. Gnälla lite

Funderar på hur fasen jag ska kunna hålla mej ifrån allt kaffedrickande, inte röka lika mycket, inte kunna ät det jag vill. Buhuu! Is, vatten, is, vatten, yogurth. Igår funkade det kalas, idag känns det värre. Bara att bita ihop, snart kan jag gå tillbaka till det normala!!

Idag kommer min Lucas hit. Så himla kul att det kommit mer snö, då kan vi ju åka pulka hela helgen! :) Blir en myspysig helg med mina fina underbara älsklingar. Mikael, Leo och Lucas ♥

. What to do

Funderar på vad fasen jag ska hitta på som kan få tiden att springa iväg. Har vart och lämnat Leo på dagis och nu sitter jag här. Köket är redan fixat sen innan, tvätten är vikt och jag har plockat lite. Börjar om en timma så jag får väl bege mej om en halvtimma typ.

Får väl vandra ut och ta en cigg å dricka lite kaffe.
Det funkar alltid i brist på annat :)

. Fastnade allt tro?

Helgen har vart bra. Innan Leo skulle lämnas i Fbg så åkte Emsan med mej hem. Vi skulle plugga och vara duktiga, men det blev inte ngt med det. Ist drack vi kaffe och tjötade en massa. När vi tröttnat på att prata och Emsan hade en hungrig pojkvän på väg så beslöt vi oss för att fortsätta pluggandet på söndag! :)
Jag och darling var hos Marcus och Mari på kvällen. En aning trött var jag men jag lyckades ta mej igenom filmen (halvt sovandes), höhö.
I lördags gjorde vi inte så mkt. Var hemma hos Mickes farmor där Micke hjälpte henne med lite saker. Efter det vart det en lugn kväll.
Igår var vi hos Mickes farmor igen och käkade middag då hon hade fyllt åt tidigare i veckan. Jisses va god mat hon bjöd på! Hade jag haft mage till det så hade jag fan käkat upp allt! ;P haha.
Väl på eftermiddagen kom Emely hit. Vi pluggade i några timmar, och det gick bra. Återstår att se om allt sitter kvar när vi ska ha diskutioner om detta i mindre smågrupper sen.
Börjar sent idag. 12,4o om jag inte minns fel. Tur att Emely sa det igår, för annars hade jag kånkat iväg mej och Leo nu på morgonen. Leo ska jag ju inte lämna försen kl 11.15.

För övrigt blir det en lugn dag hoppas jag, återstår ju att se hur mkt plugg vi får med oss hem från skolan. Har bara en lektion idag. Slutar 15.4o. Det e najs. En lagom start på denna veckan.

Hinka kaffe nu, ska njuta av den ensamma och tysta stunden jag har nu fram till Leo vaknar.

. God natt

Har käkat kvällsmat och läst igenom allt inför morgondagen.
Nu kan jag gå och lägga mej med gott samvete. Ska upp tidigt imån, då behöver man några timmars go sömn. Larmet drar igång 5,3o så jag kan snooza gott och gosa sönder min älskling i 3o min innan det är dags att rulla ur sängen. Lovely.
Åh, imånkväll får jag äntligen krypa ner i sängen tsm med min Mikael och somna gott!
4'e kvällen i rad nu som jag tvunget måste somna ensam, me don't like ;(


. Det eviga snoozandet

Har inga problem med att gå upp på morgonen. Är uppe och studsar kl 6 varje morgon och fixar iordning mej. Att få ligga och dra sej lite i sängen är ju det goaste som finns, därför ställer jag klockan på 5.3o varje morgon, just för att jag ska få snooza mobilen och ligga och dra mej :) Sen har jag ganska mycket egentid och kan vakna till liv innan Leo ska väckas och fixas för dagis.

Idag har vi bara en lektion, börjar 8.3o och slutar vid 12. Gott mos. Började med kursen Medicinsk Grundkurs igår och den kursen ska vara klar om 5 veckor, om jag inte uppfattade det fel. Det kommer nog bli ganska intensivt och mycket plugg. Men fasen så kul! Även fast jag redan har läst nästan hela den kursen på gymnasiet så ska det faktiskt bli kul att få läsa den igen och få sej en liten repetion på allt, ska bli intressant och se hur mycket som sitter kvar i min lilla hjärna efter alla dessa åren :P

. It is nice!

Har haft två fullspäckade dagar, men är på toppenhumör fastän att huvudet är fullt och trött av all info och allt nytt som sker på dagarna. Dessa två dagar så har jag slutat runt fyra, begett mej hemmåt för att hämta hem en aningen trött liten Leo som spenderat hela dagen på dagis. Väl hemma hinner man knappt mer än att laga mat och gosa en stund med Leosen försen klockan är runt sex halv sju och han tvärslocknar för natten. Först då kan man pyssla om sej själv, varva ner efter den långa dagen, dricka lite kaffe och prata lite i telefon. När det är gjort så är det dags att ta tag i läxor och sen gå och lägga sej och sova. Fastän att man inte hinner med så mycket mer än det så känns det så fruktansvärt kul att göra något på dagarna nu! :)

Saknar älsklingen som  fan. Nu när han jobbar sent så pussar han mej godnatt när han kommer hem, sen pussar jag honom hejdå när jag går till skolan på morgonen. Så mycket ses vi denna veckan. Jätte tråkigt är det, men det är väldigt nyttigt också. Att få vara ifrån varandra lite. Få känna saknad ♥

Nu ska jag läsa igenom allt vi ska ha gjort tills imån. Sen ska jag krypa ner i sängen all alone, ikväll igen ;(

. Full av info, huvudet är tungt

Skolan har börjat. Helt underbart är det. Det var en lång och intensiv dag igår med en massa information. En händelserik och lärorik dag. Denna utbildningen ska bli jätte kul och jag ser fram emot denna resan på 3 terminer.

Nu hinkar jag kaffe och ska strax ta ngt att äta. Leo ska väckas sen och göras iordning för dagis, sen bär det av mot stan. Det är en ny dag med nya möjligheter. Undrar vad jag har att vänta mej.

Detta blev iaf bättre än vad jag trodde. Känner en stor lättnad inom mej :)

. Morgondagen är efterlängtad!

Imorgon börjar jag äntligen skolan. Ska bli kul som faen. Jag längtar! Är en aning nervös. Lite pirr i magen. Hoppas att allt kommer att gå bra. Första dagen är nog värst bara. Det är säkert bara jag som är så nojjig och nervös över första dagen :P haha.
Ska iaf bli så sjukt underbart att få gå upp och göra sig iordning på mornarna för att sedan åka iväg och göra ngt på dagarna. Ska bli så jäkla gott att slippa gå hemma. Fyfan vad trött jag är på det!

Klockan är lite efter åtta. Bägge barnen har high life här. Eller har haft. Nu tog dom sej en liten paus framför Playhouse Disney. Snart är det igång igen. Bråka och retas med varandra. Denna härliga och fina syskonkärlek :)

. Övergiven? Nej, bara lite ensam.

Efter ännu en ensam kväll framför teven med mina tusen levande ljus så ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen. Micke har en dejt med x-boxet hos Marcus ikväll igen ;( Han sa att han skulle komma ngn gång mellan elva tolv men när det blir vet man aldrig. Lika bra att krypa te kojs. Ännu en tidig morgon väntar med barnen. Kanske behöver få sova några timmar då.

Najtinajt.


. Like an hurricane

Känns som att jag gång på gång blir överöst att sånna konstliga känslostormar. Har gråtit hela dagen. Jag och Micke har äntligen pratat (läs gapat och skrikit) ut efter att han dragit ur mej orden om vad fan det är med mej. Förstår inte varför jag har så svårt att prata. Fattar inte varför jag ska gå och bära allt inom mej. Det är nått jag måste ta tag i och lära mej nu alltså.

Har fortfarande gråten i halsen. Hoppas det går över.
Fattar inte vad det är med mej nu bara..
This sucks.
Vill bara lägga mej och dra täcket över huvudet.

. What to say

Fick en sån äcklig magkänsla innan som resulterade i att jag börja gråta som fan. Förvirrade tankar och funderingar gjorde inte saken bättre precis. Usch. Inte kul när det blir så.
Grät som fan innan men fick tag på syster som fick lugnat ner mej och pratat med mej. Gråten satte stopp och mitt humör blev en aning bättre.
Är fortfarande ledsen men jag hoppas att det går över. Att jag sitter här i min ensamhet när barnen ligger och sover är inte heller kul.. Vill inte gå och lägga mej heller. Inte ensam iallafall.

Vill bara att min älskling ska komma hem nu. Jag behöver honom. Så sjukt mycket :( 


. Min Lucas

Idag kommer min lilla ängel hit. Har inte träffat honom sen i julas. Jag hade ju barnen innan och över julledigheten och så var dom hos Kim sen över nyår och veckan efter det. Så har inte träffat Lucas på ett tag nu. Ska bli jätte mysigt att han ska vara hos mej i helgen. Känns skönt att ledigheten och allt är över så man kan gå tillbaka till de normala rutinerna!
Ikväll ska jag och Lucas gosa ner oss i soffan med en massa chips, dipp och coca cola. Vi ska frossa, vara onyttiga och bara vara.
Micke ska iväg till Marcus ikväll, dom ska dejta x-boxet. Deras efterlängtde spel som dom hade beställt kom i veckan. Haha, som Micke har längtat till denna kvällen. Nästan som ett barn på julafton :P

Innan det blir en mysfredag så ska här storstädas!! Har väntat på att Micke ska slipa klart väggen nu hela veckan, men idag ska han fixa det så jag äntligen kan ta tag i städningen. Slipdamm överallt. Usch. Städa är ett måste! Ska iaf bli skönt när det är gjort.


. På måndag gäller det

För första gången på ett antal år så ska jag äntligen sätta mej i skolbänken igen. Det ska bli så sjukt kul detta. Jag längtar verkligen och jag ser så mkt fram emot detta! Visst är det kul när man finaly ska göra något man velat göra så länge! :)
Har fixat alla papper. Ordnat Leos nya tider på dagis. Ska få mina böcker på fredag som snälla underbara mamma köpte till mej! Hon är verkligen guld värd!
Är en aning nervös, men det kommer nog att lätta efter första dagen. Blir ju så nervig över att träffa en massa folk man inte känner. Jag är säkert inte den enda som känner så. Eller det kanske det är? haha.

Hoppas iaf att bilen hinner bli lagad så jag slipper sätta mej på en jävla buss. Det är inte min grej. Har fan fobi för sånt. Otäckt är det :S
Undrar annars om kanske min kära pojkvän låter mej låna hans bil så kanske han kan åka med Marcus till jobbet. Hmm.. får kolla och se :P

Men ja. På måndag gäller det. Plugga plugga plugga.
Fan va taggad jag är!  :)
*Lyckorus*

Mina tre kurser jag ska läsa under vårterminen 2o1o :)

. Oro

Med en klump i magen så känns det ändå okej.
Tillslut så kommer allt släppas. Jag kommer att resa mig upp.
Jag kommer snart att äntligen bli fri från detta.
Det är bara till att kämpa och inte ge upp nu!

. Uppochnervänt kaos

Känns nästan som att man lever i ett sånt nuför tiden. Renoveringen är snart klar, lite små saker som ska fixas sen är allt så gott som klart.
Har en gigantisk storstädning att vänta mej innan helgen. Micke måste bara slipa klart den sista väggen i trappan och tapetsera den innan det ens är lönt att dra dammsugaren några vändor i huset. Sen ska det dammas och skuras golv. Får börja där uppe och arbeta mej neråt.
Gjorde en total storstädning där uppe för ett tag sen, tog mej flera timmar. Bara en dag efter det så såg det ut som att någon släppt ner en atombomb över plejset. Lika bra att bara försöka hålla iordning så gott man kan, och sen köra ett ryck när allt e klart.

Längtar till i slutet av januari. Våran efterlängtade soffa som vi beställde för ngn månad sen, kommer då. Fyfasen va gott det ska bli och gosa ner sej i soffan och kolla film.

Soffan ser ganska stel å hård ut, tycker jag. Men man sjunker ner as gött i den. Den e as najs! :)

. Denna kylan är inget jag tycker om längre

I början när vintern kom med all kyla och snö så tyckte jag att det var en aning mysigt. Det är härligt med vinter när snön får ligga och det inte blir en massa äckligt slask och shit ute. Men nu tycker jag fasen att vintern kan ta och försvinna.
Inatt har det nog vart ganska kallt för det är kyligt här inne och jag är frusen idag. Hade ingen lust att ta mej ur sängen i morse. Ville bara ligga kvar och gotta mej under det varma täcket! Väl uppe på benen så gjorde kaffet sitt. Blev iaf piggare men inte fan fryser jag mindre för det >,<
Vill att våren ska komma på ingång.
Vill ha lite värme och sol.
Det ser jag fram emot.


. Min lilla plutt

Ett stycke glad Leo.
Som alltid :)


. Back on track!

Då var man tillbaka i vardagen igen efter typ 2 veckors ledighet. Snacka om att man blivit bekväm nu under tiden som Leo har vart hos Kim.
Sovmorgon varje dag, gått upp runt elva-tolv och sen lagt sej sent på natten. Vänt dygnet totalt har man gjort. Trodde verkligen att jag skulle ha problem med att ta mej ur sängen idag men efter att ha snoozat mobilen i typ 40 min så rullade jag ur sängen vid 6.20. Nemasproblemas! Kom in i mina vanliga runtiner direkt. Lika bra att vänja sej för nästa vecka drar skolan igång och då kan man inte ligga på latsidan mera! Det ska bli så spännande :) Fan vad jag längtar!

Nu är Leo på dagis. Han blev helt hysterisk när jag skulle gå därifrån idag. Usch vad det hugg till i hjärtat på mej :( Jag vet ju att det går över efter några sekunder men det gör fan så ont att se han så ledsen! Får hoppas på att han blir överlycklig när jag ska hämta han sen :)

. Kräftan

Kräftan styrs av månen och hör samman med Jag känner.
Kräftan är känslig, lättpåverkad och kräver mycket uppmärksamhet från sin omgivning.
Familjen och kärleken är det viktigaste för kräftan. Kräftans element är vatten.

POSITIVA EGENSKAPER:
Vänlig, känslig, sympatisk, livlig fantasi, starka faders- och moderskänslor, omtänksam och beskyddande, försiktig, patriotisk, orubblig, klipsk, sparsam, emotionellt välutrustad, utmärkt läggning för husligt arbete.

Kräftan är det traditionellt sett moderliga tecknet. Den som bryr sig om och fäster sig vid, som ömmar för och tar det försiktigt. Det är känslolivets tecken, de mjuka känslorna. Att vårda och bekymra sig om, att ta hänsyn till och känna efter. Kräftan lever i det näraliggande och är knuten till det med många känsloband.

KARAKTÄR:
Kräftor är roliga att umgås med. Deras humor är sofistikerad och varm på ett mänskligt sätt. De älskar att skratta, och de kan mycket väl skratta åt sig själva likaväl som åt andra. De har en ren magisk förmåga att få t. ex. hushållspengar att räcka till. Trots att de aldrig känner sig riktigt emotionellt. Hem och familj och de allra närmaste. Godmodighet och välvilja. Man bör minnas att Kräftan är ett kardinalt tecken, varför de mjuka känslorna har en tendens att dominera omgivningen. För Kräftan styrs tillvaron av känslor och därför bör känslorna styravärlden. Den som beskyddar väntar inte på att efterfrågas, utan tränger sig på och lägger beslag på de beskyddade. Kräftan säger till exempel gärna: "Hur mår du?" eller "Jo, men jag bryr mig ju om!" Eftersom du är en omtänksam person, söker du dig till människovårdande yrken, alternativt något kreativt verksamhetsområde där din fantasi och din skaparkraft kommer till användning. Du är en aning nyckfull i kärlek. Ena dagen kärleksfull mot din partner och nästa totalt ointresserad. Du kräver romantik för att hålla kärleken vid liv. Du ger av din kärlek på dina villkor och kräver total trohet.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Överemotionell, hyperkänslig, lättstött, eldfängd till humöret, lynnig,
ombytlig, svag karaktär under hård yta, benägenhet för självömkan,
långsint, osäker och svag för smicker,och oordentlig


Det e helt sjukt att nästan allt stämmer!
Det är sån jag är, i stort sett!


. All alone här

Ikväll är det bara jag, mitt kaffe, mina levande ljus, en data och en tv.
Mycket sällskap man har här, väldigt roande! :P
Micke är ute och plogar, det tar ju sin tid och han är inte hemma förrens inatt nån gång.

Ska krypa ner i soffan och kolla tv. Myspys med mitt kaffe :)


. It has been a long, long time

Jag saknar mina barn så jag tror jag ska dö! Fan vad jag sakar dom.
Dom har vart hos Kim sen förra söndagen. Idag var det planerat för dom att komma hit i ett par dagar, men på grund av den pågående renoveringen så funkar det inte att ha deras små söta fötter springandes här. Idag ska trappan plockas ner osv osv. Har massor att göra ju.
Hade planer på att åka upp till Fbg idag och träffat dom men på grund av det otroligt fina snöovädret där ute så förblir jag hemma idag!
Snart kommer dom hem iaf. Ska iaf kompensera Kim med att ha barnen ett par helger i rad sen så han får ledigt han med. Så sjukt gott att vi kommer så bra överens. Kan prata om allt och komma på lösningar när det gäller barnen. Vi möts alltid på halva vägen. Tipptopp är det ju!!

Snart börjar skolan. Wiieh! Har fått schemat och det tänker jag fasen inte klaga på :) Ska innan skolan börjar iaf genomgå en hälsoundersökning, stod nått om det i ppprena jag fick. Jag slipper iaf ta den förbannade sprutan, för den tog jag när jag gick på gymnasiet! Uscha! Och så måste jag ringa till skolan (kom jag på nu) och säga att jag redan läst datakursen.
Böckerna är fixade, har en sån snäll och underbar mamma som löste det åt mej. Fan vad glad och tacksam jag blev! Snart snart.. Ska bli så underbart gott att sätta sej i skolbänken igen. Jag längtar!!