Massor att göra

Idag har jag faen inte tid att sitta på röven och göra inget alls. Hela övervåningen ska rensas och tömmas. När allt är klart så kommer det bli så fint. Jag kan se det framför mej :)

Jag vet vad som ska göras och vad som måste göras, men när jag går en trappa upp så blir jag helt snurrig och vet fasen inte vad jag ska börja. Ska sätta igång när jag lämnat Leo på dagis. Då har jag några timmar på mej i lugn och ro att rensa undan.

Just nu ligger jag i sängen med datan i knät, dricker lite kaffe och kollar lite på tv. Liten Leo ska jag strax väcka.
Fundilerar på om jag ska gå ut i kylan och ta mej en cigg och sen göra mej iordning här.

Dags att göra lite nytta! :)

Lugn kväll

Precis när jag hade bestämt mej för att ta en tripp till Falkenberg så staplade Mr D in här. Trevligt värre :) Fick mej ett litet tidsfördriv iaf. När klockan närmade sej fem så ringde älskling och frågade om jag kunde komma bort till jobbet med en sak. Yejj. Satte Leo i bilen och brummade iväg.

Han är så otroligt fin min Mikael. Blev helt knäsvag när jag mötte upp honom på jobbet.
Han är så fin så fin. Min underbara pojkvän. Ååh.
Saknar honom galet mycket nu ♥

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla teve eller ngt sånt trevligt :)

Tråkdag

Vettefasen vad jag ska hitta på idag. Vädret är skit och man blir så jäkla less på det. Kan det inte bara sluta regna och blåsa så förbannat?!

Imån ska jag och mina darlings åka till mamma och johanna och äta middag innan Leo ska till Kim. Helgen kommer att bli lugn vad jag vet än sålänge. Har absolut inget alls planerat och det känns ganska skönt faktiskt. Med tanke på att vi är barnlediga denna helgen så ska jag iaf passa på att sova och vila upp mej. Ligga i sängen och kolla film hela helgen. Sweet!
Det var planeringen för de kommande dagarna, men vad fan ska jag hitta på idag då?

What to do, what to do ..