|| Wiieh

Nu ska jag och älsklingen gotta ner oss i sängen och kolla på Greys Anatomy!
Vilken härlig kväll =)



|| Just a picture



Min fina underbart vackra Lucas
Tänk att du ska bli storebror
Mammas lilla kille

Älskar dig!

|| v 35

Du: Barnet är nu mycket uppmärksamt på dina känslor och sinnesstämningar
genom de hormoner som avsöndras i din kropp och når fostret via moderkakan.
Bebisen: Vikt- och längdvariationerna är mycket stora nu men normalt väger
bebisen ungefär 1,9 - 2,5 kg och är ca 45 cm lång.

Är nu i vecka 35. Tiden fram till nu har gått ganska fort tycker jag. Inte långt kvar tills lilla bebben kommer. Låt nu dessa veckor gå fort. Vill inget annat än att lille knodden ska titta ut. Det är skönt att ha magen sålänge vädret håller sej någorlunda molnigt och svalt ute. När värmen sätter igång är det bara pest och pina med allt. Så just nu när det inte är sommar ute så njuter jag för fullt. Let it rain all the time please ;)

Ne nu ska jag ta min tjockismage och hitta på något annat =)

|| Alltså

Tänker på en massa saker som jag ska skriva om hela tiden, men så fort jag kommer till datan så får jag hjärnsläpp och det står helt still! Ja det blir inte mer klottrat än såhär för stunden.


Lucas klappar magen och säger hej till sitt syskon.


|| ...

Vettefasen vad man ska skriva här. Känner mej inte alls på humör alls för att ens blogga längre.
Kanske det är därför jag är seg med att uppdatera här?! Kim har iaf två veckors semester nu och det är så sjukt underbart. Blir nog inga tråkiga stunder för oss då vi har en del att göra här i huset. Idag ska vi iaf sätta igång med operation byta sovrum. Jag har äntligen kommit fram till att det stora rummet får gå till Lucas (vilket Kim sagt hela tiden men jag har ju envisats med att vi ska ha det stora). Vi ska ha det lite mindre rummet med bebis då det passar oss bättre, Lucas behöver ändå sin yta att leka och röra sig på. Så det blir nog bra när det är klart =) Orka stressa med att komma iordning! Vi tar dagarna som dom kommer, det är lika bra =)

Imån är det onsdag och då åker SysterPlutt & c/o till Luleå. Hade så gärna följt med. Saknar min bror så jag tror jag spricker. Hoppas verkligen att han, Jenny och barnen kommer i slutet på juli. Vill inget annat än att träffa dom ju! Saknar saknar saknar dom! Johanna, Markus och Jonis kommer iaf få det himlas sköj där uppe i vinterlandet =P

Nje, annars händer det inte så mkt. Everything is ok.

|| Trevlig midsommar

Då jag inte har någon ork alls till att ens stå på benen ska jag iaf klottra ner några ord i bloggen och önska er alla en riktigt trevlig midsommar!

Sen ska jag även passa på att säga grattis till Malin och Nobbe som fick en liten Moa igår.
Grattis grattis grattis =) =) =)



|| Grattis min älskling



Grattis på 25 års dagen min älskade Kim

Älskar dig mest av allt


|| Sovmorgon

Både jag och Lucas sov till nio idag. Riktigt gott var det och det var något som behövdes kände jag. Annars brukar jag gå upp en aning tidigare än Lucas för att i lugn och ro dricka mitt kaffe och vakna till liv innan han sätter fart här i huset =)

Idag har jag inget alls planerat. Ska bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer.
Väntar ivrigt på ett sms från Malin som säger att hon är på väg in.
Kom igen gumman, se till att ploppa ut bebben nu! =)

Ne, dags att göra annat, har icke tid att slösa bort min tid framför datorn.
Ha en bra dag mina vänner

|| Fika



Har vart och tatt oss en fika hos Jannica och Glenn nu. Massa glass, bullar, kakor, saft och kaffe har jag tryckt i mej =P Himlans trevligt var det =) Nu har man fått denna dagen att springa iväg.

Har svinigt ont i mitt ben nu. Det sa bara poff och kom strax innan vi åkte hem från Jannica. Kan inte stödja mej på det. Känslan känns konstig, kan inte direkt beskriva den. Någon blandning av brännande och stickande känsla är det. Samtidigt som det gör småont. Pratade med sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag skulle avvakta till imån med att åka till läkaren om det inte gått över. Det är säkert ingen fara. Ska lägga mej nu och palta upp benet på en massa kuddar. Får hoppas på att det går över bara.

Ne, tevetajm nu.


|| Besvikelse

Det är något jag bär på just nu.
Please don't ask!
Just leave me alone

|| v 34



Låt dessa veckor gå fort. Vill att bebis ska komma till oss nu.
Längtan är enorm!


|| Off

Allt känns svart idag.
Har många tankar som snurrar i mitt huvud.

Behåller dom tankarna och funderingarna för mig själv.

|| Host host

Host host host host!
Host host host!

Så sjukt irriterande!

|| Knivhugg i magen

Precis så känns det när det sätter igång. Dom få gångerna jag fått det. Känslan går inte att beskriva mer än att det känns verkligen som att någon kör in en kniv i magen på mej och kör runt. Hugger som fan. Det gör så ont så ont, får krypa ihop, smärtan är olidlig. I onsdags var det värsta jag vart med om. Ringde mamma, grät som en bäbis. Kunde inte röra mej. Hon kom ut till mej på några min. Under tiden fick jag tag på Kim som åkte hem från jobbet.
Väl framme på förlossningen så hade det värsta lagt sig (precis som sist när vi fick åka in akut). Ctg kurvan och allt annat såg bra ut. På ultraljudet såg allt bra ut, och bebis hade det gott där inne. Förra gången vi fick åka in så sa den andre läkaren att det kunde vara ett tecken på moderkaksavlossning, men enligt läkaren nu så såg han inget fel på moderkakan. Tack och lov för det iaf. Men smärtan kommer över moderkakan när det väl sätter igång. Så även denna gången fick vi åka därifrån utan något svar på vad det kunde vara.
Ska iaf hålla mej ifrån dammsugning och sånt för det är då smärtorna uppkommer.

Var inne hos min barnmorska på MVC idag med. Pratade med henne och hon kan inte heller ge mej något svar på det kan vara. Hennes råd var att jag helt enkelt ska ta det lugnt och att Kim nu ist får ta över de stora sysslorna i hemmet. Mitt blodvärde hade ökat lite iaf och min vikt är oförändrad. Magen växer som den ska. Hjärtljuden idag låg på 150. Allt är bra och vill inget annat nu än att det ska bli augusti! Längtan är enorm!

När ultraljudet gjordes i veckan så tyckte både jag och Kim att vi såg vad det är för kön på bebben. Ska bli kul och se om vi såg rätt eller om våra ögon lurade oss =P

|| Tråk tråk

Igår hade jag och Lucas det så sjuukt tråkigt. Det var den värsta dagen av dom alla. Det började med att strömmen stängdes av här strax innan åtta på morgonen. Tur att jag innan det hann fixa kaffe att få i mej. Efter det vaknade en lite yr Lucas. Timmarna gick och vi blev mer och mer rastlösa. Tog Lucas på sin cykel och vandrade Långås runt, vårat mål var att ta oss tlll lilla butiken och handla lite dricka =D Strax efter det så stängde dom pga strömavbrott. Hela Långås satt utan ström tydligen. Tur att det inte bara var hos oss =P
Mamma och SysterPlutt kom förbi strax efter ett, mamma hade med sej kaffe! Det var inte helt fel då jag inte druckit det på några timmar!
Blev rastlös som fan vid tre och ringde svärfar som så snällt kom ut och hämtade oss lagom till Kim slutade. Hem till svärfar efter det och dricka kaffe. Sen förbi Ann en sväng och dricka ännu mer kaffe! Väl där så kände jag att nått var fel. Började må skit. Men drack mitt kaffe i lugnan ro. Sen vart det avfärd hem till landet.

Gick och la mej med Lucas när det var dags för han att sova. Trött som fan var jag i hela kroppen. Allt snurrade, mådde illa, halsont, hade tung andning. Tyckte synd om mej själv för en gång skull. =/

Idag är jag uppe men känner mej fortfarande inte okej. Hoppas det lättar under dagen.
Nu vaknade Lucas. Dags att gå en trappa ner och kolla teve med honom =)

Ha en bra daaag!

|| v 33

Vill bara att dessa 7 veckor som är kvar ska rusa iväg. Har några veckor kvar och jag gnäller redan över att jag vill att bebben ska komma. (Med Lucas gick jag inte gravid över sommaren, jag var ju tjockis över vintern då och det var en helt annan sak.) Så fort värmen kryper på så svullnar jag upp. Det är jobbigt, kan inte röra mej, min andning blir tyngre och jag vill inte göra annat än att sova. Jag klarar inte ens av att vistas ute i solen. Hur ska jag ta mej igenom hela sommaren utan besvär? Är det bara jag som har det så eller är det fler?! Det är bara till att härda ut!
Igår hade jag sammandragningar under heeela jävla dagen. Skit strängt var det. Det gjorde inte smärtsamt ont utan det var mest bara obehagligt. Kändes nästan som en jobbig molande mensvärk, som höll i sig en heel jävla dag! Bara gnäller nu känner jag =P

Idag ska jag njuta av att det är grått och kallt ute.

Men vill inget annat än att den lille där inne ska titta ut.
Känns som en evighet till 4 augusti!
7 weeks to go!

|| Tråkigt

Vaknade och blev på sjukt dåligt humör pga halsont. Har svinigt ont alltså. Vågar inte ens hosta! Knappt ens andas för att det riiiver som fan! Känns som att jag ska dö ärligt talat =/ Förhoppningvis går det över under dagen. Deprimerad blir man bara man tar sig en titt ut genom fönstret. Grått och blåsigt är det ute. Blir inte många timmar jag kommer spendera ute i friska luften idag kan jag säg! Klaga och gnälla. Det är vad jag kommer vara bra på idag! Konstigt?! Nej absolut inte! Men jag ska faktiskt njuta av det tråkiga vädret idag. Skönt att sommaren tatt semester nån dag! Wiih!

Vad har man för planer idag då? Ska iaf stääda. Det behövs. Har liite mer yta att hålla iordning på nu än innan. Men det är kul. Vafan! Vi bor juuu i hus! Den känslan går inte att beskriva. Fan, så många år man vart fast där nere på Dykaregatan! Långås är rena drömmen. Himmelriket för min del. I love it! Dom som vart här och hälsat på mej kan nog förstå att jag trivs och aldrig kommer flytta härifrån!

|| Så kass!





Åh jag e grymt dålig på att klottra här nu märker jag. Men så blir det när man inte har någon direkt lust att sitta vid datan. Ja vad har hänt de senaste dagarna då? Jo älskade Johanna tog studenten i torsdags. Så himla kul! Är så stolt över henne att hon fixade detta! =)






Resterande dagar har bara varit lugna. Precis så ska det vara. Har planerat här för mig själv att jag ska fixa mej en pool i trädgården som jag kan svalka mej i =P Janos skulle komma i veckan och hjälpa mej med att börja gräva lite xD Hähä. Men seriöst, hur jävla najs hade det inte vart med en pool i trädgården då?! Jao, min dröm kommer la gå i uppfyllelse någon gång. =) Vi har en del kvar att göra här i huset, men vi stressar inte just nu utan tar det bara lugnt. Tillslut så kommer vi att komma iordning iaf! Så nu framöver kommer det alltid finnas något att göra. I'm not gonna be sysslolös iallefall!

Idag kom Janos och Glenn förbi och drack lite kaffe. Himla trevligt att få besök. Det uppskattas alltid =)
Har grillat som vanligt och bara njutit av det fina vädret.
Nu när Lucas somnat och de resterande glor på den sjukt tråkiga fotbollen ska roa mej med annat. Vet inte vad men något blir det allt. Kanske ska ta och spela wow. Det var ju ändå ett tag sen man ägnade sej tid åt det!

|| v 32

8 veckor kvar. Tiden springer iväg. Längtar så otroligt mycket nu.
Vill bara att det ska bli augusti nu! =)

|| Olidligt

Fyfan. Jag klarar fan inte av värmen. Jag tror jag dör. Kan inte sitta i solen. Skuggan just nu är min bäste vän. Egentligen ska man inte klaga över att värmen äntligen kommit, men när det är så varmt så man inte ens kan sitta i solen, då är det fan inte kul =/ Känns som att det kommer bli en lång, varm och olidlig sommar! För min del iaf!

Får säga grattis till Ann och Em som klarade uppskrivningen idag :) Wiih :)

image391


Igår lämnade vi bort Ayo. Känns lite tungt idag. Det är tomt här. Saknar honom faktiskt. Men detta beslutet var för hans skull och jag vet att han kommer få det så himla mycket bättre där han är nu. Känns som att tiden för honom inte skulle räcka till när bebben kommer. Och det är inte rätt mot honom, och absolut inte snällt heller om man inte har tiden och stimulansen att ge honom som han behöver. Men han har det bra nu och det gör mej glad iaf.