|| Massa bilder ^^,

Klicka på bilderna för att få dom förstorade =)
      
 image73
~~~~~~~~~~~~~~



~~~~~~~~~~~~~~
Fick en massa fina bilder innan av min fina Malin.
Orkar inte lägga upp alla men shit så fina bilder.
Enjoy! ;)
  image77

[ Tjing ]

|| Barnkalas =)

Snart ska jag och Lucas åka ut till Jesse och lilla Linnéa som fyller 2 år idag =) Ska bli kuligt.

Idag är man ledig från jobbet. Gott som fasen efter att ha jobbat 6 dagar i sträck. Jag och Madde gick till Harrys igår kväll och drack en öl. Fan va gott det var! Massa trevligt var det med. Ikväll är det Rydell och Quick (eller hur fan det nu stavas) på Grand. Hade vart najs å gå dit. Får se va Kim tycker. Hade vart kul om han oxå hade velat följa med =)
Annars händer det inte så mkt. Ska träffa Åsa imån tror jag. Vi ska väl ev åka ut till hennes syster i Vessige. Annars kommer nog Åsa säkert hit =)

Jaja. Nu ska jag göra mej iordnibg och åka till stan och se om man hittar nått fint till lilla Nea i present. Sen bär det av te Ljungby!

[ Tjing ]

|| Hello världen!

Kul att se hur många besökare man haft varje dag i bloggen trots man inte skrivit på ett jäääkla långt tag =) I know u all love me! ;)

Well well. Finns inte så mkt att rapportera. Jag gör inte så mkt mer än att jobba typ varje dag. Och när jag inte jobbar så är jag hemmafru och sköter hushåll, tar hand om Lucas, passar upp på min älskade Kim och tar Ayo på promenixer. Mohaha. I love my life! ^^ It's great!

Ikväll kommer Åsa hit en sväng! Sen ska jag nana som en bäbis! Hoppas bara inte grannarna har fest ikväll med =/ Hade en aning svårt att somna igårkväll.. och så  ska man upp 05,30 på det! Uscha!!

Ska försöka få tag på min bror med. Var ett tag sen man pratade med honom nu.

[ Tjing ]

Anonyma kommentarer kommer jag i fortsättningen inte publicera!

|| Jaha?

Nu glömde jag totalt av vad det va jag skulle skriva. Jag lider nog av tillfällig sinnesförvirring =P
Fast iofs har jag aldrig nått kuligt att skriva ändå.
- I will probably be back later dude -

[ Tjing ]

|| Jobba jobba jobba

Bara massa jobb hela veckan. Är ledig på onsdag men det är den enda lediga dagen på hela veckan. Skulle jobbat 14-21,30 på min födelsedag men fick bytat så jag får gå 7-14 istället. Gott det!
Hmm.. Finns inte så mkt att skriva just nu. Är inte på humör och jag har fan ingen lust att sitta här mer.

[ Tjing ]

|| Jag lovar!

Nu ska jag ta och uppdatera min blogg lite oftare. Så blir min bror glad =)
Vette fasen vad jag ska skriva bara.
Igår firade min födelsedag lite granna. Malin och jag var hemma hos Gunsan och förfestade lite =) Kul som fan var det och mycket trevligt dessutom. Sen kom Danne och hans flickvän. Och lilla Helen trippade in på en snabb visit innan vi begav oss till Glommen. Väl framme så åkte vi nån jävla virvelvind. Livsfarlig var den oxå för jag höll fan på att ramla ur den i farten ! höhö. Snurrig blev man iaf! kul kul. Sen vart det öltältet och träffa kuligt folk.
Snubblade på några feta sladdar som låg mitt på vägen. Ramlade pladask och skrapade upp mitt knä ! Klant! haha. Ont som fan gör det iaf!
Well well. Kul var det iaf! Tack min gumman för en underbart kul kväll! Love!
Saknade en viss person som inte följde med trots att detta var planerat. Tråkigt! Besviken är jag! ='(
~ ~ ~
Just det! Har fått massa bilder nu på lilla Roy.
(Klicka på bilderna för att få dom i större size)



Längtar tills jag ska åka dit så man kan få hålla det lilla knytet i famnen! =)
~ ~ ~
Idag är det söndag. Ska njuta av tillvaron och bara vara. Ska jobba röven av mej nästa vecka. Ska jobbar 6 dagar, fast det är goa tider så det är bara kul.

Jaja, nu står det still i mitt huvud. Får la klottra mer senare eller nått!

[ Tjing ]

|| True Love !

image45

|| Jobba

Har inte haft så mkt tid med att sitta vid datan. Har ju jobbar som faasen =) Hard working people you know =) I torsdags och i fredags var jag iofs ledig. Så jag och Lucas hittade på en massa skoj dom två dagarna. Var ute å hoppade i vattenpölar och sånt kuligt =) 
Jobbade lördag kväll så jag kunde ta det lugnt och bara slappa hela dagen. Åkte till jobbet vid tre. Kvällen flöt på och allt gick lika bra som vanligt. Sen vart det hem och slänga sej i sängen för att börja jobba kl 7 dagen därpå. Värst av allt igår var att jag försov mej lite! Uscha. Hela dagen går ju nästan åt helvete då ju! Som tur var så flöt hela dagen och inga problem uppstod. Det var ju bra det!
Idag jobbar jag kvällen. Börjar 15,30. Så nu på dagen kan man ta det lugnt som vanligt.
Nu sitter jag med mitt kaffe i lugn och ro. Lucas har inte vaknat ännu. Lilla sömntutan. Hehe. Han passar nog på att sova lite extra nu när han inte är på dagis. På torsdag ska jag jobba tidigt så då ska han till dagis igen efter en veckas ledighet. Imån och på onsdag ska han inte till dagis för då är jag ju ledig. 

Annars finns det inte så mkt mer att skriva om. 
Jo! Tilda kommer ner ev på onsdag och då ska vi ses där någon dag =) Då blir jag glad.
Träffade min Malin igår med. Thihi. Lilla Malin har gått och blivit stora flickan nu ju. Flyttat hemifrån och grejs. Hon var så söt i veckan när hon stod där med sina påsar med mat som hon hade handlat. mohaha. Så söt du e gumman =)
Hmm inget mer? Ne just nu verkar mitt huvud tomt på idéer och tankar.
Så jag får väl sluta här.

[ Tjing ] 

|| En blöt promenad vid elva

Lucas fick ta på sej sina regnkläder och regnstövlar och sätta sej gott i vagnen. Sen tog vi oss en promenad med Ayo i det ruskigt fina regninga vädret. Jag var ju inte måttligt blöt när vi kom hem igen. mohaha. Fast det hör ju till när man är hundägare =P Bara till att vara glad och vandra ut =)
Nu har både jag och Lucas sovit lite middag. Det var så behövligt! Och jäkla gott dessutom!

Snart slutar Kim. Wiiee. Då blir vi glada här hemma. Saknar ju honom när han inte är här ju!
Kääärleeek!

[ Tjing ]


|| Uppe tidigt

När man ska upp tidigt på morgonen så är Lucas så svårväckt. Han vill absolut inte gå upp ur sängen. Men så fort man är ledig (som jag är idag) så vaknar han alltid automatiskt mellan 6-7. Hehe. Trodde att han iaf skulle sova till 8. Men lite kaffe på morgonen och en utgång med Ayo får en att vakna till liv. Får ta och vila lite sen när Lucas ska sova middag.
Mår inte alls bra känner jag. Har fått så ont i halsen. Den har svullnat upp och det gör ondare än ondast att svälja =/ Får hoppas bara att det inte blir värre och att det lägger sej. Typiskt bara att det ska komma när man är ledig. Fast det är ju bra egentligen. För då kan man krya på sej och förhoppningsvis bli bra igen till man ska jobba kvällen på lördag!

[ Tjing ]

|| En liten uppdatering om mitt roliga liv.

Jobba. Jobba. Jobba. Så ser det ut under dom kommande veckorna framöver. Gött som fan är det. Men shit vad seg man är när man väl kommit hem. Fast det är fan värt det. Jag trivs som fan! =)

Har pratat massa med min bror. Roy växer och mår bra iaf. Han går upp i vikt hela tiden så det är goda nyheter iallefall. Funderar på att åka upp några dagar till dom i augusti. Eller i september. Får se vad som bestäms senare.
Jag å Malin var på Harrys i fredags. Jannica och nån till kom dit. Fast innan det satt vi hemma hos Gunsan och roade oss.Mycket trevligt hade vi det!
Blidde en aning rund under fötterna. Drack en öl ute. Sen vart det pizza för min och Malins del. Sen vart det taxi hem. Var hemma redan 00,30 så kvällen var lugn och även mitt huvud dagen efter. I lördags var Kim på firmafest och hade det sköj.
I söndags vart det Fun City med Lucas, Malin, Josse & Mickan. Fan va kul det var =) Åkte karusell och badade. Mycket roligt var det! =)

Jaa.. Händer annars då? Inte mycket. Jag jobbar och sliter och njuter av livet! Precis så som det ska vara!

[ Tjing ]