OTH-nörd. Ofc I am ;)

Har slöat heela dagen :) Skönt faktiskt! Ska snart ta och hoppa in i duschen. Göra mej lite nyårsfin, för att sedan åka hem till Sis med min familj.
För övrigt är allt bra när jag tänker efter. Jag njuter av varje sekund och mår tipptopp. Det är ju så det ska vara, right!?

One Tree Hill lockar jääääävligt mycket. Mjo, jag hinner se ett avsnitt till innan det är dags att göra sej vacker ;D Ska ju inte vara hos Sis förrens sex-sju ungefär :)

Om jag inte klottrar mer här idag, så får ni alla ha en riktigt mysig och trevlig nyårafton!
Gott slut och gott nytt!

Wiieh!

Sista dagen på år 2008

Nyårsafton idag då. Känns faktiskt inte som det än. Ska inte göra så mkt idag. Ska iaf träffas hemma hos Sis ikväll. Umgås och äta lite småttochgott. Umgås och ha det allmänt trevligt. Ser jag fram emot.

Vad har hänt under år 2008 då? Mycket. Både bra och dåliga saker. Men det goda övervinner det dåliga faktiskt. Vi flyttade ut till Långås. Leo föddes, mitt lilla vackra barn. Lucas blev en stolt storebror.
Vänner har kommit in i mitt liv och dom har lika fort försvunnit. Vad jag vet iaf är att Malin är en utav mina allra bästa vänner! Trots våra uppochnergångar under året så vet jag att hon är den som verkligen bryr sej om mej. Jag älskar henne! Hon är min vän! Våran vänskap ska aldrig mer bli så stormig som den varit under 2008. År 2009 ska bli ett bra år! Både med familj och vänner. Dom som verkligen betyder något för mig!

Detta året ska jag börja plugga. I augusti ska jag läsa klart min undersköterskeutbildning på komvux. Det är steg ett utav mina studier. Sen är det år av pluggande, mitt mål är att bli barnmorska! Min dröm! Den ska bli sann! Jag har lätt för att ge upp saker och ting så om jag behöver vägledning, stötta mej när jag behöver det!
I augusti ska lille Leo även få börja på dagis. Det ska bli så himla kul. Tror Lucas även tycker det, då dom ska gå där tillsammans.

I april kommer lilla Kiwi till oss. Längtar som fasen efter att få träffa min lilla systerson! Han är verkligen efterlängtad utav alla! Jätte nyfiken på honom är jag. Ska bli mys att få gosa med nya tillskottet i familjen. Mamma ska bli mormor/farfmor för 7'e gången. Pojkar allehopa :) Hon är nog van nu! Blir bara pojkar i denna släkten verkar det som ;P Kanske är det Johanna som kommer med alla flickor när det väl är dags för henne :)

I Januari ska jag åka och hälsa på Emma. Det är något som jag tycker ska bli kul. Har bara träffat henne en snabbis ett fåtal ggr innan. Men det ska bli kul att lära känna henne =) Hon verkar vara en riktigt go tjej!

Det komande året fyller jag 25. Jisses! 25 jävla år. Känns att jag börjar bli gammal ;P Mohaha. Bor i hus, har två barn, en fantastisk kille som jag älskar över allt annat! Även jag och Kim har haft våra ups'n'downs. Men kärleken övervinner allt. Frånochmed nu ska allt bara gå bra för oss. Det vet jag att det kommer! Jag älskar dig Kim! Dig och våra underbara barn! <3

Hoppas att få träffa min bror mer. Även Roy och Dexter. Tråkigt att ni bor så långt bort. Min saknad efter er är fan stor. Vill inget annat än att ni ska bo här. Bo här nere med oss alla. Familjen! Jag älskar er! Det gör ont i mej. Ni finns i mina tankar hela tiden. Jag saknar er grymt mycket! :(

Min pappa.. Är en person jag saknar mest av allt. Min pappa som jag inte träffat på flera år. Han finns ständigt i mina tankar och det är ofta jag blir ledsen när jag tänker på honom. Jag vet att han saknar oss alla. Jag vet att han varje dag tänker på oss. Jag önskar att hans liv hade sett anorlunda ut. Jag önskar att han var här  hos oss. Det är en önskan jag vet aldrig kommer att slå in.. Men man får väl ha sina drömmar va?! Ska iaf försöka få kontakt med honom.. Vet att han är svåråtkomlig.. men jag ska ge det ett försök! Jag älskar dig pappa. Tänker på dej varje varje varje dag!

När pappa kommer in i mina tankar så tänker jag även på övriga släkten man inte har kontakt med.. Faster Satu och hennes söta dotter, min lilla kusin Alina. Saknar farmor också. Man säger alltid att man ska höra av sig oftare, men det blir aldrig så. Fattar inte varför. Tycker det är tråkigt! Saknar faster och farmor väldigt mycket! Även farfar som inte längre finns hos oss.. R.I.P älsakde farfar! R.I.P älskade mormor som under detta året gick bort. :( Saknar er alla.

Usch, märker nu att det sista som blev skriver här var en massa tråkigheter..
Men det är mycket tråkigt som hänt under året..
Mitt år 2009 hoppas jag kommer bli bättre. Eller jag hoppas inte, jag vet att det kommer bli så mycket bättre! Ska kämpa för att nå mina mål. Allt kommer att gå bra!



Gott Nytt År älskade vänner! Önskar Er alla ett fint kommande år!


Halmstad

Har spenderat min dag på barnakuten i Halmstad med lilla Leo. Jag fick total panik när han innan satte i halsen av sitt slem och blev helt rödlila i ansiktet. Spydde floder flera ggr gjorde han med =/ Alltså, jag får sådan panik i sådana situationer. Usch vad skrämd och rädd jag blev. Efter att dom kollat honom fick vi åka hem, så vi behönde inte övernatta på sjukhuset. Skulle iaf vara uppmärksam på om han får mycket släm i halsen som kommer ganska plötsligt. Då skulle vi isf åka in med honom igen sa dom. Nu är han iaf lite piggare än innan idag. Och maten han nu ätit har han fått behålla. Inte alls kul när ens barn blir så sjuka. Man känner sig så hjälpslös! :(

Kim ligger sjuk med. Feber och värk i hela kroppen :( Min förkylning har nästan gått över och Lucas har iaf hållt sig frisk! Skönt det!
Nu efter denna långa dag ska jag slänga mej i soffan med min godisskål och kolla på One Tree Hill. Ska bara jäsa i soffan och ta det luuugnt.

Trötter

Somnade på soffan igår vid sextiden. Kim tyckte nog jag var en aning osocial ;P Han väckte mej efter en timma och frågade om jag skulle fortsätta sova. Jag tog min kudde och yrade upp för trappan och slängde mej i sängen och tvärslocknade igen. Vaknade vid halv sju imorse. Leo vaknade typ då med. Sjukt utvilad är jag! Fast förkylningen jag åkt på är sträääng som faen! Jobbigt bara med denna rivande hosta som aldrig verkar vilja försvinna! Go away!

Det var ett tag sen jag spelade wow. Ska nog ägna mej åt det idag. En stund iaf! Fast som jag känner redan nu så är  oth mer lockande ;D mahaha

God morgon btw, ha en fiin dag! =)

Promenad

Har vart ute och gått en promenix med barnen och darling. Med oss hade vi som vanligt Lexi! Att hon aldrig kan lära sej att stanna hemma! Mohaha. Hon yrade bort sig borta vid affären, så vi fick gå en vända runt området. Lucas ropade förtvivlat på henne. Han blev ledsen och trodde att hon hade sprungit bort och att hon inte hittade hem. Hon dök upp iaf och sedan vandrade vi hemåt!

Så nu ska jag och Kim slänga oss på soffan och kolla på några avsnitt av OTH! Sweet! <3
Sen ska vi laga lite middag och efter det ska vi kolla på ytterligare några avsnitt ;D

Ha en fiiin dag!

Uppdatering

Var ett tag sen man skrev här nu. Har inte haft tid eller ork till att sitta vid datan. Är inne i en period då jag sitter fastklistrad i soffan med Kim och glor på OTH. Helt fast är vi. Serien är ju bara så sjukt bra ju! Har haft det jätte mysigt och det är helt underbart nu när Kim har semester! All ledig tid ägnar vi åt varandra och allt är på topp!

Julaftonsstressen är äntligen över. Dagen spenderades här ute hos oss med heela familjen samlad ( dock så var ju bror, med flickvän och barn kvar i Lule.. ) . Hade en jätte mysig dag med oerhört god mat, fika, sällskap, tomtebesök och en massa julklappar! Jag är verkligen mer än nöjd över allt jag fick!! Sjukt glad är jag! Lucs var helt till sig. Han badade i julklappar och det tog honom evigheter att slita av allt papper! Han tillbringar just nu all sin tid åt allt han fick. Jätte kul att se glädjen i ens barn ögon! Jag vet att han är glad för allt och det är så fantastiskt att se.
Hoppas alla ni andra hade det lika trevligt som vi här ute på landet! =)

Nu när jag ägnat lite tid åt min blogg ska jag nu dra mej härifrån. Då Kim har sovmorgon idag så ska jag fortsätta kolla på ett avsnitt av Greys Anatomy. OTH får vänta tills Kim vaknat, vi kollar ju på det tsm ;D

Här är jag!

Jo jag lever lilla älskade blogg. Har så mycket annat att göra på dagarna än att sitta vid datan och uppdatera om mitt liv. Det har väl inte hänt så mycket här.
Fick köra Lucas till akuten igår då han gjorde en tvärvändning på vägen upp för trappan och antagligen snubblade på sina fötter, han dök iaf rätt ner för trappan och slog huvudet i klinkergolvet =/ Då han blev lite okontaktbar en stund efter smällen och väldigt trött så var vi tvungna att åka in. Man vet ju aldrig om det kunde vart hjärnskakning ju. Men det var det inte. Han fick sej bara en rejäl smäll och en stor stor bula i huvudet. Allt är bra nu med honom iaf! <3

Har inhandlat all julmat idag. Jag och hela falkenberg samtidigt typ. Fattar inte egentligen varför man ska vara ute i sista stund =P Jaja, nu är det avklarat iaf. Julskinkan är i ugnen och är snart klar hoppas jag :D

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe, slänga mej på soffan och kolla OTH.

God Jul älskade vänner!

God morgon

Lördag morgon. Kaffet smakar gott. Kim och Leo sover. Lucas har precis vaknat.
Hade tänkt åka in till stan med Leo sen. Var evigheter sen jag vandrade på stan. Så det kan bli lite mysigt. Ska träffa Malin isf. Barnvagnsrace ftw ;D Mohaha. Ska se om ja hittar ngn julklapp till svärfar. Han har iaf julklappar som väntar med något till hade vart kul att ge honom. Ska iaf åka in och storhandla. Not så very fun!
Ska baka senare idag. Lussekatter och pepparkakor. Har lovat Lucas det. SKa bli himla kul =)

Igår var Kim och Lucas iväg och handlade julgran och tillbehör till den. Lucas valde allt själv. En svart gran och en massa fina kulor som gick i rött, silver, svartsilver, blått och små glittrande stjärnor att hänga i granen. Massa glitter också. Han fick klä granen helt själv. Jag bara kollade på och rättade till lite bara. Men annars så gjorde han ett riktigt bra jobb och han var så stolt! Han fick även lägga alla julklappar under granen. Han var helt uppe i varv. Visste inte vart han skulle ta vägen ju! Hehe. Kul för honom att han får stå i centrum och göra så mkt. Julen är ju faktiskt till för barnen, det ska ju vara minnesvärt och något speciellt. Han kommer nog lägga allt på minnet! Lilla älskade Lucas <3


Wiiieh

Idag ska vi köpa julgran och sen slänga ner alla julklappar under den :)
Lucas ska få åka med pappa in sen efter jobbet och välja gran och alla tillbehör till den. Det ska ju vara speciellt för Lucas så därför tycker jag att det kan vara roligt för honom att få ta del i det och bestämma lite :)  Mamma och Johanna var ju här för ett tag sen och lämnade deras julklappar här. Så här finns det grymmemycke julklappar. Jag längtar som faaeen tills det är dags att slita av pappret från dom :D

Idag kommer lilla Alex hem :D Fyfan vad jag saknat den skitungen. Ska bli så kul. Ska in till stan sen en sväng och träffa Sis. SKa posta iväg alla julklappar till Luleå med. Ska även försöka hinna med att ta en vända på stan med Malin :) Har många bollar i luften idag känns det som. Well, ska inte stressa, ska bara ta det lugnt och göra allt som ska göras.

Ha en bra daaag :)

En vanlig torsdag

Var lääängesen jag uppdaterade här nu ju. Här har det inte hänt så mkt. Allt är som vanligt.
Längtar till helgen! Ska köpa julgran på fredag och Lucas ska få hjälpa till att klä den. (alla har tydligen redan köpt en så vi r seeent ute) Ska bli himla kul att lägga ner alla julklappar sen. Lucas iår kommer att bada i ett hav av julklappar. Då detta egentligen blir hans första jul så vill jag verkligen att han ska minnas den, och han kommer nog seeent glömma den tror jag. Första julen så var ju inte ens ett år. Andra julen var han nästan två, man minns ju inte direkt något då. Förra året var ju vi på Fuerteventura så då firade vi inte jul. Därför känns det som att det ska vara speciellt för honom nu. Allt för min lille pojk! Eller min stora kille kanske man ska kalla honom. Jisses, han fyller fan 4 i februari. Helt otroligt!

Var på bvc med Leo igår. Han växer så himla fort. Han har gått om sina kurvor totalt. Känns bra att han ökar hela tiden. Han äter ju och mår superbra och det är ju faktiskt huvudsaken!

I helgen ska vi julbaka. Lussekatter, pepparkakor och massa sånt. Får lite panik för det känns som att denna månaden har sprungit iväg!

Nej u ringde Malin, så skriva här kan jag inte göra mer!
Uppdaterar sen!

Ha det braaaa :)

...

Ibland slår tanken mej om hur fan du ens orkar leva med dej själv. Det du gjorde igår var elakt och jag är fortfarande arg på dig. Men som den fega människa du är så vet jag att du inte kommer att höra av dej till mej. Och det gör du lika bra i att låta bli. Egentligen borde jag tatt ett steg tillbaka när du mådde som dåligast över julen och var så himla deprimerad angående det ena med det tredje och stängde av mej. Det enda jag ville var att vara din vän. Men jag är ju tydligen inget annat än en börda för dig. Jag som trodde att du var min vän. Men så som du behandlade mej borde jag inte accepterat. Därför är det ist så himla mycket lättare nu när jag är arg på dej att ta två steg tillbaka. För det gör inte ont. Jag blir bara förbannad!

Julpyssel

Idag har dom öppethus på dagis mellan 16,3o till 18,3o. Då är det julpyssel och fika. Så dit ska vi allehopa när Kim slutat jobbet. Mysigt det ska bli :)

Nu ska jag och Lucas ta något att äta. Äta bör man annars dör man ^^ mohaha.
Sen ska jag kolla på OTH. Kim ligger redan en säsong före mej. Har en del att göra nu för att komma ikapp honom ;D

Ne nu skriker min mage efter mat!
Have fun.

Helgen

Helgen har vart bra. Kollade Idolfinalen i fredags och hade det myspys. I lördags var jag i Vbg med Sis och Malin, vi var och kollade på barnvagn till lilla Kiwi. Hon hittade en as snygg vagn. Det gjorde även jag till Leo, åh me want a new one. Fast mjaaa.. 6200 för en vagn tycker jag är lite väääl dyrt! Meh vill fan ha den vagnen. Får väl se vad herren i huset tycker om det xD
Malin skulle ut på kvällen och frågade om jag ville följa med. Jag hakade på och hade en otroligt as rolig kväll! Det tackar man för. Var en sväng på Grand och dansade loss och hade det allmänt as sköjj.
Igår mådde jag som  jag förtjänade; as dåligt! Var sjukligt seg, jätte trött och sängliggande nästan hela dagen. Konstigt?! Naae! Hade även as ont i fötterna efter allt dansande så jag kunde fan nästan inte ens gå på dom! =P

Idag är det måndag! Kim jobbar nu bara denna veckan sen går han på 3 veckors semester vilket ska bli så himla mys. Nu ska jag göra som alla andra veckodagar; fixa iordning barnen, mej själv för att sedan lämna Lucas på dagis.


Oh no!

Kim har icke bytat framdäcken på bilen ännu.. vilket innebär att det inte blir Vbg för mej och Sis idag. :(
Man vettefasen om det slår om och blir halt sen dessutom om polisen skulle stoppa oss så blir det körförbud on the car + böter vilket inte skulle bli så roligt. Kim skulle fixa däckbyte när han kommer hem eller tidigt imån så vi iaf kommer iväg. Så imån blir det Vbg ist!

Denna dagen har vart ganska lugn. Eller den är lugn. Mamma och lillasyster har vart här en stund och dom åkte för en stund sen. Lucas slappar framför teven och liten Leo sover middag. Jag ska väl inte göra så mkt mer.. Kanske tvätta och sånt tråååk.

Ikväll blir det iaf Idol. Finalen är det ju! Spännande!

Wiieh

Det snöar ute :) Hoppas fan nu att snön har kommit för att stanna också! Lucas väntar ivrigt på vårat kommande snöbollskrig som Kim har lovat honom :) Wiieh.

Dags att snart klä på Leo sin overall och bädda ner honom i vagnen. Ska hämta Lucas på dagis ju :) Efter det så ska jag inte göra ngt alls. Sis ska åka med Kim hit efter jobbet. Vi systrar ska åka till Babyproffsen och kolla barnvagnar. Hon till Kiwi och jag till Leo. Blir nog faktiskt att vi får köpa en tillfällig vagn till Leo när det är dags för han att sitta i vagnen. Den delen vi har till vagnen nu är vänd så att jag inte ser honom. Man vill ju ändå ha lite koll på honom när han sitter och så. Så denna vagnen vi har kommer säkert att börja användas i sittläget om ett x antal månader. typ typ typ.
Jag känner mej säkrare om man har koll på honom.. Så mjaa.. Det får nog bli ett vagnköp nästa år.

Ne dags att bege sej ut i kylan :)

Jo, faktiskt


Trots allt så saknar jag dej emellanåt

Hate it !

"beskedliga förändringar" skrivs det. Huh, vad menas med det?!
 Usch. Jag drar mej från att göra som jag ska. Vill inte. Hatar det. Det tar emot. Vill bara spy! Blir illamående när jag tänker på de! :( Säkert bara jag som bli nojjig i onödan, det är säkert jätte vanligt. Kan ju alltid hoppas..

Idag ska jag påbörja ett projekt.. Om vad det är ska jag skriva om i nästa vecka. Tror jag :) Wiieh!

Nu är det dags för mej att strax gå till dagis med Lucas :) Leo ska få sej en liten promenix i denna härliga vinterkyla. Tänk om det kunde snöat mer. Denna lilla snön som kommit inatt kunde ju fan kvitta!

jaja, bla bla bla.

Dirty Dancing

Har haft en lugn kväll. Har vart en stund hos Ann. Pratat lite och druckit kaffe <3
Kim drog igång O.T.H nu när jag var iväg. Får kolla ikapp dom avsnitten imån när han är på jobbet :) Vi skulle ju kolla på den serien tesammans ju! :D

Funderar på att kolla på Dirty dancing när jag kryper te kojs sen. Slutscenen kan jag se om och om och om och om igen igen igen flera flera flera gånger om. Finns nog ingen scen som slår den :D ÅÅÅH! Har nog sett den så många gånger som man inte ens kan räkna till xD hähä. Men håll med mej om att den e grymmebra! Bästa bästa bästa!


Chicago - Hard to say I'm sorry



En utav mina absoluta favoritlåtar!

Uttråkad

Ska nog ta och fixa mej lite kaffe och tillsammans med mitt kaffe så ska jag ta mej en cigg ute i kylan. Vill bara att klockan ska gå fort så min älskling kommer hem någon gång :)
Kanske ska spela lite wow ikväll. Fast iofs så har jag erbjudit mej att fixa Alex dator åt Sis.. Så det ska nog bli kvällens höjdpunkt =P Lika bra att ta tag i det direkt så är det klart sen lixom ^^

Allt känns bra nu.. Faktiskt. Har inget som tynger mej längre.
I like it like that!

För dig

Tror en lättnad kommer släppa för dig nu.
Förlåt för allt jag sagt. Förlåt för allt jag gjort.
Hur kan man vara så dum?!
Det ska inte behöva gå så långt för att man ska inse vad det är man håller på att förlora i sitt liv.

Dags att kämpa för det som betyder och inte bry sej om det som sårar..

Hot Chick

Har kommit in i en period där jag alltid nuförtiden somnar runt tolv. För mej så är det aldeles för sent med tanke på att 5-6 timmars sömn är ikke mycket om man ska vara glad och pigg en hel dag. Hade inga problem alls med att somna runt tio innan, och somnar man då så får man iaf sova ett bra tag! Dags att slänga ut teven från rummet, det är den jävlen som är boven i detta dramat! Fast det är ju så gött attt somna till teven. Iofs så kunde jag inte slita mej från att kolla på filmen igår. Hot Chick är ju så grymt rolig. Mahaha. Så jag fr ju skylla mej själv att jag somnar så sent ;D

Idag ska Lucas till dagis iaf. Han fick vara hemma igår. Väldigt trött och svårväckt var han pga att han hade varit uppe och yrat hela natten där.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Göra allt dedär som jag brukar göra på morgonen; fixa iordning barnen + mej själv för att sedan gå på en kort promenix och lämna Lucas på dagis.

Kärlek


En resa

Ska åka på en liten tripp till Em i slutet av Januari. Hon ska ha lite födelsedagspartajj och givet så var jag bjuden :D Ska bli himla kul att komma iväg en helg och bara vara. Ser fram emot den 30 januari. Har redan kollat in tågtider.
Hörrö Em ; hoppas att det inte blir för sent om tåget är framme runt fyra! :D




Ne nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Oskyldigt dömd med min älskling!
Min dag i övrigt har vart bra. Lugn och skön. Precis så som jag vill ha det.

Ha en trevlig kväll babes :)

Älskar er


L E O



Min söta lilla tjockis :)
Om man tittar noga så ser man hans två små gaddar =P Supersött ju!

Nu är det dags för mej att väcka en trött liten Lucas. Han är nog ganska trött idag med tanke på att han var uppe och yrade inatt. Han fick för sej att han skulle sova på soffan och dessutom krypa ur sin pyjamas och ta på sej kläder inför dagis. Sen blev han ledsen för att Kasper inte ville gosa med honom. Hehe. Dom små liven är så roliga ibland. Stackaren var nog inte ens riktigt vaken tror jag.
Ne som sagt, dags att göra annat. Väcka barnen och alltdedär som hör till :)

Tidig morgon

Då var man uppe tiiiidigt idag då. Leo vaknade för en stund sen men somnade lia fort igen efter ett blöjjbyte och lite käk. För mig är det ingen idé att lägga sej igen. Har fixat mej lite kaffe och det smakar ljuvligt!
Hur ska dagen spenderas då? Jao, Lucas ska ju till dagis som vanligt. Jag och Leo ska nog under tiden bosätta oss i sängen och kolla film. Kanske ska ta och börja se på O.T.H. Fast har iofs Desperata Hemmafruarna att kolla ikapp på. Yejj. Får se hur jag gör. Wiieh, beställde andra säsongen på Ugly Betty igår. Blev ju helt fast i första säsongen så jag måste ju fan fortsätta se den. Hon är ju bara så ful. Får mej sådana skrattattacker emellanåt där jag garvar i min ensamhet. Lite roligt faktiskt :) Fjärde säsongen av Greys Anatomy är på ingång med. Det är ju den bästa serier ever! Seriously! Alla dessa serier och boxar kommer göra mej fattig xD mohaha. Men det ser faktiskt lite trevligt ut med alla BoxSerier som pryder DVDhyllorna så fint. Me Love It!

Jess <3 Kim



Min kärlek till dig är obeskrivlig.
Du är mitt allt, du är mitt liv.


Idag är det 7 år sen vi blev tillsammans.
Trots allt som hänt på vägen så vill jag inget annat än
att leva resten av mitt liv tillsammans dej.
Jag älskar dig så otroligt mycket Kim. Mina ord räcker inte till.

Det är du och jag Kim.
Tills döden skiljer oss åt..

En lugn dag

Så gött att vi snart är klara med alla Prison Break avsnitten för jag kommer i säng så sjukt sent på kvällarna och jag har stora problem med att rulla ur sängen när larmet drar igång på morgonen. Sa till Kim innan att jag fan måste gå och lägga mej vid nio tio ikväll. Då kanske, kanske jag är lite piggare imån!

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Jag tar det lugnt och dagarna flyter på.
I lördagskväll var jag, Kim och barnen hos Ann och Simon och firade han lite då han fyllde år tidigare i den veckan. Hade iaf en super trevlig kväll med smörgåstårta, julmust (alkofritt för mej då va) och sällskapsspel. Det slutade med en Jess som antog sej utmaningar som resulterade i att jag hade fejset nerkletat med läppstift och smör! haha! Kul var det iaf!
Tidigare på dagen var jag och Leo hos Sis. Drack lite kaffe, snackade lite strunt och så hjälpte jag henne med att slå in julklappar. Jag är så snäll som hjälper till =)

Vad har denna dagen att erbjuda mej tro? Har iaf inget planerat.
Ska nog bara ta det lugnt. Det blir bäst så.

Nu ska jag häva i mej lite kaffe, ta mej lite frisk luft.
Sen ska barnen och jag fixas iordning för en kort lite promenix, närmare bestämt gå 207 steg bort till dagis för att lämna Lucas ;P



Visa att dina vänner betyder ngt ist för att såra dom

Min tanke!

Förstår inte hur man kan vara så elak.. Att man kan vara så bitter på sitt liv så man hela tiden måste klanka ner på andra för att det ska tillfredställa en själv. Ta en funderare på vad som betyder något och värna om det du vill ha kvar i ditt liv! Blir arg på folk som behandlar andra illa. Speciellt när det kommer till de som står mej närmst!

Trött AB

Somnade alldeles för sent igår. Eller egentligen inte. Klockan var väl halv tolv när jag kollade på klockan sista gången. Jo det är nog lite sent ändå när jag tänker efter. Idag är jag jätte trött. Kim gick upp med Leo när han vaknade tidigt i morse så väckte han mej för en stund sen innan han åkte te jobbet. Hade inga problem innan med att somna runt tio.. Jag tror jag vet vad som är boven i det hela; teven på rummet och Uggly Betty som jag inte kan slita mej från att titta på ;P

Kasper förde ett jääkla liv här igårkväll, kan ha vart det som gjorde att jag inte heller riktigt kunde somna. Kan han inte sova som resten att katterna i huset gör på kvällarna xD Han är iofs fortfarande kattunge så han växer väl till sej tidsnog. Lilla LoL hatar honom. Stackaren =P

Nu är det dags att genomgå de vanliga rutinerna. Dricka upp kaffet, fixa iordning mej. Ge Lucas frukost, mata plutten, klä på dem för att sedan gå och lämna Lucas på dagis.

Trevligt!

Ironic



``  And isn't it ironic... don't you think
A little too ironic... and yeah I really do think...  ´´



Låten fastnade på hjärnan.
Har inte hört låten på säkert flera år!
Måste lyssna på den nu bara för det!




Onödigt vetande, I know!

Da Vinci-koden

Min lille Leo har idag fått sin andra tand. Gud vad fort det gck =P  Tycker det är så häftigt. Man blir ju helt i eld och lågor över sådant =) Det är en stor grej för en mamma att se saker hända med ens barn. Helt fantastiskt! Min lilla kille växer för fullt. Tjockare blir han för var dag som går. Det är ju iaf ett tecken på att han är en välmående frisk söt liten kille <3 I söndags fick han premiärsitta i sin stol vid matbordet vilket han tyckte väldigt mycket om. Massa glada miner gav han oss. Sen fick han provsmaka lite mangopuré. Det kommer nog bli en favvo hos honom, mitt lilla matvrak ;D

Jag och älskling började kolla på Da Vinci-koden häromdagen men la ner det projektet när vi sett halva och insåg att den nästan varade i 3 timmar (om jag nu inte såg fel), men vi har iaf sett klart den nu ikväll och jag tyckte den var riktigt bra. Vad jag har hört så ska tydligen boken vara bättre, men böcker är inget för mej så det kommer jag ju aldrig få veta ;P hähä.

Nu är det bedtajm för min del. Gick upp grymt tidigt i morse så jag är sjukligt trött nu. Har sprängande huvudvärk och mitt humör är inte direkt på topp för tillfället. Men det gå la över.

Såå jaaa..




Pappa

Grattis på födelsedagen min älskade pappa.
Saknade är obeskrivlig. Önskar du var här.
Hoppas din dag blir bra och att vi snart ses..
Snart... nångång.. snart.

Älskar dig!