. Helg med barnen

Har haft en lugn och skön helg med barnen. Har faktiskt inte gjort så mycket, sen så har inte vädret varit det bästa heller! Igår fick Lucas prova på att köra crossen ute på gatan. Då det är helt nytt för honom fick han sakta åka fram på tomgången, det gick ganska bra, han är bara lite osäker på styrningen. Men övar han ordentligt kommer han bli proffs på det sen. Han kör ju som fan med sin 4hjuling. Så fin han är när han får på sig sina crosskläder. Tror nog att "farfar" Jörgen tycker detta är mer kul än Lucas, haha.

Idag är Mikaels farmor Marianne här. Just nu lagar hon mat och jag har beställt pannbiff & stekt lök med potatis och go sås. Mumma!

Mikael är som vanligt ute hos Micke och håller på. Tre veckor har han vart där ute nu. Liiiite strängt men snart är det förhoppningsvis klart. Micke och jag pratade igår och han sa att det formodlingen kommer hålla på nästa vecka med. Jag får härda ut. Kan ju inte göra så mycket.. Ganska tråk bara att vara ensam varenda kväll..
Sen när vi ätit middag och fikat ska jag och Lucas bege oss till Falkenberg. Ska lämna av kläder till SysterPlutt och sen vidare till Ann och lämna kläder. Lucas ville även leka med Philip en stund så jag ska stanna hos Ann på några koppar kaffe :)

På tisdag, på tisdag!! Gud vad jag längtar. Så otroligt nyfiken. Även en lättnad ska det bli. Hoppas verkligen att allt är okej.. <3

. Bla bla

Klockan är snart tolv. Har precis krypit ur morgonrocken och blivit människa. Vet inte vad jag ska hitta på för att få tiden att springa iväg. Leo kommer inte hem förrens vid fem-sex tiden, så jag känner mej lite rastlös nu :)

Igår va Anneli och Daniel här en sväng. När dom skulle åka härifrån så åkte jag med dom hem en sväng och på vägen beställde vi pizza. Den pizzan var fan efterlängtad kan jag säga!! Fram mot sju halv åtta hoppade vi in i limmon och så fick jag skjuts hem då dom skulle på fest. Var gott iaf att få komma hemifrån en stund. Är ju ganska lamt att sitta här själv dag ut och dag in när Micke är iväg hela tiden. Igår var han dock hemma ganska tidigt. Kors i taket!

Får se när älsklingen behagar att komma hem ikväll.. Under kan ju ske, kan ju alltid hoppas!

. Kaffe och paj

Sitter och mumsar i mej hallonpaj med vaniljsås och så dricker jag lite kaffe på det! Fattar egentligen inte varför jag dricker det förbannade kaffet, jag tycker inte om det längre. Jag som alltid vart en kaffekärring klarar knappt av att dricka en kopp på morgonen längre! Lite synd då jag verkligen ääälskar kaffe! Den avsmaken försvinner nog snart hoppas jag!! :)

Tog mej sovmorgon till halv elva idag. Det gillar vi! Försökte ligga kvar i sängen så länge jag orkade, men jag blev bara mer och mer illamående, och höll nästan på att spy av hungern så jag var illa tvungen att rulla ur sängen och ta mej ner och käka frukost! Hatar att äta på morgonen direkt när man gått upp, men va fan ska jag göra, har ju inget val direkt!

Funderar på vad man ska hitta på idag. Det är faktiskt fint väder ute, solen skiner ju! Lite kyligt är det ju.. kanske man skulle ta sej en promenad..
Jao, får se va jag ska göra.. först ska jag oorka ta mej ur min pyjamas ;)

. Softish

Har haft en ganska soft och lugn dag idag. Efter att jag lämnat Leo på dagis i morse gick jag och vilade en stund, seg som man är. Vid tolv så grejjade jag lite, utförde ärenden och hämtade upp Anneli för att sedan åka hem och laga mat. Till efterrätt blev det hallon/björnbärspaj med vaniljsås givetvis.
Sen kom Danne förbi och snyltade mat ;) Min älskade Micke var hemma en stund på dagen innan han skulle iväg och hjälpa bror sin. Åh vad jag passade på att pussas å kramas, man får la passa på när man får chansen, höhö :P Han sa att han inte skulle bli så sen ikväll så ja hoppas på att han kommer hem tidigare än vad han brukar..
Vet inte vad jag ska hitta på innan det är dags att fixa Leo för natten. Kanske vika lite tvätt och sånt trevligt.

Sen ska jag tända en massa värmeljus och gosa ner mej i soffan, kolla Greys och äta lite onyttigt godis - som vanligt :)

. Loneliness

Jao... det är ganska ensamt här nu för tiden. Det är väl bara att bita ihop och härda ut.. Att inte få träffa sin pojkvän mer än precis innan man somnar sent på kvällen är inte kul. Är inne på andra veckan nu och det känns som pesten kan jag säga! Har jag tur så får jag träffa honom om jag inte hinner somna. Tvingar mig själv att hålla mej vaken för det bästa som finns är att somna brevid honom. När han ligger tätt intill och håller om mej.
Jag förstår att han behöver göra detta men det är så sjukt påfrestande så det finns inte! :( Vill bara att det ska lugna ner sig. Jag fixar inte detta.

Kändes gott när Anneli och Daniel va här innan. Vi pratade lite om situationen och Daniel sa ändå lite till mej som fick mej att förstå allt till en viss del. Jag hoppas bara att det snart är över. Vill ha min pojkvän tillbaka. Speciellt nu när jag behöver honom vid min sida så finns han inte här. Försöker hålla mej så mycket sysselsatt jag kan på dagarna för att inte behöva tänka. Men det är på kvällarna när lugnet lägger sig och man blir ensam, när Leo har lagt sig och jag är själv, det är då allt kommer, alla tankar och funderingar. Och så är det också detta med ensamheten, jag hatar att vara själv!! Vill ju då inget annat än att Micke ska vara hos mej! Men då måste han vara där borta och det suuuuger!!

Får se om denna kvällen blir bättre än vad den va igår.
Jag försöker hålla humöret uppe.

Blir varm i kroppen och jag blir glad när jag tänker på vad som komma ska
*längtar*

Tillbaka

Har bloggat lite på http://peeachees.blogspot.com/ ett tag.
Men känner att blogg.se funkar bäst. Ska fixa och trixa i designen och börja blogga ordentligt igen.
Då jag har en hel del i mitt huvud så kommer jag antagligen skriva en del. Det går iofs i vågor hela tiden, detta med att blogga alltså..
Men jag ger det ett nytt försök..