Lille Leo

Om 12 dagar blir min Leo 3 månader. Det är helt sjukt vad tiden går fort alltså.
Känns som att det inte alls var längesen man kom hem från BB.
Dom små liven växer alltför fort, man ska ta vara på tiden!

Älskar dig hjärtat!


Hej i natten

Eller kanske man ska kalla det -tidig morgon- ?!
Är iaf uppe nu. Leo vaknade till för en timme sen och somnade gott efter lite mat och blöjbyte. Jag la mej och försökte sova men kunde fan inte somna om. Urk! Jag är iofs inte trött så det gör inget. Ska spana runt på nätet lite, dricka kaffe och invänta att Lucas vaknar här. Han borde vakna snart med tanke på att han somnade en bra stund innan kl sex igår. Min stora kille var så trött så trött. Kunde inte hålla honom vaken ens.

Idag är det fredag! Härliga underbara fredag!


Obeskrivlig kärlek



Kärleken till mina barn är obeskrivlig.
Jag älskar dom så otroligt mycket.
Dom är mitt allt. Dom är mitt liv.

En till blogg?!


Funderar lite på om jag ska öppna upp en blogg till. En lösenordskyddad blogg mer för mina privata tankar och funderingar. En blogg där jag verkligen kan få skriva av mej när det behövs. En blogg som inte ska vara till för allmänheten och alla nyfikna människor. En blogg där folk som har tillåtelse kan få ta del av mitt innersta..
Hmm.. Tanken har slagit mej och jag ska fundera lite till på det..



Egopic

Bara för att jag är så soet ;D


Onsdag

Det har ösregnat hela morgonen och äntligen har slutat. Vädret är helt okej och jag funderar på att ta Leo på en promenix bort till the store innan Lucas ska hämtas på dagis =) Leo har suttit babysittern nu på förmiddagen och hållt mej sällskap när jag gjort mej iordning. Skrattar och pratat med mej har han gjort. Han är en nöjd liten kille =)
Får snart besök av Ann vilket ska bli trevligt =)

Dags att ge lillkillen lite käk.
Ha en sjukt bra dag =)


Sjukling




Besöket hos läkaren med Leo gick bra. Leo mådde under tiden där relativt bra men jag fick lite tips om hur jag kunde underlätta det för honom när han blir tät och slemet i halsen blir jobbigt för honom. Lilla killen var så sjukt go där nere. Han var lika glad som alltid och skrattade och jollrade en massa. Han fick barnskötaren och sjuksköterska att smälta. Han charmade dom riktigt ordentligt. Men det är inte så svårt att göra det när man är en sjukt söt bebis och heter Leo, thihi ;D
Lillknodden sover nu och förhoppningsvis så ska han få sova en hel natt, kanske bara vakna en gång och vilja ha mat. Igår vaknade han vid elva tiden på kvällen och somnade om efter lite käk och sov ända till sex i morse. Helt ok faktiskt.

Ne nu ska jag tillbringa lite tid vid datan. Ska faktiskt spela wow =D

Leo




Ska strax åka och lämna Lucas hos mamma och Johanna. Efter det ska jag och Leo åka till barnakuten i Halmstad. Pratade med en sjuksköterska på Sjukvårdsrådgivningen och hon sa att det bästa är att någon får ta en titt på honom. Lilleman är tät, rosslig och har rivande hosta. Det skär inom mej när han hostar för jag kan se hur mkt han lider av det. Han gråter av smärta så fort han hostar. Näsan sprutar på honom när han nyser och han är jätte hes i rösten när han jollrar. Får inte ge en sådan liten medicin utan läkares ordination. Hoppas allt går bra. De närmsta timmarna ska spenderas på akuten i Halmstad. Önska oss lycka till.



Gottochblandat

Tapetseringen av Lucas rum blev klart förra veckan. Riktigt snyggt blev det och Lucas gillade fondväggen grymt mycket. I fredags tapetserade Kim en fondvägg i vårat sovrum med och det blev jätte fint! Nu trivs man mer där. Allt är ju så vitt här. Vitt vitt vitt, överallt. Kul med en fondvägg härochdär. Det gör mycket =)
I lördags åkte jag och Sis till Ikea. Handlade en massa saker är blev grymt nöjd. Lucas rum blev jätte fint. Leos barnkammare blev jätte mysig och min älskade datahörna blev kosikosi =D

Hade min första fylla i fredags. Det vart lite party hemma hos Quizze tillsammans med Ann. Madde, Viktor och Nicke kom förbi med. En riktigt trevlig kväll var det. Ölen smällde såfort Kim hämtade mej och jag satt mej i bilen. Blev kanonfull och tillbringade natten med att spy lite och sova på toa xD Mådde inte alls så bra kan jag meddela =P
Har iaf haft min första fylla nu och det kommer dröööööjja lääänge innan jag ska ha nästa. Fast när jag tänker efter så blir det den 28 november, för då fyller Lillasyster år =D

Halmstad

Kl halv tre bär det av mot flygstaden i halmstad. Dom ringde från Silvan nu och sa att tapeterna har kommit =D Wiieha! Idag ska vi påbörja minirenoveringen av Lucas sovrum. Fan vad kul! Vilken förändring det kommer att bli. Hoppas nu bara att det blir bra. Så att det blir som jag tänkt mej xD Det är kanske en fördel =)

För övrigt har det hitills vart en bra dag.
Under tiden som Lucas var på dagis var jag, Leo och Syster hos Malin.

Nu dricker jag kaffe (som vanligt). Funderar på att slänga mej på soffan en sväng nu när kidsen vilar middag. Hade vart skönt att få vila ögonen en stund känner jag. Man får ju passa på när bägge barnen sover ju ^^

Good moorgoon

Efter bara ett fåtal timmars sömn så trodde jag faktiskt att jag skulle vara som död nu. Till min förvåning så är jag faktiskt ganska pigg med tanke på vad klockan är. Har redan vart vaken i över en timma. Plutten vaknade vid 4 och när han somnade om efter lite käk så var det kört för mej. Tröttheten kommer säker komma under dagen. Får vila när Kim slutat jobbet, eller så får jag lägga mej tidigt ikväll ist! =)

Var ju i Halmstad i måndags. Hittade inget kul i tapetväg nere vid Eurostop så vi for vidare mot flygstaden ist. Vandrade in på Silvan och där inne hittade vi dom. Så coola och fräcka. Tyvärr var det beställning på dom och vi förväntas att få hämta dom senast fredag! Vill ha hem dom nu!
På lördag blir det Ikea. Efterlängtade älskade ljuva Ikea ;) Har jag nämt förut att jag ska åka till Ikea?! ;D
Ska bli mysigt att vandra runt och kolla läget. Vet ju redan vad jag ska ha då jag vart duktig och skrivit mej en inköpslista. Lika bra det, ska visa Kim att jag kan hålla mej till en lista, för han är livrädd med att släppa iväg mej på shopping när han inte har koll på mej xD haha! Ne så farligt mycket ska jag inte handla. Blir nästan bara enbart saker till Lucas och Leo =) Lucas rum kommer bli jätte fint när allt är klart. Fondvägg och nya möbler kommer göra jätte mycket på hans gigantiska stora rum.

Åh! Ska in till stan på morgonen. Ska hem till Malin och dricka lite kaffe. Ska bli så kul och se hur dom har det i sitt nya hus. Är ju jätte nyfiken på hur dom har det =) Sen är det jätte längesen vi träffades så det ska bli trevligt! =)

Nehepp, nu är det dags för mer kaffe.

Ha en braaa daaag!

Behövs en rubrik?!

Jahopp, då var det måndag igen. Härliga måndag.
Känns som att jag har massa idag att göra. Först och främst så ska jag klippa mej klockan två. Innan det ska jag lämna av barnen till LillaSyster som ska passa dom för mej under tiden som jag klipper mej. Efter klippningen ska jag tillbaka hem till mamma och Johanna och vara social innan Kim ska hämtas på jobbet =) I eftermiddag, dvs när Kim slutat, ska vi åka till Halmstad och köpa nya tapeter till Lucas rum. Ska bli jätte kul att förnya hans rum lite. Ännu bättre kommer det bli efter att jag vart på Ikea och handlat hans nya möbler. Ska ju dit med Sis på lördag. Åh vad jag ser fram emot det =)

Lucas är på dagis nu. Lilleman sussar gott.. Vad ska jag själv hitta på då?!
Lite kaffe och sen fortsätta med tvätten som jag påbörjat kanske =P

Min bästa vän!

Min älskade kaffe på morgonen är det bästa som finns.


Orkar inte komma på någon rubrik just nu!

Leo sov en heel natt för andra natten i rad =) Idag vaknade han klockan sex. Skönt att få liite sovmorgon ;P

Längtar till måndag. Då ska vi köpa tapeter till Lucas. Äntligen ska vi fixa iordning på hans rum. Har så grymma planer i mitt huvud på hur det ska se ut och resultatet kommer bli grymt! Hoppas jag =P Huvudsaken är ju iaf att Lucas blir noöjd och det kommer han bli!

Lucas är på dagis nu, Leo sussar gott. Vad ska jag hitta på då?
Jag får väl sysselsätta mej med det gamla vanliga; städa, tvätta, diska ... ...


Följ min blogg med bloggkoll

Alltså!

IKEA! Jag och SysterYster ska åka till Ikea.
Jag längtar till Ikea. Jag ska shoppa saker.
Snart är det dags för Ikea. Jag vill till Ikea.
Vi ska åka till Ikea.
Ska bli kul, faktiskt!

Jag är sjukligt uttråkad, i brist på annat så blev det klotter i min blogg. Blää!

What to do?!

Städade gjorde jag igår. Tvätten hängde jag upp i morse. Disken är sen länge avklarad. Leo sover. Finns inget på teve. Ute på en promenad har jag varit. Hmm. Vad ska man hitta på?! Sitta vid datan är just nu inge kul. Ska inte hämta Lucas förrens om ca en timma. Pratat länge i tele har jag med gjort.
Hmm.. får väl kanske städa på Lucas rum då. Kan kanske behövas.. Då blir han glad när han kommer hem från dagis.

Men först en koppkaffe och en cigg på det   =)

Onödigt bloggande

<(^^,)>
What a lovely morning!
Barnen vaknade kl 5,30 idag.
Kaffet är min bästa vän på morgonen.
Snart dags för dagis.

Ciao

Destination Ljungby!

Fick oss ett ryck igår och åkte till Ljungby så fort Kim hade kommit från jobbet. Var ju ett tag sen vi var där och hälsade på nu. Massa trevligt var det att träffa Jana och de andra igen. Kul när man får sådan ryck och bara drar iväg =)
Var där i några timmar iaf, och vi ska snart åka ner igen hoppas jag. Bli alltid att det går evigheter mellan varven och det får det nu bli ändring på tycker jag =D Lucas blev inte glad när vi skulle åka hem. Hade han fått bestämma så hade han definitivt stannat kvar där. Han gillade nog lilla Cornelia massor ;D hehe.
Jag somnade nästan direkt när vi satt oss i bilen för att åka hem. Stackars Kim som fick vara vaken heela vägen hem själv.

Ne nu ska jag hitta på annat. Måste fan tvätta. Urk! Måste hitta och döda spindelfanskapet som lurar i garaget. Det var läängesen jag såg en spindel i den sizen. Usch, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på den. Blev helt paralyserad innan, kunde inte röra mej när jag såg helvetet vandra omkring. USCH! Ska stänga in den i en glasburk eller liknande. Ska plåga helvetet för att den vågade visa sej för mej! Mohaha!

Ikea

Allt bara flyter på. Smidigt och lätt. Trodde inte jag skulle komma in i detta så fort men nu går allt på rutin och jag fixar det galant. Nu pratar jag då om morgonrutinerna med barnen och få dom iordning plus mej själv innan Lucas ska vara på dagis =P

Nu var helgen över och en nyvecka är påbörjad. Har inga planer alls utan ska ta dagarna som de kommer.
Pratade med Sis nu i tele och vi bestämde att vi ska åka till Ikea den 25'e. Ska bli kul faktiskt. Ska bara handla lite småplock. Nytt databord, lite hyllor. Förvarings grejjor och lite nytt porslin till köket. Som sagt, lite småplock =) Ska bli en himla trevlig dag iallafall och det ser jag fram emot!

Nje, nu ska jag hitta på annat. Men frågan är bara vad?!
Ha en bra dag!

World Of Warcraft

Jaomen, det ska jag ägna min lilla lördagskväll åt faktiskt. Har haft ett meeega långt uppehåll på många många månader nu. Ska bli kul att spela lite faktiskt!
Dagen har vart bra. Trots att jag vart så sjukt trött så har jag orkat ta mej igenom den.
Lille bebis väckte mej runt halv fem i morse och somnade om efter en timma, runt sex vaknade Lucas så det var bye bye sängen för min del =P Iofs så är jag van då Leo vaknar ngn gång runt fem sex annars, så dom tiderna går på rutin nu. Brukar vara morgonpigg annars men kom inte i säng förrens halv ett inatt, konstigt då att jag var trött idag?! Nej kanske inte. Fick iaf lagt mej och vilat innan, gott som fasen var det.

Igårkväll var jag en sväng hos Ann. Hon kom och hämtade upp mej och så åkte vi hem till henne. Drack 3 öl och dom satt där dom skulle. Sen vart det hårblekning för hela slanten. Hon brukar alltid göra slingor men denna gången provade vi på en annan ny metod (den kanske inte är ny för andra men jag hade aldrig hört talas om denna metod innan), nämligen att man skulle tupera hela håret för att sedan klappa in smörjan i tuffsarna. Kul iaf var det. hehe. Resultatet blev så mkt bättre än när man gör slingor med hätta!

Imån är det söndag. Ska slappa hela dagen lång fram tills Syster kommer från jobbet. Då ska jag åka dit och umgås lite <3 Dricka kaffe och tjöta strunt! =) Får väl ta med mej lilleman så hon får gosa bebis som hon så mkt tjatar om ;)

Nje, spela wow var det ja!
Ciao!

Nöjd!

Absolut! Klart att jag är nöjd. I did it! För en gång skull så har jag gjort klart något jag påbörjat! Lite stolt är jag allt över mej själv ;) Jag har ju en förmåga att påbörja saker, avbryta mitt i och skjuta upp det till en annan dag =P Men nu är jag klar, har städa heeela övervåningen. Riktigt najs!
Lucas har hjälpt till oxå. Han har städat iordning lite på sitt rum, dammsugit och dragit skurmoppen över golvet. Han kan han med! =D

Ne nu ska jag bara slappa och ta det lugnt. Dricka kaffe och njuta. Bara vara.
Underbart, eller hur!?

Jag är duktig!

Ja det är jag faktiskt. Jag sa till mej själv igårkväll att jag skulle ta tag i allt som hade med övervåningen att göra. Det gjorde jag med så fort jag hade lämnat Lucas på dagis. Man får lixom passa på när man har lite 'fri' tid över och är själv. Så just nu håller jag på för fullt i sovrummet. Tog mej en snabb paus bara, fast det är ju det jag ska hålla mej ifrån för sätter jag mej ner i några min så vet jag att jag inte kommer fortsätta sen med det jag höll på med. Så nu ska jag faktiskt resa mej och gå ifrån datan, Kim ska få komma hem till ett rent och fint hus efter jobbet. Det förtjänar han efter en lång arbetsvecka ;D

Ciao!

But hey!

 Jao, det var ett tag sen nu man klottrade ner några ord i bloggen. Konstigt att det hela tiden gr uppochner med att hålla sig aktiv med uppdateringar =P

Well. Får väl ta mig tid sen när Lucas är på dagis och sätta mej och skriva lite.
Hade iaf en underbart trevlig helg i Prag! Vill verkligen åka dit igen, snart!

Ne, har inte tid att sitta vid datan mer. Barnen ska göras iordning innan det är dags att ta sej en promenad till dagis.

Ciao!



Älskar dig

Du är fantastisk Kim och jag älskar dej så otrolig mycket