Kaffe

Leo vaknade en stund inann 5 ! Han ville då inte somna om efter lite mat och bjöjbyte. Han låg bara och pratade och vred sig i sängen.. Jag gick upp med honom och fixade mej lite frukost och kaffe =) Lika bra att gå upp. Kan vila en stund sen om jag skulle behöva det när han ändså ska sova sen.

Ska till bvc med lillen idag oxå. Han ska få sig sin spruta och så är det väl en vanlig rutinkontroll på vikt och längd. Växer så det knakar gör han iaf! Helt otroligt vad en sån liten kan växa så mkt. huhu, han kan knappt inte ens ha sina kläder längre xD Min lilla skrutt!

Ne en cigg nu och lite mer kaffe.
Wiieh!




Jao!

Många tankar snurrar i mitt huvud nu. Det bästa är just nu att tänka på sig själv i förstahand. Vill bara att allt till slut får en bra lösning. Life ain't funny just nu.. Men det blir till det bättre nu. Har en bit att gå, men allt ordnar sig till slut.

Lilla älskade Lucas, jag saknar dig så grymt mycket och mitt hjärta gråter! Du är min stora fina lilla kille och jag älskar dej över allt annat! Glöm inte det att mamma tänker på dej heeela heela tiden!

Well well.
Jag lever iaf!

Borta

Jag kommer inte uppdatera min blogg på ett bra tag framöver..
Vi hörs..


Bakis och skakis

Skulle ju bowlat igår med så långt kom vi inte =P
Som planerat åkte vi iaf på förfest hos någon i Halmstad. Plockade upp Em på vägen. Förfesten varade till typ ett eller något. Tog en taxi till stan och gick på b&b. Hade as kul där tills det var dags att ta sista nattbussen mot Falkenberg. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Den synen när jag och Ann springer som dårar för att inte missa bussen, med käk i nävarna som jag dessutom tappar i farten, skulle jag fan vilja se igen. Fyfan! haha.
En full Jess deckade på bussen och sussade gott när vi väl kommit hem till Ann.

Idag mår jag som jag förtjänar. Lite smått bakis är jag men det går väl över snart. Idag ska jag bara ta det lugnt och göra inget alls. Spela wow, dricka kaffe, käka pizza och god mat och dricka coca cola. Najs najs.


Det är snö ute !! (=

Det var flera flera år sen jag spelade bowling. Måste nog vart ngn gång när jag gick omvårdnad om jag inte minns helt fel. Har spelat bowling hemma hos Ann på hennes Wii, det är ju fan as kul :) Idag släpper vi Wii't och åker till Halmstad och spelar irl =P Jag kommer ju äga lätt! Woohoo! ;D Mahaha.

Ska träffa lillasyster sen. Hon ville att jag skulle följa med henne när hon ska ta Kasper till vetrinären. Klart att jag följer med om hon vill det. Då jag inte har någon bil hemma så ställer Ann upp och kommer ut och hämtar mej och barnen. Så snällt så snällt.

Ikväll blir det Halmstad iaf. Lugnt och sansat med lite bowling då ja =) Ska bli kul att komma ut en sväng.

Nu är Lucas på dagis, Leo sussar sin förmiddagsvila. Mio sover nu gott efter sin lilla promenad ute i snön. Fan vad galen han är när det är snö ute :) Höhö.

Yejj. Kaffe nu och lite frisk luft på det.
Sen får jag väl ta och göra lite nytta här hemma =)

Leo och Lucas



Mina barn är dom finaste som finns <3

En kopp kaffe

Jejj. Det ska jag ta mej nu och gå ut och ta en cigg och så ska Mio få springa av sej i trädgården. Han är ju så söt när han får sina fnatt och bara springer runtruntrunt och runt =P

Sitter med färg i håret nu och det ska jag fan inte glömma bort att skölja ur =)
Leo sussar sin förmiddagsvila och Lucas är på dagis. Bara jag och Mio som är vakna här. Eller nje, han sussar i mitt knä. Han ska heeela tiden vara i mitt knä eller i min famn vart jag är går. Sötnöten!

Nej, kaffe var det nu ja. Och en cigg på det!

Tjing! :)





Sötnöt!



Åååh, han är så söt lilla Mio. Följer mej vart jag än går. Ska vara mej nära hela tiden.
Han gosar med barnen och är världens snällaste.

Måndag

Hej babes.
Nu var det månad. Är pigg som fasen =) Var ute på en promenix med Mio kl 6 imorse =) Frisk luft gör en gott!

Jag coh Leo åkte på en lång bilfärd till Emma i lördags. Efter lite vilsekörning och lite guidning av Kim via tele så kom jag slutligen fram till Emma i Bruzaholm. Jisses vilken resa alltså! Men det gick bra iaf. Väl framme så trodde jag att jag skulle dö när jag såg lilla Mio. Han var ju sötare än vad jag hade föreställt mej. Mindre också för den delen.
Var iaf framme hos Emma vid kvart över åtta på kvällen. Hade räknat med att vara framme vid sex halv sju. Så min lilla vilsekörning drog ut på tiden en stund xD Väl där så käkade vi supergod mat, tårta ioch godis =) Lite småfirande av Emmas födelsedag. Mysigt!

Söndagen kom och det var dags att bege sej hem. Mio skötte sej jätte fint i bilen och sov i princip hela vägen hem. Det gjorde även Leo. Hittade hem utan problem. Inga vilsekörningar alls! Wiieh! Efter 3 timmars bilkörning och några stopp på vägen så kom jag hem. Lucas var helt i extas över att Mio var här. Han brydde sej inte om varken mej eller Leo som hade vart borta över natten =P Hehe.

Nu är Mio hos oss iaf. Jätte mysigt är det och han följer varje steg jag tar! Han gillar mej! =)

Nu ska jag ta och fixa iordning oss här. Lucas ska till dagis och allt dedär nu.
Ha en fiiiin dag =)



Leo



Denna lilla sötsaken har idag fått sin tredje och fjärde tand :)

Mio min Mio

Imån ska jag åka till Emma :) Ska bli himla kul. Å så ska jag ju få träffa min lilla bebi Mio. Ska sova över hos Emma så på söndag när jag beger mej hem så tar jag Mio med mej =) Åh! Jag längtar!

Idag har det bara varit en massa krångel. Krångel med datan -.- 
Nu är den fixad iaf. Hoppas att allt krångel är över nu! Tröttsamt som fan alltså!

Haha. Lucas kom springandes till mej innan och sa att det var en bauta mega stor dammsugare i trädgården innan. Han var helt exalterad och tittade ut genom fönstret! Haha han var så gullig. Så när jag tittade ut så var dom här och gjorde slammtömning av brunnarna =P Hehe. Men det var en bauta mega stor dammsugare enligt Lucas =P

Ne nu ska jag slänga mej på soffan och kolla teve.
Känns som att det snart är dags att sova för min del.
Har en lång dag framför mig imån :)


It's working

Jejj. Har fått min dator fixad nu. Ett stort tack till Ann som satt med mej heeela natten tills den var klar =P Igår höll jag på med alla dessa jävla uppdateringar efter uppdateringar! Suck vad seeeegt! Nu är datan i god form iaf! Igår när Kim kom från jobbet så la jag mej för att vila. Jag sov och jag sov och jag sooooov. Vaknade kl 5,45 imorse utav att Leo låg och pratade i sin säng. Jisses! Sov i nästan 14 timmar!  Snacka om att jag är utvilad =P

Annars är allt som det ska vara =)
Är så ivrig för att få hem lilla Mio nu. Känns som att det är ett år kvar tills den 2 februari. Pratade med Emma innan och om Kim tillåter, så åker jag till Emma på lördag och hämtar hem honom :) Wiieh! Gosh, va kul det hade vart =)


Bluescreen! HATA!

Lucas kom åt min dator innan och lekte lite med Bios.. Hmm hur fan han lyckades ta sig in dit begriper jag fan inte.. Barn + BIOS är ingen bra kombination kan jag säga! Sitter hos Ann nu och har under kvällen suttit och försökt formatera den om och om igen. Blir bara blåskärm hela tiden och hela datan verkar vara sabbad =/ Känns verkligen förjävligt.. Hoppas att vi får löst det snart för det går mej verkligen på nerverna. Blir ledsen också med tanke på allt som finns på datan.. Don't know what to do! JÄVLA HELVETES DATA!

Håll tummarna för att vi lyckas reda ut detta problemet.

*Jess is not happy*

Tillökning i familjen



Efter ett samtal med Emma igår så är det nu bestämt att Mio ska flytta hem till oss =) Ska ju till Emma den 30'e och spendera helgen där, så när det är söndag och dags för hemgång så tar jag lilla sötingen med mej hem. Lucas är jätte glad över Mio och tycker att det ska bli jätte kul. Han saknar ju Ayo jätte mycket och pratar ännu om honom. Ayo var hans hund ju..

Annars är allt tipptopp här med oss i Långås.
Allt väl med dej?

Egentid

Lucas är nu på dagis och Leo ligger sover sin förmiddagsvila. Jag borde tvätta och plocka lite här hemma men jag ska faktiskt ta och ägna mej lite tid åt wow ist =P
Jag har hela dagen på mej att fixa hemmasysslorna.

God morgon btw gott folk.
Ha en bra dag :)

5 månader

Att tiden går så fort kan jag knappt fatta. Alltså vi denna tidpunkten för 5 månader sen så har jag precis fått komma upp till mitt rum på BB med en nyfödd liten Leo i famnen på 51 cm och sina 3500 g. Kim och mamma är med mej en stund för att sedan åka hem och sova efter en kort natt på förlossningen. En super förlossning hade jag. En timma tog det från det att vi kom innanför dörrarna på sjukhuset i Vbg. Hade man vetat att man alltid hade haft sådana enkla och snabba förlossningar så hade jag fan nog inte gjort annat än att föda barn. haha. Att föda är ju fan en obeskrivlig upplevelse!

Nu är vi iallafall inne på januari månad 2009. Leo är idag 5 månader gammal och han är världens underbaraste lilla bebis. Så snäll, underbar och alltid har han ett leende på läpparna. En superduper go liten kille.


Long time, no uppdatering

Är inte så speciellt inspirerad till att skriva blogg just nu. Kommer in i sådana perioder emellanåt har jag märkt. Det händer inte så mkt här. Allt är lugnt och skönt. Precis så som det ska vara.
Något kul som hänt är iaf att jag i morse upptäckte att Leos tredje och fjärde tand är på väg upp :D Denna gången upptill. Sött, två där nere och två där uppe :D Fast, än har han inte fått dom, men dom är på g iaf =)

Hela denna veckan sa bara poff och tog slut. Att det redan är söndagkväll kan jag knappt fatta. Imån är det måndag igen. Vanliga härliga måndag. Lucas ska till dagis som vanligt och jag ska ägna mina dagara åt att städa, plocka, diska tvätta osv. Så kul har jag det på dagarna. But hey! Jag är ju faktiskt en hemma fru och hemma mamma ;D
Ska iaf ringa och söka jobb imån. Jobba lite extra på kvällar och helger är ju fan aldrig fel. Om inte annat så kan det vara ett lyft i ekonomin. Så jag håller tummarna för mej själv att jag kanske får något att göra.

Ne klockan börjar närma sej bedtime för min del. Så nu ska jag krypa te kojs och kolla på Greys Anatomy och sussa gott. Imån ska jag upp kl 6. Måste vara pigg och glad då :)

Snö! =)

Lucas blev jätte glad när jag visade honom i morse att det snöade ute.
Hoppas att det håller sig nu. Snö snö snö. Massa snö ska det vara. Orka med att det ska börja regna och bli slask och sånt tråk!
Både jag och Lucas vurpade utanför dagis i morse. Haha. Var inte beredda på att det skulle vara halt ute. Måste sett kul ut =P

Wiiieh. Det snöar ute.
Supermysigt ju!


Lucas & Leo



Mina barn är de absolut finaste som finns på denna planet!
Älskar er mina små hjärtan <3

Sagan om ringen

Kollade -Sagan om ringen- igår. Kom på att det var ett jäkla bra tag sen man såg dom filmerna. Hade fan nästan glömt allt ju. Bakade även vaniljbullar igår! Fyfan vad goda dom blev =D Tvättade och städade gjorde vi oxå. Lagade käk och annat sånt trevligt.
Avslutade söndagen med att somna till Sagan om Ringen 3. Sweet!

Kim har börjat jobba nu. Fast han är ledig imån och sen så jobbar han som vanligt igen. Lucas ska börja dagis igen på onsdag efter hans långa ledighet. Idag fick han stanna hemma då han var så trött. Ända till 9 sov han. Inte alls dåligt. Inte så speciellt ofta heller som han sover länge.

Idag händer det inte så mkt. Ska iaf ta barnen på en promenad sen. Det är verkligen jättekallt ute men vädret är så fint. Man får passa på då att gå ut ju =) Ska tvätta och tvätta och åter tvätta. Tycker inte jag gör annat än att tvätta på dagarna xD

Snart ska jag åka till Emma. Ska bli så jäkla kul. Är sjukligt nyfiken på lilla Mio som jag gått och förälskat mig i. Detta lilla söta paket ska bli våran nya familjemedlem. Det ser jag verkligen fram emot! =)

Dags för mig att göra annat!
Ha en fiin dag =)

Hey!

Skönt att ledigheten och sem,estern börjar gå mot sitt slut. Det ska bli skönt att komma in de vardagliga rutinerna med att gå upp kl 6 på vardagarna och Lucas som ska till dagis osv. Har vart en riktig latis-semester för oss alla här =) Lucas är lite rastlös av sig nu och han saknar nog dagis väldigt mycket. Han har ju inte vart där sen den 19 dec.

Var inne i stan i fredags. Mötte upp Malin med lilla Mois först. Sen kom Maria med Neo, Emma och Alexandra(?). Gick en vända på stan och sen tog vi oss en fika på Ritz. Massa trevligt var det. Äntligen fick jag och Emma tummen ur för att träffas! =D Ska bli skitsköjj när jag ska dit i slutet på januari!


Mio



Denna sötis ska flytta hem till mej.
I'm in love!

Körslaget - Falkenberg

Har kollat Körslaget nu. Enbart bara för att Falkenberg är med. Givet så gick dom ju vidare till nästa vecka ;D
Annars har min dag varit lugn. Var ute med familjen och tog en promenix runt Långås innan när det var ljust ute. Spelat lite wow. Gosat med barnen. Bråkat med katterna. Druckit kaffe. Surfat på nätet. Rökt en cigg eller två. Pratat med Syster. Pratat med Malin. Duschat. Ätit mackor. Matat Leo. Bytat blöjjor. Fixat käk till Lucas. Gett katterna mat. Rensat kattlådan. Hämtat posten. Tvättat. Diskat. Blablabla blahablaha.

Nu ska jag bädda ner mej i sängen och somna till Sagan om ringen.

Najtinajt!

Fryyyyser!



















Apkallt är det här! Sviiiinkallt! Fryser fan alltså. Värmepumpen verkar inte värma upp huset tillräckligt för att en viss miss ska vara nöjd här! Kim frågade om jag var dum häromdagen när han såg att jag hade ställt in den på 27 grader xD Höhö. Jess vill ju ha vääärme! Kanske ska ta och köra in lite vd i garaget nu på ljusdagen. Elda med ved är supermysigt dessutom blir det en helt annan värme här.
Orka med vinterkyla alltså! Vill ha sommar! Värme värme värme.

Idag ska jag åka in till stan. Ska ta med min lille Leo. Både han och jag kan behöva lite frisk luft. I stan ska jag iaf träffa Emma och Maria. Jag och Emma har ju sagt i evighetersevigheter nu att vi ska ses och åså har det fan aldrig blivit av! Men idag så, ska vi ses! Ska bli trevligt att ta en vända på stan och en fika! =)
Malin kommer nog också in te stan sen. Trevligt! =)

Annars så händer det inte så mycket mer här. I nästa vecka ska jag iaf gå och prata med dom på komvux och söka plats till hösten! Ska bli så otroligt kul att sätta sej i skolbänken igen. Mest av allt så ska det bli så underbart skönt att få sig en utbildning!
Undersköterska - Sjuksköterska - Barnmorska! Mitt namn passar nog bästa med det sista. Det är ju det målet jag ska nå! Min framtidsplan!

Dags att göra annat! Typ dricka lite kaffe, ta en nypa `frisk luft´, göra sej iordning och sen åka in till stan efter tolv typ.
Ciao!