|| Mitt motto

Det har vart en bra dag, förutom att jag håller på att bli sjuk. Det kom när jag satt hos Madde. Jag var inte så värst social om man säger så. När Kim kom hem så kunde jag lägga mej en stund. Mådde skit! Efter en stunds vila började städa Lucas rum. Johanna och Jonathan kom förbi i samma veva.
Skulle fixat röjjningen på sloa idag men så blev det inte.
Jaja. Det löser sig! - Det e mitt motto iaf!

Nu ska jag gosa med Lucas innan han ska sova. Sen kl 21 kommer House!





♥♥♥
Jag älskar Kim och Lucas mest av allt

|| En present.

Hämtade upp Malin i morse när jag hade lämnat Lucas på dagis. Åkte hem till mig och slappade massa. Malin kollade på E! kanalen och jag fördrev tiden med lite wow. Hämtade Lucas på dagis vid 11,30 sen in på coop för att köpa lite lunch. Väl där inne fick Malin syn på en leksak till Lucas. En eldriven 4-hjuling =) Galningen köpte den också! Haha. Lucas tyckte den var jätte rolig =) Sött som fasen var det när Lucas åkte omkring =) Tack Malin <3 !!

Har inte gjort så mkt mer idag. Jag och Malin åkte hem till Madde och tog en kaffe. Jannica var där också =)
Sjukt trött är jag idag med. Kan undra vad det beror på ..

Har så mycket ilska inom mej i nuläget. Har jätte svårt för att koncentrera mej. Kunde inte sova i natt heller. Drömmer massa konstiga saker. Är arg. Fruktansvärt arg.
Finns inte så mycket mer att skriva. Ska kolla tv nu och sen försöka sova.

[ Älskar min Kim och våran Lucas ]


|| Mors Dag

I fredags var jag, Jire och Lucas på IKEA. Vi köpte en växasäng till Lucas. Var först lite skeptisk att han skulle sova i en vanlig säng men det har faktiskt gått kalasbra! Iofs har han somnat lite senare än vanligt på kvällarna, men det är väl så att han spriger upp och ner från sängen den första tiden =) Han är stora killen nu ju och han klarar detta galant!
Tycker det är på tiden att Lucas får sig ett syskon =) Är så sjukt sugen så jag blir galen. Får la se vad som händer i framtiden =)

Hmm, vad hittade jag på igår då ? Malin var här iaf =) Sen så städade och tvättade jag, uscha vad det var tråkigt! Blää! Sen var jag, Kim, Lucas och Madde på McDonalds och käkade glass! Mycket mycket gott var det!
Träffade Ewe på Willys oxå. Vi skule försöka ses i veckan. Det är ganska många år sen vi umgicks. Så det kan vara trevligt om man får upp kontakten med henne igen =)

Dagen har vart jätte mys. Fick en jätte fin blombukett, en stor nalle och en Geisha chokladask av Lucas =) 

[ Älskar min familj - Kim och Lucas <3 ]


|| Vill kräkas

.. Fan vad vissa får mej att vilja spy !! Uscha å fy fan !!

|| Byggstädning

Lucas vaknade till kl 4,45 men somnade om igen. Givetvis kunde jag inte somna om så det var lika bra att gå upp. Är faktiskt inte så speciellt trött fastän att jag somnade typ halv ett inatt. Sitter med mitt kaffe nu och väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan bege mej till Madde.
Vid sju åtta tiden ska vi iväg och städa iordning ett helt nybyggt hus. Madde och Malin var där igår och började med det, så idag ska jag gå med henne! Ska bli kul =)
Senare idag ska jag hämta Lucas tidigare på dagis för vi ska till BVC. Sen så händer det väl inte så mkt tror jag.

Igår var min bror här på besök. Vi kollade på Prison Break. Han försöker få mej att kolla på Heroes men det är nog inget för mig. Får la kolla ett avsnitt och ge det en chans sen =P

Imån ska jag och min Jire hitta på en sak =) Ska bli himla najs =) Åka iväg från Falkenberg för några timmar skadar ju aldrig.

Yeah yeah. Får väl kanske klottra mer onödig trams här när jag har tid - Bye!

|| "I can walk on water, I can fly"

Den låten är så sjukt jävla bra asså! Lyssnar på den för fullt!!

Idag har min lilla Jire vart här =) Har pratat en massa. Min lilla resa till Thailand blir nog ganska tidgare av än beräknat! Åker nog ner samtidigt som Malin åker =) Orka vänta tills nästa år! Kommer bli så sjukt kul å underbart!

Väntar nu på att min älsklingar ska komma hem =) Saknar dom juh när dom inte är hos mig!
Malin kommer hit oxå. Vi ska göra hemmalagad pizza! Mums!

Annars finns det inte så mkt mer att tillägga för tillfället!

Jag älskar livet! Gör du?

< I will keep on fighting >

|| Riktiga vänner !

Tack för att ni finns verkligen. Utan er hade jag förmodligen gått under.
Jag försökte verkligen hålla skenet uppe men det märkte ni ganska fort att nått inte stod rätt till.

Malin, Madde, Åsa och Tilda! Ni är nått som verkligen betyder något ! Älskar Er alla!
Min underbara lilla familj! Jag älskar Er så djupt! Kim och Lucas är det bästa som hänt mig!

< Bye bye > 


|| Måttligt avis!

Typ nu så sitter Tilda på planet ner till Barcelona. Att man själv hade velat åka! Låångt långt bort från den staden! Bara ta det lungt och ligga på stranden, bada, sola, dricka paraplydrinkar, shoppa en helvetes massa och bara njuta av livet !
Vad ska man hitta på idag då? Har inte hunnit komma så långt i min planering men jag ska iaf träffa Madde sen, vi ska handla lite saker som vi behöver ha med oss till den stora städningen vi ska göra imån. Ska städa iordning och tvätta fönstrena i ett helt nybyggt hus. Kommer nog ta låång tid för oss men det är värt pengarna! =)
Kanske ska träffa Schåååsa idag oxå, om jag inte minns fel så var hon ledig idag! Får nog sätta på min mobil och kolla messet igen =P

Finns nog inte så mkt mer att skriva ner just nu. Är på gott humör idag! Än sålänge iaf.. !

Ja ja. Ska dricka mitt kaffe nu iaf, så får vi väl se när jag tar mej iväg till Madde. Är det såhär kasst väder hela dagen så blir det nog att man åker dit när Kim kommit hem med bilen =P

Ska kolla på The Holiday idag. Malin säger att den är as bra. Så jag litar på hennes ord ! =)
Kollade på Dejavu igår med. Den var jävla bra asså!

< Cut The Crap >


|| Exploderar snart!

Åh jo det gör jag snart! Hela tiden är det nått som får mig att bli riktigt irriterad! Nu har det nått sin gräns och jag känner för att be alla dra åt helvete! Fan, bete er som normala människor för fan asså! Vad fan är det med alla dessa människor i dagens samhälle? Nått galet är det iaf! Den ena är fan värre än den andra! Bete Er som dom vuxna människor ni borde vara! Fan, en 12 åring har fan bättre vätt i skallen är vissa andra!

Helgen har iallafall varit kanon! Madde, Jenny & barnen kom ner hit i lördags så gick jag och Lucas med dom till stranden och käkade glass. Efter det gick vi hem till oss och drack kaffe =)
Sen bar det av hem till Madde för att stanna. Käkade middag och hade det soft ute i trädgården. Lucas åkte runt på sparkcykeln och var på så himla gott humör.
Klockan började närma sej kvällen och Lucas somnade så gott. Sen spelade vi monopol i flera timmar! Madde va juh grym på det =P Fast å andra sidan var det nog bara ren tur hon hade =) hehe. En å en annan öl kläckte vi i oss, fast inte Jenny då, hon får juh hålla sej tll saft =D Sen gick jag och Madde på Grand =) Kul kul kul!
Hela dagen igår var helt underbart trevlig!

Saknar dig min lilla Malin <3
Nej, nu ska jag slappa och kolla teve. Imorgon är det måndag och en helt ny vecka!
Älskar Kim och Lucas! Ni är så underbara. <3

Hoppas det ni håller på med är värt det! Jag skiter i er alla nu.
Ni får lösa allt detta själva för jag bryr mej inte faktiskt!

< All good things come to an end >

|| En Blodröd Ros

Åååh hämtade min lilla Emely på stationen igår. Gissa va hon hade till mej då? En jääätte fin stor stooor röd ros! Den fick jag för att jag är så underbar! Du e så go gumman! Blev jätte glad för den!! <3
Vi åkte en sväng till Madde och drack kaffe. Där träffade vi min Malin med!
Sen vart det hem till mej en liten stund, sen skulle jag ju jobba! Och Em skulle vidare för att göra annat!
6 timmar på jobbet kändes som 2. Fastän att jag hade saker att göra hela tiden, så rusade tiden iväg. Gillar att jobba kvällarna mest. Spelar ingen roll hur mycket man har att göra, det är ändå alltid så lugnt och skönt plus att tiden alltid springer iväg!
Var hemma runt 22 och där hemma satt TildanHunney och FarboBarbro och väntade på oss =) Dom jävlarna ska åka till Barcelona på måndag! Grr! Vill med åka ju! Har ni plats i eran resväska eller!? Mohaha.

Idag är det lördag.. Vet inte vad som händer idag. Ska bort till Madde iaf =) Ska fortsätta att tvätta med. Blä!
Nehepps. Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och parkera mej i soffan med Lucas och kolla på Playhouse Disney med honom =)



|| Ledighet!

Trodde faktiskt att Lucas skulle sova lite längre än till 6,30 idag med tanke på att han somnade sent igår. Men nej nej, det var bara till att gå upp =) 
Var uppe hos Sis igår och pratade en massa. Det var faktiskt mycket trevligt! Får göras om snart igen. Blir väl kanske utgång på lördag =)

Blev inringd igår så på fredag ska jag jobbakvällen. Skitsamma om det e en fredagkväll. Jag har ändå inget bättre för mej och pengarna behövs juh! Tacka å ta emot! Ja tack! =) Får bara mer å mer jobb och det känns as kalas!

Nee.. orkar inte sitta å klottra mer här nu.. 

< Har en massa tankar inom mej, vet varken ut eller in just nu >


|| Favorit!

Nu börjar House på Tv4. Älskar den serien!
|| House 2



|| Om allt och inget

Idag fick vi internet äntligen inkopplat. Det var kul den första timmen sen vart jag rastlös igen. Går bara runt och väntar på att få komma igång med jobbet. Ska bli så himla skönt att få sig en sysselsättning. Ska bli gott att få komma ut i det sociala livet och träffa människor. Har fått massa mer jobb än väntat. Innan jag börjar jobba ska jag gå på möte med sjuksköterskorna ang deligering! Ska jobba massa och sen ta tag och studera klart min utbildning så man blir en färdig undersköterska! Jag kommer verkligen ta tag i mitt liv nu när allt äntligen flyter på. Allt kan bara bli till det bättre nu.

Jannica och Tilda var här i förrgår (tror jag att det var). Vi tog filtar och la oss på gräsmattan och löste korsord. Dom kunde ju inget alls. Eller var det kanske jag som var helt inkompetent?! haha.
Madde har jag träffat en massa, och det är alltid lika trevligt!
Malin min lilla gumman träffar jag så ofta vi båda kan =) Fast nu när hon enbart jobbar helger så får vi en massa tid över att kunna umgås på vardagarna! Som imorgon och idag tillexempel =)
Träffade Jesse & Linnéa och Siri & Ella för ett tag sen med. Tycker det e dags att ses snart igen!
Åååh Schååsa har jag inte träffat på evigheters evigheter =( Det är alltid nått som kommer emellan. Men tycker fan att det är på tiden att vi ses ganska så snart! För du gumman, jag saknar dej så otroligt mycket! Klappa magen från mig! Att du och Jens äntligen ska ha barn gör mej så otrolgt glad ska du veta!
Är ganska smått avis måste jag erkänna! Vill me ha beebis ju! Får väl se va som händer i framtiden. Man vet aldrig vad som händer ;)

Madde oavsett vad du säger så vet du vad som gäller på lördag ;) Jag längtar faktiskt och jag tycker att det kommer bli trevligt =)

Har träffat min lilla Jire också! Höll nästan på att glömma! Fan sommaren kommer gå så jäkla fort, sen så huxflux så kommer hon att befinna sig i Thailand igen. Jag ska med åka dit. Efter nyår nångång. Ville att Kim och Lucas skulle åka med men Kim ville inte sätta sig på ett plan i dom timmarna med Lucas.. Kanske inte så kul för Lucas men jag tror att han skulle fixa det gallant. Han sa att jag fick åka själv och hälsa på Malin! Och det kommer jag göra med!

Nehepp.. Orkar faktiskt inte skriva så mkt mer idag.. Ska gå och lägga mej nu sen upp tidigt för att köra iväg mina killar till dagis och jobb. Sen kommer Malin och så ska vi göra lite ärenden!

Natti natt på er gott folk!
Älskar Er alla mina fina underbara vänner, mamma och syskon <3 Min familj Kim och Lucas <3
Ger en stor kram till min älskade Big Sis <3

|| Ingen rubrik

Jess är glad =)



|| mysigt

Nu har jag och kim kommit iordning i lägenheten. Jätte mysigt och fint har vi fått det :) gott att äntligen bo tillsammans som en familj igen :) det e ju så det ska vara! Igår var min lilla Jire här och hälsade på, sen var Jannica här med :) senare på kvällen kom min malin och sov över :) massa kaffe och prat var det igår :) well well. Hoppas alla ni mår bra för det gör faktiskt jag!

|| Jahopp

Allt e fint här för er som vill veta det =P Är just nu hos min syster i Vbg och hälsar på.
Var på fest här i måndags.. Massa trevligt var det en aning ja =) =)

Annars händer det inte så mkt. Ska jobba imån. Gott som fan ska det bli. Sen e d helg igen. Ska dra te Busfabriken med Lucas, eller så blir det Äventyrslandet om det är öppet =)
Var juh på Borås Djurpark förra helgen med Kim, Lucas, Malin och Nobbe. Gud va kul det var asså =)

Hoppas allt är bra med Er alla =) För allt är tipptopp här med lilla mej =) Jess bara ler =)