Bara för att ..

Jo bara för att det var så jäkla längesen jag klottrade i bloggen så tyckte jag att det nu var på tiden att jag gjorde det.
I'm alive. Egentligen är det ingen bra dag för mej att blogga på då jag känner att mitt humör inte är på det bästa. Det skiftar väldigt mycket uppochner. Trots att jag inte bor kvar i Falkenberg längre så påverkas man så sjukt mycket av allt skitsnack som ppgår där uppe. Det stör mig. Speciellt en jävla massa baktaleri. Kan man inte ungås å va vänner utan att man ska behöva snacka ner en tredje. Har hört så mycket nu. Bitarna föll på plats. Ringde ett samtal häromkvällen när jag fick en skum magkänsla. Vi pratade lite och mina misstankar jag bärt på var givetvis sanna. Borde jag trott något annat? Naae! Har vart med i spelet så länge nu så jag är ju fan inte korkad.

Vil bara ha det lugnt och skönt. Även om jag skakar av mej skten så kommer det ändå upp i tankarna titt som tätt. Det svider när man blir knivhuggen i ryggen. Speciellt av sina sk vänner ..
Well well. Life goes on - and so do I

Det är fredagkväll. Det blir lugnt för min del. Micke skulle ev in te stan ikväll. Jao jao. får se va som händer. Jag ska iaf snart ta å krypa te kojs. Är trött å seg som fasen.

Imorgon är det lördag.
Då ska jag fan ta å hitta på något!