Söndag

Jao, då var det söndag.
I fredags var det födelsedagsfirande utav lillasyster. var hos mamma och Johanna och åt tacos och sånt trevligt. Kvällen firades med en del mängd alkohol. Hade iaf en super trevlig kväll med Johanna och hennes vänner på festen innan jag och janos begav oss till stan.. Just det, stan ja. Dit skulle vi inte ens. Utan bestämde oss spontant att hoppa av där när Glenn skulle köra mej hem. Jannica stoppade i mej en jävla massa olika drinkar. Gött som fan var det. Sen träffade man lite folk som man inte sett på evigheter med. Det var trevligt. Hade iaf en toppenkväll! =)

Gårdagen var seg. Var dock inte så grymmebakfull som jag hade förväntat mej att vara. Med den mängden alkohol jag fick i mej igår så borde jag vart död på lördagen xD Jag kanske tål mer än vad jag tror ;P
Dagen spenderades med att sätta upp alla adventsstjärnor och byta lite gardiner och fixa iordning här i hemmet. Jätte mysigt blev det. Tycker om när adventssakerna kommer upp, det blir så himla mysigt då! =)
Fram mot kvällen ägnade jag en liten tid åt mitt wow.
Jag och Kim började kolla på 'DaVinci koden' runt nio tio igår. Efter att ha sett typ 1 ½ timma av den och upptäckte att den nästan var 3 timmar lång valde vi att gå upp å dra täcker över huvudet ist ;P

Så ja. Nu är det söndag. Mysiga härliga söndag. Får se vad dagen har att erbjuda mej.
Men nu blir det som vanligt lite mer kaffe och lite "frisk" luft ;D

Göteborg


Igår åkte jag, Ann, Lucas och Johanna till Gbg. Det var en resa jag sent kommer att glömma. haha massa skratt vart det ;D Det bästa var ju fan på väg in i p-huset alltså. Snacka om däcktjut. Jisses! Haha!
Min syster var så snäll så snäll och som fixade och satte håret trots att hon var så grymme trött. Men resultatet blev fint och jag är mer än nöjd! =)

Idag är det lillasyster födelsedag! Ska bli så himla kul att festa och komma ut ikväll. Känns som att det var ett bra tag sen. Det var det ju med när jag tänker efter, i september/oktober förra året närmare bestämt ;P Well. Det kommer bli en rolig kväll!

Nu ska jag pimpla kaffe och ta lite frisk luft! Sen är det det vanliga som händer här; barnen ska fixas -> kläs -> tas på overaller -> stoppas i vagn -> gå en liten promenix -> lämna Lucas på dagis osv osv ;D

Johanna 19 år


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE LILLASYTER!

Idag ska du firas utav heeelvete ;P
Wiiieha!

Min gos

Leo är inte riktigt sig själv för tillfället. Inte så konstigt med tanke på tänderna och allt de där. Han är bara lite smågnällig men det hör ju till. Känner iaf den andra tanden som är på g upp. Hihi. Två tänder så tätt inpå. Häfigt. Bara bra om den andra nu dyker upp fort så slipper stackaren allt detta med kliandet och så.
Nu sussar han vackert. Lucas ska fixas för dagis nu, jag ska göra mej till människa. Sen ska jag palta på Leo overallen och bädda ner han i the vagn för att sedan gå och lämna Lucas på dagis.

Men först! Först så ska jag hälla i mej mitt kaffe och ta en nypa "frisk" luft! ;D

Lucas



Älskar dej min underbara Lucas <3
Mammas stora kille är du.
Mitt hjärta!
I februari fyller du 4 år. Det är helt sanslöst vad tiden går fort alltså.


Första tanden

Skrev häromdagen att jag trodde att Leo hade gaddar på g. Jag trodde rätt också. Nu ikväll upptäckte jag att lilla tanden kommit ;P åååh. Jessica en stolt mamma! =) Att en liten liten tand på ens barn kan göra en så glad. Helt fantastiskt! Om jag inte känner helt fel så kommer det att komma en till om några dagar kanske. Men som sagt, man vet ju aldrig.

Leo är idag 3 ½ månad och har redan fått sin första tand =) Jag är så glad!


Feeeesta

Alltså, känslan som rusar genom kroppen på mej när jag tänker på fredag går fan inte ens att beskriva. Jag får ett lyckorus och blir riktigt jävla glad! Ska bli så himla kul att fira lillasyster födelsedag och sedan ut och svira på krogen. Känns som att det var typ 1000 år sen jag var ute och såg folk på fyllan. Jag är förväntansfull. Vill att det ska vara fredagkväll nu. Sen så vill jag inte att det ska bli lördag, utan söndag direkt, för den baksmällan jag garanterat kommer att ha dagen efter vill jag inte ens föreställa mej. Urk! Men jaaa.
Gieff me paaarteeey nu!

Lilla LoL


Lilla LoL har hittat sin plats =) Härligt att jag nu kommer få sällskap när jag fördriver tiden vid datan ;D Mysigt faktiskt =) Hoppas att hon kommer att trivas här och att hon snart känner sej hemma.

Har fixat på Leos lilla rum idag. Ägnade hela förmiddagen åt det när Lucas var på dagis. Resultatet blev jätte bra och jag själv tycker att det blev jätte mysigt och fint. Fixade även iordning förvaringen i hallen och satte upp lådorna på väggen där alla vantar/mössor och sånt ska ligga i. Massa fint blev det med =)
Bästa av allt är de nya lackhyllorna som vi ska ha som DVDställ i tvrummet! När vi är klara med det i kväll så kommer jag def vara sjukt nöjd över allt som blivit fixat under dagens gång!
Wiieh!

Tänkvärt!

Blod är tjockare än vatten. Så är det bara!
Lägg det på minnet om du inte redan visste det!


Dina hjärnceller bråkar och du verkar inte ha alla gafflar på plats i lådan
*rofl*

Haha

Om ett skratt förlänger livet så kommer jag och mina systrar leva i oändlighet

Alltså, vi bröt ut i totalasgarv efter Ikeahandlingen. När vi kommer fram till lilla bilen så insåg vi hur mkt vi handlat. Jennie skrattade så tårarna sprutade. Jag fick magknip och Johanna bara asgarvade. Vilken syn. Det var jätte mkt folk kvar i kön bakom oss när vi var på g ut. Vi var sist ifrån parkeringen och det tog oss typ en timma att lasta in allt i bilen för att vi själva skulle få plats. Johanna syntes inte i baksätet och Jennie satt som en kråka i framsätet *asg* Jag skämdes verkligen för jag kunde bara tänka mej vad folk sa som såg oss stå där som idioter med 3 vagnar som ska in i en liten bil med 3 personer! haha.

Igår fick vi tillökning i familjen. Nämligen Lilla LoL. Lexis bebis från förra årets kull har flyttat hem igen =) Ånsålänge funkar det bra. Skönt det! Jag älskar ju katter, hade jag haft möjlighet till det så hade jag drivit kattpensionat i hemmet ;D thihi!

Idag ska alla hyllor upp i vardagsrummet, så jag och Kim har en del att fixa med när han kommer hem från jobbet i eftermiddag! Kommer bli snajsigt när det är klart! =) Ville haft så mkt mer från Ikea, men man får ta lite i taget då och då.

Nu ska jag krypa ur min pyjamas och sen ska jag och Leo ta storebror Lucas till dagis.

Tracy Chapman


Hajjhajjhajj

Ska åka till IKEA med mina fna systrar idag. Kim ska plocka upp dom i Fbg när han åker hem från jobbet och när alla anlänt hem hit så beger vi oss mot Götet. Ska bli najs att få upp lackhyllorna och förvaringen till hallen. Det viktigaste som behövs hem. Iofs är det inte allt, men man får ta lite i taget. Har ju inte direkt råd att rusta upp ett helt hus på en och samma gång. Men det är faktiskt kul att köpa lite nytt då och då. Kul att se förändringen som kommer med tiden. Man blir så glad och nöjd =) Sån är jag iaf! =P
Jao, så fröknarna Norberg ska vandra lite på IKEA i eftermiddag/kväll. Åh, ska käka deras pommes och bearnaise (stavas d så?!) Sjukt gott iaf! Dom var så snåla med uppläggningen sist så denna gången ska jag fan be om mer! Man ska väl för fan bli mätt eller?! xD höhö.

Har vart på BVC med min lilla tjockis idag! Jisses vad han växer nu! På en månad har han gått upp 1,2 kg! Hon på BVC tyckte att han växer oerhört bra! Så nu väger tjockisen 6 7oo g och är 65 cm! Han fick även sin första vaccionationspruta. Min lila Leo <3 Han växer så mkt nu och nu börjar man inse att han inte är denna lilla pyttebebis längre =P
Just det! I förrgår vände han sej från mage till rygg! Coolt. Han kämpar och kämpar! Sjukt vad duktig han är alltså! Sen så tror jag att han har tänder på g. Fast är inte säker. Återstår ju att se om det dyker upp ngt risgryn i munnen om ngn dag :) Han är iaf lite småsvullen nertill i tandköttet. Han dregglar kopiöst mycket och ska hela tiden gnaga på något. Tror det kliar lite faktiskt. Men ja, det återstår ju om det kommer några gaddar eller icke.

Ne nu ska jag dricka lite eftermiddagskaffe och filosofera.
Det är jag bra på.


Snott från Anns Bdb


Jao

Då var helgen över och en ny vecka påbörjad. Svinkalla måndag är här och idag känner jag mej en aning trött. Kom ändå i säng i tid igår. Pratade med Ann sista gången vid halv tio tror jag och sa godnatt. Var även där en sväng igår och sa hej, och innan jag drog hem vandrade jag förbi min sweet Sis med <3 Är man i svängarna så är det givet att man hälsar på ju! ;D
Helgen har för övrigt varit lugn. Som vanligt. Ägnade mej åt wow igår. En stund på dagen, och det var heeeelt najs =) Annars har vi bara gjort det vanliga, städat, tvättat, lagat mat, druckit kaffe bla bla blaa!

På tal om "bla bla", fyfaaaaan vilket samtal jag och Ann hade häromdagen. Jag skrattade så tårarna sprutade, så jag fick magont och värk i fejset. Skrattade så jag nästan tappade andan. HAHA! Längesen man skrattade så och när det väl händer så är det så himla roligt. Sitter nu och skrattar för mej själv när jag tänker på det! Speciellt när jag såg att Ann hade lagt upp det på Blddagboken. *asg*



Nu ska jag göra det gama vanliga här. Dricka upp mitt kaffe.
Gör iordning barnen. Sedan lämna Lucas på dagis.
Sweet!
Efter det går det på rutin att pratade med Sis och Ann, och även dra igång tvättishmaskinen litegranna.

Intressant?! Naaaej!

Helt sjukt!

Längtar så jävla mycket till nästa helg. Det är min lillasyster birthdaypartey då =)
Fest, fylla, musik, öl, utgång och dans =)
Kan fan nog inte ens beskriva min längtan tills nästa helg! Men fy fan vad jag längtar!
Johanna, Ann och jag ska äga krogarna i stan ;P mohahaha.

Jess ska ut och svira på fyllan och villan ;D
Wiiiiehaaa!

Snö


"Wiiieh" sa jag till Kim när jag tittade ut genom fönstret i morse. "Det har snöat!" glad som ett barn blev jag! haha. Synd bara att det inte var så mkt så man kunde gått upp med Lucas under dagen och lekt i det. Haft lite snöbollskrig, rullat runt och allmänt bara haft jätte kul. Men det kommer väl mer snö snart hoppas jag =)

GumsAnn var här igår <3 .
Hon var här nästan heeeela dagen och höll oss sällskap här ute. Hon hjälpte mej även så jag kunde fixa mitt wow. Snart är jag fast i träsket igen. But me like! ;D Sålänge mitt spelande håller sig innanför rimliga gränser så är det inga probs att jag spelar. Jag kan ju faktiskt hantera mitt spelande så jag ser det inte som ett problem. Så i helgen ska jag faktiskt spela lite. Det har jag gjort mej förtjänt av tycker jag!

Jag och Kim var och handlade de sista julklapparna igår. Äntligen är man klar med det. Så skönt att slippa stressa med resten av sverige i december när den verkliga hysterin tar fart. För det är något jag verkligen avskyr annars. Juklapparna som ska fixas och all stress som kommer upptill! Kanske man detta året kan slippa spy på allt. Förra året var det så gott för då var ju jag, Kim och Lucas i Fuerteventura i en vecka. På julaftonen satt vi på planet hem till Sverige och seeeent på kvällen var vi hemma.
Detta året ska Lucas få stå i centrum. Han väntar på tomten som ska komma och hälsa på. Han frågar väldigt mycket om honom och ibland ställer han sej och tittar ut genom fönstret och sägen ; Tomten kommer nog nu mamma. Jag tror nog att han gör det =) Så ler han och ser så förväntansfull ut.
Med tanke på att vi inte firade jul förra året ser jag lite mer fram emot det detta året.

Today it's friday. Härliga fredag.
Klockan är snart 6 och kaffet smakar ljuvligt!

Äntligen =D



Känslan är obeskrivlig.
Lyckan är total.

Wii Fit


Det var något av det roligaste jag någonsin spelat. Jag garvade åt Sis för att hon såg så jäkla rolig ut. Kan tänka mej då hur det såg ut när jag stog där då på plattan och rockade och steppade ;P haha. Sis var iaf grymmegrym! Lucas provade oxå. Han åkte lite slalom och han fixade det hur bra som helst. Lite små missar här och där men han fattade snabbt hur han skulle göra ;D Aaaw, så duktig han är =) Jag vet vad jag och Kim ska köpa till oss som en gemensam försenad julklapp när julhysterin är över; Nintendo Wii. Och Wii Fit då =) Vill ha nu! Hade jag kunnat så hade jag köpt det nu, men det är redan så mkt med julklappar och allt så det står en upp i halsen. Urk! Men snart är julen här och jag längtar som ett litet barn =D

Fniss



Haha

Bara en person som fattar vad innebödern av bilden handlar om..

Kaffe in the morgon

Kaffe kaffe kaffe.
Har vaknat till liv nu, eller för en stund sen. Kim väckte mej vid halv sju när han skulle åka till jobbet. Av någon anledning så hade jag stängt av larmet utan att tänka på det. Jag låg och krama min mobil så sött sa Kim ;D haha. Känner mej jätte stressad nu bara för att jag inte gick upp innan sex. Fattar inte varför jag ska känna mej stressad. Har ju inget direkt tid att passa. Förutom då att Lucas ska vara på dagis kl åtta. På tal om dagis. Nu ska barnen väckas och göras iordning. Jag själv med för den delen kanske.



Hade vart så himla kul att åka på en liten resa. En liten present till oss själva nästa år.
Tillsammans fyller vi mycket och jämt dessutom ;P Så varför inte?! =)

Svårt val, eller kanske inte

Ska jag eller ska jag inte?! That's the question lixom.. Mjaa.. Har iaf nästa vecka med på mej att ta ett beslut.. Såå aaah. Hmm.. Ska grubbla på det lite till. Men det hade vart så himla najs =P Men gör jag detta nu så kan man ju lika gärna göra ett försök med det andra när man ändå är i farten. Två flugor i en mäll typ. Joo. Jaaa.. Tror nästan att jag bestämt mej.. För stunden iaf =)

Fatta?



Läs min blogg hur mkt du vill. Det berör mej inte.
Men orka se att du ränner i min Bdb jämt är fett irriterande. Vi har inget med varandras liv att göra längre. No more friends. Remember. Sluta vara så nyfiken på mitt liv. Bara låt mej vara ifred! För det är precis vad jag gör, skiter i dej!



207

Från min ytterdörr till dagisdörren så var det 207 steg ;P Mahaha. Så nu har jag gjort det.
Daniel tippade på 400 steg fram och tillbaka så det var ju en ganska så bra gissning ;D

Lucas är iaf på dagis nu. Jag och Leo är bara hemma (som vanligt) och tar det lugnt.
Ska plocka lite och försöka tvätta! Fan vad jag tvättar mycket =P

Annars blir det en lugn dag. Ska nog hem till Sis ikväll och spela lite Wii Fit =)
Haha det ska jag fan ha på bild. jess in action ;D

Nje, har fakiskt inget vettigt att dela med mej utav just nu.. så.. aaah, ha det bra ;P


Helt otroligt vad Leo växer fort. Han blir större och större för varje dag som går.
Han är så sjukt fin min vackra son.

Sen natt / Tidig morgon


Leo vaknade till strax efter 4 inatt/morse. Jag har som vanligt jätte svårt att somna om när han somnat igen. Lika bra att fixa kaffet och vakna till liv. Klockan var ändock nästan 5 när somnade och mitt larm drar igång vid 6 så varför inte bara fortsätta vara vaken då liksom ;D Det är ju en vanesak för mej att gå upp tidigt så jag lider inte av det.
Men det kommer bli en lång dag och jag kommer garanterat decka av tidigt ikväll ;P

Helgen har vart bra. I lördags tog jag och Kim ett stort röjj och storstädade hela övervåningen. Man blir så nöjd när det är klart och man ser hur rent det blir =D En liten Lucas är ju ganska duktig på att härja runt där och då blir det mycket att göra emellanåt.
Var på GeKås igår och handlade lite när jag ändå körde Sis till jobbet. Skulle handlat de sista julklapparna men blev lite mer saker till hemmet ist. Och lite kläder til kidsen. Mycket nöjd är jag iaf. Ska handla de sista klapparna i vecka tror jag. Sen är man klar med det. Skönt att slippa all den stressen i december.
På tal om Sis. Började nästan gråta när jag plockade upp henne igår. När jag fick se magen som växt så mycket på ett par dagar blev jag helt rörd. Jag blev så glad. Tårögd. Hon är så fin och vacker min Syster! Att hon ska ha barn igen kan jag knappt ännu fatta. åååh! Jag längtar efter lilla Kiwi (som vi så sött kallar bebben).

Idag är det måndag igen. Skulle ju räkna stegen till dagis i fredags men glömde ju totalt av det med tanke på det fina vädret vi hade. Ska göra det för Ems skull för att hon är så nyfiken på resultatet ;D

Ska dricka kaffe med Kim nu innan har drar te jobbet.
Sen ska barnen väckas till liv för att göras iordning för utgång och dagis.
Så det betyder att jag inte har tid att sitta här mer för tillfället =)

Ge mej sol!



Detta tråkigt väder gör mej så sjuuukt rastlös. Inte fan blir man på bättre humör när man tittar ut genom fönstret och ser att det fortfarande regnar! Usch! Jag borde egentligen syselsätta mej med att tvätta klart. Kan vara skönt att få det gjort så slipper man ha det hängande över sig i helgen ;D
Mja, ska tänka på detta.
Men första ska jag slå en pling till Sis och kolla hur det är med henne <3

Uscha!

Det är bäcksvart ute. Det blåser nästan storm och det regnar. Har verkligen ingen lust alls att ta mej utanför dörren idag. Himla tur och gött för oss att vi bara har några få fotsteg bort till dagis. Ska fan räkna stegen sen när jag ska gå dit och lämna Lucas xD Nått får man väl roa sej med ;D

Blev fan inget maraton utav Heroes igår. Jag och Kim la ner det efter 2 avsnitt. Klockan var då tjugo i tio och vi satt nästan och somnade i soffan xD Trötta som fan var vi bägge två. Det var bara att krypa te kojs och jag tror fan inte det tog mer än två min förrens jag somnade jävla gott! =P
Ska kolla nått avsnitt efter Idol ikväll (troligtvis så kommer jag var så trött så jag kommer somna långt innan utröstningen drar igång!).

Ne nu ska jag häva i mej mitt kaffe, fixa iordning barnen för att sen gå den otroligt korta promenade rakt över gatan ;D

Kvällsgos i soffan med toast oboy och heroes

Typ en snabb sammanfattning av vad min kväll har att erbjuda ;D
Som rubriken lyder ovan. Ska strax sätta oss och käka toast med megamycket ost i. Ska dricka ett stort glas oboy med typ 10 skopor oboy i. Dra ett maraton av Heroes. Mitt mål är att kolla alla 8 avsnitt. Men känner jag mej själv så kommer jag nog somna lååångt innan Kim. Men jag ska försöka, försöka hålla mej uppe! Man vill ju inte missa något ;D

Leo



Tiden går så sjukt fort och Leo är nu 3 månader gammal =) Man ser hela tiden, för varje dag som går hur han ständigt utvecklas mer och mer. Han har nu funnit sin snuttefilt intressant och vill gärna ha den heela tiden. Käka på den eller bara dra den till sej eller över sig. Så himla kul att se vad han hela tiden gör =) Sitta tycker han oxå om att göra. Små små stunder. Sitta i knät har han iofs gjort under en längre tid. Men om jag sätter han i exempelvis soffan och paltar runt honom en massa filtar och kuddar så sitter han där med sin snutte i famnen (givetvis!) och bara skrattar. Han är ju inte så "stor" ännu så han kan sitta själv men snart.. Stora killen växer och växer. Hans babygym som han haft i nån vecka har han nu fattat tycke för. Han bara glodde rätt upp innan på sakerna, men nu viftar han runt med armarna och greppar sakerna som hänger ner. Mycket händer fort på så kort tid =D

Min fina Leo. Mitt hjärta!

Tänka sig!

Hittade ett inlägg som jag skrev i Juli. Känslan jag hade då är precis som den jag har nu.
Tänk att det skulle bli såhär igen, att historien upprepade sig.
Gott att man äntligen kan sätta gränser!


Härligt!



Känslan jag har inom mej kan jag knappt beskriva.
Efter dessa dagar så känner jag mej så sjukt lättad.
Precis som att jag bärt på en stor last som tyngt ner mej under ett bra tag.
Nu har lasten släppts och jag känner mej äntligen fri!

Härlig känsla.
No more pain!


Fullt upp

Skulle bara vara iväg e liiiten sväng igår när Kim kom från jobbet. Tog iaf Leo och åkte till Madde. Leo blev nog kär, han gillade söta Linnéa =) hehe. Sött! Efter två koppar kaffe där åkte jag till Sis och innan jag åkte hem därifrån gick jag en sväng förbi GumsAnn. Lika bra när jag ändå var i farten ;D Var hemma strax efter nio på kvällen. Jag och Kim hann iaf ses en liten sväng innan det var dags att krama kudden =P
Jannica var här igår på dagen och förgyllde min tillvaro. Lagade lite käk och kollade teve och gosade barnen. Mycket trevligt. Hoppas att dom nu får huset i Långås. Hon visade igår vart det låg och det var bara ett stenkast från vårat hus. Wiieh!

Klockan har passerat sex och nu ska jag pimpla kaffe med darling som är på g ur sängen.

Nje tack

Jag och Jannica bestämde oss för att vi skulle ta barnen på en promenad. Bort till lekplatsen och låta Lucas leka lite. När vi tittade ut och såg att regnet dragit igång igen så ändrade vi oss. Usch! Vandring i ösregn är faktiskt inte så kul. Hoppas det blir uppehåll för lite frisk luft och en go promenad hade inte vart fel en dag som denna!

Min blogg?!

Kommer inte skriva något mer "pivat" i denna blogg då folk går till angrepp på mej för vad jag känner och tycker.
Har en annan blogg som jag öppnade för ett tag sen där jag frånochmed nu komer fortsätta skriva i när jag verkligen behöver skriva av mej. Har du lösen är du välkommen dit att ta del av mitt innersta. Länk finns längre ner i bloggen. 
Här kommer det i fortsättningen bara vara allmän skit att läsa om.


Mitt inlägg om Lucas här nedan har jag plockat bort en bra bit, så slipper folk som inte har med mitt liv att göra gå och störa sej på vad jag skriver om och inte.
Alla blir glada då ;D

Ha en bra daaaaaaaag!

Åh hjälp!

Lucas har kommit in i en period nu där han äter sjukt dåligt och sover ännu dåligare. Vaknar på nätterna och panikgråter. Vet inte om han är medveten om det ens?! Han trotsar och vill inte äta. Han måste äta! Blir orolig över honom när han håller på så för jag vill inte att han ska bli sjuk. Hör det till trotsen vid 4 år? Nu är det ju inte så att det går en hel dag utan att han inte får i sej något. Utan att han kanske tar två bett på en smörgås på morgonen, käkar lite fil och sen är det bra. Vill inte äta lunch efter dagis. Bråkar vid matbordet på eftermiddagarna och vägrar äta. Kvällsmaten fungerar likadant som med frukosten. Jag blir tokig! Jag vet att barn säger till när dom blir hungriga och vill ha käk men han totalvägrar maten! =( Vet inte vad jag ska göra.

Iaf! Hoppa iaf att detta med Lucas går över. Det är säkert bara tillfälligt och går säkert bara i perioder! Vet inte vad jag ska göra. Har provat att trixa och mixa. Gjort några knep för att han ska äta. Som sagt... 4'a åringar kanske kommer in i en sådan period någon gång. Såhär han han inte betett sej innan.
Påtal om hans sovande. Han sover ännu. Han får stanna hemma från dagis idag. Tror att han behöver sin sömn! Hjälp mej någon! Känns som att jag ska slita av mej håret snart. Blir tokig. Tror knappast att jag är den enda småbarnföräldern som har problem med trotsiga, envisa bestämmande småbarn. Eller?!


Jaja. Ska göra annat nu. Kolla lite teve och dricka kaffe.
Ska fillilura lite och se vad dagen har att erbjuda =)

Ha en fin dag!

wiieh!

Maybe maybe kommer v inom en snart framtid att få Jannica och Glenn som grannar! Hopps hoppas! Håller verkligen tummarna för dom.
Det hade verkligen vart jätte kul om dom flyttade hit ut ju! =)

Kvällen ska spenderas med lite småplock i sovrummet. Vill få bort all skit från golvet! Dvs alla kläder jag under dagen har rensat ut! Det är helt sjukr egentligen vad mycket kläder man har som man egentligen inte ens använder. All sånt trams har iaf åkt bort idag! Så ah, nu ska jag fixa klart med det!


Ha en fiiin kväll ;D



Jag är lite orolig för dig.
Du vet att jag finns där om du behöver mig!
<3

Massa paket

Janos och Glenn ska idag kolla på hus i Långås. Fan vad kul om dom skulle få det =) Wiiieh! När dom vart på husvisningen så skulle dom komma hit och dricka kaffe. Besök av ens vänner är som sagt högt uppskattat från min sida.
Jannica önskade sej mycket kaffe idag och det ska hon få ;D

I väntan på att dom ska komma ska jag fortsätta dricka mitt kaffe.
Ska även slå in lite julklappar =) Skönt att man snart är klar med julklappar till alla! Börjar bli less på att slå in allt nu ;D

No more pain!



Min lille pojk blir bara större och större för varje dag som går. Idag så reste han sej ordentligt när han låg på mage. Han har inte riktigt fått till det innan, utan har bara kunnat vrida lite på huvudetoch inte riktigt fattat varför han ska ligga på mage typ =P hehe. Men idag så jäklar hände det saker =) En stolt mamma är jag givetvis ;D
Ens barn är ju det käraste man han och det är ju klart man vill dela med sej till världen och visa upp sitt knyte gång på gång =D Massa bilder på barnen finns
här!

För övrigt är allt bra. Ja när jag tänker efter är det faktiskt det. Måndagen kunde fan inte starta bättre. Har skakat av mej det som tyngde mej mest! Känner mej lättat och nu kommer jag inte bli ledsen och sårad mer. Känns så jävla skönt!

Var det någon som missade att det var storm ute innan eller?! Så fort jag klev utanför dörren så började det. Trodde jag skulle hinna hämta hem Lucas innan men fan inte det. När jag sprang så flög jag i sidled och soptunnorna flög här. Jag trodde fan något hårt skulle blåsa in i mej. Trodde nästan att min stund var kommen =P Sprang in på dagis och greppade tag i Lucas som stod startklar och väntade på mej. Höll stackaren stenhårt i handen när vi sprang hem. Han tyckte inte om stormen och all hagel/snö som öste ner. När vi kommit hem tog det två minuter så var himlen blå och vädret var okej. Helt sjukt!

Nu när barnen ligger och vilar ska jag gotta ner mej i soffan, vräka i mej massa onyttigt, kolla teve och bara vara. Till skillnad från andra så svälter jag mej inte till döds. Jag är sjukt nöjd över min kropp och jag har aldrig varit fixerad över min vikt. Blir irriterad när jag ser din fördömmande blick framför mig, när du studerar folk som är större än du, hur du tittar på folk med av smak. Usch. Om du kanske tar och börjar äta lite mat (det som folk i normala fall gör) så kanske du en vacker dag kan bli en människa igen! Feel sorry for ju girl!

Ne nu ringde Jannica så nu ska jag dra mej.
Ciao!

Lördag

Vart fan har denna veckan tagit vgen? "POFF" så sitter man här en tidig lördagsmorgon. Spelar iofs ingen roll att det är en tidig morgon, är ju van vid detta laget att gå upp tidigt, fast 2 ggr denna veckan har Kim tatt bägge barnen och väckt mej strax innan han åkt till jobbet. Wtf?! Ändå har jag aldrig begärt av honom att han ska göra det på vardagarna när han jobbar. Snällt av han iallafall <3 Att få ligga kvar i sängen tills kvart i sju istället för att behöva gå upp med Leo vid ca fem varje morgon gör faktiskt lite. Kim är så snäll så snäll. Den bästa. Mitt hjärta <3

Vad har man fördrivit dagarna med i veckan som ått då? Egentligen har jag som vanligt inte gjort någon nytta överhuvudtaget.. Bara tatt det lugnt och glidigt i hemmet =) Me like!
I torsdag var jag och SysterPlutt och handlade julklappar. Mycket trevligt var det =) Så igår hade julklappsinslagning. Wiiiieh, jag längtar till julafton. Ska bli så mysigt =) Runt julafton är Leo lite över 4 månader och då får han ju börja smaka på smakportioner, fan vad mysigt att få ha han småätandes vid bordet i jul. Det ser jag fram emot  =)
Igår kom Ann hit och förgyllde min dag i många timmar (fast hon kom nog enbart hit för mina toast och för att gosa med barnen!) Alltid lika kul när det kommer folk hit och hälsar på och umgås med mej! Det är faktiskt inte inte så kul för mej att ranta runt med två barn för att åka Falkenberg runt för att få träffa folk. Därför tycker jag att det är jätte mysigt när det kommer folk hit. Det är något jag verkligen uppskattar! Sen förstår väl vissa kanske det också att jag har två barn att ta hand  om va?! Inte riktigt min grejj att flänga runt med dem.. menmen. Som sagt. Jag upppskattar när mina vänner knackar på min dörr.

Igår kom även Janos hit. Har sagt heela veckan till mej själv att jag ska höra av mej till henne me glömt bort det lika fort. Så igår när jag satt och matade Leo så fick jag bara ett mess där hon frågade om jag var hemma. Efter några minuter så knackade hon på dörren =D Aaaw, blev sjukt glad! <3

Ne nu ska jag ta och dra mej från datan. Har lite annat att göra här =)

Daniel 23 år!


Önskar att du var här så vi kunde firat din dag tillsammans.
Hoppas att vi snart ses bror.
Ta din lilla familj och flytta hem nu. Där är här ni hör hemma!
<3

Måndag igen

Jag blir ju helt kaputt i huvudet när jag lägger mej igen efter att Leo somnat om efter sitt natta/tidiga morgon blöjjbyte + mat. Det får bli som vanligt, att jag går upp med Leo och sedan stannar uppe när han somnat om där runt fem. Sömnen behövs men blir man segare i huvudet så är det inte värt det. Bättre isf om jag somnar tidigt på kvällen så jag är pigg när Leo vaknar där runt fyra fem.
Då var det måndag igen. På något sätt så gillar jag måndag. Mina vardags rutiner kommer tillbaka och Lucas är sina få timmar på dagis hela veckan. Fattar inte varför mina rutiner spricker på helgerna. Det blir helt kaos. Inget är alls sej lik på helgerna som på vardagarna.

Snart ska Lucas till dagis. Leo ska sussa sina timmar ute i friska luften och jag ska sysselsätta mej som vanligt med lite städa, diska, tvättning och plock. Lite tid vid datan ska jag säkert spendera med. Får ju heller inte glömma allt kaffe jag ska hälla i mej ;D

Ha en bra dag! =)

Matlagning

Blir hungrig när jag tänker på maten vi ska äta idag. Älskar mitt egna recept på köttfärslimpa! Mums, vad gott det ska bli. Då dagen har varit lång känner jag att de nog är dags att sätta igång med maten nu. Det tar ju ändå en stund att tillaga. Mästerkocken Jessica! Älskar min mat, för den är det bästa som finns ;D

Hade en superduper kväll igår med en massa onyttigt och givet så kollade vi Idol. Fast jag kollade aldrig på utrustningen för då hade jag redan somnat..
Kvällen ska spenderas hemma hos Ann. Mycket najs ska det bli =)

Kims kusin Sanna är nere på besök. Kul att träffa henne igen, för det var ett tagsen sist =)

Jahopp, en kaffe och cigg på detta kanske..