. Helgens gång

Nu ska man försöka komma på vad fasen man gjort. Just det. I fredags så åkte jag och Micke upp till Falkenberg och lämnade av Leo hos Kim.
Efter det åkte vi tillbaka mot Halmstad, eller rättare sagt hem till Marcus och Mari och deras söta lilla Gabriel. Det bjöds på middag och sånt trevligt och så tittade vi på Idol. Jag gosade en del med Gabriel, tycker han är så sjukt söt. Han somnade tillochmed i min famn. Fan vad mysigt det var :)
När klockan närmade sej halv tolv tolv så åkte vi hemmåt. Kröp ner gott i sängen och skulle titta på Flickan som lekte med elden, men bejb fick titta på den själv för jag somnade på två röda sekunder, som alltid ;P

I lördags fyllde lillasyster 20 år. Helt sjukt att hon är 20 nu. Tiden går så sjukt fort asså. Åkte upp dit vid två. Till middag blev det Kinabuffé, fyfasen vad gott det var. Till efterrätt vart det chokladpudding med grädde. Snacka om att man var mätt efter det.
På vägen hem åkte Malin med ner. Hade en trevlig kväll på stan. Blev snorfull, som vanligt, men hade askalas kul.

Söndagen spenderades i soffan fram tills att Leo kom hem vid halv fem. När han lagt sej för natten så sätte vi på Saw 6, jag somnade gott och missade hela filmen ;P haha typiskt mej. Vaknade till runt halv nio utav att jag hoste så mycket så jag nästan spydde. Bäddade ner mej i sängen, mådde fasen inte bra. Sa till micke att jag typ var på väg att bli sjuk men han trodde givet inte på mej utan sa bara att det var bakfyllan.
Idag är det måndag och här sitter jag. Mår skit, har feber, ont i halsen och har sån värk i hela ryggen att jag knappt kan röra mej.
Härligt ;/

Har gjort lite småsysslor nu på förmiddagen när Leo vart på dagis. Har även vart ute en sväng och promenerat med Molle. Monica ringde innan och frågade om jag ville göra det. Självklart gör jag det. Var faktiskt skönt att få sej lite frisk luft. Kännde mej dock som en vandrande zombie, jag såg säkert så ut med :S

Ska gå och hämta Leo och lite mer än en halvtimma. När vi kommit hem ska jag faktiskt ta och göra som honom; Vila middag!
Får väl se om jag blir ompysslad av älskling sen när han kommer hem från jobbet..

. Tss

Ska bara fixa det sista. Vänta på att mina kläder i tumlaren ska torka. Ska packa ner Leos saker han ska ha med sej till Kim. Sen bär det av till Falkenberg.

Fucking underbara jävla Falkenberg.

. Jävla PMSkärring

Sån känner jag mej idag.
Känns som att jag ska explodera.
Irritationen bara växer och växer inom mej.

Det kommer bara sådär från ingenstans.
Blir så less..

. Snart dags

... att ringa det förbannade samtalet. Ska samtidigt bli skönt att ha det gjort.

Mina två älsklingar ligger och sussar gott. Bara jag som är uppe. Har druckit min morgondagliga dos av kaffe. Diskat lite och bara chillat. Har även impregnerat mina stövlar som jag inhandlade mej igår :) Sen kan jag sen bege mej ut i regnet och vandra utan att dom blir förstörda. Duktig jag är ;P

Fredag fredag. Det är fredag idag! Leo ska till Kim och sen e vi barnlediga här i helgen. Ska bli skönt att få två dagars sovmorgon. Det ser jag fram emot :)
Ikväll blir det Idol hemma hos Marcus och Marie. Tyckte Micke sa ngt om det igår.
Åh vad jag ska gosa lilla Gabriel då. Myspysigt :)

. Naaej

Vill inte.. men jag måste. Kanske lika bra. Men det tar emot lika mycket varje gång =/ Fyfaen. Jag är dödsdömd för att alltid få utsättas för detta. Lika bra att vänja sej kanske?!

Nu vill jag bara att kvällen ska rusa iväg så att älskling ska komma hem från jobbet. Egentligen borde jag sova nu men är inte så speciellt trötter. Ska slänga på några avsnitt av Desperata hemmafruarna. Och som alla andra kvällar så kommer jag väl sussa (läs snarka, enligt micke) gott när älskling kommer hem ;P

Ja, kanske lika bra att somna typ nu. Upp tidigt imån och ringa ett viktigt samtal så jag får detta överstökat sen.

Nattinattnatt


Älskade vän

Förstår att du mår som sämst nu. Önskar att det fanns något jag kunde gör för dej. Önskar jag kunde säga ngt som får dej att må bättre. Jag finns här för dej, dag och ut å dag in. Natt som dag. Vilken tid som helst på dygnet.

Jag är ditt stöd i detta, ska finnas till så gott jag kan.
Det vet du! ♥

*kramar om*

- Behind every great love is a great story

 

Dags att krypa te kojs och kolla film.

Najtinajt


Han är så underbar!

<3


The notebook

Åh, den ska jag kolla på ikväll. Ska gotta ner mej i soffan bland alla mysiga kuddar, tända lite ljus och dra på mej en filt. Myspys i min ensamhet :)

För övrigt är det slappedag idag. Micke och jag skulle kört och slänga en jäkla massa skräp men i detta vädret så var det inget han ville göra. Så vi skjuter upp det till imån.
Annars så har jag gjort det som jag brukar göra här. Diska, tvätta, vika tvätt, plocka och dona :) De vardagliga hemmasysslorna en hemmafru har ;P
Men snart är den tiden över för mej :) Sen i januari blir det skola, skola, skola som gäller. Åh fyfasen vad skönt! Kul som satan ska det bli med.

Jag längtar verkligen! :)


Sweet!

Har suttit och pillat med bloggen sen Leo somnade för natten. Jisses vad tiden sprang iväg!
Ska strax ta datan och bädda ner mej i sängen och glo på nån film te jag somnar.
Ska försöka somna i tid idag. Har så sjukt svårt att somna när Micke jobbar kväll. Det blir så tomt i sängen ju. Tycker inte alls om det.

Åkte till hans jobb innan och lämnade hans matlåda. När jag såg honom så blev jag så varm i kroppen med ett litet leende på läpparna. Fan vad fin han är. Efter 7 månader tillsammans så får jag fortfarande lite fjärilar i magen. Låter säkert jätte töntigt, haha :P Men visst är det härligt när man fortfarande kan känna den dära nyförälskelsen rusa igenom kroppen?! Jag tycker det är mysigt :)

Janej, nu ska jag ta mej en cigg och sen är det dags att bädda ner sej i sängen.


Huh?

Om en vänskap ska hållas hemlig för omvärlden, är man vänner då? :S
Shiiet.. Folk är fan inte kloka.

Tack å hej!

. Tisdag, tisdag

Då var det dags för darling att bege sej till jobbet och lämna mej ensam hemma ;( Fast jag och Leo klarar oss ändå här. Får iaf träffa älskling en sväng sen, ska åka till hans jobb och lämna en matlåda till honom. Ska laga seeen middag så han får inget med sej nu när han ska åka. Som den snälla och underbara flickvän jag är, så lagar jag mat och sätter mej sen i bilen och åker och leverar den till honom ;P

På torsdag ska lilla Sebastian komma hit och sova över. Ska bli en utmaning för mej att ta hand om ett barn på 15 månader och en på 7 månader. Mysigt ska det bli iaf.
Syster behöver få lite avlastning så det är klart att jag erbjuder mej att hjälpa till.
Ibland önskar jag att jag bodde närmare så jag kunde finns där så himla mycket mer för henne. Men jag gör så gott jag kan ♥

Nu ska jag göra mej iordning här. När Leo sovit klart sin middag ska vi åka till affären och handla.


Antagningsbesked.

"Du har blivit antagen till Omvårdnadsutbildningen med start 18 januari 2010."

Det var den första raden i brevet jag läste som jag väntat så ivrigt på!! YES! Äntligen så ska jag få sätta mej i skolbänken och få göra det jag verkligen vill göra. Har sagt att jag ska ta tag i detta i så många år, men det har aldrig blivit av. Men nu! Nu så ska jag äntligen få uppfylla en utav mina drömmar.
Min lycka är total. Helt obeskrivligt! *wiiieh*

Startade dagen med att tappa kaffekannan i golvet, fylld med vatten var den med. Härligt! Eller inte?!
Snart dags att gå iväg och lämna Leo på dagis.

Idag är jag så sjukt jävla glad!

Ny vecka, nya tag.

Då har helgen passerat och det är måndag. Leo har jag precis lämnat på dagis. Har pratat  med Sis och hinkat kaffe. Kanske snart dags att trycka i sej lite frukost. Inte bra att jag slarvar med det igen. Uscha, med tanke på Gastriten som kommer och går när den vill så borde jag fan akta mej. Den smärtan jag får och sen på det att få åka fram och tillbaka till akuten är fan inte kul =/ Ne skärpning Jessica!!

Hade barnen i helgen, och den gick faktiskt helt okej. Bättre än förväntat faktiskt :)
Sen så var vi på ikea i lördags och handlade allt det sist till övervåningen. Nu är vi i stort sett klara där uppe med allt, bara den nya soffan som fattas, men den kommer i januari. Den som väntar på ngt gott ;D
Det är så fint där uppe och jag här så nöjd med allt. Fan vad fint det blev :)

Nu blir det en kaffe och cigg med Åsa i telefon :)

Mot Falkenberg idag då

Klockan är strax efter sju och jag har vart vaken sen över en timma tillbaka. Skönt ändå att få dricka kaffe och vakna till liv innan Leo vaknar här.
Min lilla vilding är ledig idag, vilket han är varje fredag, så idag ska vi åka upp till Falkenberg och hälsa på mami och johanna. Ska även inom Madde, henne har jag inte träffat på flera månader :S
Om jag hinner så måste jag även åka till Sis en stund.
Innan det bär av tillbaka mot Halmstad så ska jag hämta upp Lucas :)
Hoppas att jag får en mysig och lugn helg med barnen. Leo och Lucas ihop låter och beter sej som ett fullsatt dagis ;P hehe.

Men idag blir det iaf fredagsmys med Idol och diverse gottigheter.
Me like.

Vad hände?!

Hade ett jäkla gräl med Micke innan vilket resulterade i att han tog bilen och drog. Kom hem för typ 2 timmar sen och vi har fortfarande inte sagt ett ord till varandra. Men jag har inget att be om ursäkt för. Jag har inte gjort ngt fel.
Ja ja.. det lägger sej väl :S

Har iaf precis gett Leo sin kvällsmat. Jag var ju så smart som duschade honom innan maten. Det ångrar jag nu med tanke på hur han såg ut när han ätit klart xD

Men min lilla pojk är så stor nu så han klarar av att äta själv, i stort sett ;D

 

Aja.. Dags att fixa iordning det sista här nu innan det är dags att bädda ner lillkillen i sängen.


*fundersam*

Betyder det vad jag tror att det betyder?! Isåfall är jag världens gladaste tjej!
Väntar ivrigt!

Today is a good day

Torsdag.. En helt vanlig torsdag är det idag.. Det regnar ute. Det är grått och trist. Idag mår jag bra, om man jämför mitt mående med igår med alla tankar och funderingar som florerade runt i skallen. Jao, man kan ha sånna dagar ibland. That's life :)

Klockan är strax tolv och det är snart dags att vandra iväg och hämta Leo på dagis :)
Ska färga håret sen, tvätta klart all tvätt som ligger och väntar på att bli rent, städa upp lite och sen fixa maten så den är klar när älsklingen kommer från jobbet :)

..

Snart kommer älsklingen hem från jobbet. Kanske det kan ge mej lite ljus i min gråa vardag..
Humörsvängningarna är på topp. Fyfaen vilken fantastiskt bra dag det är idag!

Som d kan vara

När jag sitter hemma här nu, helt ensam , så känner jag att tankarna börjar rusa runt i huvudet på mej. När ensamheten kryper sej på så känner man verkligen hur allt verkligen suger när det kommer till ens vänner. Känner mej så sjukt ensam. Vart tog alla mina vänner vägen? Känner mej tom. Känner mej ledsen. Känner mej övergiven. Känner mej ensam.

Vet att det var jag som valde att flytta ner till Halmstad. Men för att en vänskap ska hållas vid liv så ska man väl ge och ta från båda hållen. Det känns som att det bara är jag som ska flänga runt och träffa vänner. Varför kan sällan ngn komma ner till mej och hälsa på? Varför känns det som att det bara är jag som hör av mej? Känns som att jag blir orättvist behandlad. Jag försöker så mkt men får inget tillbaka.

Kanske lika bra att acceptera vad det är som händer. Kanske lika bra att vänja sej vid att få vara ensam. Det har jag vart i stort sett sen jag flyttade hit i maj.. Så det ä väl lika bra att bara låta det vara som det är då.

Jag börjar må dåligt. Känns som att mitt psyke vandrar neråt. Jag orkar snart inte bry mej om ngt. Jag skiter i allt och alla.

Vad jag uppskattar är iaf att Jennie tog Sebastian och satte sej på tåget igår och kom ner. Vi hade en mysig dag på stan i flera timmar innan hon satte sej på tåget och åkte hem igen.
Om man relaterar till andra som inte har bil så är det inte så svårt att komma ner och umgås med mej om man verkligen vill träffas vilket man sällan gör.
Sen finns det dom som har bil men som händå väljer att inte komma hit.

Tycker bara att det är tråkigt att jag alltid ska försöka komma inom alla när jag ska hämta eller lämna barnen hos Kim, eller om det är av ngt annat ärende som jag åker t Falkenberg..
Men jag får väl stå mitt kast, jag valde att flytta, så ensamheten är väl mitt egna fel då!

Håller tummarna så jävla hårt för att jag kommer in på utbildningen. Hade vart så sjukt underbart kul att få komma igång nu.
Jag är så fruktansvärt less på allt nu!

Är vi vänner, så visa mej det, jag är splittrad till max. Bollen ligger i era händer nu.

Jisses då.

Var ju sjukt längesen man skrev här. Hade faktiskt glömt av att jag hade en blogg där ett tag.
Vad ska man skriva här idag då? Inte mkt alls. Finns inte så mkt att uppdatera om.

Livet är bra. Allt är underbart.
Kanske klottrar en rad eller två ikväll.

Ciao!