|| Internet goes helt störd!

Vettefasen vad det är som hänt med internet. Helt lamt och segt å heeelt sdfjghasdjkfagsf är det! Blir galen och tokig asså! Men som jag brukar säga; " Det löser sej!"

Jobbade 14-21,30 igår. Najs som fan var det! Snart är min ledighet slut. På måndag börjar jag jobba full tid =) Fan vad underbart!

Orkar inte klottra mer här. Aja. Får la skriva mer sen eller nått sånt.

[ Tjing ]

|| Bebikläder

Pratade precis med Daniel. Tåget var försenat 40 minuter . Men snart är han framme i Umeå. Han var så nervös. Fast det är ju inte så konstigt =) Resan hade gått bra iaf. fast han hade bara sovit nån timma, så han var ganska slut i huvudet. Inte så konstigt med tanke på att han bara har kunnat sova ett fåtal timmar på 2 dygn. Men snart får han träffa Jenny och lille Roy.
Jag var på Kappahl igår och shoppade kläder som han fick ta med sej. Ett paket från Daniel och ett från mej och min familj. Såå sweet. Längesen nu man handla bebikläder. Thihi. Längtar tills vi får ett barn till, då jäfflar ska jag shoppa kläder så det ryker om det =P
Men nu är han låångt borta bror min. Saknar honom redan! Saknade honom redan efter att han hade satt sig på tåget ju!

Idag ska Lucas till dagis lite senare. Ska ju vara på mötet sen med syon på gymnasiet. Går allt vägen så ska jag börja plugga till hösten. Jag ska ha min utbildning så jag kan plugga vidare sen! Jag håller mina drömmar vid liv.

Nu ska jag och Lucas äta frukost!

[ Tjing ]

|| En liten uppdatering.

.. Fick precis veta av Daniel att lille pojken ska heta Roy =) Nu fick man ett namn på pojken.
Så sweet ♥

[ Tjing ]

|| Daniels långa resa


.. Pratade med Daniel nu. Han åker till Umeå kl 14,16 och är inte framme försen kl 9 imån bitti. Han har en lång nervös resa framför sig tills han är framme hos Jenny och lilla pojken. Hoppas verkligen att allt är bra med den lille trots att den kom till livet för tidigt! All min lycka önskar jag dom asså!
Daniel var så nervös så han visste inte riktigt vad han skulle säga =) Men jag ska köra honom till stationen sen så där får man säga hejdå till varandra. Sen vet man inte när han kommer tillbaka till Falkenberg igen.

Lucas är på dagis nu.. Som han har längtat. Han var helt upptrissad när vi kom fram. hehe. Fast han ska bara vara där till 10,30. sen ska ha tll Madde en stund för jag ska (som jag skrivit tidigare) träffa sköterskorna kl 11 för att få min deligering! Sen efter det ska jag till Kappahl och handla nått sött till lilla brorsonen som Daniel ska få ta med sig till Jenny.

Att man varit moster i ett x antal år är nått man vant sej vid sen långt långt tillbaka. Att vara faster känns så annorlunda. Nu känner man sej helt plötsligt gammal. haha. Konstigt att man känner så va!? hehe. Är så glad för Daniels skull asså. Hittar inget bra ord för att beskriva det!

Ne nu får jag sluta klottra här. Ska dricka kaffe och fixa iordning mej, sen ska jag göra allt annat!

Ha en riktigt bra dag! Det ska jag =) =)

[ Tjing ]

|| Nybliven Faster =)

Idag har Daniel och Jenny fått sig en liten son =)
Grattis Grattis Grattis till Er båda ! =)

Igår var jag, Kim, Lucas, Madde & Anders ute i Ätran hos Ulf. Kom och överraska alla för att säga grattis till Gunsan som fyllde år!
Annars så gjorde vi inte så mkt mer. Fick hela lördagen till att springa iväg iaf!

Idag har jag och Madde spenderat flera timmar uppe på akuten i Vbg. Madde har typ brötit handen så hon har fått gips. Stackaren! Hoppas att du slipper gipset efter återbesöket gumman! Jävla klant du är asså! Mohaha.

Saknar min älskade Malin som just nu befinner sig nere i Bulgarien. På torsdag kommer hon hem och då ska vi ses =) Ska bli kul och se vad hon hittat för fint till Lucs där nere =)

Tilda kommer till Falkenberg imån eller på tisdag. Då ska vi ses och sen gå ut och ta oss en öl å snacka en massa strunt =) Ska bli kul som fan! Längesen det var man träffade TokTilda nu asså!

Ska njuta av veckan som kommer för den 2 juli börjar jag jobba och har inget ledigt förrens i augusti! Men shit vad pengar jag kommer tjäna. Våran resa till Lalandia i slutet på augusti kommer jag ha gjort mig förtjänt utav =) =) =) Ska bli sjukt trevligt att åka dit!

Sista kvällen på Kims semester är det idag. Nu vankas det tillbaka till dom vardagliga rutinerna. Ska bli skönt. Lucas ska tillbaka till dagis efter två veckors ledighet. Märks på han att han saknar dagis med alla sina kompisar och fröknar som finns där.

Imån ska jag träffa sköterskorna i lokalen på förmmiddagen. Ska få min deligering innan jag börjar jobba. Fan vad gott! Sen på tisdag ska jag träffa syon ang studierna. Har säkert redan skrivit om detta. Mitt minne e lite kort å trögt ibland. Mohaha. Well well. Allt går fint hos oss iaf. Vi mår bra och allt flyter på.

Livet älskar oss. Vi älskar livet. Det bästa av allt är att vi älskar varandra!
Älskar dej Kim. Utan dej är jag inte hel!
Våran fina ängel Lucas är det finaste som finns. Min kärlek till Er båda är obeskrivlig!

[ Tjing ]

|| Midsommar

Våran Midsommar ska firas med nära och kära. Fan så trevligt det kommer att bli =)

Ha en riktigt bra dag!

[ Tjing ]

|| Klotter

Jahopp. Trött som fasen är jag. Johanna och Jonathan var här igår. Johanna åkte hem när mamma slutade jobbet och Jonathan har sovit över. Somnade lite sen så det känns att man lever idag =P Men det är som vanligt. Det är bara till att gå upp tidigt med Lucas. Fixa på kaffet och sen gå ut med hunden.
Hade första träffen på UPM igår. Har nog aldrig pratat av mej så mycket under 45 minuter förut. Men tro mej. Det var verkligen behövligt. Allt kändes genast mycket bättre när jag åkte hem efter det. Förrhoppningvis ska detta göra mej gott, vilket jag tror att det kommer att göra med.
Nästa vecka ska jag träffa sköterskorna och få min deligering. Det är något jag kommer att behöva när jag börjar jobba, efter det ska jag träffa syon uppe på gymnasiet med Madde. Vi ska kolla upp studierna för vårdutbildningen. Jag ska ta tag i detta nu och plugga klart så att jag får klart hela utbildningen. Sen ska jag plugga vidare till antingen sjuksköterska eller barnmorska. Får se vad det blir =) Håller iaf mina drömmar vid liv.
Det händer faktiskt inte så mkt mer. Midsommarafton kommer bli lugn. Grilla och äta gott.

Idag åker min Malin till Bulgarien. Hoppas att du får det underbart där borta i värmen snuttan!

Jag kommer snart få mina drömmar uppfyllda =) Och de gör mej så så glad och lycklig! =)

[ Tjing ]


|| Grattis min älskade Kim

Grattis grattis grattis på din 24 års dag =)
Älskar dej min fina vackra ängel!


[ Tjing ]


|| Lite bilder =)

       
     
 


|| Skolavslutning 2007

Var på Josse & Mickas avslutning i kyrkan igår. Fan vad fint det var =)
Så himla kul att se alla barnen som väntade ivrigt på att allt skulle vara över så att dom äntligen kunde få påbörja sitt efterlängtade sommarlov!
Micka var så fin när hon stod där längst fram med mikrofonen och presenterade allt =)
Ska bli så himla mys och underbart att få se Lucas stå där framme och sjunga med sin klass när han väl har börjat skolan.
Att få stå där som en lycklig förälder och se sitt barn avsluta skolan, det är nått jag längtar efter ^^,

Fredag idag ja. Fan va skönt! Kim har en heeel vecka kvar på sin semester! Fan vad mys!

[ Tjing ]

|| Goes Roadtripping

Yes box. Ska köra Johanna & c/o till Hultsfred imorgon.
Ska gå och lägga mej strax så man orkar köra dessa ganska många milen.
Men vad gör man inte för världens underbaraste Syster ! Älskar ju den lillskiten så det är klart att man ställer upp !

[ Tjing ]


|| Helt död !

Ah så känner jag mej efter många timmar på stranden. Och inte nog med det, har storstädat nu på kvällen, dessutom håller jag på och tvättar! Urk! Behöver nog sova känner jag!
Tack Madde för all hjälp!
Träffade min Malin på Coop innan med. Vi ska ses imån sen ska vi till Madde.
Well well.
Time för me to sleep!

[ Tjing ]


|| @ The Beach all day long

Jepps, det kommer vi att vara. Gott att bara ha typ 150 m till beachen =) Ska hämtade Madde vid nio, så ska vi käka frukost här hemma sen drar vi. Gott gott gott.
Kim har semester nu i 2 veckor. Hoppas att det fina vädret håller i sej så man kan spendera några timmar om dagen nere på stranden iaf.
Annars händer det inte så mkt. Jobbade 7-16 igår. Fan vilket kaos det var. Uscha, men jag klarade mej igenom dagen. Gott att bli lite inringd såhär innan jag börjar jobba enligt mitt schema. Lite extra pengar tackar man inte nej till =) ! Sen så trivs jag som fan oxå. Så det är bara kul.
Var på Beach House igår med. Jag, Kim, Lucas och Madde tog oss en lång promenad dit. På vägen hem stannade vi till nere på stranden så fick Lucas springa lite i vattnet med. Väl hemma tog vi ut Ayo och vi alla gick med Madde in mot stan. Sen var den dagen över.

[ Tjing ]

|| Vilken dag !

Har vart i Gbg med Malin, Madde och Lucas idag och inhandlat lite löshår =) Nu är vi alla fina i håret igen. Känner mej så naken utan det långa håret. Malin körde på ljusbrunt och blondt och det blev verkligen as fint. Jag och Madde blev minst lika fina i vårat vågiga hår ner till svanken. Fast jag ska nog klippa det. Shit vad långt det är xD hehe. Väl hemma så gick jag, Kim och Lucas ut med Ayo. Kastade boll och hade oss borta på ängen. Kände mej döende efter denna långa dagen så jag gick och la mej en timma och vilade. Kim väckte mej för en stund sen. Nu har Lucas somnat för natten oxå.
Funderar på att spela lite wow. Det kommer inte så mkt på tv ikväll ändå. Eller så går jag bara och lägger mej. Är så trött ändå =P

Ska jobba 7-16 på lördag. =) wwiieee.

[ Tjing ]


|| Dag 1

Började dricka smörjan igår. Har nog aldrig smakat nått så vidrigt i hela mitt liv! Hehe. Längtar till frukosten. Ska dricka min "super" drink a la Jessica. Mohaha. Uscha! Till mellanmål sen får jag äta ett kokt ägg och en frukt. I'm in heaven! haha. I will let you know what's happening later =)

Jesse ringde igårkväll. Åkte dit och tjötade lite. Efter nästan 2 timmar där borta så åkte jag hem och nanade.

Det händer inte så mkt idag. Lucas feber har nästan lagt sig. Han är lite piggare idag och är iaf uppe och springer om man jämför med gårdagen. Lilla lilla Lucas. Stackars liten.
Min älskade bror kommer förbi efter jobbet sen med. Det ska bli kul =)

[ Tjing ]

|| Önska mej lycka till ^^

Läste en tidningsartikel innan idag om hur man snabbt och enkelt på 5 dagar kunde minska i vikt. Blev direkt motiverad till att verkligen sätta igång och bli av med mina överflödiga kilon direkt! Man skulle då dricka nån "super" drink som man mixar ihop själv, beståede utav tomater, vitlök, vatten, gräslök, senapspulver, färsk citronsaft, vitlök och koriander. Detta ska man då dricka 2 ggr om dagen och utöver detta frukt/sallad till mellanmål och lunch. + då givetvis en massa vatten. Den 5'e dagen ska man dricka enbart  "super" drinken och varva med vatten.

Nu har jag väl vart och handlat in allt. Är motiverad. Mixade ihop min "super" drink och sitter nu och smuttar på den. Den smakar vedervärdigt. Usch å blä. Typ. Känner mest citronen, och det älskar jag juh verkligen. Eh nej! Sen så rapar man fan vitlök utav helvete. Fräsht verkligen ^^ mohaha.

Första dagen för mej börjar nu ikväll. Sen ska jag fortsätta med detta i några dagar. Ska bli kul och se om det ger resultat. Om inte annat kommer jag antagligen bli en ruskigt sur och gring Jessica helt i onödan! Ifall det nu inte ger resultat dvs ;) hehe.

Så under ett jäkla bra tag framöver så är det 'Bye bye' till att det goda! I will be fine!

Nu ska jag gotta ner mej i soffan med min otroligt goda drink och kolla tv!

|| Stackars liten

Lille Lucas fick feber i morse nästan precis innan vi skulle åka till dagis. Tyckte att han var lite varm, men trodde att det kanske berodde på attt han hade sprungit runt. Han sa själv att han ville stanna hemma och att han inte ville till dagis. Tog tempen på han iaf och jo då, han hade feber. Så jag har tillbringat hela morgonen och förmiddagen fram tills nu men att kolla på Playhouse Disney. Alla dessa lek-och-lär program sätter sej i huvudet på mej. Jag och Kim hade det som samtalsämne igår kväll när vi hade gått och lagt oss. haha. Diskuterade om vilka program vi gillade och inte. vi är skadade. haha. vi tog ju ämnet seriöst också! haha.
Nu har Lucas iaf somnat. Han har inte rört sej så mkt idag. Bara legat på soffan och kollat tv. Tycker synd om honom. Min lilla skatt! Han blir nog bättre snart hoppas jag!

Nehepp. Nu ska jag hitta på något annat.

[ .T.j.i.n.g. ]
    


|| I nöden prövas vännen..

- Tack Madde och Malin för att ni finns där när jag behöver er som mest.
Ni är underbara



|| Söndag!

Jahopp. Nu är snart helgen över. Har haft fullt upp hela helgen känns det som. Tack Madde för all hjälp igår. Hade nog inte ens fått hälften så mycket gjort om du inte hjälpt mej.
Nu e typ allt klart. Ska hämta nyckeln på Sloa sen och imån ska Kim lämna in nycklarna till FaBo. Så skönt och slippa ha den lasten på ryggen och i tankarna. Nu är det över, det är historia. Och jag behöver aldrig mer sätta min fot därborta! I feel free. Oh yes!

Madde och jag rensade ut förådet igår.. Hmm. hoppas tippen är öppen idag bara =P hehe. All skit är snart borta. Gott! Nu kan man ägna tiden åt allt gott här nere istället =)
Nepps. Nu ska jag dricka kaffe kaffe kaffe kaffe. Gottigottgottgott! Sen ska jag gå ut med Ayo igen =) Så skööönt det är att gå ut och gå hela tiden. Massa frisk luft och motion får jag ! Det gör mig gott  =)

Nu ska jag snart ringa Madde med. Har ju massa mer att uträtta idag!
Måste ringa Malin med och kolla hur det gick för dom igår =)

[ Tjing ]

|| Regning morgon kl 7,00

Givetvis så verkligen ösregnade det när jag skulle gå ut med Ayo. Jag fick mej typ en gratis dusch och blev pigg på köpet under promenixen. hehe. Så fort vi kom in så slutade det regna. Typiskt!

Vad gjorde man igår då.. Måste tänka efter för minnet brukar svika mej, höhö. 
Gick ut med Ayo massa ggr igår. Har aldrig gått ut så mycket innan och dessutom aldrig fått så mycket motion innan heller xD hehe, men detta kommer göra mej gott =)
Efter att jag lämnat Lucas på dagis så åkte jag å Malin te Zoo hörnan. Handlade mat till lille Ayo =) Sen vart det hem å gå ut med Ayo igen. Tiden sprang iväg fort. Innan jag hämtade Lucas så sprang jag ärenden i stan. Fick gå in på InterSport och byta Lucas regnkläder till en mindre storlek. In te Lindex och köpa honom en vår/sommar jacka. Upp sen och hämta lillen och sen in på Kullens och handla gummistövlar till honom. Efter det åkte vi hem och vilade middag. Sov gaanska länge =P Gött var det tyckte vi.
Kim kom hem strax efter 16. Drack lite kaffe och tjötade. Sen åkte jag in till stan och hämtade Madde, gjorde lite ärenden till och sen åkte vi hem till mej.
Vi grillade hemma hos Kims pappa och det var jätte trevligt. Lucas hade highlife och var på tipptopp humör. Hela gårdagen var jätte bra =)

Snart ska jag ringa och väcka Madde =P Hon ska följa med mej till Sloa. Ska ta allt det sista så är allt klart sen. Gott det. Sen slipper man ha det hängande över sig!
Ikväll händer det inte nått speciellt. Madde ska iaf komma hit, så vi får se vad vi ska hitta på.
Om det blir av så ska Kim och Lucas åka med Malin och Nobbe ut i skogen. Kan nog bli kul för dem =)

Jaja. Nu ska jag fortsätta med mitt kaffedrickande.

[ Tjing ]

|| Tillökning i familjen

Hämtade hem en liten vovve igår. En blandras av Golden/Lab/Gråhund. Shit va söt han är. Han heter Ayo och är 7 månader. Tack Ewe för att du ordnade detta. Att ställa upp och ta han var det minsta vi kunde göra.
Han kommer få det så bra här. Lucas tycker om honom jätte mycket =)
Trodde jag skulle vara död i morse när han skulle ut på sin morgon promenad men jag var klarvaken kl 6,15.
Det var jätte gott att gå ut och få frisk luft och motion så tidigt på morgonen.

Det är redan fredag. Fan vad denna veckan har gått fort. Idag ska jag inte göra så mkt. Ska iaf till djuraffären sen och köpa hundmat, ska tvätta sen med. Uscha, det e fan inge kul asså. Har väl inget mer planerat idag. ´
Imorgon ska Kim och Lucas åka med Malin och Nobbe ut å fiska å sånt. Det är inte riktigt min grej så jag stannar hemma. Jag ska vara hemma me lilla Ayo ist =) =) Malin, vi får hitta på nått annat sen ist! =)

Nehepp. Nu ska jag fortsätta hälla i mej mitt kaffe. Fixa Lucas för dagis och sen bara vara =)

[ Tjing ]