. Isak, min lillebror :)

Fick igår veta att jag har fått en lillebror :) Isak heter han och är 4 månader. Har fortfarande inte fattat det tror jag. Fick även prata med pappa i tele för första gången på säkert över 2-3 år. Tårar fälldes, men det var av ren glädje. Ska åka upp till Gbg snart och träffa lilla Isak. Det ska bli väldigt spännande. Jag är jätte nyfiken på honom! Lucas och Leo har fått en morbror som är yngre än dom själva, hehe :P


. En tanke

Den dagen du kommer och behöver mej så kommer jag inte finnas där.
Då är det för sent att försöka lappa ihop det som blivit trasigt.
Det är splittrat.
Vi är splittrade.

There is nothing left.


. Myseligos

Har haft en riktigt mysgosig dag med min älskade Lucas.
Kan känna mej helt utmattad efter en intensiv helg med han och Leo men jag vill inte att han ska åka hem imån :( Men på onsdag kommer han igen och stannar ända till söndag! :) Onsdag är inte så långt bort. Det går fort :)

Kommer kännas helt konstigt sen att vara barnledig i en vecka. En vecka!? Jisses. Men ska faktiskt ta vara på den tiden och vila och inte göra ngt. För sen när julledigheten och allt därtill är över, så jävlar drar det gång på allvar.

Skolan börjar!!! Woohoo!!!


. Tio jävla minus

Jag gillar vintern, jag gillar när det är kallt. Men fan inte när det är så kallt att man faen inte kan gå utanför dörren! Brr! Uscha.

Nu har bägge mina änglar vaknat. Dom sov ändå till halv åtta. Jag gick som vanligt upp tidigare än dom och drack mitt kaffe i lugnan ro.
Nu sitter dom och kollar på Playhouse Disney och myser gott i vardagsrummet. Nu är det bara lugnet före stormen. När dom väl vaknat till liv här så kommer det icke vara lugnt här längre :P

Ska träffa Mami senare. Bestämde igårkväll att vi skulle mötas upp på Flygstaden idag. Ska handla vinterstuffs till Lucas och nya skor till han och Leo. Min Mami är den bästa ♥

Var ju uppe hos mamma och Johaani igår. Åkte dit på förmiddagen. En heel dag vart det i Fbg. Träffat Malin gjorde jag med. Å så hann jag å Mami ta oss en tripp till Gekås med.
Var inte hemma förrens vid sju halv åtta igår. Hann knappt inte mer än att komma innanför dörren försen jag fick besök här. Trevligt trevligt! :)

Nu ska jag fixa iordning frukost här. Och plocka och dona lite.
Tjing tjing! :)

. Tyst så tyst

Inte ett ljud hör jag här, förutom kaffebryggaren som fixar kaffet åt mej :P Bara jag som är vaken. Leo sover. Tyst så tyst..
Fredag idag. Härligt! Idag kommer min älskade Lucas hit. Han åker hem som vanligt på söndag. Men han ska bara vara hemma i några dagar, sen kommer Kim med honom på onsdag igen och så stannar han över hela julen <3
När söndagen sen närmat sej ska Lucas och Leo åka hem tillsammans till Kim. Då är den min tur att få vara lite barnledig.
Det är så skönt att jag och Kim verkligen kan komma överens och planera utan att det blir en massa krångel, tjaffs och bråk. Vi möts alltid på halva vägen om det är ngt. Och vi kan äntligen föra en normal konversation. Haha, det var ett tag sen vi kunde det.

Hur ska jag fördriva tiden denna fredag då? Jo, jag har planer på att åka till Falkenberg och träffa Malin och Moa. Även titta in hos Mami och Johaani, för att sen i eftermiddag isf ta med mej min lilla stjärna hem. Det är iaf vad jag har planerat i mitt huvud. Måste även träffa bror om han har tid en stund!!


. Today is a good day

Jao, det känns så iallafall.
Har slappat hela förmiddagen. Ska snart gå och hämta Leo på dagis. Han går sista dagen idag. Sen har han jullov ända till den 11 januari :)

I eftermiddag händer det inget alls.
Förutom att ta hand om de vardagliga sysslorna.

För övrigt är det lugnt och skönt.
Det gillar vi.

. Äntligen!

Finally lite julstämning lagom innan jul! Det gillar jag! Att få vakna upp tidigt på morgonen och se att det snöar ute och att hela alltet är täckt av det, gjorde mej jätte glad! Tänk vad lite snö kan göra för humöret ;) Micke var nog den som var mest ivrig, han väckte mej innan han skulle åka te jobbet, å sa flera ggr att det var snö ute, han lät som ett glatt litet barn som gått och väntat å väntat. Eller så tyckte jag att han lät så med tanke på att jag var helt yrvaken, haha x)

Leo ska te dagis som vanligt. Idag ska dom ha lite julbord och så kommer tomten på besök. Vad mysigt! :) Under tiden som jag är själv här så ska jag bege mej iväg ett litet ärende så jag får det gjort.
På fredag kommer Lucas. Han stannar som vanligt till på söndag, men sen kommer han på onsdag igen och stannar till på söndag. Ska bli så himla mysigt. Jag vet att det kommer att bli en intensiv vecka, men vi har en del att göra här så det kommer nog att gå bra. Min magkänsla säger så iaf :) Man ska lita på sin magkänsla sägs det ;)

Lite kaffe och en nypa frisk luft på det här.
Ska öppna altandörren och se snön falla ner.
Fan, jag tycker det är as mysigt och fint! :)



. Duktig Jess

Spenderade hela för middagen med att måla klart alla lister. Ska nu påbörja fönstrena så det blir gjort med :) Ska passa på en stund här när Leo sussar middag. Ska häva i mej kaffet och ta en cigg å sen sätta igång. Har vart massa duktig idag! :)

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar"
Äreså? Tror nog det! Jag ska sluta tänka på saker å ting tror jag :P


. En vanlig tisdag

Ska snart vandra iväg till dagis och lämna pluttas. Efter det ska jag iväg ett litet ärende bort te sjukhuset. Hoppas att det funkar bättre denna gången, annars får vi kanske komma på en annan lösning. Hoppas iaf att dom fått provsvaren när jag kommer dit. Så man vet hur man ska gå vidare.

Sen har jag fullt upp hela dagen med att måla. Har nästan dragit mej från att göra det ett tag i tron om att det skulle vara tråkigt, men påbörjade det igår och det var ju hur kul som helst :P Så det är mitt projekt idag; måla lister! :) Och så har ju ju allt annat vid sidan om som ska göras med. Tvätta, vika tvätt, plocka iordning, diska mm mm mm. Det är min ljuva lott här i livet när man går hemma ;D Fast snart, snart så kommer jag få mej en sysselsättning. Plugga plugga plugga.
Det gillar vi! :)

. Usch usch usch

Har en envis trötthet hängandes över mej som inte verkar vilja släppa.

. Mommys boys

Då har denna dagen börjat gå mot sitt slut. Lugn och skön har den varit.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på det senaste avsnittet av Mammas Pojkar! Sen får det bli lite Deseperate tills min finaste underbaraste älskling kommer hem från jobbet.

Dags att ta sista kvällsciggen för idag.
Ska slå en pling till Sis med och kolla hur det är med henne.

Najtinajt


. Monday it is!

Då sitter man här. Måndag morgon. Leo är på dagis. Micke har jag precis vart upp och väckt. Han ska åka med mej till besiktningen innan tio. Jag är inte så high på när det kommer till bilar, tror inte att jag ngn gång gjort en besiktning själv :S Jag vet inte ens vart det ligger kom jag på :S haha

Helgen har vart lugn. Hade kalas här för Mikael igår. Det vart en lång men mycket trevlig dag :) Var helt slut när jag hade lagt Leo för natten. Tvärslocknade vid tio. Gött!
Känner mej pigg och utvilad idag iaf!

Ska dra mej upp till Falkenberg i veckan har jag tänkt mej. Fundilerar på om jag ska åka upp och hälsa på Malin en sväng nu när hon ändå jobbar förmiddag :) En kaffe och Madde hade inte heller vart fel. Och så har vi lilla Åsa gumman med :) Jao det får nog bli så.
Mamma och Johanna också! Fast dit ska jag på fredag innan det är dags att lämna Leo till Kim. Brukar ju åka dit då och käka middag och sånt trevligt! Saknar!

Woohoo.. Tänk, om lite drygt en månad kommer jag sitta vid skolbänken och plugga vid denna tiden. Fyfan va najs!

. Grattis älskling <3

Leo ligger och vilar middag nu efter dagis. Jag ska faktiskt ta och städa iordning här lite under tiden. Jag passade på att sova när han var iväg innan. Tvärslocknade vid nio efter att jag hade pratat med sis. Sov stenhårt i 2 timmar. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag somnade redan innan tio igårkväll. Well well.

Idag fyller min älskling år ♥ Hans födelsedag ska vi fira i helgen. Han jobbade över igår och ska göra det idag med :( Så han är inte hemma förrens ikväll. För att slippa all stress och bök så tar vi firande i helgen ist. Fick iaf handlat allt igår som jag ska ha till bakningen i helgen, så nu slipper jag iaf ha det att tänka på. Han en fundering dock på vad lilla Leo ska äta för ngt på kalaset?! Då han ska hållas ifrån allt som har med mejeriprodukter att göra vet jag inte vad han ska få äta för smaskigt? Kan man baka gottigheter som är laktosfritt? :S Får nog kolla upp detta.

Det är fasen nått som är helt nytt för oss här, att leo ska ha allt som är laktosfritt. Om det nu visar sej att han är laktosintolerant, vilket vi tror att det är, så får man ju lära sig att leva med det. Men det kommer nog gå bra. Bara lite ovant, det är ju en omställning att tänka på vad allt innehåller och vad han får äta och inte.
Ska till BVC och träffa läkaren om två veckor. Därefter få en remiss till en annan läkare som ska ta prov på honom. Det verkar som att det är laktosen som är problemet. Nu är han äntligen bra i magen efter flera flera månader!! Vi som hela tiden trott att han haft nån form av magsjuka som kommit och gått hela tiden. Ska bli skönt iaf att få ett svar på vad det kan göra. För under dessa veckor som gått nu när han fått laktosfritt så har magen vart bra på honom, och så fort han fått vanligt mjölk, yogurth eller dylikt så har magen blivit kaos som satan på honom =/
Men snart, snart får vi veta vad det är som spökar med Leos lilla mage.

Har inte tid att sitta här å slösa dyrbar tid. Har lite annat att göra här serru :)

. Irritation

Blir så fruktansvärt irriterad och frustrerad när inget går som planerat.
Får ta morgondagen som den kommer helt enkelt. Orka fan inte stressa och jäkta.

Usch. Vad less jag bli. Jaja, det löser sej.


. Mosters lilla plutt

I eftermiddag ska jag åka upp och gosa med lilla Sebastian. Han är så sjuk och Jennie behöver lite avlastning. Ska bli mysigt. ♥
Undertiden som jag är i Falkenberg så tar min älskling hand om lilla Leo. Dom kommer nog få det minst lika mysigt här hemma :) Det är väldigt sällan jag ber Mikael passa Leo, men idag har jag frågat om han kan göra det. Han är så snäll min älskling.

Mår bättre idag iaf. Ingen feber. Bara lite halsont. Wiieh! Fick nog någon sorts kombination av febrig hosta och värk + en ordentlig bakfylla jag aldrig kommer att glömma :S Urk! Ne blir inge festande för mej på ett rejält bra tag! Usch va klen jag är. Åldern börjar ta ut sin rätt ;P höhö