och stängde av sej. Den fick nån kortslutning av nått slag och övergav oss genom att gå sönder!
Hur ska jag nu kunna sova om jag inte får somna utav tevens ljud?! Måste ju ha den på under natten. Så är det ju bara...
Det blir ett mysterium för mej. Ja ja. Det löser sej.

|| Besök =)

Nu kommer snart min älskade lilla Jirevall hit. ååååh så mys med ska bli med massa kaffe, glas och prat =)

Jag vet en som kommer bli glad när han vaknar. Lilla Lucas =)


image107

|| Trötter

Tror jag ska krypa ner i sängen och kolla lite teve en stund.


|| Han är så duktig

Ända sen Lucas vaknade så har han gått och kissat på pottan 3 ggr. Han är så duktig och jag blir lika glad varje gång *stolt mamma* hihi =)
Min Luuucas

|| Irriterande

Folk drar sej fan inte för någonting i dagens samhälle. Alltså. Hur fan kan man vara så fräck? Att utnyttja folk till sin egen fördel är fel. Att man alltid ska ha en baktanke med allt är så sjukt. Börjar bli ganska trött på det nu! *skakar på huvudet*

|| 111 dagar kvar

Känns som en evighet när man ser att det är så många dagar kvar, men tiden går faktiskt rätt så fort =)

Får la göra en lite update för igår då.
Efter att jag lämnat Lucas på dagis vid 8,30 så åkte jag och Malin hem te mej och fixade lite. Sen kom Janos hit. När klockan närmde sej 11 åkte vi mot dagis och hämtade Lucas och efter det avfärd mot Gbg.
Väl framkommen i Gbg mötte vi upp lilla Tildan och vi gick och inhandlade vad jag och Malin skulle ha inne på Safari. Sen vart det fikatajm och sen hemfärd mot Fbg. Tyvärr så var inte vädret på våran sida utan det i stort sett spöregnade. Fan! Med dåliga däck på bilen och risk för vattenplaning fick jag köra i typ 80 -90. Resan hem tog mej 1h 20 min att köra. Fy fan vad det var obehagligt att köra. Men resan gick bra och vi stannade inom Skogstorp och slängde av Tilda sen hämtade vi Kim på jobbet. Sen kastade vi av Janos hemma så hon fick vila lite.
När vi kom hem så satte jag och Malin direkt igång med att fixa vårat hår. Sen kom Janos tillbaka  och även hon fick en ny frill.
Nu så känner man sej normal igen, haha. Älskar det långa håret. Dock ska Janos komma och klippa oss sen. Så det blir lite jämnare =)

Idag är Lucas hemma från dagis. Skönt att inte behöva ha en tid att passa =) Fast imån blir det dagis igen =) Kul för honom för jag vet att han älskar dagis.
På fredag blir det utgång om inte planerna hinner ändra sej. Fast jag ser fram emot detta. För det var ett tag sen man var ute. Ska sitta hos min lilla Malin och förfesta lite. Sen efter det blir det väl Harrys eller Bratt. Dansa dansa dansa.  

Ha en bra dag. Det ska jag iaf ha =)


|| Barnledig

Malin och Nobbe kom och hämtade Lucas vid halv ett tiden idag. Dom åkte ut på äventyr och under tiden så skulle jag och Kim få vara lite för oss själva och bara vara.. Men såklart så blev man inringd för att jobba kvällen och lilla jag tackar inte nej till det så det var bara att åka in vid halv fyra och sätta igång och jobba =) Det var en lugn kväll iaf och jag tror att Kim tog vara på tiden ganska bra med att vila och sånt tills Malin lämnade Lucas =)

Nu sitter man här igen och spenderar en massa onödig tid. Ska slänga mej i soffan iaf och glo på teve. Gott att man jobbar kvällen imån för då kan man passa på å vila under dagen så man är pigg när man börjar kl 15,45.

Jaja. Ha en underbart kul kväll =)

|| Yeeah

Har egentligen inget vettigt att klottra ner egentligen.
Har funderat lite nu och har nästan bestämt mej för att jag vill nog festa nästa helg =) Var faktiskt ett tag sen nu ju.
Fast mina planer lär väl ändra sej. Tycker jag alltid det gör.
Ska dra mej mot köket och röka en cigg. Sen blir det nog sängen för min del. Har ju jobbat idag (vilket har gjort mej sjukt seg med tanke på att det var så sjukt mycket att göra idag!) och när jag slänger en blick mot sängen så blir jag fan tröttare än tröttast!

Sov gott och dröm om mej. Mohaha!

|| Dummare än mej?

haha trodde inte du va så trööööög, haha. =)
Nu fick jag mej ett gott skratt!!

|| Gladare än gladast!

Fick mit lönebesked idag. Att jag hoppade i taket! Fick några tusen mer än jag räknat med =) Hihi. I'm gladare än gladast just nu! Det var värt allt slit i juli. Det ser jag ju på min enorma lön ;-)
Sen så pratade chefen med mej idag. Kommer få stanna kvar i höst för dom kommer behöva folk =) Det var ett glatt besked =)

Imån ska Lucas åka med Malin och Nobbe till Gbg och gå på Universeum. Det enda Lucas tjatar om nu är att han ska få se på hajarna :D Så mys ni kommer få det! =)
Det kommer nog en annan oxå få. Ska iaf ta vara på tiden när man e barnledig och passa på att köra saker å shit till tippen. Ut med allt det gamla och in med det nya =) Yeah!

Är sugen på att festa på lördag =) Nån som vill? Make me happy. Igen! Typ. Fast happy är jag ju redan.
Make my day! Någon?

image100

|| Vet inte vad?!

Bara sådär så blev mitt humör på topp. Jag bara ler och det pirrar i min mage. Jag vet inte varför. Det bara är där. Fjärilarna i magen. Mitt leende och mitt goda humör.
Spelar massa hög musik nu. I'm so happy happy happy!

Vill fan ut och dansa av mej. Tror jag behöver det. Speciellt till en massa as bra dunka dunka musik så man får stampa av sej riktigt ordentligt!
Vill nån hänga på eller =) ? Make my day even better!

image98

|| We did IKEA

På fredag skulle vi egentligen åkt till IKEA och handlat med jag fick ett spontant ryck och ville åkt igår. Efter en hel dags fjäskande via sms till Kim som jobbade, så tog han med sej jobbarbilen med sej hem och vi åkte redan igår =)
Min underbara Malin var barnvakt åt Lucas under tiden.
Vi skulle gentligen bara köpt en ny säng, vilket vi gjorde plus en massa annat där till som gjorde oss några tusenlapparfattigare. Men vafan det var det verkligen värt! Har pysslat iordning i köket nu på morgonen sen jag lämnade Lucas på dagis. Det blev himla fint, fast jag är långt ifrån färdig med allt som ska fixas.
Sängen monterade vi ihop innan vi la oss igår kväll och shiet vad mysigt det blev. Jag är mer än nöjd. Så himla mycket hemtrevligare ser det ut nu =) Me like.
Har egentligen inte tid att sitta och slösa min tid här. Måste försöka städa och plocka iordning allt här innan jag ska hämta Lucas 11,30 . Men jag känner mej själv. Jag kommer fastna vid datan. Som vanligt!

Malin, du ska ha tusen miljoners tack för att du ställer upp så mkt. ♥ Älskar dej gumman min.

Vi betalade in första avgiften på våran resa igår med. Så nu känns det som att vi är ett steg närmare att få komma iväg. Det ska bli så underbart skönt och lämna Sverige för en vecka. I don't like that holiday anyway! Hmpf!

Nehe, nu ska jag dra mej, ska bara göra det och det och det och det och det först =)

|| Happy happy happy day =)

Nu har man fördrivit alldeles för mycket tid vid datan sen jag kom hem från dagislämningen av Lucas. Jag som skulle vilat. Typiskt! Nu ska jag snart åka och hämta honom. =)
Malin ska följa med hem. Får se vad vi ska hitta på för kuligt! Dricka massa kaffe och äta bullar. Jaa! mohaha.
Eller inte. Eller jo, jag är sugen på det! Ska åka inom affären iaf och se vad man kan köpa med sej för gott hem. Ska kolla om Åsa kanske vill komma förbi en stund oxå =)

Hmm.. Nu är det nära =) Typ. Eller snart. Om ett tag! Längtar!

|| Idag är en bra dag =)

Jessica är glad idag =) thihi ^^,

Min Malin
image96

|| Min lilla Lucas

Nu ska Lucas till dagis om en stund. Sen ska jag faktiskt hem och passa på att sova en stund till. Lucas är nog inte så speciellt sugen på att sova middag efter dagis så då får man göra det när man kan. Som när han är på dagis =)

Jag beställde hem en ny dammsugare från tvins.com för en vecka sen och hämtade ut den på posten igår. Ärligt så var man lite skeptisk men den har fått så jäkla bra respons från folk som köpt den så jag gav den ett försök. Såå sjukt bra var den. Tar ingen plats och är så lätt och smidig. Jag kommer dammsuga så himla mycket mer nu. För nu blir det ju lätt och kul =)

Lucas igår gjorde mej så glad och stolt över honom. Vi håller ju på att potträna honom så gott det går nu och han är faktiskt jätte duktig. Men igår så hade han blöja på sej. Och helt från ingen stans så tog han bara av sej sin blöja och satte sej och kissa på pottan. Sen så kom han så stolt till mej med ett leende som lös upp hela min tillvaro och sa:
- mamma mamma, kom titta. Jag kissa pottan!
Att man blev överraskad och glad =) Så duktig han är Lucas =) ♥

Senare idag så kommer min Syster hit. Ska prata lite med henne. Vettefasen hur jag ska lägga uppbeskedet bara. Är mest rädd över att hon kommer bli så ledsen och besviken på mej. Fast detta beslutet är redan taget så det finns inte så mkt mer att göra åt saken.
Aja det löser sej.

Time för dagis nu ju!
image85

|| Nu är det ..

Natti natti för min del.
Sov gott. Det ska jag!

image95

|| Min Malin

Kom precis hem från Malin nu. Så himla mys är det att bara dricka kaffe och softa på hennes balkong.
Bara prata prata prata en massa massa. Om allt och ingenting! ♥

image88

|| Having fun =)

Skrattar fan ihjäl mej här asså. Sitter och går igenom typ alla bilder sen 1 ½ år tillbaka fram tills nu. Ska framkalla en massa bilder som är värda att minnas. Det är allt från våra gamla damp dagar till LAN och fest. Fan vad man tänker tillbaka när man ser alla kort. Vissa bilder borde jag lägga upp här. Det säga att ett gott skratt förlänger livet. Då borde jag nog leva i oändlighet =) haha =) Det är ju tur att jag roar mej så lätt =)



|| Ensam hemma

Skulle jag vart igår med men både jag och Lucas tog en lång sovmorgon till 8,30 och försov oss. Ist för att stressa iväg stackaren till dagis dom 3 timmarna så ringde jag och sa att han blir hemma.
Idag var han svårväckt meddans en annan tvingade sej ur sängen vid 7. Men idag kom han till dagis iaf. Även fast det inte rör sej om mer än 3 timmar så är det behövligt och han älskar ju dagis. =)

Sen kommer Åsa hit och dricker kaffe och sällskapar me mej =) Vi har alltid nått att prata om så det är alltid lika kul att träffa gumsan =)

Ikväll blir det förmodlingen gott kaffe med chocklad @ Malins balkong =) wwiiee.

Längtar tills fredag. Då ska jag och Kim åka till IKEA och shoppa loss lite =) Malin har erbjudit sej att passa Lucas, så hon ska hämta han på dagis vid fyra tiden. På lördag ska hon ta honom hela dagen då hon tycker att jag och Kim borde spendera lite tid tillsammans, bara han och jag. Ska bli mys. Ska fixa lite i lägenheten och ev gå ut och äta nått gott.
Hon är så underbart snäll Malin ♥

HaEnBraDag

|| Massa mys med Malin

Tack för innan gumman. 
Det var massa mys och sitta på din balkong och bara tjöta och låta timmarna springa iväg! 

♥♥♥


|| Hej och God Natt

Det var en lugn och go kväll på jobbet. Nu ska jag krypa te kojs och nana. Larmet för uppstigning drar igång kl 05,30. Uscha, det tycker jag inte om. wellwell. Time to sleep. Ha en bra kväll =)


|| Time to piggna till

Har vilat en stund nu. Har vart uppe tidigt med Lucas idag. Börjar jobba kl 14. Ska dricka kaffe nu och fíxa iordning mej. Ska ju dra mej mot stan om ca 1 timma. Slutar kl 21,30 ikväll. Efter det är det bara te att åka hem och nana för att på söndag ska man jobba 7-16 . Hela min helg består av att jobba. Men det är najs!
Ha en bra helg allesammans!


|| Mår helt wierd


Blääää ! Vill bara dra täcket över huvudet och somna.Om man ändå kunde gjort det ..


|| Jisses !

Man bara tackar och tar emot. Mitt vik tog slut i söndags men jag blir fullproppad med massa turer. Det tackar man för. Jobbar min 6'e dag i rad imån. Sen är jag ledig på fredag och efter det går jag på en massa dagar igen.

Nu ska jag städa i blixtrande fart och hänga tvätt i lägenheten =/ Vi har ju en sådan himla bra hyresvärd här som är så sjukt himla snabb på att laga saker och ting i denna fastighet. Suck. Torktumlaren gick sönder för några dagar sen men den är tamjefaen inte lagad eller utbytt ännu! Blir så sur. Har en massa att tvätta ju ! =/
Känns som att jag kommer att explodera. Finns en massa saker man småirriterar sej på här. Hatar att bo här. Hatar denna lägeneheten.

Kan någon snäll person ge oss ett hus att bo i!  Helst 4 r.o.k men en 3'a funkar det med. Det hade vart så himla snällt!

Tack och hej

|| What to do.

Orkar fan inte slösa en massa tid vid datan (ändå sitter jag här). Ska dra mej. Gör nått. Hitta på nått. Vafan är allt så jääkla tråkigt för? Tiden går så grymt sakta med. Vill bara att klockan ska bli halv två så man kan dra sej och lämna plutten på dagis och sen iväg och jobba.

Nä nu drar jag mej. Iaf iväg bort från datan.

|| Jävla skit!

Nu börjar teven balla ur/gå sönder. Tror jag bir galen!! Orka med alla problem! NEJ! Kostar säkert miljoner att laga skiten med! SUCK!

|| Happy morning

Ja det är ju bara till att vara glad. Eller nått sånt. Kim började jobba idag. Han semester är nu slut.
Idag börjar jag kl 14 så Lucas ska till dagis en halvtimme innan det. Trodde att lillen skulle sova lite länge än till 6,30 men nehe. Pigg och glad var han så det fick jag med bli.
Mina planer för idag är att göra det och det och det och det, med andra ord; INGET ALLS! Ska bara ta det lugnt innan dagis och jobb kallar!
Gott att jobba kvällen nu. Känns att det behövs lite variation. Har bara 3 dagar kvar på jobbet nu =( Känns lite tråkigt faktiskt. Trivs som fan med mitt jobb. Kommer säkerligen bli inringd en del när det behövs folk.. Får jag jobbet i Ullared så ska jag ändå jobba extra i hemtjänsten om det skulle behövas =)
Känns som att helgen vart panikartad. I fredags hade jag så jävla svårt för att somna., så svårt att jag försov mej på lördagen. Jävla helvetes-skit-piss-fanskaps-helvete !! Om det är något jag hatar så är det att försova mej. Vem fan hatar inte det? Hela dagen blir förstörd. Fast jobbet gick hyffsat bra ändå. Men kände att det ändå inte gick som jag ville. Hade en del att göra, men som tur var så gick jag bara till två den dagen. Skönt det.
Vad gjorde jag efter jobbet då? Just det, åkte ju till Ullared. Anställningsintervjuvn ju =) Det gick hyffsat bra. Fick possitiv respons så jag väntar nu bara på ett glatt besked. När det vart avklarat rullade bilen hemmåt igen.
Väl hemma möttes man av en vibrerande lägenhet! Störigt som fan! Kim sa ändå till grannen att dom kunde hålla sig lugna underkvällen medtanke på att en annan skulle upp 5,30 dagen efter. Men tror ni att det finns någon respekt i detta sunkiga cepe huset eller? Eeeeh ne. Fick somna till en jävla störig dånande bas som heter satans-helvete-jag-tror-jag-exploderar-snart ! Fy fan vad irriterad jag var! Tillslut så somnade jag faktiskt, långt innan Kim och Lucas. Men jag försov mej faktiskt inte igår. Hurra! Var uppe tid och allt dedär. Hade mycket att göra på jobbet då dock va var en man kort! Fast det gick bra ändå. Jobbade till 16 igår och det kändes i kroppen när man kom hem att man inte jobbat ett sånt långt pass på ett tag.
Var hemma strax efter fyra, drick en kopp kaffe och sen slängde jag mej i snägen. Var så sjukt trött. Kim väckte mej efter 1½ timme och sa att det var dax att vakna och att Åsa var i tele =P Trötter som faen var man. Det var bara till attt gå upp och häva i sej kaffe och sen iväg för att handla.
Igårkväll var det lugnt. Vi käkade lite hemmalagad äppelpaj med vaniljsås. Sjukt gott asså ^^,

Jaha. jaha. jaha. jaha.
Blää. nu orkar jag fan inte skriva mer.

|| Home alone =)

Nyss så åkte Kim och Lucas ut till Långås för att hälsa på släktingarna som är på besök från Västerås. Jag är ganske så trött och seg så jag stannade hemma. Dels oxå för att jag inte vet när dom kommer hem igen, jag ska ju jobba imån så jag kände det att det e lika bra att stanna hemma så man kan gå och lägga sej i tid.
En god nyhet ; Jag ska på anställningsintervju imån :D:D Wiiee. Mamma ordnade! Det ska du ha tusen röda rosor för mamma! Du är den bästa! ♥
Så imån när jag slutat vid två så ska jag hem och vända för att sedan köra ut till Ullared! =) Fan va skönt! Hoppas verkligen att jag får jobbet! Mitt vikariat tar ju slut på onsdag så ett jobb för mej sitter fan inte fel nu! I hemtjänsten framöver kommer jag ju antagligen bara att bli inringd när det behövs folk.
Jag är så glad! =) Jisses. Wiie!

Saknar Daniel så grymt mycket med. Har inte pratat med han så mkt nu det senaste. Hoppas att han har det bra och så iaf! Och lilla Roy med. Och Jenny med. =) Lilla Familjen! Sweet ^^,

Har träffat Malin idag. Det var mys. Massa kaffe och tjöt blev det! Me Like!
Igår var Åsa här på besök. Så fin hon är med sin mage. Att man blir bebissjuk när man se henne gå i väntans tider =P
Tycker att hon är så stark. Att hon ens klarar av detta psykiskt fattar jag inte! Jag stöttar henne och finns där så mkt jag kan. ♥

Jahopp. Vad ska man hitta på nu då. Nu är man ensam hemma och allt ju. Får la fördriva tiden vid datan eller nått. Dricka kaffe. Städa kanske. Uscha va tråkigt. Tror jag lägger mej i sängen och kollar teve ist! Ja!!

|| En Glad Lucas

Han är alltid så glad min lilla plutt =)

image85

|| God Morgon =)

Nu är man pigg och vaken och som alltid är man på ett strålande humör =)
Nu drar jag till jobbet =) Ha en bra dag! Det ska jag ^^,


|| Lite klotter

Får la klottra lite innan man kryper te kojs. Imorgon jobbar 7-14 sen är jag ledig i två dagar. Sen jobbar jag 5 dagar i sträck och efter det är jag klar med mitt vikariat. Får hoppas på att det kommer behövas folk så man kan få bli inringd. Har redan fått lite extra dagar inplanerat så det tackar man för. Har verkligen ingen lust att gå hemma sen. Jag vet att jag kommer bli så grymt rastlös. Man får ta allt som det kommer.
Har bara jobbat i stortsett under Kims semester nu, så det som jag planerat dom kommande 2 dagarna är att ta igen lite tid med familjen. Kanske kan hitta på nått kul =)
Sen så måste jag träffa Malin med ^^,

God Natt och allt det där =)

~~~~~~~~~~
Kim och Lucas i soffan =) ♥
   
Lucas softar i trädgården =) ♥
image84

♥  ♥  ♥
Älskar Er båda så oerhört mycket!

|| En mammas mardröm, en jävla paniksituation!!

Jag började gråta i panik och ovisshet om vad det var som kunde vara fel. Det sved och det stack till så hårt i mitt hjärta. Det var nått bland det smärtsammaste jag vart med om. Vill aldrig mer uppleva detta igen! ='(
Lucas min älskade ängel, min lilla skatt! Du är mitt allt! Älskar dej över allt annat!

image73

image67

image62

|| Ingenting?

Får väl fördriva lite tid här meddans man väntar på att maten i ugnen ska bli klar! Potatisgratäng á la Jessica är så sjuuuukt gott ^^,
Var hemma från jobbet strax efter två och fram tills nu har jag inte gjort nått alls förutom att fixa käk, diskat, klippt Kim och Lucas och dammsugit =)
Nu ska jag koppla av me en kopp kaffe. Fy satan så gott!


|| Time to sleep

Var hemma vid 21,30 efter 6 timmars arbete. En soft och lugn kväll utan problem var det! Sånt tycker man om ^^ Sen jag kom hem har jag vart ute med Ayo, pratat med Åsa och Malin i tele och käkat en kvällsmacka. Så nu har jag gjort mitt för idag. Nu ska jag nana. Klockan ringer 05,30 och då är det dags att gå till jobbet igen =) Dagen kommer gå fort imån. Slutar redan kl 14 så det är ingen direkt lång dag jag har framför mej.
Imorgon kväll kommer Åsa hit en sväng med. Det ska bli trevligt!
Du ska se gumman att allt kommer gå så himla bra för dej! Du är en stark tjej och jag tror på dej! Jag finns där till 110% för dej! Glöm aldrig det!


|| Ingen rubrik

Nu ska jag dricka lite kaffe, sen fixa iordning mej. Kl 15 bär d av te jobbet =)
Hade tänkt lägga mej å vila en stund men då finns risken att jag tvärslocknar och blir jäkla seg sen. Måste ju vara pigg och på gott humör när jag jobbar =) Fast det är jag ju alltid ändå. Well well. Nu ska jag göra lite nytta!


|| Tråk..

Kände för en stund att jag skulle skriva så himla mycket men får inte fram något. Kanske lika bra att tiga. Men jag tänker ändra på mej nu. Tänker inte finna mej i detta längre. Är man vänner så ska man inte behöva bli behandlad som ett substitut. Det känns så tråkigt!

Imorgon  börjar jag 15,30. Me like! Tycker om att jobba kvällarna. Sen resten av veckan så går jag bara 7-14. Trevliga tider det =)

Ring mig. Jag vill prata!


|| Yes!

Jag och Kim har diskuterat lite nu och kommit fram till ett beslut =) Wiie det kommer bli så underbart ^^,


|| Kanske kanske

.. Möjligheten finns nu att jag eventullet kanske ska få börja jobba i Ullared när mitt vikariat är slut inom hemtjänsten =) Mamma ringde mej innan och frågade mej om jag var intresserad utav att börja jobba hos henne. Gott att ha en mamma som är personalchef! Yes!! Får la se om det blir nått. Hon skulle kolla med sina chefer oxå. Jag vet iaf att det beövs folk. Så jag håller fan tummarna för mej själv och önskar mej lycka till. För det e ju inte säkert att någon annan gör det för mej ^^ Höhö!

Jaja. Nu är jag ledig lördag och söndag. Det ska bli skönt att få vila upp sej lite inför dom sista långa kommande dagarna som jag har kvar på mitt vikariat!
Imån ska jag nog eventuellt åka te Jesse å Nea en sväng och hälsa på. Åsa och lilla Melvin ska dit med. Har ju inte träffat den lille ännu så det e la kanske på tiden att man gör det nu.

Men nu ska jag fan sätta mej i soffan och koppla av och skratta lite åt "Barnaskrik & Jävelskap" .
Ha en bra kväll!

|| En miljon steg

Så mycket känns det som att man sprungit idag! Gosh vilket jäkt det varit. Men är ganska hyfsat pigg efter jobbet ändå.
Har precis käkat middag nu. För första gången i mitt liv så gjorde jag lasagne, och det blev kanon-super-gott! Jag är riktigt imponerad på mig själv. Lagar middag varje dag nu och det har jag faktiskt inte varit så flitig med innan =P
Sitter här nu med en kopp kaffe och undrar på om jag är sugen på nått gott. Fast som jag skrev igår så skulle jag ju börja dra ner på det. Men hemmalagad blåbärspaj hade varit gott (som igår, hehe) !! Ät och njut av livet! Kan man säga så? Hehe. Jag gör det iaf!

|| God Natt !

Yäjj. Nu ska jag krypa te kojs. Ska försöka somna tidigt med tanke på att larmet går igång kl 05,30 imån bitti. Då är det dags att jobba igen efter 2 dagars ledighet! Gött! Blir så rastlös när jag går hemma. Hur fan ska jag klara av att gå hemma igen när mitt vikariat har gått ut? Fast iofs har jag redan fått massa extradagar efter vikariatet så man kan bara hoppas att jag få fortsätta.
Håll nu tummarna för mig! =)

Var ju ute i skogen innan. Fast där var vi inte så speciellt länge. Fick med oss lite blåbär hem och på köpet blev vi muggbitna te tusen. Fast jag klarade mej ganska bra från myggen om man jämför med stackars Kim, höhö ^^, Pajen blev askalas god! Det ska vi göra fler ggr, fast om ett tag då. Nu är det slut på gottigheterna! Lite iaf!

Har vart borta hos Åsa nu och druckit kaffe och tjötat en massa. Trevigt som fan var det. Så mysigt det var att sitta ute på balkongen. Vädret var helt fint och helt vindstilla var det! Kaffet smakade gott med!
Imån ska jag fan träffa min lilla Malin. Saknar henne som fasen! Ska kidnappa henne när jag slutat jobbet tänkte jag! Så om du läser detta gumman så vet du vad som väntar dej ♥

Natti natt på Er gott folk. Nu ska jag krypa ner i sängen och nana gott!

[ Tjing ]

|| Kaffe

Ikväll ska jag åka till Åsa och dricka lite kvällskaffe =) Sweet, najs och trevligt!
Som jag har saknat dej gumman! Du ska se att allt kommer att lösa sej. Allt kommer att gå bra! ♥


|| Gott Gottigottgott

Mumma. Vi ska göra blåbärspaj med vaniljsås sen. Men först ska vi ut i skogen och vandra och plocka lite =) Mysigt! Så nu ska jag, Kim, Lucas och Madde ut på naturvandring borta vid Boberg/Grimsholmen! Sweet!

[ Tjing ]

|| Semester?

Ja tack!
Det hade varit så underbart att få åka iväg med Kim och Lucas!
Bort till värmen, bort från allt!

image79 image78

|| Hmpf..

I brist på annat så ska jag faktiskt slita mej från datan.. För ett tag iaf! Ska nog dricka lite äckligt kaffe eller nått!
Like u care. Eh nej det trodde jag inte heller.
[ Tjing ]

|| Make me happy? Someone?!

Idag är ingen bra dag. Har en konstig känsla i min kropp. Jag är irriterad, trött, uttråkad och ledsen. Inte ledsen så jag gråter utan mer så jag känner mej deprimerad. Mitt humör växlar från att vara glad till helt nedstämd och arg! Vettefasen vad det är. Hmm..

Gieff me a call. Make me happy, someone, anybody! Plz..

 image70
[ Tjing ]