Nice :)

Har vart och handlat, promenerat i friska luften, ätit lunch och nu som vanligt dricker jag kaffe, kanske skulle ta och passa på å vila när Leo gör det, men näe, har annat att göra; diska, tvätta, städa och förberad middagen så den e klar när älskling kommer från jobbet :D

Härligt ;D

Måndag

Härliga måndag, alltid lika trevligt med ny vecka :)
Ska strax fixa iordning oss här och vandra ner till äffären. Lite frisk luft såhär på morgon gör susen, dessutom är det nyttigt :)
Imorgon börjar Leo på dagis. Första inskolningsdagen för honom. Ska bli så himla kul :) Kommer gå så bra detta!

Hösten kommer på ingång. Grått och kallt är det ute. Sommaren kom och försvann lika snabbt igen. Nu går vi mot mörkare tider. Lite mysigt faktiskt.

Fundilerar på vad man ska hitta på i helgen som kommer. Daniel frågade om vi skulle komma på lördag. Micke ska dit men jag har inte bestämt mej ännu. Kan vara gött och bara vara hemma och njuta av sin lediga tid. Åsa ville åka iväg till en annan stad och festa. Hade vart najs, men det är ju en bra bit bort, åka tåg hem sen på bakfyllan är väl kanske ingen hit. Får fundera under veckan och se vad jag beslutar mej för att göra.
Festa eller inte festa - that's the question ^^

Ne nu ska jag hälla i mej kaffet, sen har jag lite att göra här.
Tjing! :)

..

Det har vart en bra helg trots allt. It goes up and down.
Ny vecka imån, då tar vi nya tag :)

Kärlek till min älskling <3

Män som hatar kvinnor.

Tyckte det såg ut som att typ en hel del skulle se den igår, om man checkade in alla statusuppdateringar på FB. Jag och bejb var iaf en av dom.
En himla mycket bra film. Sjuk. Usch! Ska defenitivt se den igen. Tänk att det finns sånna störda människor där ute. Helt sinnesrubbat ju! Ni som inte sett den, se den!!

För övrigt var det en ganska lugn fredag. Mådde inte alls bra igår. Kändes som att jag var på väg att bli sjuk, men idag känns det bättre. Är bara lite tät i näsan och lite roslig i bröstet. Som tur är går det över. Igår hade jag värk i hela kroppen och helt matt, så jag knappt kunde röra mej, idag känns det inte så iaf! Skönt det.

Idag kommer min älskade Lucas. Får se vad man ska hitta på för trevligt :)
Kanske skulle Åsa och Jens komma ner,och givet lilla Hugo. Det hade vart kul :)

Nu ska det hinkas kaffe, och så ska jag vandra en trappa upp för att se om mina älsklingar har vaknat <3

Snart är det över! :)

Undersökningen hos läkaren gick bra idag. Lika obehagligt och otäckt som vanligt. Var skönt att Malin var med mej, hade inte fixat det själv. Efter undersökningen så kom vi fram till att det bästa är att jag genomgår en liten operation. Då det inte gått tillbaka på över 1½ år så tyckte han att det är bättre att det tas bort så jag slipper gå på kontroll var tredje månad. Det ska bli skönt när detta äntligen är över :)

Är asigt trött, inte trött så jag vill sova, utan mer matt och slö i hela kroppen. Känns som att det har vart en lång dag idag, fast ändå inte. Ska inta ryggläga i soffan nu. Gott ^^,
När bejb lirat klart cs här så ska vi kolla Greys. Alltid lika myspysigt! :)

Lovely!

Oh no!

Gillar inte denna dagen. Uscha fyfasen! Folk tänker säkert att det inte är några probs att gå till läkaren, men att gå dit, en gång var tredje månad, suger verkligen! Big time! Vill bara att denna undersöningen ska ge mej resultatet utav att allt är bra och inga mer besök behövs. Obehagligt vafan!
Malin ska iaf följa med mej som stöd. Att gå dit själv fixar jag inte =/

I eftermiddag blir det iaf ev att jag å sis åker en snabb vända till Gekås igen. Får se hur det blir.
För övrigt så hoppas jag på att denna dag blir en bra dag :)

Känner mig..

.. jäkligt fin i håret ;D Igår såg jag ut som katastrof, idag med ny färg känns det massa bättre. Tänk vad lite förändring kan göra mycket för sin självkänsla :)
Nu är jag glad igen :)

Time to go to the affär.
Med ett litet leende på läpparna :)

Total ignorans..

.. Finns det något mer frustrerande?
Fan vad ledsen jag blir..

Just do it, please.
Everything went wrong, why?

*tänker och funderar en massa*

Smått och gott

Funderade innan på vad fasen man ska äta till midag idag. Helt stilla stod det i huvudet på mej så jag kom på den smarta idén att fråga älskling vad han ville ha när han kommer från jobbet. Slängde iväg ett mess och fick ett svar tillbaka; "Överraska mej älskling :)" Dooh, det hjälpte mej ju inget alls xD
Hmm, får gnugga geniknölarna och komma på något. Får iaf ta mej en promenix med Leo ner till affären sen och handla.

Imorgon bär det av mot Fbg igen. Det rutinmässiga besöket hos doktorn får mej att vilja spy. Orkar seriöst inte gå på dessa besöken mer. Jag går ju där av en anledning men vill bara att det ska ta stopp nu. Blää! :(

Tycker att kvällen kan komma nu. Vill mysa ner mej i soffan med älskling som de föregående kvällarna och bara mysa och kolla Grey's.
Han är så fantastisk. Han är så underbar. Han är det finaste som finns. Jag älskar honom. Han är mitt liv.
Bara att ha honom i mina tankar gör mej glad.
Tänk att han och jag skulle hitta varandra. Det trodde jag aldrig.
Allt bara faller på plats nu och allt bara flyter på. Jag kan inte vara annat än lycklig.
Tänk att jag tillslut skulle få det såhär bra. Nu vet jag hur det är att vara kär. Nu vet jag hur det är att känna känslor.
Kärleken är den finaste som finns!

Helt slut

Jisses vad det tar på krafterna att flänga hela dagarna. Jag är helt slutkörd nu. Leo har somnat för natten för en liten stund sen och jag funderar starka på att sova jag med. Eller slänga mejj på soffan och somna till teven.

Har iaf haft en trevlig dag med Sis på gekås. Fick handlat en hel del. Massa nytt till Leo nu när han ska börja på dagis. Tänkte färgat håret ikväll men jag tror jag skjuter upp det till imån. Orkar fan inte göra nått känner jag.

Bejb ringde för ett litet tag sen och sa att han blir sen ikväll. Han var på g ner till Helsingborg, nått som skulle köras dit. Urk! Inte kul när han han jobbar så sena kvällar, men det funkar. Sista veckan som han jobbar där sen så kommer han få normala arbetstider. Skönt det iaf =) Saknar min älskling. Så tomt utan honom här ju!

Var en sväng hos mami å systerplutt med. Var ju ett tag sen! Ska dit på torsdag igen. Dom ska passa Leo när jag ska på mitt rutinmässiga besök hos doktorn. Det gillar jag fan inte! :( Usch! Hoppas att det snart får sig ett slut!

Menmen. Jaja. Typ. Nu ska jag inta liggläge i soffan :)

Shopping today =)

Kaffe kaffe kaffe. Jag är expert på att överdosera mej med kaffe på morgonen. Kaffe är det enda som existerar just då. Och cigg givetvis :P

Ska snart göra mej iordning, fixa frillen, måla fejset och få Leo att krypa ur sin pyjamas och fixa iordning honom. 8,45 ska vi vara på dagis på ett besök. Ska få lite information och tider osv. Kul som fasen =)
När det är avklarat bär det av mot Falkenberg, plocka upp Sis för att sedan åka vidare mot Gekås. Shopping shopping!! Najsbajs! Ska handla en del till Leo inför dagis; kläder, ytterkläder och sånt trevligt =)

Ikväll blir det mys framför teven med min älskling, som de senaste kvällarna. Gos i soffan och titta på en massa avsnitt av Greys Anatomy.

Underbart ^^,



Wierd




Ibland fattar man sig inte på människor och deras åsikter och värderingar. Dubbelmoral? Kast sten i glashus? Vända kappan efter vinden. Kalla det vad man vill, jag blir fan galen.

Ibland känner man frustrationen så sjukt mycket. Det är lätt att stänga av och släppa det. Jävla karusell alltså. Mja, lite skrattretande är det. haha ;)

Skönt iaf att slippa allt.

Jag känner äntligen lugnet i mitt liv.
Jag har människor runtom mej som verkligen älskar mej, bryr sig om mej och finns där för mej.


Bättre kan man inte ha det!



Monday morning - Back to reality.

Tråkiga jävliga sega måndag. Idag ska jag fan ut och röra på mig. Ska vandra ner till affären med Leo sen och handla lite. Operation Färga håret står på schemat änsålänge. Bort med det ljusa och på med det mörka. Det trivs jag bäst i.

Har haft syster och sebastian på besök här hela helgen så nu känner man sej lite ensam när det inte är någon alls här. Bara jag och Leo. Fast det är mys det med =)
Hämtade hem mina boxar av Greys anatomy igår, började kolla på avsnitten igår, så ikväll när Leo somnat för natten så vet jag vad jag ska roa mej med =) Me like!

Imorgon är det tisdag, då ska jag och Leo bort till dagiset för ett litet besök. Om en vecka är det inskolning. Jisses vad kul det ska bli =)



Yes!

Idag fick jag äntligen samtalet jag gått och väntat på!! :)
Den 1 september ska Leo skolas in på dagis. Gud så kul! I nästa vecka ska vi dit på ett samtal inför inskolningen, gå igenom papper, tider osv :D Wiiieh va kul!

Annars har det vart en soft dag. Tog bussen ner till Eurostop innan med Leo och Hampus. Vandrade där lite och handlade lite smått och gott. Sen tog vi en go promenad hem i det as varma vädret! :) Jisses, värsta sommaren har det vart ute idag ju! Det gillar jag!

Imorgon blir det lugnt lugnt lugnt och åter lugnt!
Soft! ^^,

Natta-tjööt-unge

Jisses va Leo var pratglad då. Har legat i sängen och lyssnat på honom när han legat och haft en konversation med sig själv. haha det låter ju så sjukt gulligt. Han fick nu ett natta käk så somnade han om.

Eftermiddagen/kvällen spenderades uppe hos Sis med älskling, plutt och Mr D. Mycket trevligt. Kaffe och kakor var det ja ;D Ska snart göras om!
På vägen hem, strax innan Getingeavfarten så tvärdog bifanskapet. Kopplingen eller ngt sånt gick sönder. Men vi tog oss hem. Lite scary när bilen började hacka sej fram å hela motorn bara la av =S Tur att bejby reder ut det, för hade det vart jag så hade jag gått ur bilen och börjat lipa av panik då jag fan inte skulle vetat vad jag skulle gjort xD

Bejb och Leo sussar vackert nu, så det får jag med ta å göra tror jag.

Natti natt <3


Jisses :D

Fick mej en liten överraskning innan som gjorde mej väldigt glad. Det kunde inte komma mer lägligare :P hihi.

Sitter och fundilerar på vad man ska ta och hitta på i helgen. Planerna var att åka upp och festa med Åsa och Jens, men blev förhinder då deras barnvkt inte kunde. Åsa undrade om vi kunde tatt festen på fredag ist, men man är så seg på fredagar, sen så jobbar Micke som han gör med, vilket innebär att han är hemma så sent. Inte kul att gå ut då kanske. Jao, det får väl kanske bli en lugn helg ist. Kan vara gott ibland och inte göra ngt alls, bara slappa och sova ;P höhö.
Me like ^^,

Men kaffet i handen - som vanligt

Tisdag morgon. Tråkig jäkla tisdag. Om bara vädret kunde vart finare så kanske man kunde få vart på glatt humör ;( Boooring. Har absolut inget planerat idag. Får se vad dagen har att erbjuda mej.  Leo sover som en gris och älskling är på jobbet. Så det är som vanligt, just me and my kaffekopp!

Funny funny funny :)

Ajo jao .. :)

Idag har vart en bra dag. Var iväg en sväng me Leo och älskling och på vägen hem svängde vi förbi Mickes mamma. Var där ett tag och fika. Mycket trevligt faktiskt :) Leo tycker alltid att det är lika kul att träffa Molle :)

Till middag hemma senare blev det grillat med potatisgratäng. Nam nam nam ^^

Liten Leo har somnat för natten och nu ska jag jäsa i soffan med min laptop i knät, hinka kaffe och vräka i mej chips. Lite trött är jag allt, men tycker att det är liiite för tidigt att lägga sej nu.
Måste skörda färdigt alla mina saker på FarmVille innan jag lägger mej ju ;) haha. FarmVille nörd - det är jag det!

Annars händer det inte så mycket mer idag. Chill chill chill. Soft! :)


En passande rubrik.. - vad är det?!

Liten Leo vaknade idag med ett jäkla dåligt humör.  Nu ligger han och vilar en stund. Efter det så kommer han säkert vakna med ett gott humör som han brukar. Jisses, snart börjar han på dagis. Inväntar bara på att dom ska ringa mej från dagiset så jag får ett datum där han ska börjas skolas in :) Ska bli så kul för honom att träffa andra barn och få nya kompisar :)

Syster ringde mej tidigare också för att kolla så jag mådde bra efter gårdagen. Idag känns det bättre iaf. Mina tankar och funderingar bollas ju upp och ner hela tiden så det är ju inte så konstigt att man blir lite ledsen ibland. Jag har ju ändock flyttat ifrån Falkenberg, och det är ju där mitt liv finns, eller fanns. Min familj och mina vänner. Det e klart att det känns. Jag är ju inte ensam här nere, jag är inte ensam över huvudtaget men ibland så kan man ändå känna sej så.

Älskling är ledig från jobbet idag men är inte hemma för tillfället. Gott iaf att han är ledig. På veckodagarna så träffas man så lite med tanke på att han jobbar så långt bort och det blir ofta som han är hemma sent, men det ska bli gott att det snart ska bli ändring på det.. Vi pratade lite om det när vi satt på lekplatsen igår.
Han är så omtänksam och han är så underbar. Han finns där för mej och han bryr sej om mej. Han är det finaste jag nånsin träffat och jag vill fan leva hela mitt liv med honom. Han är mitt liv, han är mitt allt <3

Idag är det måndag. Ny vecka, nya tag. Har inget planerat ännu, jag ska ta dagarna som dom kommer. Vad vi ska hitta på för trevligt idag  vet jag inte ännu.

Det är inte mycket jag vet - men en sak vet jag, jag ska fortsätta pimpla kaffe :)

Ingen bra dag idag :(

Idag har jag inte alls haft en bra dag. Från ingenstan så kom mina jävla hormoner och tryckte ner mitt humör. Jag tog Leo, satte han i vagnen och vandrade bort mot lekplatsen som ligger en bit bort. På vägen dit så försökte jag svälja gråten som satt i halsen. Tårarna fyllde mina ögon och jag bara bet ihop för att inte börja gråta.
Väl framme på lekplatsen så satte jag Leo i gungan, jag satte mej i sanden och tittade på mitt fina barn som bara log och njöt av tillvaron. Messa Micke och frågad om han kunde köra mej till mamma senare. Han började ringa men bra nekade hans samtal då jag inte alls var på humör för att prata. När jag suttit en stund så ser jag älskling komma gående.. Givetvis så undrar han var det är med mej.. Jag säger hela tiden att det inte är något.. Men sen efter en stund så bara släpper allt och jag börjar gråta.
Innan micke kom till mej så satt jag och tänkte och funderade en massa. MIna tankar for i 140 och jag kände mej så jävla nedstämd.
Det kommer stunder då jag känner mej så jävla ensam. De stunderna kommer titt som tätt. Ensam och övergiven. Ingen rolig känsla alls. Saknar Falkenberg emellanåt men det är absolut inget jag vill flytta tillbaka till. Det som är jobbigt är att alla man känner bor där. Tror det är därför ibland som jag känner rmej övergiven och ensam.. Aldrig någon som kommer och hälsar på. Får lite utav samma känsla som jag hade när jag bodde i Långås. Vill jag träffa någon så är det jag som får sätta mej i bilen och åka upp.. Det är nog bara en tillfällig känsla som sitter i och den går säkert över.

Efter att Micke fått dra ur orden på mej så pratade jag med honom om hur jag känner och hur jag mår. Han var så snäll mot mej, pratde med mej, lyssnade på mej. Han finns där verkligen för mej när jag behöver honom. En finare pojkvän finns inte!
Han fick mej snabbt på andra tankar efter att ha fått prata ut.
Om det är något jag måste lära mej så är det verkligen att prata när det är något. Har alltid haft svårt för det. Ingen kan hjälpa mej om jag inget säger. Eller hur!?

Känner mej fortfarande lite nedstämd, men det kan också bero på att jag är trött. Man blir matt i kroppen av att vara ledsen och gråta.
Imorgon är det en ny dag och den hoppas jag blir bättre!





Gaaaaaah!!

Seriöst, hur smart är man om man glömmer ta in fothelvetet när man ska stänga dörrfaan!!? Herrejisses vad ont det gör. Skin, slaffs å blod på hela hälsenan *lipar*

höhö ;P
Jag bjuder på den då det finns folk som ääääälskar skadeglädje!
Well, det är ju den sanna glädjen - eller?! ;)

Kaffe



Sitter med mitt kaffe som vanligt på morgonen och fundilerar på vad den kommande dagen har att erbjuda. Ska eventuellt åka upp till Falkenberg idag och träffa Malin. Var ett tag sen jag träffade henne nu så det är på tiden faktiskt!

I onsdags fyllde Leo 1 år. Det firades med lite kalas. Mamma, systrar och systersöner var här. Mickes mamma och Daniel var här också. Jag var sjukt trött efter att alla åkt härifrån men tröttast var nog Leo för han tvärslocknade. Presenterna var jätte fina och tårtan var så jäkla god :P En jätte trevlig och mysig dag vart det iaf och jag var mer än nöjd! =)

Idag är det fredag. Härliga ljuva fredag. Idag kommer Lucas hit. Ska bli massa mys. Imorgon ska vi åka upp till Åsa och grilla. Nam nam nam. Gotti juh!
Nästa gång Lucas kommer hit så ska jag överraska honom med att åka och köpa en cykel till honom som han kan ha när han är här. Ska ha få bara för att han är så duktig som har lärt sig att cykla utan stödhjul. Om han kommer bli överlycklig! Allt för min stora pojk. MItt älskade hjärta!

Nu ska jag roa mej med annat, som typ eh eh eh.. Tvätta lite ;P
Wiieh va kul :D

Bring back yesterday :D

Alltså det är fan helt sjukt vad han kan få mej att skratta. Tårarna sprutade på mej igår så jag trodde jag skulle avlida. Magvärk fick jag med. Finns ingen som kan få mej på så gott humör som min Micke. Vi har sådana roliga stunder tillsammans som inte ens går att mäta sej med ngt annat. Haha. Bara jag tänker på gårdagen så börjar jag fan skratta!

Du är den finaste som finns och du är underbar! <3
Min kärlek till dej Mkael är obeskrivlig.


Planering planering

Har suttit nu på morgonen och letat goa recept på tårta inför Leos 1 års dag imån =) Att min lilla kille redan fyller 1 år kan jag knappt fatta. Ett år har gått så sjukt fort. Idag ska det bakas tårta, och imån blir det lite kalas här =)  Måste bara försöka organisera ihop det så att alla kan komma. Får säga till älskling att han får försöka sluta i någorlunda tid imån, sen måste jag ringa Åsa och säga att det blir imån ist för på lördag. Jo men detta ska nog ordnas på ett fint sätt.

Till helgen kommer Lucas hit. Ska bli så grymt mysigt. Han var så stolt när jag och Mikael hämtade Leo i söndags. Han visdae då att han lärt sig att cykla utan stödhjul. Nu funderar jag på att köpa en cykel till honom som han kan ha här när han kommer på helgerna =) Kan va kul för honom när man är ute och promenerar. Hoppas det är fint väder till helgen med, så kanske man kan ta och åka till Äventyslandet. Hade vart roligt. Får se vad helgen har att erbjuda här =)

 


Bäst på fest!

Lördagen var den bästa kväll jag haft på länge. Sjukt rolig kväll. Toppen av allt var när Bror å Sis kom ner.
En viss Jess blev ju då as kalas (ovanligt?!)  haha. Stackars Mikael som alltid får ta hand om mej :P Vad skulle jag gjort utan honom?! Han är ju världens bästa,. Jag sa till honom att jag ska vara nykter nästa gång vi ska ut så han också kan få roa sej lite xD hehe.
Kvällen var iaf en lyckad sådan och jag är sjukt nöjd. Måste fan snart tas å göra om definitivt!

Då var det back to reality. Bejb har börjat jobba igen efter 3 veckors härlig semester. Så nu är det bara jag å Leo hemma på dagarna. Men vi ska nog allt klara oss. Leo sover fortfarande så jag passar på att hinka kaffe!! Idag ska jag roa mej med  städning. Ska även ta mej en promenad ner till Eurostop och handla så jag kan fixa käk så det är klart när Micke kommer från jobbet :) På menyn idag blir det köttfärslimpa, kokt potatis med gräddsås. Sjukt sugen är jag på det!
Nam nam nam.






Partey :D

Vid kommer Åsa in på stationen. Då jäfflar ska vi festa. Ska bli så sjukt kul. Var ju mega längesen vi festade. Typ några år sen.
Fram till dess så ska jag nog ta å måla på utsidan. Passa på när solen är framme. Sen ska jag fan ta mej ett dopp i poolen =) Sjukt najs väder ute. Man kan ju inte bli annat än på toppenhumör!

Yes!

Gjorde en dagisansökan för Leo för ca två veckor sen över alla dagis man kunde söka över nätet. Nu ringde dom från kommunen och erbjöd mej en plats på dagiset som ligger precis här en gata bort från mej. Jag ville helst haft en plats där men kunde inte välja det som val via internet. Vilken tur jag hade! Jätte glad blev jag! Så i slutet av augusti skulle jag tro att han får börja sin inskolning :) Gud vad kul! =)

Nästa vecka fyller Leo 1 år.
Det är het sjukt vad tiden går fort!


Poolparty

Fan va najs det hade vart.

Ge mej en kall öl. Me like ^^,

<3

Jag har världens finaste och underbaraste pojkvän.



Mitt hjärta slår för dej

Jag å mitt kaffe, som alltid ;D

Sitter med mitt kaffe nu, har precis tryckt i mej pastasallad. Jisses vad gott det var :D
Var iväg med bejbi innan och åkte traktor. Får se om jag åker med en vända till sen, han har en massa gräs som ska köras in. Lite sällskap är nog inte fel att ha då =)

För övrigt så händer det inte så mycket. Chill chill. Slappedag ftw.

God Morgon :D

Idag känns det som att det kommer bli en bra dag =) Solen skiner å allt! Sen att man får sovmorgon på det gör ju en ännu gladare =)

Idag ska jag spendera dagen med att åka traktor med Micke :) Roligt värre :P Får ju hålla älskling sällskap. Det lär nog ta heela dagen. Allt för min bejby :)

Imån är det fredag. Går allt som planerat så ska jag träffa Ewa i stan och ta en öl när hon anländer till Sverige. På lördag åker Åsa ner hit, och då ska vi ut och göra stan osäker ;P Ska bli så grymt kul. Kan inte minnas när vi festade sist. Måste nog vara iaf ett par år sen! Längtar iaf och jag ser fram emot en helkväll med henne :D

Blir så less på allt.

Kan inte släppa det som hänt idag. Förstår inte hur man som vän kan gå bakom ryggen och prata ner en annan så.. Jag begriper inte vad det är jag gjort för fel?! Jag fattar inte. Är det jag som skapar intriger när det är en annan som skapar skitsnacket? Jag får inte ihop det. Jag förstår inte hur man kan  förvränga historier så. Är der jag som startar saker å ting?!  Haha, finner denna historien väldigt skrattretande.

Känns bättre nu när jag klottrat ner mina funderingar lite. Fick ringa ett samtal innan i min frustration och avreagera mej. Nu är allt iaf ett avslutat kapitel.
Jag blickar frammåt å ska njuta nu. Njuta av lugnet å slippa all skit. Jag vänder allt ryggen, en gång för alla.
Jag vet att jag sagt det tusen ggr innan, men denna gången har jag verkligen sagt stopp!

Tänker inte gå igenom detta en gång till. Jag blir alltid lika ledsen varje gång.
Vänner vad är det?!
Berätta det för mej..

Nu blir det sängen för min del. Nu kan jag äntligen få mej lite lugn å ro.

Saknar mina älsklingar

Mina barn är världens finaste och jag älskar dom över allt annat.
Saknar dom så jag tror jag ska dö





Tröstshopping

Kände mej en aning rastlös innan. Och för att jag tyckte synd om mej själv så drog jag ner te H&M och handlade lite :P Man får fan mycket för pengarna. Nu känner jag mej lite gladare. Bejb kommer inte hem försen seent ikväll, så jag måste ju roa mej med något ;P
Nu ska jag ta mej en kopp kaffe, eller det har jag redan gjort, jag dricker för fullt. Sen ska jag ta å börja måla på utsidan som jag sagt i evigheter att jag ska göra. Får väl passa på nu när solen skiner. För snart kommer väl regnet igen -.-


Nepps nepps. Dags att göra lite nytta här! :D