Nervös

Om 24 timmar är vi framme på stationen i Luleå. Fyfan vad coolt =) Efter att Johanna sa innan att hon hade resfeber så blev jag asigt nervös inför resan =P
Efter helgens bravader så ska det bli skönt att få komma iväg lite.. Få lite distans till allt och bara vara.
Jag kommer sakna ihjäl mej efter min Lucas. Han ska få följa med oss till tåget och vinka av oss <3 Mitt lilla hjärta! Tur att han iaf är så stor så man kan prata med honom i telefefon.
GumsAnn och jag tog oss en dejt på Tommys igår och vräkte i oss varsin avskedspizza! Fyfaaen vad gött det var. Jag blev så mätt så jag trodde fan att jag skulle sprängas! haha.

Vad som händer när vi kommit hem från Luleå har jag ingen aning om. Allt är en aning förvirrat och struligt nu. Jag har själv satt mej i denna sitsen och jag får skylla mej själv. Vet att Kim är jätte arg på mej, jag klandrar honom inte! Vad som än händer så hoppas jag att allt kommer att gå bra.

Har just nu tusen tankar i mitt huvud och jag vet varken ut eller in..

Om lite över två timmar kommer Kim hem från jobbet och har Johanna med sej. Då ska bilen packas, kolla av en sista gång så vi inte glömt något. Åka in och handla massa gott att ha med oss på tåget. Sen bär det av mot Göteborg och sen vidare till Luleå.

Härligt :)

Packning AB

Oh my! Nu har jag börjat komma igång med min och Leos packning. Känns helt wierd att vi ska åka idag. Idag idag idag! Ska bli (återigen så säger jag det) så himla najs att komma från Falkenberg ett tag.
Vissa kommer man faktiskt att sakna här. Om inte annat såsaknar jag rtedan nu min Lucas! <3

Fan, har ju inte uppdaterat något här på evigheter ju. Hälgen var kanon. Fest i fredags vart det, först hemma hos Quizze och sen hos Madde. Johanna hävde öl för första gången, vilket var riktigt kul att se och hon var verkligen på g! Våra "partydokumentärer", som Ann fixade, ligger på Facebook =P . För övrigt så var kvällen as kalas. Massa skratt och glada miner, kortspel, ölbongning, taxifärd och promenader =)

Ne nu ska jag fortsätta min packning. Har lite att ta tag i här ju!
Och så ska jag hinka kaffe med!

Snart såå

Imån åker vi äntligen till Luleå.  Kan knappt fatta att tisdagen snart är här!
Ska bli gott att komma ifrån Fbg för ett litet tag..

Fattar inte varför jag ens började klottra här, har jue fan inte tid medf det nu. Ska ge Fleo mat nu, sen ska jag hinka kaffe och efter det ska jag paxcka lite =)

Uttråkad nu ju

Nu har jag tatt mej ett snabbt röjj på nedervåningen och halva övervåningen. Dammsugit och tvättat golven. Tycker faktiskt att jag är liiite duktig =)
Väntar bara på att svärfar ska komma med bilen så jag kan dra mej till stan. Skulle träffat Sis en sväng men hon mådde inte bra. Ska iaf träffa Ann som planerat innan jag ska hämta Kim på jobbet.
Wiieh, jag får en ny mobil idag. Det kom jäkla lägligt med tanke på att min jag har nu är sönder och shit. Inte ens kameran funkar på den -.-  Så en ny mobil innan resan till Luleå kunde fan inte sitta bättre! =)


Städa!

Idag ska jag roa mej med städning! Urk! Jag lovade Kim att jag skulle dammsuga och tvätta golven i hela huset idag! Kanske dags att ta tag i det nu så jag kan åka in till stan någongång!
Får nog passa på med sånt tråk nu när Leo sussar!
Blä! Någon som vill städa åt mej ;D




Luleå nästa

Mycket prat om Luleå nuförtiden tycker jag =)
Kl 5,30 imorse så köpte jag biljetten till mej och lillasyster! Bokad och klar och betald. Härligt! Nästa vecka sätter vi oss på tåget. Ska bli så himla kul. Har jag skrivit det innan, att det ska bli kul att åka till Luleå?! ;P

Till Anonym, som kommenterade igår; En fika hade vart trevligt, om jag visste vem det var jag skulle fika med =D

Leo vaknade strax innan fem idag. Lucas också för den delen. Så jupps, jag har vart uppe sen dess. Hade Lucas inte vaknat så hade jag givet lagt mej igen men det var bara till att sätta på en full kanna med kaffe och se glad ut! Iofs så var jag ju det för jag visste ju att jag skulle köpa biljetterna till Luleå nu på morgonen :) Hade nog ändå inte kunnat somna om tror jag!

Jag blev så less på mitt totalförstörda hår igår. Satte upp håret i en toffs och kapade det rakt av vilket resulterade i att det blev en aning ojämt, haha. Fan vad irriterad jag var på det! Så sjukt slitet och förstört det var/är. När jag kom hem till Ann på kvällen så satte vi oss ner och hon klippte till det på mej och det blev as bra (det var värt den lååånga stunden jag fick sitta stilla)! Känns lite wierd dock att jag kapat av över 10 cm på mitt hår, om inte längre. Nu känns iaf håret redan friskare. Jag ska aldrig mer förstöra mitt hår med en permanent eller blekning igen xD Att jag aldrig lär mej! Vad jag nu på förmiddagen ska göra är iaf att färga det igen. Sen ska jag bara låta det vara! Mycket snack om mitt hår nu, but hey, i min blogg så skriver jag om vad jag vill, inget som ska intressera andra ;D

Ne nu ska jag mata min Leo, dricka kaffe, färga håret och hitta på lite annat kul.
Ha en fiin dag :)

Den sötaste bebben som finns



Helt klockrent att jag fick med alla hans tänder! Annars brukar bara dom där nere visa sej när man ska ta kort på honom! Sockersöt är vad han är. Min lilla stjärna.


Today fundilerar jag på att åka hem till Anniiiiseen och dricka lite kaffe!
Annars vettefasen vad jag ska hitta på. Imån ska jag in te stan iaf! Tänkte träffa Sis och lite sånt!

Ne, nu ska jag hälla i mej lite kaffe och invänta Kim som kommer från jobbet snart! <3

Tss.

Idag känner jag mej så sjukt irriterad! Vet fan ej varför.
Om jag bara kunde sätta finger på vad fan problemet är så hade det vart fan så mkt bättre..

Inte långt kvar nu

Shiiet. Snart åker vi till Luleå. Ska bli så himla kul att äntligen få träffa bror och Roy å Dex. Lilla Roy har jag inte träffat sen förrförra julen och lilla Dex var i somras som senast. Ska ta flera hundra bilder där uppe. Det ska bli en vistelse man sent kommer att glömma. Måste iaf åka hem senast den 25 mars. Leo ska vara på BVC den 27'e och få sin vaccinationsspruta så jag måste iaf vara hemma te dess. Blir nog att jag stannar tills efter den 20'e iaf. Ska bli kul också att Johanna följer med. Det är väldigt sällan vi gör något ihop, så en resa tsm ska bli så underbart kul =)
Haha, Daniel ringde igår å sa att jag inte behövde ta med mej en överdriven packning! LOL. Kan det vara så att han veet hur duktig jag är på att packa xD Tar alltid med mej en massa kläder som inte ens används! Att jag aldrig lär mig! Men denna gången ska jag packa smart! Ska nog börja redan nu =P
Måste iaf leta upp min vinterjacka. Daniel sa att det kommer vara upp emot ca -20 grader när vi kommer nästa vecka. Åh! Massa snö snö snö. Fatta underbart att äntligen få se lite snö, eller ganska mycket rättare sagt. Få känna på vintern lite! Fan vad jag och Leo ska åka pulka ;D Hehe!

Idag ska jag göra lika lite som igår. När stunderna ges så ska jag ägna min tid åt wow. Var ett bra tag sen nu. Skönt att slippa ha en massa tvätt, städ och sånt tråk över sig. Finns inget sånt att göra idag! Wiieh!

Ska dricka en massa kaffe nu och göra annat ovettigt här.



Jag är helt enkelt bäst!

Mina många tusentals kort som försvann från min dator för ngn vecka sedan är nu återfunna! Blev väldigt less när jag såg att i stort sett alla mina bilder från nu och flera år tillbaka bara hade sprungit iväg. Aja. Körde nått shit iaf på datan och återfann allt jag förlorat! Fan vad underbart!

Jag och Leo har en mysis dag för oss själva. Bara slappat och tatt det lugnt.
Vill att klockan ska bli fyra nu. Saknar Kim och Lucas <3


Jodå

Nje, har inget speciellt intressant att dela med mej utav idag känner jag. Iofs så har jag aldrig det ;D
Det händer lika lite idag som igår. Fst idag ska jag nog faktiskt ta å spela lite wow. Det var ett litet tag sen nu.
Yejj. Ne vettefasen.

I will be back. När jag har ngt vettigt att skriva =P

Kaffe

Kaffe kaffe kaffe, min bästevän på morgonen ;P
Nu är det inte alls långt kvar tills det är dags att sätta sej på tåget upp till Luleå. One week to go. Fan vad kul det ska bli. Är mest nojjig över resan med lilleman. Hur det ska gå med honom bara med käk och så. Men allt löser sej och har jag tur så kommer han sussa gott hela natten.

Måste försöka ordna det med hundvakt åt Mio bara :S Han kan ju inte vara själv här på dagarna när Kim är och jobbar. Undrar om man kan ordna så att ngn kan vara hundvakt i ca en månad.. =/  Hmm.. jag får klura lite på det.

Känns tomt i huset när Kim och Lucas inte är hemma. Bara jag och Leo här nu ju. Och givet the cats and the dog! Saknar Kim grymme mycket när han inte är hos mej <3
Vi pratade lite igår om allt som hänt och vi ska ge allt en nystart och lägga allt annat bakom oss. Han är stark Kim om han klarar det med tanke på just allt som hänt =/
Man kan tyvärr inte ta tillbaka det man gjort, men jag lovar att om jag fick chansen, så skulle jag göra allt ogjort.
Jag älskar Kim och det finns ingen annan som jag vill leva mitt liv med.
Jag har lärt mej av mina misstag och jag kommer aldrig att begå ett enda igen.


Stupid

Ärligt talat så fattar jag inte vad fan det var jag höll på med. Vad var det? Inte fan var det värt det iallafall.
Jag hoppas att du någon gång i framtiden kommer att kunna lita på mej igen.
Vilken jävla soppa jag ställt till med. Ibland hatar jag mej själv!

6 månaders kontroll

Var på BVC igår med lille Leo men innan det så trampade jag och Leo in hos SysterYster kl 7 på morgonen.
Allt gick bra på BVC, det enda som skulle kollas upp var lillemannens syn. Han är lite vindögd emellanåt så dom ville att en specialist skulle kolla det. Skulle få en remiss till Halmstad för en undersökning. Dom sa att barnen vid den åldern ska ha slutat skela ( hur d nu stavas =P ) vilket då Leo fortfarande gör emellanåt. Men det kommer går bra. Jag tror säkert att det kommer försvinna med tiden. Han växer som han ska och vikten på han är fin. Med andra ord så följer han sin kurva så fint så fint. 6 tänder har han nu. Inte dåligt tycker jag =P

Idag ska jag sysselsätta mej med att plocka och städa. Kan säga att det har blivit ganska stökigt här sen jag kom tillbaka med alla mina saker. Men nu är jag där jag hör hemma. Tillsammans med barnen och med Kim. Allt känns så himla mycket bättre nu än vad det gjorde tidigare och jag hoppas att det kan fortsätta vara såhär.
SKa iaf bli skönt att åka iväg till Luleå. Fast jag kommer sakna ihjäl mej efter Kim <3 Och lilla Lucas givetvis!

Nu är det dags för mej att fixa iordning Leo. Blöjjbyte, mat och lite nana på det. Nu har han vart vaken ett bra tag.
Hmm.. Det hade vart gott att krypa ner i sängen igen. Jo det lockar som fan, men har viktigare saker att göra här.

Ha en fiin dag :)

Är i Långås

Att vara "hemma" i Långås igen känns lite wierd. Inte så konstigt kanske. Men Kim är så otroligt snäll som tar in mej efter allt som hänt. Anledningen är för Lucas skull och för att jag ska kunna få tillbringa så mycket tid som möjligt med honom innan jag åker till Luleå. Upp till Luleå åker jag på obestämd tid. Vet ej när jag sätter mej på tåget tillbaka till Falkenberg igen. Vad har jag egentligen att komma hem till? Enda orsaken är Lucas..

Jao, men är iaf ute hos Kim och Lucas nu.. Ska vara här i mindre än 2 vekor innan trippen bär av. Ska njuta av varje sekund med Lucas nu.

För övrigt så är allt okej med mej. Går lite uppochner hela tiden. Men det blir bättre och bättre.
Idag ska jag inte göra något alls. Tvätta upp alla kläder och sånt tråk. Imån ska jag iaf in till stan. Ska vara på BVC kl 9 med Leo för sin 6 månaders kontroll hos läkaren. Sen ska jag träffa Sis och Malin med.

Jisses, Leo är 6 månader imån. Helt otroligt! Min lille kille blir bara större och större för varje dag som går. <3

Allahjärtanstråkigadag på lördag

Fan det är ju snart. Det slog mej för en stund sen. Iofs så har jag ingen att mysa med den dagen. Som tur är har jag min lille Leo. Vi ska nog hitta på något kul.
Min lille kille sviker mej aldrig. Alla andra killar svin.

-.-

Kommer jag någonsin att klara av att leva ensam utan någon kille vid min sida? Redan nu så saknar jag det. Jag måste vara stark.

<3







Gotta be somebody

This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
will play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin’ my own breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with

`Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
There's somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.

Tonight, out on the street out in the moonlight
And dammit this feels too right
It´s just like Déjà Vu
Me standin’ here with you
So I´ll be holdin`my own breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I'll spend forever with?

‘Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
There's somebody else that feels the same somewhere
There`s gotta be somebody for me out there.

You can´t give up!
Lookin´ for that diamond in the rough
You never know but when it shows up
Make sure you´re holdin` on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on

‘Cause nobody wants to be the last one there.
And everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There has gotta be somebody for me
Ohhhhhh.


Nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

Nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There has gotta be somebody for me out there.

Luleå

Tänker himla mycket på min livssituation just nu, och mår jätte dåligt när jag tänker på vad det är jag gjort och vad jag har att vänta mej. Finns ingen annan än jag som kan fixa det för mej själv. Men allt kommer att ordna sig tillslut och det kommer att bli till det bättre. Jag måste även försöka vänja mej vid tanken av att leva själv. Leva som en ensamstående förälder. När jag och Kim separerade sist så var jag ju inte själv utan hade hela tiden folk runtom mej. Vänner som inneboende osv, just för att jag verkligen hatar att vara ensam. Det är något jag måste klara av. Men jag hatar det. Ensamheten! Urk!
Ne men jag och Leo kommer att få det bra. Det kommer att bli bra. Om ett tag. Det får ta sin tid.

Känns som att verkligenheten har kommit ikapp mej nu. Fick sån panikångest innan över vilken soppa jag ställt till med. Men jag har ju som sagt bara mej själv att skylla. Jag vet även att Kim aldrig kommer att ta tillbaka mej, men vet också att även om vi hade försökt igen så hade det aldrig blivit bra mellan oss. Vi hade bara gått tillbaka till vårat gamla mönster och förhållandet hade spruckit tillslut ändå. I slutändan så tror jag iallafall att jag och Kim kommer att få en bra realtion och kommer att bli väldigt bra vänner. Vi måste även få det att funka för barnens skull, för det sista jag vill är att dom ska bli lidande.

Tar en dag i taget frånochmed nu. Mitt mående går uppochner, och för tillfället mår jag piss. Men det går ju över tillslut och vänder.

Just nu längtar jag tills jag ska sätta mej på tåget till Lule. Det ska bli så himla underbart!
Ska åka upp till Lueå. Ska bli så skönt att komma bort från stan ett tag. Pratade med min syster innan, vilket var väldigt skönt och behövligt. Men som hon sa; det hjälper inte att fly från sina problem. Men för en stund kan det vara gott att bara få slippa tänka på allt för ett tag. Sen så saknar jag min bror och brorsönder så ofantligt mycket så en resa dit ska bli så sjukt kul. Jag och lille Leo på ett tåg i 20 h ska bli massa mys =P Jisses, 20 timmar! Ingen dålig resa.. ! Men Luleå ligger inte precis runt hörnet. Daniel sa innan att dom har mellan en halv och en meter snö där uppe nu. Shiet! Leo ska få åka pulka ;D

Nu har Kim varit här precis och hämtat Mio. Han ska ta hand om honom för mej ett tag. Tills det ordnat sig till det bättre. Vet att han får det bra. Lucas tycker ju så mkt om honom så det blir bara kul för dom.

Ne dags att göra annat.
Ciao!

..

Saknaden efter dej är smärtsam.
Mitt hjärta gråter.

Bakis och skakis

Jag är det inte längre men har vart så sjuukt seg och trött idag. Iofs så är det självförvållat ;D
Jag och Ann var i Halmstad och festade igår och det var så super kul =) Skulle tatt nattbussen hem men så vart det inte för en viss liten dam vid namn Jess deckade i soffan. Mahaha.
Gårkvällen var lyckad och det var längesen jag hade så kul. =)

Idag har vi käkat pizza och bara tatt det lugnt. Orka göra annat =P
Leo sover sen ett bra tag tillbaka och jag har starka funderingar på att krypa ner i sängen och kolla film.

För övrigt så är allt fint. I'm just a little bit tlöttis.