. 050228

Den 28 februari 2oo5, kl 10,46 kom lilla Lucas till världen med sina 53 cm och 3835 gram

 


Idag fyller han 5 år :)
Idag ska min älskling firas med tårta, presenter och en massa besök från nära och kära.

Kommer bli en super mysig dag ♥

. Organisera mera!

Har en del plugg att ta igen idag för det jag missat under veckan när Leo har vart sjuk. Måste ta igen det idag då det inte finns någon möjlighet till det under helgen.
Känns som att jag har massor att göra. Allt inför Lucas födelsedag ska inhandlas inför söndag. Presenter ska shoppas. Kanske eventuellt åka en vända te Gekås. På detta måste jag hinna plugga klart och få in allt till på måndag. Ska ha barnen i helgen med, så det kommer bli fullt upp för mej. Ska försöka att inte stressa, vilket jag är sjukt bra på! Bara ta en sak i taget och hoppas på att allt flyter på.
På söndag blir det fullt hus här. Lucas fyller 5 år! F e m ! Kan knappt fatta det. Åren springer iväg så fort. Han är så stor nu min lilla pojk :)
Massa folk kommer hit på söndag. Vet inte hur vi ska få plats :P Hmm, får försöka organisera ihoop det på nått bra sätt. Oh no, måste fan städa med!!

Det kommer bli en intensiv och hektisk helg.
Lovely! :)

. De finaste som finns <3






. Snart söndag! :)

Leo är fortfarande inte frisk. Är hemma med honom idag. Hoppas han blir bättre så jag kan bege mej till skolan imån! =/ Blir till att sitta inne denna snöiga dag. Ska iaf försöka ta mej till apoteket sen och inhandla lite stuffs. Sen när Leo sussar middag ska jag plugga en del iaf.
Fick under helgen iaf skrivit färdigt mitt cancerarbete. Nu har jag inte det hängandes över mej. Blev en uppsats på 7 sidor om prostatacancer. Det skulle vara på en 2-5 sidor så jag är mer än nöjd över vad jag har gjort :)

Har iaf haft en mysig helg med barnen. Micke har vart iväg hela helgen och plogat så har bara träffat honom när han kommit hem för att sussa för natten. Ska ta igen all missad tid med honom nu i veckan. Saknar ju han så grymt mycket när han är iväg från mej ;(

Till helgen kommer Lucas igen.
På söndag fyller han 5 år. Helt sjukt vad tiden springer iväg fort. Redan 5 år. Han är så stor nu min kille. Blir lite kalas här på söndag, om det inte blir ändrat till på lördag.
Trevligt, kul och mysigt ska det bli ♥

. Febrig Leo

Leo har vart lite hängig hela veckan och igår innan han skulle lägga sej för natten kom febern på honom. När jag skulle lägga mej så var febern upp i 40,2 grader och jag fick ge honom mer alvedon då det hade gått några timmar sen sista dosen. När han vaknade till inatt var febern nere på 39,9 och där ligger den fortfarande. Han vaknade till vid halv sex i morse och fick alvedon och välling och somnade om. Får se hur det utvecklar sej under dagen. Går in och kollar till honom med jämna mellanrum. Blir så nojig. Han har aldrig haft över 40 grader innan så det är nog därför. Pratade iaf med sjukvårdsupplysningen igårkväll och sålänge han är normal och inte viker ifrån sitt vanliga beteende så behöver han inte åka till sjukhuset.
När Leo har feber så sver han alltid bort den, men man blir ju ändå orolig över att nått är fel när de små liven inte gör annat är att sova. Måste bara se till att få i honom vätsa eller välling då han inte har sån speciellt stor aptit. Hoppas febern lägger sej under dagen och att han iaf är på benen när Lucas kommer i eftermiddag.

Nu när Leo sover ska jag iaf passa på att fortsätta skriva på mitt cancerarbete som jag påbörjade igår. När jag slutade skriva igår och gav upp för dagen så hade jag skrivit över 12 handskriva sidor och jag har en del kvar innan det e klart. Vill få det gjort så jag har helgen på mej att skriva rent det på datan och skicka in det till läraren. På måndag ska vi ha redovisning om det.
Min specifika cancersjukdom var först levercancer men jag hade inget intresse av det kände jag utan valde att skriva om prostatacancer. Min morfar dog i prostatacancer så jag kände att det var med intressant att fördjupa sig i det ämnet och få en uppfattning om vad som hände.. =/
Sen ska jag kompletera och skriva lite mer på ett annat arbete som ska skickas in.

Känner att jag har lite att göra idag :)
Annars vet jag inte vad denna dag har att erbjuda mej. Bara en massa plugg :)




. Lyckorus

Ett lyckorus for genom kroppen på mej när jag kom hem och såg blomman på bordet. Efter en lång intensiv och tröttsam dag i skolan kunde jag ju inte bli mer än glad när jag fick se detta.
Blev jätte glad och överraskad =)

Jag har världens underbaraste och fiinaste pojkvän!


Jag älskar dig Mikael

. Ska aldrig mer bli sjuk!

Efter att ha varit sjuk i veckan så har jag ofantligt mycket arbeten att skriva och lämna in. Det hänger över mej och jag vill bara få allt klart så jag kan andas ut och varva ner.
Fick inte iordning på ngt igår och jag kände bara för att släppa allt. Mådde skit och kände att jag inte kommer att fixa detta. I den stunden ringde min Malin och pushade på mej och fick mej att komma in på banan igen. Efter vårat samtal kändes det bättre iaf.
Det e helt sjukt vad man missar mycket när man är borta från lektionerna. Ska aldrig mer vara sjuk i hela mitt liv. Inte iaf under tiden som jag går i skolan! =/

I helgen blir det plugg plugg plugg och åter plugg! 
Blir ingen slappehelg för mej inte :(

Underbart! ^^


. Efterlängtat

Har abstinens efter en vecka utan att kunna äta godsaker ordentligen. Tungan är nu i stortsett läkt så ikväll ska jag trycka i mej lite chips och dipp. Fan vad sugen jag är på det. Så när älsklingen kommer hem blir det massa myspys och oth. Me love!

Ha en fin kväll, det ska jag ;)

. Jag älskar dig

It's me and you - Always and forever


. Seg dag

Lite halvseg är jag allt. Har vart på besiktningen idag, för första gången själv så har jag besiktigat en bil :P Var ju inga problem jue. höhö.
Går igenom alla kartonger och shit av mina kläder som legat undan packat. Sorterat ut vad som ska sparas och vad som ska slängas. Jag ska absolut inte klaga över att jag inga kläder har, för nu har jag så mycket så jag fan inte vet vart fan jag ska få plats med det :S Men det löser sej. Får organisera det med alla vår byråsar.
Ska vara hos optikern sen och göra en ny synundersökning. Var där för två veckor sen men man kunde inte direkt klargöra vad det var för fel. Fick låna ett par läsglasögon då så jag hoppas att jag inte spänner ögonen nu så att min undersökning går bra denna gången. Ska checka in lite bågar med, det kan nog vara ett svårt val om vad man ska ha.

Igår var jag med Micke och åkte traktor när han plogade. Lite halvkul är det, bara lite smått obekvämt men man vänjer sej :P Micke släppte av mej hemma vid elva tiden då jag kände att det var dags att nana. Han åkte iväg en sväng och jag vet inte vad klockan var när han kom hem, kom bara ihåg att han kramade om mej och kröp tätt intill mej som vanligt :) Jag vaknade till men somnade om lika gott igen. Att få somna in i älsklings famn är det mysigaste som finns. Jag älskar det. Så underbart!
Får se om det blir oth maraton i sängen ikväll eller om han ska ut och ploga igen. Vi får se vi får se.

Snart är det helg iaf. Det ser jag fram emot :)

. I miss my love

Måndag är snart över. Trodde det skulle vara en pina att ta sig igenom skolan idag men det gick smärtfritt. Ska snart påbörja mitt arbete om cancer som ska vara inlämnat om 3 veckor. Har inte bestämt mej om vilken cancer jag vill skriva om. Får klura och fundera och bestämma mej under veckan. Ska även skriva klart ett annat arbete som ska vara inlämnat på fredag.
Imorgon är jag ledig men då jag var borta från en lektion förra veckan så frågade jag min lärare om det fanns möjlighet till att få en liten extra lektion så hon kan gå igenom det jag missade. Så det ska jag göra imån, ha en extralektion på min lediga dag :) *tummen upp*

Leo har somnat nu och jag ska snart krypa te kojs och kolla massa avsnitt av oth.
Vill bara att älskling ska komma hem från jobbet så jag kan få somnat gott i hans underbara famn ♥


. Ny vecka..

... nytt schema som vanligt. Två lektioner idag. Ledig tis ons tors, en lektion på fredag. Ganska slapp vecka, men har nog destomer att plugga hemma! Har ju ett arbete som ska vara inlämnat på fredag. No panic!

Måndag morgon, nu sitter man här. Har gjort mej halvt iordning, iaf upptill! Ska snart krypa ur min pyjamas! Ska väcka Leo sen och bege oss till dagis. Sen är det dags för mej att hoppa in i den snötäckta as kalla bilen och drajva iväg till skolan :) Oh, me like!

Naaae, lite kaffe å en cigg nu.