@ Luleå

Var ett bra tag sen man klottrade här nu. Bloggtorka ftw =P
Är just nu i Luleå sen ett litet tag tillbaka. Har haft det massa trevligt och det är så himla kul att träffa bror igen. Givet dom små vildarna Roy och Dexter med =)
Det är massa snö här. Snö snö snö överallt. Har dock inte åkt pulka än som jag sa att jag skulle göra! Har heller inte slängt mej i dom stora snödrivorna heller. Klenis och fegis som man är xD haha.
Vi åkte på magsjuka/vinterkräksjuka här. Är iofs friska nu, så det höll sej bara i ngn dag. Det började nog med Johanna tror jag, sen vart det Leos tur, efter det var det jag och Dex. Daniel, Roy och Jenny har klarat sej hyfsat. Slutet gott allting gott.
Fullt hus är vi här. Fan, 4 vuxna, 3 barn och en Kasper-katt =) Kasper få sina cepedampryck. Här får man tydligen inte ha katter utomhus så Kasper springer av sej sin djävulskenergi här inne. Haha, vilket cepe!

Lite hemlängtan har man dock. Inte så konstogt kanske när man är ca 140 mil från civilisationen :) Borta bra men hemma bäst. Saknar min lille Lucas så jag tror jag ska dööö! Min lilla prins!

Annars är allt bra
Over and out!