|| Jag och mina onyttigheter

Är totalt heelt ensam hemma nu.
Ska krypa ner i sängen och kolla Idol.
Som sällskap har jag mina ostbågar, mars choklader, salta kex med philly ost med smak av dill och gräslök och slutligen chokladmuffins fyllda med vaniljkrän. Som dricka har jag kaffe och Fanta :) SWEET!

Jag får faktiskt frossa i onyttigheter. Tycker att jag förtjänar det =P

Teve tajm nu.

|| Huset fullt

Har varit så trött på jobbet idag. Vet inte om det beror på att jag sov få timmar inatt eller om det beror på annat. Men Dagen är avklarad och jag är glad att jag bara jobbade till två. Hade nog somnat annars =P
Efter jobbet hämtade jag Malin och sen åkte vi till dagis och hämtade min lilla Lucas.
Direkt när jag kom hem så fick jag dammsuga och tvätta golven i köket och dessutom diska. Sen dök Janos upp på besök :) LillSis är på väg hit med och snart kommer Kim hem från jobbet. Huset fullt av folk har jag så jag kanske inte ska sitta här mer. Dags att kanske vara lite social in the kitchen =D

Vill bara att det ska bli kväll så man kan krypa ner i sängen och kolla på Idol och sen somna sött.


|| Idag är jag trött

Stannat i sängen heeela dagen hade jag inte tackat nej till. Jobbar bara till 14.oo idag så det blir bara en kort dag. Det går fort. Efter det ska jag hem och soova soova soova. Eller ja, iaf efter att jag kört bort mina killar till Långås. Then I will be home alone. Well, inte riktigt. Daniel, Jenny och Roy är ju här. Om dom inte skulle ut i dag och mamma skulle vara barnvakt.
Jag ska mysa med mej själv idag iallefall :)

Jaja.
HA EN BRA DAG !

|| Systrarna Norberg did Gbg

Jenny inhandlade sej sitt löshår. Var måttligt sugen men jag köpte inget. Istället vandrade vi runt i affärena i Femman huset. Köpte två tröjjor och en riktigt lång go myströjja som jag ska växa i hade jag tänkt , och ett par as mysiga byxor som jag kommer att kunna använda både nu och sen.. Sweet! Hittade så mkt kläder jag ville ha. Hade jag kunnat så hade jag köpt med mej en helt ny garderob hem xD Men jag var iaf lite ekonomisk.. Handlade inte så mkt..
Resan hem var inge rolig att köra. Det regnade som fan. Hatar att köra i regn och mörker. Uscha.. Det som var roligt var när Johanna skulle skicka sms till Marcus.. Hon skicka fel och det hamnade hos hennes arbetsledare. Mohaha. Klant! Hon är så korkad ibland ♥
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova soom fan. Ska jobba imån mellan 7-14.

NATTI NATT


|| På g till Gbg

image303Nu ska jag strarx bege mej till Götet. Först ska jag åka inom Varberg och plocka upp BigSis. Lillsyrran skulle eventuellt också med.
Ska inhandla mej några tunikor om jag hittar något som faller mig i smaken. Får vl tänka lite förnuftigt så jag inte bränner alltför mycket pengar idag xD . Är iallefall på jakt efter skor som man kan ha med sig ner till Fuerteventura. Hoppas jag hittar något.

Nej, nu ska jag hälla i mej en snabb kopp kaffe.
Måste fan pissa igen, för femtioelfte gången idag!

Have a lovely day my sweet ones !

|| På gott humör =D

Yesbox det kan man säga att jag är. Allt är så bra. Allt flyter på.
Är ledig från jobbet idag med. Ska åka med Jennie till Gbg en vända i eftermiddag.
Men om en timma ska jag träffa lillsyrran =D

Dags för att kanske göra sej iordning ?! =)

HA EN BRA TORSDAG !


|| Regnar som faan!

Fan, det regnade som fan när jag somnade inatt och inte fan har det slutat regna heller -.-
Daniel var snäll och tog Ayo på morgonrundan så jag slapp det =D

Well. Nu ska vi käka lite frukost. Klottrar mer sen.

HA EN BRA DAG.

|| Dagen som gått

Var ju uppe och yrade och klottrade lite i bloggen i morse. Efter det kröp jag ner i sängen och somnade på två sek. Vaknade vid 10 igen. Gott som fan att sova kan jag säga! Efter lite kaffedrickande med bror så tog vi Roy och vandrade in tll stan. Brännde lite pengar. Har alltid svårt att låta bli xD
Träffade på
Emma, vilket var första gången jag träffade henne. Hon verkar vara en trevlig tjej =) Är en trogen läsare av hennes blogg!
Jag och Daniel vandrade omkring och tog sen bussen hem.
Väl hemkommen så hann jag typ med att byta kläder och hälla in mej en snabb kopp kaffe för att sedan åka och börja jobba. Tack mamma för att du hjälpt mej med körningen dessa dagar!
Kvällen på jobbet gick hur bra som helst (som alltid) . Idag har den gått extra bra. Är alltid på gott humör när jag jobbar. Men idag var jag på extra extra gott humör :)

SWEET!


|| Jag är så glad

Jag är så sjukt jävla glad.
Som Sis sa innan.. Det skiner om mej =D

|| 19 dagar kvar

Oh my.. Börjar bli lite smått nervös. Förväntansfull. Ivrig. Glad. Sprallig. Lycklig.
Det ska bli så sjukt mysigt och underbart att åka iväg med sin lilla familj.
Kim väntar ivrigt på överraskningen.. Ehrm, som han kom på.. =P hehe.
Well.. Semestern kan inte bli mer än perfekt!

LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR


|| Grattis SysterPlutt

image299image300
image301

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

|| Good moorning

Här är man uppe redan innan sju trots att man har sovmorgon och ska börja jobbet 15,30.
Har precis sagt hejdå till  mina älsklingar som ska till dagis och jobb.
Daniel, Jenny och Roy sover som grisar och det verkar vara ganska gött =)
Roy sussar i min säng så dit ska jag snart bege mej. Gosa me det lilla vackra knytet.
Fan va jag är sugen på att skaffa ett barn till. Jag vill jag vill jag vill. Hade vart kul för Lucas att få ett syskon. Men ja, vi får se när detta händer ;)

Annars händer det inte så mkt. Ska dricka lite kaffe och njuta av morgonen och lugnet =D

HA EN BRA DAG

|| Jäffla irriterande

Mobilnätet verkar ha flippat ut. Kan inte ringa till någon. Men messa funkar..
Aja hoppas det är normalt imån så man kan ringa och terra folk.

Jobbade kvällen idag. Lugnt som faaen var det.
Ska jobba kvällen imån med. Najs najs.

Annars är allt fint. Jag njuter av livet.
 
HA EN MYSIG KVÄLL OCH SOV SÅ GOTT !

Saknar min Malin

|| Jag grät..

image298Tårarna sprutade, jag bölade som en bäbis när jag träffade min bror igår.
Som jag saknat honom. 5 jävla månader!
När jag fick syn på lilla Roy grät jag ännu mer. Grät för att jag var så glad för att äntligen få träffa min bror igen. Grät för att jag var så glad över att få träffa detta vackra lilla mirakel han hade i famnen.
Vill inte att dom åker tillbaka till Luleå. Vill att dom stannar för alltid!


Har jobbat idag. 7-16 dessutom. Fast det skrev jag ju i morse =P Gott som fan att jobba. Jobbar tisdag och onsdagkväll. Najs. Har en ledighetsdag på torsdag för att sen jobba flera dagar i sträck. Me like. Ju mer jag jobbar, desto mer pengar kan jag spendera ;) haha =P Jag säger det med glimten i ögat =D hehe

Ne nu ska jag inte göra så mkt mer. Ta det lungt och njuta av kvällen och livet =)

HA EN RIKTIGT MYSIG MÅNDAGSKVÄLL !


|| God morgon =D

Daniel, Jenny och lilla Roy kom hit igår. Äntligen!
Har sovit så gott inatt med lilla Roy tätt intill mej =D
Uppdaterar mer om gårdagen senare.
Nu ska jag jobba 7-16.

HA EN BRA DAG !

|| Läst i Systers blogg

Bra info.
Kostlära är inte så komplicerat igentligen, men det är ett brett område med mycket information och olika åsikter inom de olika näringsämnena. En del förespråkar en strikt kosthållning bestående av mycket protein en del fett och lite kolhydrater, Andra mycket kolhydrater lite fett och protein. Vad som är viktigt att förstå sig på först är nog kolhydraterna och dens effekt på din kropp. Kolhydrater är kroppens bränsle, och kroppen behöver kolhydrater för att fungera, eller? Njae inte riktigt faktiskt.. du kan ha en kost med väldigt lite kollisar och äta stora fettmängder i kombination med proteiner och faktiskt gå ner i vikt.
Man kan alltså äta fett och gå ner i vikt? Ja det kan man. Hur?
Kolhydrater är kroppens bränsle, när man inte tillför kroppen kolhydrater så måste den ta något annat istället, kroppen är så finurlig att när den inte har kolhydrater att förbränna så tar den fettet! Sant.
Kroppen börjar alltså bränna ditt fett, för den har inga kolhydrater. Det är det Atkinsons dieten går ut på, man kan äta fett i rikliga mängder i kombinaton med protein och gå ner i vikt. Men aldrig kolhydrater.

För många blir det snurrigt vad är kolhydrater, vilka kolhydrater kan jag äta, eller inte äta? Du kan äta vad du vill, allt beror på vad ditt mål är.. vad du vill ha ut. Vill du gå ner i vikt så rekommenderar jag starkt att utesluta kolhydrater och äta mest protein och fett, dock anser jag att man skall äta fett i måttlig mängd. Tillför man kroppen kolhydrater och fett lagrar kroppen fettet och förbränner kolhydraterna och du står still i din vikt eller kankse tom får man en viktökning.

Banta är ett ord som jag tycker alla skall glömma bort, det handlar inte om att banta, det handlar om att ändra sin kost och äta "rätt". Jag hävdar bestämt att absolut lättaste sättet att gå ner i vikt är att utesluta kolhydrater..
Atkinsons alternativt GI funkar! Viktväktarna funkar med, men där räknar man kalorier äter mycket kollisar och minimalt med fett. Jag tycker det är komplicerat att hela tiden räkna kalorintag, och trist att äta fettsnålt. För mig funkar det absolut utomordentligt att äta mindra kolhydrater men njuta av det goda istället. En köttbit med en god gräddsås och en sallad.. vem behöver potatisen?

Det finns jätte mycket att skriva om det här och jag skall fortsätta och se om jag kan skriva ner det så det blir en aningen klarare. Jag hittade en länk till en mycket klok kvinnas hemsida, genom att läsa där lärde jag mig väldigt mycket. Ska leta upp den länken igen och lägga upp den här...

Är man intresserad av att förändra sig så gör man det, men det är oxå viktigt att man vet vad man gör. Därför uppmanar jag alla att läsa, ta reda på information. Finns hur mkt som helst på internet.

Min mamma har under de sista månaderna gått ner över 7kg genom att bara ändra sin kost, gissa om hon är glad. Hon kom till beslutet att göra nått en dag när hon stod framför spegeln och bytte kläder om och om igen som alla andra dar och tjostade och beklagade sig över hur tjock hon var. Det enda jag sa till henne var: Acceptera hur du ser ut och sluta gnäll eller gör något åt det. Hon gjorde nått åt det


Det är detta jag håller på med nu. Eller precis har börjat med. Att inte äta kolhydrater.
Jag kommer klara detta om jag verkligen vill. Det jag vill är ju att gå ner i vikt. Jag inser själv att jag gått upp ganska mycket. Känner att det är kris då jag helst av allt gömmer mej i stora kläder. Mysbyxor, t-shirt och en mysig tjock tröja ;)

Njee, jag trivs faktiskt inte med mej själv.
Men som sagt jag ska fixa detta. Jag älskar mat. Som fan. Älskar att tillaga min egna goa mat. Därför väljer jag dennam metoden som Sis hjälper mej lite med.

Som hon skrev;
- En köttbit med en god gräddsås och en sallad.. vem behöver potatisen?
Det funkar. Äter ingen pasta eller potatis och dylikt längre. Känns lite ovant, men det funkar!
Käkar inge bröd längre heller. Dricker heller ingen Oboy. Det är nog det jobbigaste då jag är besatt och beroende av Oboy xD

Jag kommer fixa detta.

KLOTTAR MER SEN!

|| Malin

Älskar min lilla gumman.
Sluta jobba så mkt och kom och umgås med mej istället

image127


|| Problem?

Men lite hjälp från Sis så har jag fått lite klarhet i det.
Började idag, ska se hur detta kommer gå.
Tack för hjälpen Sis! Hoppas allt går fint på jobbet =D Vet att du fixar detta! =)

SOV GOTT !
Det hade jag tänkt att göra men blev plötsligt på dåligt humör..
Aja. Ska vakna imån och vara glad igen.

|| Sisådär okej

Chokladsmak var helt okej. Jordgubb kanske hade funkat bättre.
Ska bli kul och se Champissoppan smakar..
Víll jag verkligen så kommer jag klara detta. Det är ju för min skull. Ingen annan!
Eller jo lite kanske. Mår jag inte bra i mej själv så gör ju inte min omgivning
det heller.. Eller har jag fel?

|| Sjuk

image296Fyfan. Inge kul alls. Förkylning till tusen. Hostar som fan.
Tät i bröstet, kan knappt andas.
Rör jag mej så känns d som att jag ska avlida.
Tycker så synd om mej själv!

Fan, tycker inte om att stanna hemma från jobbet ju :(




|| En känsla..

image294Nu är det natti för min del. Ska försöka sova så gott jag kan.
Har en wierd känsla inom mej.
Kan inte sätta finger på vad det är.
Jag är just nu ganska reserverad. Håller mina ögon öppna.
Går något fel så kommer jag att explodera -.-

Aja. Natti natt




|| Alltså, ursäkta mej..

... men jag tror jag måste spy! Fyfan! -.-

|| Det börjar närma sej =D

.. 25 dagar kvar. Jag längtar som fan alltså. Det ska bli så kul. Så mysigt. Så underbart.

Ska fixa passen idag med. Efter några dagar har vi dom i våra händer =) Sen är det problemet ur världen.
Taxfree katalogen låg i brevlådan nu när jag kom hemfrån jobbet. Det är ju ett tecken på att resan närmar sej =) Ska kolla och se om man hittar något av intresse :)

WIIEHOO ! SNART ÅKER VI !
I'm happy

|| Oh no!

Orkade inte blogga igår. Men nje jag får ingen panik för det =P

Nu ska jag jobba.. 7-14 idag med. Gödde!
Får se om jag hinner klottra lite när jag kommer hem.
Måste nästan iväg direkt ju.

Idag ska vi göra passen! YES =D 

HA EN BRA DAG !

|| God morgon gott folk

Nu ska jag jobba mellan 7-14. Gott som fan =)

Ha en bra dag !

|| Flodhästen Jessica

Blää. Den pizzan var fan inte värt det. Skulle hellre tryckt i mej smörgåstårtan som väntar i kylen. Men tar den som lunch imån till jobbet ist xD
Känner det att det nu är dags att ändra på mina onyttigt osunda matvanor =P Har blvit ganska rund nu och min vikt på vågen ökar mer och mer =S
Hmm. Dags att nu sätta stopp kanske! JA!
LOL, skrev precis om att jag borde ändra mina vatmanor, och sen strax innan säger jag att jag ska käka smörgåstårta till lunch imån. Mohaha. Well. Ska ta tag i saken på torsdag. Eller någon dag framöver.

Annars så är allt bra. Är ganska trött och seg nu såhär efter kvällspasset på jobbet.
Ska krypa te kopjs nu och kolla teve.
Imorgon är det jobbet igen. Najs najs. Ska träffa min sessa efter det med!

Nej nu ska jag rulla av stolen här och studsa ner i sängen.

SOV GOTT !

Jag och Kim kollade lite på Animal Planet när vi väntade på maten inne på pizzerian.
Det handade om en flodhäst där.. vid namn Jessica.. 
Det var nog ett tecken på något.. 
Eller?

image291

|| Ne nu räcker det

Har slösat alltför mycket tid vid datan.
Fastnade på klippet med Jim Carrey - Bruce Almight. Haha. Skrattar som fan alltså.
Grannarna måste nog tro att jag är störd eller nått som sitter här helt själv och verkligen asgarvar i min ensamhet.
Haha. Men har man sjuk humor så har man xD

Nu ska jag fixa kaffet. Ta mej med Ayo ut, växla maskinerna i tvättstugan.
Sen kommer Åsa och Hugo på besök =)
Efter det är det jobbet för min del.

KLOTTRAR MER IKVÄLL =)

|| Pablo Francisco

Fan va coolt =) Grymt!

|| Achmed the Dead Terrorist

Så jävla BÄST!

|| Mentalsjukhus


|| Dagens horoskop

image290
  • TUR: Inget negativt har hänt ännu iaf!
  • HÄLSA: Aktsam? Käkade bullar till frukost. Har precis lunchat med. Ingen direkt fettsnål mat här inte =P
    Får frossa innan jag börjar på min diet =P
  • EKONOMI: Har inte planerat att handla något. Skulle jag vilja så får jag väl låta bli. Eller försöka iaf
  • ARBETE: Vill visst jobba. Älskar mitt arbete =)
  • KÄRLEK: Finns ingen som är intresserad av mej förutom min älskade Kim ♥
  • RELATIONER: Kan det vara Åsa med tanke på att det är bara henne jag ska träffa idag? Ska bli kul för det var ett tag sen.

Jag uppskattar alla mina få vänner. Dom som verkligen betyder något !


|| 27 dagar kvar

Det närmar sej. Snart snart !
LÄNGTAR !
image288

|| Grattis Svärfar

Grattis grattis grattis på din födelsedag =)


|| -.-


|| Oh so hot

image287


Sovmorgon fick jag idag. Hade ställt klockan på 10 men Sis ringde och väckte mej för en timma sen. Ingen fara där inte. Jag har iallafall fått sova ut lite. Idag börjar jag klockan 15.3o och jobbar kvällen. Riktigt skönt!

Jag bara är just nu. Sitter med mitt kaffe och myser för mej själv. Lyssnar på lite musik vilket jag gör alltför sällan. Musik är tabu när Lucas är hemma. Hehe. När han är hemma så är det Playhouse Disney som gäller. Ingen musik, ingen annan kanal får vara på. Han vet vad han vill. Bestämd är han också. Kan man säga nej till ett sådan litet charmtroll? Min snälla lilla Lucas. Den snällaste i världen är han. ♥

Åsa och Hugo kommer hit sen. Mysigt som faan. Träffar inte Åsa så mkt nuför tiden. Vet att hon har mkt att göra och så, så vi får ses så ofta vi bara kan. Ska gosa massa med Hogo. Så sjukt söt är han. Längtar tills jag och Kim ska ha en till. Den tiden kommer någongång. Man vet aldrig när =P

HA EN BRA DAG !


|| Natti natt

Sov så gott, det ska jag göra strax.
Imån får jag sova hur länge jag vill nästan. Fan va najs!

WIIEHOO =)

|| Lugn och ro..

Äntligen. Har haft fullt upp sedan Kim kom hem från jobbet.
Käkade iaf as god middag, tillagad av mej då givetvis =D Jag är en mästerkock i köket när jag lägger den sidan till. Mumma!
Nu blir det soffan för min del. Kolla teve och käka mina goda ostbågar som jag handlade innan xD

HA EN MYSIG SÖNDAG !

|| Gott som faan

Nu har jag och Lucas tatt oss en timmes vila. Behövligt och gott var det!
Så nu ska vi göra lite saker. Köra Sis och Jonis. Apoteket. Zoo hörnan. Coop. mm

SWEET!

|| Blundar..

image278
HÅLLER TUMMARNA FÖR MEJ NU !
LIKA BRA ATT GÖRA DET SJÄLV =D
HAHA





|| 28 dagar kvar. PANIK

Mja får nästan panik iaf.. Har inte fixat passen ännu, men ska göra det på torsdag =) Sen är det bara till att räkna ner dagarna fram tills vi ska åka. Det kommer gå fort. Jag kommer jobba så mkt fram tills avfärd. Kommer jobba 4 dagar vara ledig 1. Jobba 5 vara ledig 1.. Ska bara se hur vi ska få ihop det med packningen dagarna innan vi åker, för jag jobbar ju då xD
Well. Jag löser det. Lika bra att jag tar tag i det än att låta Kim göra det, maha.

Skönt att få lite semester! Det kommer bli så sjukt najs.
Jag med min familj.
Nästa jul blir det en resa till något annat ställe. Kanarieörna igen fast till en annan ö. Eller varför inte Thailand?!
Man kan ju alltid åka ner och hälsa på min lilla Jire och Yellow då ju! Ja men den planeringen kommer att bestämmas senare under det kommande året.
Sweet.

|| God morgon beejbs

Idag tog jag och Lucas sovmorgon =D Ända till åtta låg jag i sängen och strax därefter gick Lucas upp. Värsta sovmorgonen alltså. Inte ofta vi sover såå länge. Gott gott =)

Uscha. Det börjar närma sej december. Kan tänka mej hur hysteriska alla börjar bli över julklappshandlingar, julpyntning osv. Så galna och panikslagna folk kan bli egentligen xD

Ska bli så sjukt najs och slippa allt dedär. Vi ska givet julpynta. Upp med adventsstakar och stjärnor, upp med julgardninger med, men bara för att man ska göra det..
Jag är en av (kanske) få som verkligen hatar julen över allt annat! Att Kim absolut inte tycker om den kan jag förstå.
Just under juletiden så ska allt ska vara så perfekt. Man ska köpa upp hela världen till alla man känner. Göra sej fattig. Stressa som en idiot för att allt ska vara perfekt. Naah. Jag tycker om detta längre.
Tänk så mkt pengar man läger på julen egentligen?
Detta året tar vi alla våra tusenlappar och åker utomlands ist! Fan så mkt mysigare.
Detta kommer att i fortsättningen vara våran jultradition.
Att åka till värmen! År efter år.

Vissa tycker inte alls som jag. Och det är väl en himla tur det. För ingen är den andra lik. Tur att man skiljer sej från mängden. För hur kul hade världen sett ut om alla var likadana och betedde sej som alla andra?!

DENNA JÄVLA JULHYSTERI !
JAG HATAR DEN !
FÅR ONT I MAGEN !

|| Sune och popcorn

Jäjj. Ska fixa mej lite popcorn med aromat på, sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på Sunes Jul =D Värsta slappedagen! Hehe. Ska tvinga Kim att kolla på det med mej =)

Jobbat idag. Känner mej döööd. ledig imån. Gött!

Sänder alla världens rosor till min BigSis!
Varför?
Jo för att jag älskar henne! Och bryr mej om henne! ♥

HA EN BRA SÖNDAGSKVÄLL !

|| 29 dagar kvar

Ååååååh. Det börjar näärma sej !
Längtar, längtar, längtar !

|| Ge mej sovmorgon

Idag tog det tid att tvinga sej ur sängen. Så gott att ligga och dra sej. Men har nog gjort det liite för länge =P
Men det var så gott. Hade helst av allt stannat hemma och bara sooovit heeela dagen. Hehe. Jobbar kort dag idag så det är ingen fara. Slutar kl 14 så det är skönt. Då ska jag åka till Långås och hämta mina älsklingar som jag saknar så sjukt mycket ! ♥

HA EN TREVLIG SÖNDAG !

|| Vill inte, vill inte

image282Har fortfarande inte gått och lagt mej. Vill inte krypa ner i sängen själv. Den är för stor att sova i själv! Men nu måste jag tvinga mej själv till att göra det. Annars kommer jag fan inte upp när klockan ringer 5.3o ..
Ingen Kim som ligger gemte mej i sängen =( Jag får bullra upp alla kuddar och täcken bakom mej, så får jag väl helt enkelt bara blunda och inbilla mej om att han ligger där gemte mej, hehe. Vet att jag är fjantig! Men jag bryr mej inte!
Saknar min älskade älskling! Saknar Lucas som jag inte kan pussa god natt heller. Saknar dom, mina underbara killar ♥

|| Helt ensam hemma..

.. eller nje, egentligen inte. Har ju Ayo, Lexi och Zimba hemma ju. Så heeelt ensam är jag inte =D
Kim och Lucas är i Långås och har det gött.
Med tanke på att jag jobbade kvällen idag och ska upp tidigt imån och jobba så var det lika bra att dom stannade över där ist för att behöva dra sej hemmåt tills jag slutade kl 21.3o ..
Så imån när jag slutat vid 14 så ska jag köra ut och hämta dom =)

Annars är allt fint. Underbart ^^
Saknar dock mina killar. Kommer kännas wierd att lägga sej i sängen själv. Lite scary faktiskt! =S
Hmm jag är nog lite mörkrädd när jag tänker efter xD

SWEET DREAMS


|| Underbart

Nu är jag hemma hos min Kim och våran finaste Lucas.
Ska gosa en massa massa innan det är dags att gå till jobbet!

HA EN BRA DAG! DET SKA JAG =D

|| Not @ home

Uscha.. Denna helgen ska jag enbart fokusera mej åt att jobba. Jobba jobba jobba. Orkar inte göra så mkt mer faktiskt. Är just nu hemma hos Sis. Hon är iväg med Simon och käkar middag. Jonis är inte hemma heller. Känner lugnet. Bara är .. Helt ensam ..
Idag har det inte varit någon kul dag alls.. Mår nog inte bra tror jag..
Jaja. Så kan det vara ibland.
Vet att folk kan vara skadeglada men allt löser sej alltid till slut..

Jaja. Snart är det en ny dag!

HAVE IT!

Jo nått roligt som faktiskt hänt idag.. Jag fick följa med Malin till MVC. Det var riktigt mysigt faktiskt! ♥

|| Jag vill feeeesta ju!

image281

HAHA xD

Jennie, snart dax för oss att festa igen =)

|| 31 dagar kvar

Ge mej solen, stranden och haaavet nu.
Fan vad underbart det kommer att bli.

|| Bättre än inget alls

Sitter här i vanlig ordning med mitt kaffe =) Ska strax göra iordning Lucas för att
sedan åka och läman honom på dagis. Eller snart och snart. Åker hemifrån runt 8.15.
Innan Lucas ska lämnas ska jag hämta upp lilla Malin som ska med mej till Sis.
Ska förpesta hennes vardag och dricka upp all hennes kaffe och mjölk tills det är
dags att hämta Lucas igen kl 11.3o. xD

Sen ska jag ev följa med Malin till MVC =D
Tycker att din lilla mage kan ta och väääxa nu så man kan begripa att du har ett litet liv där inne =D Har ännu nog inte fattat det gumman att du ska ha barn. Kommer nog inte ens förstå det försen det är dags och du sen ligger där med ett nyfött knyte i famnen. Lycka! Är så glad för din skull gumman! Du anar inte ♥

Fredag idag ja.
Ska inte göra något alls. Bara ta det lugnt. Kolla Idol ikväll. Riktigt najs =)
Imån ska jag jobba kvällen. Ska vara på jobbet lite över en timma innan jag börjar.
V.K ska gå igenom 'hemdok-pärmen' och allt som finns där i. Jag är nu kontaktperson till vissa vårdtagare. Vilket ansvar jag har nu. Så ja, vi ska gå igenom allt så jag vet hur allt går till med alla papper och vad allt betyder..
Jag går ju på en liten tjänst nu fram tills nyår. Efter det hoppas jag på att jag kan få ngt mer. Lite tråkigt att sen bara bli inringd vid behov. Men till poängen. Jag tjäänar peengar iaf! Så sjukt gött. Till skillnad från förra året då man levde på socialbidrag. Enligt deras normer ska man leva på inget alls i stort sett. Fyfan vilken jobbig tid det var!
Så tänker jag efter så är jag är glad över det jag har. Man ska absolut inte klaga. Bättre lite jobb än inget alls! Huvudsaken är att man tjänar sina egna pengar och att man sen kan spendera dom med gott samvete , haha xD

Jaja. Nu har jag inte tid att sitta här mer. Dags att göra annat!

HA EN SJUUUKT BRAAA FREEEDAG FFS!

|| Rappakalja

Har haft en riktigt rolig kväll med min fina Sis, hennes Simon och med min älskade gumman. Haha xD

Nu är det sängen som gäller.
Imorgon är jag ledig. Gött.
Ska umgås med Malin och Sis när Lucas är på dagis.
Förövrigt händer det nog inte så mkt.

GOD NATT !

|| Goodnaaaijt

Eller kanske inte. Missade kvällens avsnitt av Heroes så jag ska försöka tvinga mej själv till att vara vaken tills reprisen går kl 1 inatt.
Imorgon ska jag jobba 7-14 och efter det hem till Sis med plutten. Sweet!

Längtar som fan tills den 8'e december. Har bokat lokal och då ska vi jäävlar fira SysterPlutts 18 års dag. Efter det ska jag fan inte dricka mer.
Ska se den festen som 'Sista fyllan för resten av mitt liv' .  Ah, det blir nog bra! xD
Well jaja.

SWEET DREAMS =D


|| Onsdagar = HEROES

image280

Finns inget bättre.
Helt klart bäst !


|| Förälskad ;)

Let me hear you say

One day, we'll be together
We'll never be apart,
One heart, one mind yeah
One day we'll be together
Remeber this old world is yours and mine yeah

I believe in you


( Bob sinclair - Together )

|| Haha xD

image279

|| Tlöttis

image278Nu har jag och Lucas käkat lunch. Jisses så gott det var =D
Måttligt seg är jag och ska nu slänga mej på soffan och kolla Playhouse Disney med plutten. Mys!

Annars är allt bara fint här
Hoppas allt är fint me dej.

|| 33 dagar kvar

image277Börjar på lite panik. Ska snart flyga.
Om jag sover genom hela flygningen
så ska det nog gå bra.

Längtar längtar längtar
En vecka med sol och bad

Snart snart snart.
W I I E H O O


|| Fyfan!

Det är svinkallt ute. Det är säkert nästan lika kallt här inne, för jag kryser som en idiot. Det var bara till att sätta igång extraelementet på högsta värme. Det är illa att det inte finns någon direkt värme i denna jävla lägenheten under nattetid =/
Ne nu ska jag sluta klaga. Inge bra att starta dagen på det viset.

HA EN BRA DAG IALLEFALL !
More to come

|| Min hjärna strejkar

Glömde totalt av vad det var jag skulle skriva.
Känner att det är nog dags för mej att sova.

GOD NATT OCH SOV SÅ SJUKT GOTT!

Ska inte skriva något namn här men
jag tänker på dej =( , och du vet vem du är !
♥ ♥

 


|| Självsäkerhet

image276

|| *Gäspar*

image275


Har sovit i en timma. Det var riktigt gott =D

Härnäst blir det en kaffe hos Sis.
Det är mysigt!

KLOTTRAR MER SEN =D



|| Det snöade!

image274

Lite lite smått snöade det faktiskt när jag och Lucas körde malin till Ullared =D
Men ja, det kom och försvann lika fort igen.

Nu kan jag medge att jag är sjukt trött. Med tanke på att jag och Lucas inte gjort något idag så är det inte så konstgt om man är trött nu.. Gick ju upp kl 7 imorse.
Ringde dagis innan med, så dit ska han imorgon. Det var över två veckor sen han var där sist. Han behöver ju inte vara hemma mer med tanke på att han inga vattkoppor har. Vet att Lucas saknar dagis så det ska bli kul för honom.

Nu ska jag slänga mej på sängen och kolla teve med plutten.

TJOFRÄÄS

|| Så sjukt lata vi är

Jag och Lucas bara gör inget alls. Mys mys.
Nu ska jag krypa ur mina slappekläder. Sminka mej, fixa frillen och ta på mig lite fräshare kläder.
Sen ska vi köra lilla Malin till jobbet =D

IDAG ÄR JAG GLAD


|| Ingen rubrik

image273

|| 34 dagar kvar

SNART ÅKER VI
W I I E H O O


 


|| Så najs

Gott att vara ledig idag.
Ska bara vara idag och göra inget alls.
Förutom att göra då de vanliga vardagssysslorna som

  • Städa lite
  • Diska
  • Vika tvätt
  • Ta promenixer med Ayo
  • Uträtta ärenden
  • Hämta ut Lucas medicin på Aopteket

Hmm jag kanske inte kan bara vara idag när jag tänker efter =P

Sovit gott inatt har jag gjort iaf. Inga hemska drömmar här inte.
Inte vad jag kommer ihåg iallafall. Sweet!

HAVE A NICE DAY


|| Äkkelmardrömmar kommer jag ha!

Time for me to sleep... Lucas somnade kalastidigt ikväll så imån får jag nog gå upp innan sju =D
Jag är ju van vid dessa tidiga mornar så det gör mej inget.

Kommer drömma mardrömmar om spökfanskapet i gungstolen. Om jag inte drömmer mardrömmar så får jag väl hoppas på att jag drömmer om något sött iallefall =D

NATTI NATT PÅ DEJ !

|| Tror du på spöken ?!


|| Fullt ös..

... jag kommer snart bli medvetslös. Höhö. Eller inte.

Är hemkommen från jobbet nu. Gött som fan att sluta tidigt denna veckan då dom senaste veckorna för mej har vart att gå mellan 7-16. Så lite omväxling med tidiga dagar klagar jag absolut inte över =)

Har suttit i tele med vårdcentralen sen jag kom hem. Ska in med Lucas och träffa DSK efter 16. Vi ska kolla upp hans sk "vattkoppor" han fick förra helgen. Mje, jag tror inte att det är det. Är det nått utslag/eksem så vore det bra om man kan få något som lindrar. Nu blir Lucas besvärad av det och det kliar på honom jue =/ Lika bra att springa på vårdcentralen en gång för mkt tycker jag. Vill dessutom vara på den säkra sidan. Vi har ju avvaktat en vecka som dom sa, och vi skulle ju höra av oss om vi blev bekymrade.

Ne nu ska jag ha kafferep med mej själv tillsammans med en ciggis i köket.
Bara njuta att man nu är ledig i två dagar xD
Gosh va jag kommer bli rastlös. Jag känner ju mej själv ;)

Men ja, nu ska jag förflytta min röv härifrån och göra annat!

HAVE A NICE DAY =D

|| I am alive

Uppe i tid är jag trots att jag somnade sent igår.
Jobbar 7-14 idag och det är skönt. Dagen kommer att gå jätte fort.

Har egentligen inget intressant att dela me mej utav.
HA EN BRA MÅNDAG =D

|| God Nattinatt =D

image272


Nu ska en sjukt trött Jess krypa ner under täcket. Har suttit uppe alldeles förlänge då jag ska upp kl 5,3o imån bitti och jobba xD

GOD NATT GOTT FOLK.
Ni som får sovmorgon kan ju sova lite för mej ;) höhö

|| Totalt död

Partey vart det hos BigSis igår. Riktigt kul var det =D Grymt full blev jag med xD haha. Ska inte dricka så mkt ju! Blev några öl för mkt! Sen vart det Harrys. Massa folk var det ute. En rolig kväll var det iaf!
Idag har jag varit totalt död. Helt seg. Kim hämtade mej vid fyra tiden. Jag typ la mej på sängen och tvärslocknade direkt. Trött till tusen vart jag. Uscha! Har mått skit hela dagen och jag har verkligen fattat detta nu att jag ska fan inte dricka mer än jag klarar av, för dagen efter är jag som en levande död. Vill bara sova, vila och dricka Oboy.

Drog ett parti Betapet med Jonis innan. Jag loosade som alltid. Varför? Jo för att jag suger fett ;) I'm a looser! Hähä!

Nu sitter jag här med mina hörlurar med musiken på max!
Mina favvosar just nu som spelas konstant är;

  • 3 doors down - Here without you
  • Sister Hazel - All for you
  • Byz - October love
  • Gnarls Barkley - Crazy
  • Juanes - La Camisa Negra
  • Kid Rock, Sheryl Crow - Picture
  • Martin Stenmark - 100 år från nu (bassflow remix)
  • Sister Hazel - Your winter
  • Timbaland, One republic - Apologize
  • Enrique Iglesias - Tired of being sorry
  • Ozzy - Voices

Imorgon ska jag jobba. Har så sköna tider denna veckan. Jobbar 7-14 på måndag, torsdag och söndag. Lördag jobbar jag 15,30 -21,30. Soft. Har för det mesta bara jobbat 7-16 hela tiden så några korta dagar nu gör absolut inget alls. Ska kolla om det finns mer tider att plocka denna månaden när jag kommer till jobbet imån. Det gör mej inget att jag jobbar mycket. Det blir bara till en fördel. Dessutom blir man nöjd och på gott humör när lönen kommer i dec =)

Påtal om december. När vi kommer hem från resan så ska jag och BigSis åka till IKEA och shoppa ;) Really really najs!

Annars är allt bara fint. Hoppas det är det lika bra med dej som det är me mej.
Jag är en vänlig själ har jag kommit på =D

HOPPAS DU HAFT DEJ EN RIKTIGT TREVLIG HELG.


|| Älska !

image269

|| Till BigSis

image268

|| Äntligen fredag

image267Jobbade mellan 7 och 16 idag och allt gick hur bra som helst =D Efter jobbet åkte jag förbi min älskade Sis. Drack latte och tjötade skit.
Fan va fint det har blivit hos henne nu. Nu är det bara vardagsrummet kvar och shittefittefaaen va snyggt det kommer att bli när det är klart. Den fondväggen är kaxig som fan alltså! Så jäävla najs det kommer att bli hos henne när allt är klart och på plats. Lite avis är man faktiskt =D
Ska hem till Sis imån när Kim och Lucas ska till Långås. Funderar på om jag kanske ska ta och sova över. Ha en såndär SysterYster kväll =)
Får se va som händer. Jag vet en sak som vi ska göra =P Fast det skriver jag inget om här. Höhö.

Kim ska snart åka och hämta lilla Malin. Lucas och Ayo sover. Va ska jag göra nu då? Dra en Betapet me Sis kanske?! JA!

HA EN SUPERDUPER UNDERBAR FREDAGSKVÄLL !


|| Min fina Lucas. Mammas lilla skatt

image264

image265

image266

|| Alltså.. Nej tack !

Jag vill verkligen inte ta mej utanför dörren idag. Här nere vid stranden blåser det stormvindar och risken finns att när jag kliver utanför dörren så lär jag typ flyga iväg som en vante. Regn, blåst och kyla. Ingen rolig kombination. 
Är smått avis på Kim som ska vara hemma me Lucas =D
Men jobbar man så jobbar man. Men jag kan ju erkänna att jag hellre hade stannat hemma idag. Hoppas bara att vädret blir bättre under dagen som går.

Jobbar 7-16 idag, vilket jag gjore igår också. Really nice.

Aja. Måste göra mej iordning nu. Jobbet väntar snart.

HA EN BRA DAG ALLESAMMANS !

|| Jess blir arg

Blir så arg så jag skulle kunna kasta min dator i golvet för jag hatar att internet ALLTID ska krånga.
Det kommer och går som det själv vill. Typ!
Tar 15 min typ att ladda upp en sida. CEEEPEEE!

|| Dagen som gått

Den har vart trevlig. Mycket trevlig. Har umgåtts med min SysterYster. ♥
Efter att ha sagt hejdå till Sis åkte jag och Lucas till Kims jobb, sen ut till Vessige för ett vetrinärbesök med Malin och hennes Skip.

Har suttit ett tag nu med min blogg. Ändrat designen och så.
Resultatet är ju najs. Jag gillar det.

Nu ska jag koppla av. Invänta Heroes som börjar om en timma. Sen ska jag sova som en gris. Imorgon är det jobbet som gäller för min del. Wiiehoo! 

HA EN TREVLIG KVÄLL

|| Äntligen onsdag!

HEROES kl 21.oo !

image263

|| Snart dags att åka

Snart ska jag och Lucas åka iväg på en kort roadtripp. Ska ju hämta Sis i Varberg. Najssnajs. Ska tvinga med min syster hit på en kopp kaffe =D Ska välkomna henne in i röran här =P
Det blev många 'ska' där :)

Dags att fixa sej. Ta ett snabbt röjj och sen åka.
Med min otur så lär jag väl köra vilse xD

JENNIE, OM DU LÄSER DETTA SÅ RING MEJ NÄR DU SLUTAT
OCH KOLLA HUR LÅNGT JAG KOMMIT =D

|| Det är så tyst här

Jag och mitt kaffe med min dator. Det är så tyst. Ingen teve som är igång. Ingen musik som spelas från ovanfrån.. Lucas har fortfarande inte vaknat. Han sover som en ängel i sin säng. Ska snart väcka honom.
Ska ju köra upp till Varberg sen och hämta min BigSis. Innan det ska jag hämta upp Malin på vägen med. Givet så ska min lille kille med oxå!

Det är min tredje dag nu som jag är ledig och jag känner det att rastlöseheten stiger i mej. Gott att jag ska jobba imorgon och på fredag. Kim ska ju vara hemma med Lucas då. Nästa vecka jobbar jag inte heller så mkt, men veckan därpå så kommer det att bli mycket jobb. Kan kännas tungt när man ser alla tider som är uppskrivna men man blir ännu gladare när lönelappen är på väg =D Haha! Jag kan säga det gång på gång; Jag trivs med mitt arbete. Ska jobba där sålänge jag får vara där. Vill inte vara någon annanstans.. I like it there. Trivs med personalen och alla vårdtagare. Sen till hösten så ska jag jävlar ta tag i komvux och läsa klart min undersköterskeutbildning! Jag tror på mig! Jag kan fixa det. Nej! Jag kommer att fixa det!

Spelade lite wow igår med.. mest i brist på annat. Min favorit kom ju in i spelet med så det var najs =)
Kanske ska spela lite ikväll med. Får se =)

HA EN BRA DAG !


|| @ BigSisters plejs

Jag och Malin trivs här. Det är mys =D
Malin gasar ihjäl oss nu. Dags att ta frisk luft på balkongen.
En cigg på det med kanske. Najsbajs^^

Jag har den bästa stora systern som finns!


|| What to write?

Nee vettefasen va jag ska skriva om. Känner bara att jag måste uppdatera lite =)

image251Kim ska iaf iväg med Lucas sen, så under tiden som dom är iväg så tänkte jag nog spendera min tid tillsammans med min Syster @ her plejs. Måste ju få se resultatet. Är ivrig. Nyfiken. Men det kommer bli så grymt coolt och snyggt! I know it ! Får se ifall Malin hoppar av bussen vid Smedjan och kommer till Jennie också, så man får ta del av hennes glada och possitiva humör =)

Annars händer det inte så mkt. Lucas har iallafall inte fått vattkoppor. Det ser inte så ut. Kim ska ta honom till vårdcentralen sen. Kanske han är allergisk mot något? Dessa prickar ser inte så mysigt ut. Det skulle kunna vara vattkoppor men jag tvivlar på det. Tur att iaf inte Lucas tänker på det och bryr sej om det. Min lille kille ♥
Han får iaf vara hemma från dagis denna veckan ut tills vi vet vad det är han fått. Kim ska iaf vara hemma med Lucas på torsdag och fredag när jag ska jobba.

Nehepp. Nu drar jag mej från datan.
HA EN RIKTIGT BRA DAG !

|| 41 dagar kvar

   

Jag vill typ åka nu nu nu!
En sak som jag ska lära mej där nere är att surfa ! =D
Grymt coolt. Fyfaen va kul det ska bli.

   


|| Sova sova

image240

Jag är så glömsk ibland. I förmiddags runt tolv tiden så påminnde Kim mej om att jag skulle jobba kvällen idag. Jag hade totalt glömt av det =P Mycket som snurrar i skallen så det är inte konstigt att det blir kortslutning emellamåt ;) Malin tog med sej Lucas och Ayo ut i trädgården en stund medans Kim ändå höll på med sitt där. Jag under tiden passade på att sova i drygt en halvtimma. Det var behövligt då jag var uppe ganska tidigt med Lucas i morse.
Har iaf jobbat kvällen nu. Lugnt och skönt som vanligt. Men fan vad det börjar bli kallt nu alltså. Höll fan på att frysa ihjäl. Halt var det oxå ute. Men man får mkt motion och frisk luft när man jobbar, så det är ju faktiskt bra =) Tycker inte om att vintern närmar sej. Fast det ända possitiva är att det snart är dags för avfärd till destination Fuerteventura =D

Tajm to sleep nu. Måste vara pigg när larmet drar igång imån bitti. Går ju alltid upp ett bra tag innan Lucas. Gott att i lugn och ro bara få sitta med sitt kaffe och bara vara för att sen få mysa med en nyvaken Lucas i soffan.
Hoppas inte att han får mer prickar än det som redan kommit. För hans egna skull. Återstår att se imån..

Nu är det snart My Name Is Earl på teve, och det ska jag somna till =D

GOD NATT :)

|| Min lilla sjukling

Upptäckte i morse att Lucas fått en massa prickar på kroppen under natten som gick. Skeptisk som jag var åkte jag in till vårdcentralen med honom.. Det var som jag trodde, läkaren sa att det är vattkoppor ..

Kim kommer vara hemma med Lucas från och med torsdag för vård av sjukt barn. Ingen dagis kommer det bli för Lucas de kommande 2-3 veckorna heller.
Min lilla stackare =(

|| Min Bror, 22 år idag =)

image238
GRATTIS GRATTIS GRATTIS =D

|| *dunk dunk*

Åååh så drog dom på musiken ikväll igen. Orka! Blir bara irriterad. Pallar fan inte med en kväll till med en massa musik och basvibrationer som slår, dånar och är allmänt störigt! Kan nåon förstå min frustration eller?!

Jag och Kim har suttit och pratat lite nu ikväll angående våran boende situation. Vi vet ju själva att vi måste se oss om för ett nytt plejs. Tog upp alternativen som jag, Jennie och Malin pratade om innan. Kim verkade possitiv till det så efter årskiftet så kommer vi att aktivt leta nytt och flytta härifrån. Det hade varit såå mys att få ett riktigt hem! Tanken på det gr mej ivrigt glad och tanken gör att jag vill flytta nu! NUNUNU!
Aja, vi får se va som händer.

Pratade precis med min älskade bror i tele. Han fyller år idag =D
Tänker på honom hela tiden och jag kan inte ens beskriva för er om ur mkt jag saknar honom. Det gör ont. Min lillebror är över 150 mil ifrån mej. Han inte träffat honom på snart typ 5 månader..
Snart kommer han hem =D Fan va jag komer gråta glädjetårar då.
När jag sa til honom i telen att jag saknade honom så kände jag att klumpen i halsen växte till och tårarna började rinna :'(
Men snart =D De gör mej glad igen =D

Nehepp.. Ska inte slösa mer tid här nu.

|| 44 dagar kvar


DET KOMMER BLI SÅ UNDERBART MYSIGT
BÄSTA BÄSTA
=D

|| Make me pigg

Det blev inte så speciellt många timmars sömn inatt men tog mej till jobbet gjorde jag iaf. Tack gode gud för det säger jag! Nu får jag tampas med ett sjukt trött humör efter jobbet ist. Ska dricka kaffe me Malin och vara lite social och förhoppningvis bli en pigg och glad människa snart. 
Fundielerar på om jag ska åka bort sen och hälsa på min Sis sen =D

För övrigt blir det en lugn kväll för min del. Imån är det jobbet som gäller för mej. Sweet!

More to come senare kanske maybebaby ^^

|| SUCKAR!

Blir så arg och frustrerad. Ska jobba 7-16 imån och ska då upp kl 5,30 .. Tjejjerna där uppe har fest.. Dom drog igång ganska tidigt på kvällen med musiken.. Det är ganska irriterande då det är så sjukt lyhört här.
Har redan sagt till dem 3 ggr nu att dom ska dämpa sej och sänka musiken. Det tar typ 2 min sen är det lika hög musik som innan. Var precis där uppe och sa till dom.. Jag är verkligen så slut i kroppen men får ingen ro till att kunna sova. Jag orkar inte ha det såhär..
Har försovit mej ett x antal ggr när jag jobbar helgen pga att det är fest, hög musik och folk som har springmaraton i trappan och ut och in genom dörrarna.
Klaga klaga klaga. Låter som att det är det enda jag gör..
Men jobbar man helg och inte får sova så är det ganska så strängt. Någon som kan förstå mej? =(
Hyresvärden var även här innan då han hörde musiken ändå bort till sej.. Hmm.. Aja.

Nu ska jag försöka tvinga mej själv till söms..
Hoppas ni andra har en bra kväll iaf!


|| Goodijemåårning

image236


Jahopp. Dags att få sin lägenhet totally nerkyld då Hyresvärden ska byta ut våra gamla fönster mot nya! Ska bli skönt att slippa det draget som är där nu.. Ska bli kul att se resultatet. Förhoppningvis så kommer lägenheten att bli varm nu! Äntligen kanske man slipper använda sej utav extraelementet?! Well, det återstår att se!

Nu ska pussa på min lilla Lucas som ligger och sover så gott i våran säng =D Han är så vacker min lilla skatt! Han tar sej en rejäl sovmorgon idag Lucas. Det var längesen. Iofs så är det nog inte så konstigt att han är trött.. Så som han var uppe och yrade omkring här inatt! Hehe. Sött. Tillslut så förstod han att det inte var morgon utan natten!

Got to go.
Klottar mer sen!

|| Hejdå

Nu ska jag, Lucas och Malin åka till Jennie och Jonathan =D
Massa trevligt tycker vi! =D


|| Klotter klotter

image234
Jag och Malin kollade på 1408 och Jekyll + Hyde igår. 1408 var riktigt bra. Jag skrek till som en idiot emellanåt då jag blev så otroligt skrämd =P Haha. Mina armar flaxade till emellanåt. Stackars Malin, hon blev nog mer rädd för mej än för filmen. Hehe. Ni som ínte sett den, SE DEN ! Rekomenderas starkt! Jekyll + Hyde var också bra. Eller den var okey. Trodde det skulle vara en riktigt splatter film men nej inte så värst äcklig var den. Lite skrämmande ibland då jag som vanligt skrek till och slängde runt med mina armar. haha.

Skulle sluta röka igår. Eller iaf försöka! Det är en början iaf.. Iförrgårkväll när jag åkte från min syster så lämnade jag kvar mina cigg hos henne. Tog sista ciggen där runt nio. Rökte inget när jag kom hem över huvudtaget! När morgonen kom så drack jag mitt kaffe.. Snusade lite och det hjälpte faktiskt. Men när jag hade varit vaken i 6 timmar och inte rökt något så kunde jag inte hålla mej.. Det var ju dumt av mej. Men men. Jag får ge det ett nytt försök. Tycker iaf att det var bra av mej att hålla upp så länge. Igår rökte jag inte alls mycket. Det är faktiskt bra för at vara mej då jag brukar röka ganska så mkt! Ska iaf trappa ner på det lite mer och mer. Det kommer gå bra detta.

Idag skulle jag, Malin och Lucas gå ner till Klittebadet. Får se om det blir av. Ska iaf sen hem till min Syster och tjöta skit. I eftermiddag kommer Åsa förbi med lille Hugo. åååh va jag ska gosa =D

Måste in till Apoteket med och köpa lite krämer till Lucas. Satt i tele nu med BVC.. Krämerna hjälper lite men tar inte bort det helt. Men kan det vara en bit på vägen så är det bara bra. Lucas bryr sej inte, det är mest jag som kanske är nojjig. Läkarna sa ju oxå att dom inte gör något åt det utan att det får försvinna av sej själv.

Annars så finns det inte så mkt mer att skriva om.

Dags att göra annat.. men vad? Städade gjorde jag igår så idag slipper jag det.
Ska bara njuta titta på teve och mysa med min fina Lucas =D

Ha en bra dag allesammans!