. Slappt slappt slappt

Blir fan segare av att inte göra ngt. Var jätte pigg i skolan innan men så fort jag kom hem och satte mej i soffan så var det precis som att någon tryckte på Off! Helt väck blev jag. Pussade Mikael hejdå vid ett sen gick jag och la mej. Nu ska jag pysa iväg till dagis och hämta Leo. Idag ska vi ta en promenad hem från dagis. När Leo åker vagn så tar det mej en minut typ att gå till dagis. Men i detta fina väder som är ute så ska Leo få promenera hem. Lär ta typ 15-20 min. Man tackar inte nej till lite frisk luft, en seg promenad och soool när det är så fint väder ute :)

. Wohoo ^^

Hinkar i mej kaffe och hoppas på en bra dag .. !
Idag håller jag tummarna för mej själv :)


. Stjärnkockarna

Imorgon har jag slutprovet i Medicinsk Grundkurs. Satte mej och pluggade direkt när jag kom hem från skolan idag. Efter 3 timmars pluggande och skrivande kröp jag ner och gosade med Leo som tittade på teve, skulle bara koppla av en liten stund i sängen, och vad gör jag? Jo jag somnar givetvis och vaknade efter två timmar!! Snacka om att vara trött i huvudet! Efter en kopp kaffe satte jag mej med böckerna igen och skrev en del. Nu har jag lagt ned det för dagen och hoppas att allt sitter kvar tills imån! Är as nervig för att jag inte ska klara provet! När provet är klart har vi bara ett fåtal lektioner kvar på kursen och det ska bara innehålla praktiska saker, ska bli skönt att slippa teorin sen faktiskt.

Har krypit ner i sängen och har datan i knät. Har mina onyttigheter gemte mej som väntar på att bli uppätet ;) Gott gott gott^^
Nu blir det stjärnkockarna och myspys med älskling ♥


. Härlig morgon

Kaffet smakar ljuvligt och jag njuter av tystnaden. Ska snart väcka Leo och göra han redo för dagis. Hoppas att han klarar av att hålla sig fri från maginfluensan som härjat på dagis nu. Känns som att jag e på g att bli dålig igen och jag pallar verkligen fan inte med det nu. Jag måste gå till skolan oavsett vad! Har ju vart ifrån skolan så mycket de senaste veckorna och jag har fan fått bita i det sura äpplet på grund av det! Har iaf fått pluggat ikapp allt, nästan. Har slutprovet på torsdag, är nervös som fan över det men det känns som att det kommer gå bra iaf. Hoppas hoppas!

Skola idag från 8.3o tills jag vet inte när. Vi ska iväg på ett studiebesök på ett service hus på nästa lektion, så jag antar att vi får gå hem efter det. Ja det återstår att se. Hade vart gott att sluta i någorlunda tid så jag kan åka hem och sätta mej och plugga. Känns som att det är det enda jag bryr mej om just nu. Plugga plugga plugga.

Lite påfyllning av kaffe, ta en cigg och sen göra sej till människa.
Ska bli kul att komma tillbaka till skolan. I miss it! :)


. Alltså..

Detta suger. Känns som att allt rasar. Hur mycket jag är försöker fokusera mej på skolan så når jag ändå inte fram. Jag var iaf glad över att jag fick skrivit mina arbeten i helgen som jag låg efter med. Kände mej så nöjd när jag skickade iväg dom i morse!
Hade fått ett mail på FC, fick veta nu vad jag behöver fördjupa mej i på slutprovet för medicinsk grundkurs som vi ska ha på torsdag. Känns som att jag fick mer plugg nu än vad jag redan hade inför torsdag. Bläh! Provet ger mej ångest. HUr mycket jag än pluggar så känns det ändå som att det kommer gå åt helvete! Jag fattar inte varför det går så snett?! Jag kan ju dethär! Vad händer?!

Försöker skingra tankarna så gott det går. Fick svar från läkaren efter mitt besök förra veckan och det var som vanligt inte bra efter op. Suck! Vad är det som händer lixom? :(
Sen inväntar jag en remiss för en annan op som ska göras.. inte kul d heller. Motgångar motgångar.. Bara att kämpa och inte ge upp. Kan jag inte bara få känna en gnutta lycka i all denna skit?

Leo är på dagis nu efter att ha vart borta i en vecka. Förkylning och ögoninfektion. Stackaren. Skönt att han är frisk nu iallafall!
Helgen som gått har fan vart den slappaste på länge. Micke har vart en spelnörd och jag likaså, förutom när jag pausat för att plugga. Ganska gott faktiskt.
I fredags var Micke på firmafest på B&B och jag var uppe hos Malin, en himla trevlig kväll vart det! :) Sånna kvällar hoppas jag att det blir fler av! :)

Nu ska jag fylla på min kaffemugg och ta en cigg, sen återgå till mitt pluggande!
Wiieh ^^,


. It's only friday

Vaknade för en halvtimma sen, trodde jag skulle sova längre då jag redan är barnledig.. Kändes nästan som lördag idag när jag slog upp ögonen! Men det är fortfarande fredag! Leo är ju hos Johanna och idag ska han till Kim. Ska hinka kaffe nu och vakna till liv. Sen är det plugg som står på schemat idag. Känns så gott att jag börjar komma ikapp med allt. Min inre stress börjar lägga sej, så det känns som att allt är på rätt väg. Känns som att jag bara har skolan för tillfället att fokusera mej på.

Solen skiner så gott vilket gör mej på jätte gott humör :) Förutom plugg så undrar jag vad denna fredag har att erbjuda för trevligt. Kanske eventuellt åker upp till Fbg en stund ikväll ändå som planerat. Vi får se, vi får se va som faller mej in. Kan ju ibland vara ganska spontan av mej! :)

. Härliga studentliv

Var i skolan och hade prov i mikrobiologi innan, det kändes som att det gick bra, vilket jag hoppades att det gjorde. Missade HjärtLungRäddningen tidigare i veckan då jag fick vara hemma med Leo som blev sjuk igen. Då HLR'n är en obiligatorisk uppgift och man måste få godkänt på det för att klara kursen, skulle Yvonne boka in mej på extra lektion framöver så jag får det gjort.
Har massa att göra, massa läxa som ska skrivas och skickas in. Gjorde en skrivning igår på njurarna och vätskebalansen, har några andra ämnen kvar i Medicinsk Grundkurs, och så har jag några uppsatser att ta igen i Vård och Omsorg.
Att vara hemma från skolan ger mej panik. Vill aldrig mer sitta med så mycket plugg över mej.
Är Leo inte frisk från sin ögoninfektion nästa vecka så stannar Micke hemma med honom så jag kan ta mej till skolan. Uppskattar det som fan. Han är så otroligt underbart snäll min pojkvän.
Jag kommer ta igen mej dessa dagar, har inte skolan förrens på tisdag, så detta fixar jag!

Var uppe i Falkenberg innan och lämnade av Mickes gamla teve till Johanna. Fasen vilken fin lägenhet hon fått. Hon såg så vuxen ut nu lillasyster. Flyttat hemmifrån och grejjer :) Var en sväng på BVC med lilla Leo också, och efter det släppte vi av honom hos Johanna. Han ska sova där inatt och vara där tills Kim slutar imån. Snällt att hon ställer upp så man slipper köra upp till Falkenberg imån igen.

Nu ska jag ranta runt på nätet en liten stund. Sedan plocka iordning lite här för att sen sätta mej och plugga. Härliga studentliv - underbart :)