Härligt

Min pojkvän får mej att må så bra. Småtänker på honom hela tiden och småler lite för mej själv här. Saknar honom som vanligt nu när han är och jobbar :)

Har suttit inne alltför länge nu känner jag, så jag funderar på om jag ska ta och överraska mamma och johanna med ett besök :) Bara få göra något. Kan vara trevligt! Jao, det får nog bli så med :)
Ska bara invänta Leo som ska vakna då sen bär det av.




0,7

Gick upp med Leo vid typ 7,15. Vandrade ner til köket efter att ha paltat på oss massa kläder. Frös som ett svin och det var fan lite kyligt. Kollade tempraturen utomhus och den låg fan 0,7 grader. Wohoo, vintern är nog på ingång snart :P Massa frost å grejjer var det på bilarna med :)
Fick ta på Leo tjokare dojjor och rota fram hans vinterjacka innan vi vandrade bort till dagis.
Två dagar i rad nu har han blivit ledsen när jag lämnat honom. Det är ju gott att veta att hans gråt försvinner lika fort som jag vandrar ut genom dörren. Men det skär i hjärtat när han blir ledsen utav att man går ifrån honom.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe.
Sen ska jag nog ta och krypa ner i sängen och gosa med min älskling <3

Men först ska jag fixa lite här. Disken och tvätten osv osv.

:)

Makalös

Va? Jag? Nae!?
Haha på en veckas tid så har jag gått från att ha haft brun hårfäg, till blond för att sedan bli rödhårig. Nu är jag brunett igen. Snacka om att ha beslutsångest över sig.
Men nu är det färdigt med dessa jävla färgningar! ;P

What to do, what to do. Är så satans rastlös. Det är ensamt när Micke jobbar kväll. Igår så ägnade jag kvällen med att spela wow samtidigt som jag småsneglade lite på teven. Stände ner wowet klockan tolv när Micke kom hem. Idag känner jag inte alls för att spela. Kanske ska ta å krypa ner i soffan ist å kolla på teve. Ja, teve får det bli. Nu är det ju Idol! :)


Operation

Då var operationen äntligen över. Var i Fbg kl 9 och åkte från mottagningen vid 11.3o. Älskling satt och väntade på mej i väntrummet när jag var klar. Mådde jätte bra när jag vaknade upp ur narkosen, var lite trött bara men ville bara åka hem.
På vägen hem så kom värken. Det gjorde så fruktansvärt ont. Smärtan var ihållande och gick inte över. Värre och värre blev det. Trodde fan jag skulle svimma. När vi väl kom hem så gick jag in och Micke vandrade iväg till dagis för att hämta Leo.
Tog mina smärtstillande jag fick med mej hem och la mej på soffan och kröp ner under täcket. Värken gjorde så ont så jag grät. Då är det fan illa.
Nu efter ett par timmar så känns det bättre. Är uppe på benen och kan iaf röra mej. Allt jag skulle gjort idag skjuter jag upp till imån då jag inte alls känner för att röra mej så speciellt mycket just nu.

Ska gosa sönder min Leo nu iaf. Micke började jobba kl två och han är inte hemma förrens runt tolv inatt. Saknar honom så jävla mycket :(
Så just nu är det bara jag och min Leo här. Men det är mysigt det med.

Jag lever iaf.

...

Känns som att nått är fel.
Vad är problemet?

=/

Holy crap!

Så fort Lucas vandrade in genom dörren här så fick liten Leo sådan sjukt galen energi så han lät som ett helt dagis. Hur fan kan en unge på ett år låta som 22 barn?! Jisses. Trodde jag skulle dö här ju. Haha. Helt galen av lycka blev han iaf utav att Lucas kom.

Nu har han lagt sej för natten. Lucas har vart ute och cyklat en stund med Hampus.
Inväntar Micke som ska komma hem med pizza. Sen blir det Idol och mys i soffan.

Helt slut är jag.

Har iaf haft en sjukt bra dag! ^^,

Kallt som faen

Jisses. Det är fan kallt ute. Höll på att frysa ihjäl innan när jag gick ut till bilen för att hämta mina cigg. Det är fan höst nu asså. Tycker den kan gå över nu så att det kan bli vinter ist. Ska det vara kyla så ska det vara kyla! Yejj!

Ska väcka Leo nu så ska vi göra oss iordning för att vandra gatan bort til dagis.
Min dag ska jag spendera med mitt wow. Lite som terapi för mej.
Jag sluter mej in i min egna lilla värld för ett litet tag. Det gillar jag!

Skulle åkt till Fbg idag men jag tror jag skiter i det. Pappret jag skulle hämtat kan jag fixa senare. Ska posta mitt brev idag iaf så det blir gjort.

Så min dag ska bestå av kaffe och wow, kaffe och wow, kaffe och wow.

My love

På lördag har jag och Micke vart tillsammans i 5 månader. 5 månader känns inte så speciellt länge, men det känns som att vi vart tillsammans i evigheter :) Tänker ofta på hur vi träffades. När jag träffade honom första gången och hur allt sen slutade. Tänk om jag inte hade följt med Ann ner till halmstad den kvällen i Februari på festen till Daniel. Då kanske jag inte över huvudtaget hade träffat Micke. Man vet ju aldrig.
Så egentligen så är det Anns förtjänst att jag träffade honom :P Hade det inte vart för henne så kanske det inte hade vart jag och Micke nu :) Eller? Jag tänker lite så emellanåt iaf.

Han är mitt allt, han är mitt liv.
Så himla underbar, på alla sätt och vis.
Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle träffa en kille som han.

 

The love of my life


<3



Leo och Micke

Jag och mitt kaffe :)

Leosen är på dagis nu. Han var lika glad idag över att få komma till dagis :) Så himla kul att se att han trivs där, det gick så fort med.
Har greppat min kaffekopp och satt mej i soffan efter ett städryck i köket. Jisses såg ut som ett bombnedslag typ. Fast det gör nästan hela undervåningen. Micke och hans pappa håller på att lägga nytt golv i hallen och i köket så det är massa bröte överallt. Blir nog klart idag skulle jag tro. Fiin fint kommer det att bli :)

Jag tänker och tänker och tänker. Kommer fan inte fram till något vettigt ändå.
Imån ska jag iaf upp till Fbg och sen ska jag skicka iväg mina papper.
Jag hoppas på att få glada besked :)

Karusell

Känner inte för något alls just nu. Mitt mående går upp och ner hela tiden. Som en bergochdalbana, jag kan inte kontrollera det. Jag känner inte heller för att prata med någon. Inte nu. Känns som att jag drar mej undan ist, tills det värsta lagt sej. Jag är optimist och jag vet att allt blir bättre snart.
Jag vill inte prata. Jag vill bara vara. Jao, då är det mitt egna fel att jag mår som jag gör. I know that. Jag försöker finnas till hands så gott jag kan alltid, men nu är jag självisk och tänker på mej själv i första hand.

Operation på måndag, imån ska jag få reda på tiden. Ska bli så skönt att få detta gjort -.-

Leo sussar forfarande. Ska väcka honom snart, sen är det dags för dagis igen. Han var så lätt att lämna igår. Han kröp iväg och började leka direkt, och ville knappt ens vinka mej "hej då" när jag skulle gå. Skönt när det går så lätt :)

Nepps, ska hälla i mej det sista kaffet nu, sen är det dags att fixa iordning oss här.


Jag saknar dig i dessa lägen.
Jag saknar dig jätte mycket.

Kaffe och wow..

.. är vad jag ska sysselsätta mej med nu. Och tvätta. :)
Bejb är iväg en sväng, sen när han kommer ska jag pyssla om honom. Får se om han är tillbaka innan det är dags att hämta Leosen på dagis :)

För övrigt blir det en slapp dag.
Jao, det var väl allt för nu.
Tjing :)

Lättnad

Fick brev igår från specialistsjukvården. Yes! Äntligen har jag fått datum för operation, men vet ännu ej vilken tid. Ska bli skönt att få detta gjort så jag slipper detta i fortsättningen. Gott gott gott.

Imån ska jag åka till Falkenberg. Först ska jag ett litet ärende som är steg ett av jag vet inte hur många. Håller tummarna för att det ska gå vägen :) Efter det ska jag in på en snabbis kaffe hos Åsa. Kan det vart typ över en månad sen vi träffades?! Jisses, får bli litervis med kaffe att ta igen. Liten Leo ska till Kim efter det. Sen är jag barnledig hela helgen.
Ska bli skönt att bara få vara och slappa gärnet. På söndag blir det troligtvis bio. Myspys ^^, Fan åratal sen jag var på bio. Jisses!

Leo går på dagis själv nu. Hans inskolning gick ju jätte bra så nu behöver jag inte vara med honom där mer. Det är så mysigt när man hämtar honom för han blir så glad när jag kommer efter maten :) Min lilla älskling <3
Idag käkade han som en häst där, 6 portioner soppa plus en macka på det till lunch. Vilket matvrak han är alltså! haha





Leo

Idag ska Leo få vara på dagis helt själv utan mej mellan 10-12,15. Var där med honom igår under samma tid, men fick gå undan en timma och dricka kaffe och läsa skvaller tidningar i personalrummet. Gick jätte bra då. Vi stannade över lunchen så han fick vara med och äta.
Får se hur det går idag. Visserligen är det bara 2 timmar, han klarar det säkert, bara jag som kommer tycka att det är konstigt och skumt att gå hem en stund utan honom. 2 timmar går fort, tack å lov för det :P

Ne ska fixa det sista här nu innan det är dags att vandra bort till dagis.
Tjing :)

Då var det söndag.

Lucas kom i fredags. Hade mys framför teven med massa onyttigt. Innan det var dags att sova kröp han upp i famnen på mej och bara låg och gosade med mej. Riktigt mysigt var det.
Lördagen spenderades bara hemma. Slappe lördag typ. Lucas hade high life med Hampus typ hela dagen. Lucas hade det nog väldigt roligt =) Stackars Hampus var nog typ död efter den dagen :P höhö. Lucas fick åka lastbil igår med. Riktigt stolt var han, det är ju så coolt. Åka stora bilar!

Idag är det söndag. Nu sitter jag bara och slappar med datan i knät. Lucas är ute med Mickes pappa och kör radiostyrd bil. Dom var iväg en sväng innan och kom hem med en leksak. Lucas har det riktigt kul nu :)
Själv har jag sysselsatt mej med städning. Passar på med sånt när jag är ensam. Bejb övergav mej innan för att åka och jobba ;/ Liten Leo sussar middag.
Ska snart göra mej iordning, för att senare bege mej mot Falkenberg med barnen. När det blir vet jag inte, jag tar dagen som den kommer.

Fastän att Lucas vart lite trotsig och hans humör gått uppochner så har helgen vart bra. Ska bli kul när han kommer nästa gång. Jag saknar honom redan ♥








Lucas

Jag dör av längtan efter Lucas.
Ska bli så himla mysigt att ha honom här i helgen


 


Snart frisk

Igår under nästan hela dagen så låg Leos feber på ca 38,5. Han sov nästan i stort sett hela dagen. Han hade en vaken och aktiv period från typ tre och fram tills han somnade för natten vid sju. Skönt iaf att han fick lite energi. Han sov gott inatt iaf och nu vandrar hans feber neråt. Så imån blir det en feberfri dag hemma från dagis och på fredag kan vi gå dit igen, förhoppningsvis. Blir en inskolningsvecka nästa vecka också för honom då vi missar dessa dagarna nu.
Gott iaf att han är på bättringsvägen <3

Har haft en slappedag hitills men ska sätta igång med annat nu.
Ikväll blir det mys framför teven. Idol och Greys *myspys*




Long time no nothing?

Eller jo.

Helgen har passerat och det är tisdag nu. Igår fortsatte vi med Leos inskolning vilket gick jätte bra! Han verkar trivas där jätte mycket med barnen och personalen. Han bryr sej inte ens om att jag är där ju :P hehe. kul å se iaf att han vill vara överallt å leka med allt å prata med alla på en å samma gång :)

Han var frisk igår när jag i vanlig tid la honom för natten. När jag och Micke gick å la oss så började han efter en stund vrida och vända på sej, pratade lite smått för sej själv. Trodde först att han bara drömde, men efter ett tag så tyckte jag att det utvecklades till svammel och gnäll, han var sej inte riktigt lik. Jag tog upp honom och kände på honom, jisses han var skållhet! Och ja, han hade fått feber. 38.8 grader =/ Kan det ha vart feberyra han hade? Han fick iaf mat och alvedon och jag la honom för att somna igen. Han har sovit jätte dåligt inatt. Febern har gått ner till 38.5. Nu sover han iaf men man blir ju orolig :( Inte alls kul när dom små liven blir så sjuka.
Måste iaf ringa till dagis sen å sjukanmäla honom. Tråkigt såhär mitt i inskolningen. Hoppas bara att min älskade Leo blir frisk snart! Vill inte att min glada lilla pojk ska vara sjuk, hängig och ledsen! =(


Regn regn regn


Det är trist, grått, storm, ösregn och kallt ute. Urk!

Dagis

Idag fortsätter inskolningen av Leo. Det är så himla mysigt att gå till dagis. Lika spännande varje dag :)
I nästa vecka ska jag gå ifrån honom en stund och se hur det funkar, men jag tror inte att det kommer vara några problem :) Får se hur det går nästa vecka.

Snart är det helg. Leo ska till Kim imån vilket innebär att jag är barnledig. Har fortfarande inte bestämt mej för vad jag ska göra. Blir väl kanske att jag åker med Micke till Daniel en stund. Känner inte direkt för att festa. What to do what to do, det kanske ändrar sej :P

Idag fyller mamma år, så idag bär det av till Fbg igen.
Grattis grattis grattis :)

Sometimes

Tar man ett djupt andetag och låter känslorna ta över för ett litet litet tag, så känner man efteråt att det faktiskt, ibland, är väldigt skönt att få gråta ut och bara låta tårarna rinna.

Det har vart en lång och händelserik dag. Tankarna och funderingarna sitter där dom sitter.
Nu kanske jag kan känna ro i kroppen till att kunna somna ..

Najti najt ^^

Bla bla bla

Jätte ledsen är jag. Besviken. Sårad. Arg. Irriterad.
Jag ska inte fråga mer. Jag ska lösa mina problem själv i fortsättningen. Ska inte lasta er mer.

Men tack för hjälpen idag. Hoppas det inte gjorde mer skada än vad som redan finns..

-.-


It is the day ^^,

Första dagen för Leo på dagis idag. Inskolningen börjar kl 9,3o och håller på till ca 11. Ska bli så himla kul. Första veckan ska jag vara med honom på dagis och veckan därefter så ska jag lämna honom en stund själv där. Detta kommer gå hur bra som helst. Min lilla ett åring ska börja på dagis. Han är en stor kille nu <3