|| Balen igår =)

image390

Johanna och allehopa var så sjukt fina =)
Lite bilder från gårdagen finns
HÄR!

Vädret är fan sjuukt fint idag. Strax ska vi bege oss till beachen. Får se om man vågar ta sig sitt första dopp i havet för i år =) Feg som jag är så lär det nog inte bli av =P
Well well. Nu ska jag gå på jakt efter min bikini som är på vift.

|| Ivrig

Idag är det balen som gäller för LillSis. Ska bli så himla kul att se hur hon, Markus och alla hennes vänner ser ut idag. Ska till Amelia eftermiddag där dom ska träffas innan balen, för att ta en massa kort. Ska bli så himla kul. Snart tar Johanna studenten med. Shiiet. På torsdag gäller det. Fyfan vad kul det ska bli. Är så sjukt stolt över henne!

Dags att fixa sej nu.
Har legat på latsidan alltför länge idag xD

|| Kaffe

Sitter med mitt kaffe här. Lucas vaknade precis och strax efter åtta ska vi bege oss till stan. Lucas ska in sista gången till dagis idag för fotografering och säga hejdå till alla. Ville att han skulle vara med på fototgraferingen då det är kul att ha som minne.
Under tiden som han är på dagis ska jag umgås med Malin. Ska dit och dricka kaffe och käka frukost. Får ju passa på att träffas när man ändå är inne i stan ju =) Sen har jag inte träffat henne sen i lördags när hon och Nobbe kom ut hit och lämnade Lucas när vi höll på med flytten! Så snart ska det bli massa massa kaffe =)

Annars kommer det bli en lugn dag! Härligt! Har inga planer alls. Inte vad jag vet iaf.
Ne nu ska jag in i röran på rummet och hitta något att ha på mej.

Ha en fiin dag!

|| En bild

image389


Jao, då har denna dagen nästan gått mot sitt slut. Sitter här en stund och checkar läget på nätet. Kim, Lucas, Jari och Denniz ska basta nu. En annan här ska göra lite nytta ist och typ dammsuga och plocka lite =P
Annars händer det inte så mkt. Har vart inne i lägenheten idag och plockat ner lamporna som vi glömde av igår. Så nu har vi lämnat det plejset för gott. Skönt det.

Ne om man ska göra lite nytta kanske. Har ingen ro till att sitta still känner jag!

|| Heejje =D

Just an ordinary (stavas d så?) update.
Jag lever och allt är verkligen suuuuuper bra =) Kan det vara annat nu när man bor i hus lixom?! ;) Wiiihaaa!
Nu kommer strax mamma ut på besök och ska dricka kaffe. Dags att dra sej en trappa ner nu.

Ha en superdupermegaunderbardag!

|| v 31

Du: Kanske känner du av förvärkarna mer regelbundet nu. Det är inget konstigt om du fortfarande inte har några förvärkar, alla upplever dom inte. Många kvinnor tycker att dom nu är stora och otympliga. En del får också väldigt ont av foglossning.
Bebisen: Barnet väger cirka 1,5 kg och mäter ungefär 40 cm. En del bebisar sparkar fortfarande vilt omkring sig och sparkarna kan både kännas obehagliga samt göra rejält ont. En del bebisar upplever nu platsbristen i livmodern mer påtaglig och lugnar ner sig. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar lungorna, genom att "andas" ner fostervatten i dem. Kanske kan du därför känna mer tydligt att barnet hickar, vilket är helt normalt. Barnet reagerar olika på olika musikstycken och instrument och det är viktigt att du pratar och sjunger med magen eftersom barnet rimligtvis kan känna igen sin mammas (och även pappas) röst.


Åååh det börjar närma sig. Ca 9 veckor kvar. Det kommer gå så fort!
Jag längtar som fan! =)

|| Flyttat nu =)

Känslan är obeskrivlig. Att vi nu bor i ett stort hus är fan helt ofattbart. Det är så sjukt mysigt och jag trivs som fan redan. Har dock en massa arbete kvar med att bli klar med allt. Inte behöver man stressa. Vi tar en dag i taget med att fixa och dona. Allt i köket har vi i stort sett blivit klara med. Tvrummet är klart. Nästan iaf. Tv'n är på plats och allt som hör där till. Gardiner blommor och lampor är på plats där med. Bara lite saker som ska upp på väggarna med, sen är allt klart i det rummet =)
Idag ska jag ge mej på operation 'vika in alla kläder', inget jag alls ser fram emot =/ Har ett hav med kläder som ska på plats. Blä fyfaen för det!

Vill iaf tacka Simon för att han hjälpte oss med flyttningen!
Mamma var oxå nere och hjälpte till och eran hjälp var verkligen guld värd! Får ju inte glömma LillSis som var med oxå =)
Vill oxå tacka Malin och Nobbe som hade Lucas under heeela lördagen. Så sjukt snällt. Tack min gumman!

Ne nu ska jag göra annat. Vad, vet jag inte, men något finns det alltid att göra.

Ha det så sjuuukt bra, för det ska jag ha. Här hemma i huset ute i Långås =D

|| Hajjhajj

Idag är jag riktigt pigg. Vaknade av mej själv redan kl 6.15. Helt klarvaken var jag. Iofs så kan det bero på att jag somnade redan halv nio igårkväll. Men gott som fan var det att sova. Behövde nog det.
Idag är Lucas hemma från dagis då dom har stängt pga planering. Får se vad vi ska hitta på här idag. Lovade plutten att vi skulle ta oss till Vallarna idag om det är fint väder. Ja dagen är lång så något kommer vi säkert hitta på.

Nje, nu ska jag fixa mej lite kaffe. Kanske ska äta lite frukost med.
Ha en braaa dag =)

|| Egot

image388


Idag är en bra dag känner jag. Är på så otroligt gott humör.


|| v 30

Du: Många kvinnor upplever nu att vrister och ben svullnar. För att motverka detta bör man dricka mycket vatten, helst kallt. Stödstrumpor som finns att köpa på Apoteket är också att rekommendera.
Bebisen: Det börjar bli trångt i magen men än så länge kan bebisen slå kullerbyttor. Huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna nästan 6 cm långa. På pojkar har testiklarna oftast vandrat ner i ljumsken vid den här tiden. Slutligen kan barnet kontrollera sin kroppstemperatur. Barnet väger ca 1300 gram och är ungefär 37 cm långt.

image387


|| jaa

en helt vanlig uppdatering i brist på annat. Klockan är inte alls mycket och jag har redan hunnit med en massa saker sedan jag lämnade Lucvas på dagis. Har vart och handlat, vandrat med Ayo, käkat frukost, vikt in tvätten bla bla bla.  Jag är duktig idag =) Snart ska jag ut och hänga upp tvätten som snart är klar.

Ooh, det är måndag idag =) snart flyttar vi. På lördag går lasset med dom stora möblerna. På fredag tar vi allt annat. Småplock som växer, datorn, typ alla kläder osv. Känns helt overkligt faktiskt. Vi ska bo i hus! Fan vad underbart =)

Mja, det var la allt från mej just nu.
Ha en bra dag!

|| Sista helgen här.

På lördag flyttar vi =) Fyfan vad kul det ska bli. I helgen har vi kört grejjer ut till Långås. Har typ inget kvar här i lägenheten alls. Gött det, för när flytten väl sker på lördag så blir det inte så mkt att flytta. På lördag gäller det! Wiiiih!

Annars händer det inte så mkt. Allt är lugnt och skönt. Life is najs.

|| Fullt upp?!

image386 Känns nästan som att man har det emellanåt. Har iaf saker att göra på dagarna och det känns bra för då går tiden inte så jävla segt.
Imorgon är det en vecka kvar tills vi flyttar. =) Wiiehoo! Najsnajs!

Jag och Kim var lite smått barnlediga här i förrgår. Lucas var ute i skogen hos Amanda och sov över. Han hade haft jätte kul och tjatar just nu inte om ngt annat än att han vill åka till henne igen =) Anita körde Lucas bort till Gunsan igår morse där jag plockade upp honom för att han sedan skulle få åka till dagis. Var en sväng hos GumsAnn och drack morgonkaffe och efter det åkte jag till Malin och tog upp lite tid hos henne.
Vi var iväg och kollade på barnvagn igår. Har hittat en som jag vill ha. Det kommer nog bli så att vi köper den oxå. En komplett vagn till det priset är fan inte fel =)

Händer idag då?! Lucas ska iaf vara på dagis till kl 13 då dom ska på utflykt idag. Ska nog spendera min tid här med att vika tvätten och ta tag i den gigantiska diskhögen som bara står och väntar. Idag tänker jag vara lat och använda diskmaskinen xD hähä.

Njee.. dags att göra annat tror jag.

|| Happyface

image385 Jahopp. Då vart det måndag igen. Tråkiga måndag. Hatar måndagar. Usch! Känner mej rastlös och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Idag blåser det ute och vädret är inte alls lika skönt som det har varit i helgen -.-
Har iaf vart förbi Ann idag och druckit kaffe =) Lika najs som vanligt =)

Kanske ska packa lite?! Njee, orkar inte det. Fast det börjar närma sej flytt nu ju =) Två veckor kvar, sen lämnar vi denna lägenheten. Wiiehoo.

Hepp hepp. Ska nog ta och hitta på något tråkigt att göra här.
Har iofs en tvätthög som tyvärr inte viker sej själv xD



|| v 29

Du: Din bebis kan känna av hur du mår, tex om du är stressad. Det kan därför vara bra att varva ner om du har det stressigt runt dig. Träna gärna avslappning varje dag och lyssna på din kropps signaler.
Bebisen: Barnet mäter nu cirka 35 cm och väger mellan 1 kg och 1250 gram. Huvudet ser inte längre så stort ut i förhållande till kroppen.

info hämtad från niomånader.se


Vill inget annat än att tiden bara ska spriiinga iväg nu. 11 veckor kvar till BF. Känns nästan som en evighet ju. Men snart snart är det augusti. Det är bara till att vänta ut tiden =)

|| Dagens horoskop, kräftan

image384

|| Polkagris xD

Satt ute i soolen heela dagen igår. Skönt som fan var det. Men har ruskigt ont idag. Brännde mej ganska mkt så idag ska jag ta det lugnt med solandet. Grillade gjorde vi med. As gött var det. Mamma kom förbi en sväng och efter det kom Ann och Philip. Efter deras besök på jag vet inte hur länge, gick vi in och duschade av Lucas som sedan somnade på två sekunder.
Jag och älsklingen kollade på Italian Job men såg inte färdigt hela för jag tvärslocknade. Helt utmattad och trött var jag.

Idag var jag uppe med tuppen, precis som igår =) Vädret är kanon. Har redan hunnit städa och nu tvättar jag för fullt. Tycker jag är duktig faktiskt.
Idag för övrigt händer fan inget alls. Vill göra ngt men vet inte vad. Booring.
Ne ska ut och sätta mej på filten nu och dricka mitt vatten och lösa mitt korsord.

Tjing!
image383

|| Goood mooorgon =)

image382Fan, idag var jag uppe och studsade redan innan klockan åtta. Heeelt klarvaken var jag. Helt sjukt ju. Det brukar vara jag som tar mej en sovmorgon på lördagar annars ju xD Aja, sitter här med mitt kaffe. Känner att detta kommer bli en bra dag. Solen skiner. Det är varmt ute redan nu. Är på askalas gott humör =) Ska ta och slänga iväg ett sms till GumsAnn och kolla om hon är vaken. Sällis till morgonkaffet är aldrig fel och jag tror inte Kim är så pigg på att gå upp nu xD

Vad har man för planer idag då? Jo jag har ett projekt på g. Nämligen börja tömma köket på allt man inte använder och behöver fram tills vi flyttar. Lika bra att packa ner skiten så har man det gjort.

Nee orkar inte sitta och trycka vid datan längre.
Har ju annat att göra.

Ha en underbar dag gott folk =)

|| Gått till överdrift nu va?!

Tycker nästan att det är dags att sluta nu. Jag blir mer och mer illamånde för varje dag som går. Är det typ något psykspel eller vad fan är det frågan om?! Min personliga åsikt är faktiskt att det är dags att sluta nu. Man ska inte behöva bli straffad för sina beslut i det förflutna för resten av sitt liv. Get over it nu va?! Sen dessa pikar.. jisses. Dags att agera vuxet nu kanske.. Lägg det gamla bakom dej nu och gå vidare. Släpp det! Herregud! Det är en liten oskyldig stackars människa som blir lidande av detta i slutändan. Tänk på det..

|| Hejhopp =D

image380 Vilket jävla gott väder det är ute =) Kan man bli annat än på gott humör när man klivit ur sängen eller?! Sitter med mitt kaffe, här är det så tyst så tyst. Det enda som hörs är fåglarnas kvitter från utsidan. Mysigt tycker jag.

Lucas ligger fortfarande och sover. Han sover så gott så jag vill faktiskt inte väcka honom. Blir inget dagis idag. Vi ska ju ändå åka ut och hälsa på Jesse och Nea. Det var grymt längesen vi träffades. Så det ska bli himla trevligt.

Ne nu ska jag fortsätta dricka mitt härligt kaffe här.
Bloggen får jag klottra i senare :)
Have a nice day =)

|| Natti natt

Dags att krypa te sängs nu.
Ska sova jäffligt gött inatt hade jag tänkt mej.


Skriver la lite mer imån,
är ganska seg med att uppdatera nuförtiden märker jag xD

|| ...

Är faktiskt lite orolig..
Man vet inte vad man gett sig in på förrens det är försent.
I vissa fall ska man faktiskt vara egoistisk.
såå.. tänk på dig själv i första hand..
Men det är ju ditt val.. Eller?!

|| v 28

Bebisen: Om ditt barn skulle födas nu har det goda chanser att klara sig utanför livmodern, men med hjälp av bl.a. värme från en kuvös. Barn kan överleva tidigare i graviditeten också men oftast med komplikationer. Kroppen lagrar snabbt underhudsfett och bebisen är inte längre så mager. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Alla sinnen är nu utvecklade och kan reagera på skarpa ljud och ljus utifrån. Håret som växer på huvudet kan nu ha blivit riktigt långt och ögonfransarna finns nu på plats.

Info hämtad från niomånader.se

|| Lucas och Linnéa

image379 Riktigt sött var det att se Lucas hålla en sådan liten liiiten bebis. Han kommer bli en sådan stolt bror. Och den bästa. Lilla Lucas ska bli storebror. Längtar jätte jääääätte mycket tills den lille kommer. Känns som en evighet till dess men jag hoppas och tror att det ändå kommer att gå fort. Dessa veckor som är kvar kommer säkert rusa iväg. Har ju ändå så mkt som händer nu. Flytten, LillaSysters student, Kims 25 års dag. Midsommar. Kim och Lucas' resa till Finland. Min födelsedag m.m. Ja massor är det som kommer att ske så jaaa, jag tror dessa veckor kommer rusa iväg =D

Ne nu ska jag sega mej igenom denna kvällen, kolla lite teve och somna jäävligt gött sen!

Ha en trevlig kväll! Tjing!

|| Underbar dag

Har vart ute och gått en låång promenad nere på stranden i det underbart fina vädret. Kom nyss hem och nu väntar vi på att maten i ugnen ska bli färdig. Måttligt hungrig är jag allt! Sen ska vi åka bort till Madde och dricka kaffe. Måste ju  gosa lite med lilla Linnea. Söta lilla tösen =)

Mamma var här en sväng igår i några timmar och kom hit idag med. Alltid lika trevligt när mami kommer förbi. Janos har vart här och terrat mej med xD Höhö! Henne släpade vi med oss ut i det fina vädret. Bakis som hon var fixade hon skjuts hem för med oss orkade hon fan inte gå. Är man bakis så är det fan självförvållat att man mår dåligt ;) Har hört att det är nyttigt med frisk luft då =P Men njeee, det hjälpte inte för henne inte! Kleeenis!

Neeeee dags att äta nu!
Ha en riiktigt fortsatt braaaa daaaag!

|| @ sjuk!

Fyfan säger jag bara.
Längesen jag mådde såhär. Är iaf glad åt att man inte spytt mer sen i morse bara =/ Urk!
Blir nog till att sova bort denna helgen!

|| Helt slut

Denna dagen har nu nästan gått mot sitt slut. Jag känner mej typ döende och jag tror inte det kommer ta många sekunder för mej att somna när jag krypit te kojs sen.
Har haft Malin på besök här idag. Sen vart det firande av Tim som fyller 14 år idag. Käkade massa gottigheter. Jag har nog slagit rekord i att äta flest bullar xD Höhö. Gött som fan var det iaf!
När vi kom hem från gumman tog vi Ayo på en promenad på VinOchSprit-rakan. Lucas cyklade så snällt brevid. Är trött som fan i benen och det känns som att magen ska spricka på mej. Blä, I'm trött nu. Ska varva ner och sova gott snart. Imån är det en ny dag!