|| Va fan ska jag göra?!

Det blev en heel del skrivet.. Var inte tänkt så från början..
Happy reading =D



Alltså. Som jag har skrivit om innan i bloggen så finns det en person i detta huset som tydligen inte tål att Lucas finns, eller rättare sagt, han tål inte att vi bor här.
Han har ju innan vid ett flertal tillfällen gjort följande innan han tar bilen och åker härifrån;
  • Stänger av strömmen
  • Sätter på musik så basen vibrerar sönder lägenheten

Det värsta han någonsin gjort som verkligen fick mitt vatten att rinna över bägaren (lol?) var att han stängde av vattnet här.. Jag visste inte vilken fot jag skulle stå på för jag hoppade av ilska, spottade och svor. typ.
Redan innan denna händelsen ägde rum så låg problemet i att Lucas lekte och sprang framochtillbaka från sitt rum och till teven.. Då började han banka i taket. Klockan var då 8,30 ..
Vissa anser nog att det är tidigt men när man har barn såkan man inte få dom till att vara tysta en längre tid. Lucas då som vaknar någon gång mellan 6-7 sitter först ganska länge och tittar på teve men efter ett tag så tröttnar han (vilket säkert alla andra barn gör med) när klockan passerat 8 snåret.

Tillbaka till ämnet. Ringde Hyresvärden som då fick gå in med huvudnyckel där nere och sätta igång vattnet igen. Jag anser att det han gör är olagligt. Har jag rätt? Han har inte ens befogenheter till att hålla på så med vattnet. När man väl ska stänga av vattnet dessutom så borde väl iaf ALLA hyresgäster INFORMERAS INNAN? Har jag fel? Rätta mej isåfall.
Sa till Hyresvärden att det är på tiden att han ger denne idioten en feeete varning, för jag accepterar inte att han gör såhär. Varje gång som Lucas springer eller leker så bankar han i taket. Visst det kan vi ta, men just det att han antingen stänger av huvudströmmen eller sätter på sin höga musik där nere och sedan åker hemmifrån, jag tar inte den skiten. Om han nu stör sej så jävligt så kan han väl som normalt folk komma och knacka på och be oss vara tysta? Inte för att jag tänker be min unge sitta stilla i soffan för att behaga andra, men själva poängen. Bete sej normalt. Knackade på hos tjejjerna och frågade om dom nu störde sej så mkt på Lucas men det gjorde dom inte.. Jag sa även det att om det nu skulle vara något så får dom komma ner och knacka på. Inte mer med det, allt är lugnt från deras sida!

Iallafall. När hyresvärden satt på vattnet och han stod där ute på gården och jag stod i fönstret som var öppet så såg vi att idioten cirkulerade omkring på gatan med sin bil.. så fort hyresvärden gick så åkte idioten förbi igen och jag blev så förbannad så jag tog hans öl som stod i trappan så hällde jag ut dom från fönstret, rätt ner i hans trapp och så slängde jag skiten som jag inte hällde ut. Blev så arg! Omoget av mej, javisst!
Han kom åkandes på gatan några minuter efter det och parkerade så fult där. Men ni ska inte tro att han gick hem? nehe då. Jag stod ju i fönstret och Rolf nedanför.. Han klev ju iaf ur bilen vandrade några steg då han fick ett samtal och satte sej i bilen igen. Ha!

Kim ringde mej innan från jobbet och sa att han hade snackat med honom. Idioten hävdade att han inte alls hade stängt av vattnet med vilje utan att han hade fixat något med vattenledningen! LOL?! Tror jag ju knappast! Sen sa han till Kim att Lucas hade väsnats så mkt, han trodde att vi hade flyttat möbler här. Haha, tillåt mej att skratta.¨Kan han inte överdriva lite mer. Men han har ju grova problem alltså! Jag blir bara mer och mer irriterad när jag tänker på honom och hans sjukt omogna beteende.

Ärligt så vet jag inte vad jag ska göra då hyresvärden på något sätt håller honom bakom ryggen.
Jag sa till hyresvärden att om han inte ger honom en varning ang detta han håller på med så kommer jag att polisanmäla honom och jag kommer prata med hyresnämnden/hyresgästföreningen. Hyresvärden tog mej typ inte på allvar och började prata om annat och tackade för sej och gick. Jag stod där som ett fån. Ilsken och arg!
Jag vet lixom inte vad jag ska göra.

Alltid är det något..
Stänger av strömmen
Kör igång musik
Stänger av vattnet
.. Det skulle inte förvåna mej om det är han som stänger av värmepannan där nere.. (den lägger av ganska ofta vilket innebär att våran lägenhet åker ner och blir runt 16 grader kall när elementen inte funkar!) Wiiehoo vad sjuka image232jag och Lucas är under höst/vinterhalvåret! Fint!

Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.. Blev ganska mycket skrivet.. Osammanhängande oxå kanske..

Mest av allt så skulle jag vilja flytta.. Till ett eget litet hus. Vi är fast här. Tyvärr.. Vi kan inte flytta.
Samtidigt så trivs jag här.. ibland...

HATAR DENNA SITUATIONEN VI HAMNAT I.
VI KOMMER INTE UR DEN HELLER.
INTE JUST NU.. INTE I NULÄGET!


|| Jag är så smart, eeh not!

image231Här har jag gått och irriterat mej över att internet inte funkat på i stort sett hela dagen. Bredbandsbolaget brukar ju krångla ganska ofta här så jag antog att det var hos dom problemet låg ännu en gång! Men så slog det mej efter ett x antal timmar nu...Sprang till köket och kollade fort på telejacksdosan i köket och som jag trodde så hade jag givet satt den fel. haha. Hmm. Jag tejpade fast den fort innan utan att kolla mej för då Ayo alltid får den att lossna när han ligger där vid väggen.
Aja. Nu är problemet löst och jag har kommit på att jag är ganska osmart ibland! Haha.

Jag är inte så smart, men jag bjuder på det.
Gav iaf min Sis ett gott skratt =D

|| Min lilla sjukling

image230
Min lilla Lucas är förkyld. Dvs hostig, täppt nästa och febrig. Kim har sjukt mycket på jobbet denna veckan och inte kan vara hemma, så jag får stanna hemma från mitt jobb ist. Iofs gör det inte så mkt för jag känner det att jag själv håller på att åka på en dunderförklyning närsomhelst. Lika bra att försöka kurera sej. Får gå ut sen och ta oss en promenad med Ayo och få oss lite frisk luft.

Annars är allt bra här.

Ha en bra dag allesammans.
More to come

|| Jobbigt..

Samtalet med mamma strax innan jobbet var ganska så jobbigt. Började gråta som faen och smärtan inom mej var jätte jobbig. Fick torka bort dom sista tårarna innan jag gick in på jobbet. Det var bara till att försöka se så glad ut som möjligt. Imånkväll kommer mamma hem från Luleå. Men det bästa av allt är att Daniel snart kommer hem. Saknaden är svår och jobbig. Min enda lillebror är typ 150 mil ifrån mej. Så långt borta. Uscha, nu blir jag snart lipfärdig om jag inte byter ämne... Orkar inte gråta mer idag ♥

Time to sleep för min del. Jobbade ju kvällen nu. Allt gick smidigt, lugnt och bra! Toppen när man har dessa bra dagar då allt flyter på och inte hinder uppstår. Imån ska jag jobba 7-16, och efter det ska jag träffa min älskade Syster, efter det min lilla Malin och ska avsluta kvällen med kaffe hos Madde! Där emellan ska jag hinna vara mamma och flickvän och laga mat och vika tvätt och gå ut med Ayo och prata i telefon och göra en massa annat därtill. Det blev en massa 'och' där.
Kanske ska spela lite wow med. Tror kanske att en viss person saknar mej där ;)

Många järn i elden har jag. What to say? Hard working people. Jag klarar av allt!

|| Inringd för att jobba

Jahopp.. Från att inte ha några planer alls så ska jag nu ist bege mej till jobbet och jobba kvällen. Gött att få en massa arbete innan man ens har börjat sitt vikariat. Lucas som egentligen är ledig hela veckan från dagis får vara där imån då jag ska jobba 7-16. Fan vad kul det är att jobba!

Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha på jobbet =)


|| Look @ my smile

image229


Wiiehoo
.
Har precis hämtat mitt scheema och skrivit upp alla mina arbetsdagar. Det bästa av allt är att jag får flyta upptill, vilket menas med att jag får ta till mej mera jobb än det som står på scheemat!




Åååh va underbart det är att jobba jobba jobba och tjäna en massa feeeta pengar!!

|| Dags att bli genomblöt

image226

Nu ska jag, Lucas och Ayo gå ut i regnet och leka och promenera =)

|| Trädfällning

Heter det så? Aja, alla träd och den stora feta fula granen har jämnats med marken i våran trädgård nu. Det var kanske på tiden. För det såg förjävligt ut. Granen iaf! Nu ligger allt där. Ska bli kul att se när man kan se gräsmattan igen. Kul att veta va? Kul och trevligt att se att det äntligen händer saker här.. Nåt som fortfarande inte skett är bytet av våran fönster som skulle gjorts under v 42. Jag tar inte hans ord på allvar längre. Staketplanket har han börjat bygga på. Ska bli så skönt när det är uppe och på plats Kanske mest för Rolf då det alltid är spring därförbi mellan grannarna som inte orkar gå på cykelbanan som normalt folk gör.

Haha, påtal om grannar. Inte fan fick vi städa i lugn och ro här igår. Fanskapet började banka i taket där nere bara för att jag dammsög. Aja. Va tror folk (folk för han är fel ord, förvuxen bäbis kanske passar bättre)? Att vi bara ska sitta på våra rövar hela dagen eller? Han tål inte ens att Lucas gör väsen av sej. Patetiska människa. Flytta ist så gör du oss alla en tjänst!

|| USA nästa?

Min lilla Ewa ändå bortifrån nowhere hittade mej på nätet igår. Fyfan va kul. Hon kommer till Sverige förmodligen i sommar men tills dess kan ju inte jag vänta så jag får nog ta och flyga dit! Helt ivrig och glad är jag. Har inte träffat henne på ett x antal år nu. Jisses. Min lilla alkoewa ♥

Syster slingade håret på mej igår och resultatet blev kanonfint! Riktigt nöjd är jag. Innan slingningen var vi på Fynda och shoppade lite. Jag köpte nya gardiner till köket och en ny duk till köksbordet. Himla mysigt blev det. Jag tycker det är kul med förändring. Orka ha det likadant hela tiden, man tröttnar ju tillslut!

Nu har Lucas höstlov så han kommer vara hemma med mej hela veckan. Så vi kommer att vistas ganska mycket utomhus för inne kan man inte sitta hela dagarna. Barn behöver få lite frisk luft å bli aktiverade. Ayo också för den delen. Så detta kommer bli kul!

Ha en bra måndag allesammans !

|| Oh happy day

image223Vi gick och la oss redan kl tolv igår. Fast med tanke på att vi ställde om klockan redan då, så blev det att jag somnade strax efter elva ist.
När Malin ringde mej kl 7.45 i morse så var jag helt pigg. Klarvaken. Kände mej riktigt utvilad =)

Fick hjärtklappning igår. Fyfan va rädd jag blev. Stod där i sådan panik och visste fan inte vad jag skulle göra. Fastän att man i en sådan situation borde fatta vad det mest logiska är som man ska göra. Pust! Det löste sej iaf, men det kunde slutat riktigt illa!
Jessica + paniksituationer = Ingen bra kombination!

Nehepp. Frukost nu, sen vettefasen vad som ska hittas på.
Njuta av tillvaron bara =)

Ha det så bra allesammans!

|| Total myselipys på hög nivå

image220Nu ska jag och Kim krypa ner i soffan och kolla på film och trycka i oss en massa onyttigheter! Ska mysa en massa och ta igen all tid med honom som jag inte tatt vara på de senaste vekorna.. Det var längesen vi bara mös och tog hand om varandra. Detta ska bli riktigt mysigt! 

Ha en riktigt myselipys lördagskväll. Det ska jag ha =) 


|| 51 dagar kvar

image219

|| En perfekt dag!

.. jaa det har den faktiskt varit.
Var på en liiten shoppingtur och gjorde lite ärenden när jag hade lämnat min lilla söta Lucas på dagis. Träffade Malin också innan hon åkte till jobbet. Blev en snabb kaffe från pressbyrån i väntan på hennes buss. Romantiskt till tusen !
Väl hemma strax efter tio så vart det till att gå ut på en frisk promenix med Ayo. Efter att jag hämtat Lucas på dagis så åkte vi tll Willys. Min tanke var att jag bara skulle köpt bröd men det blev en storhandling ist. Lucas var riktigt duktig. Han hjälpte till att plocka ner varor i vagnen. Hjälpte mej att köra vagnen osv. Riktigt riktigt duktig var han. Annars brukar barn vilja göra som dom vill. Skrika och springa runt, vilja ha alla bullar och allt godis som finns. Eller det kanske bara är Lucas som är så envis och busig?! Hehe. På tal om duktig så var han det igår med. Han hjälpte till med heela matlagningen. Stod på stolen och hjälpte mej med allt. Myselipys!

Va hände igår då? Nja inte så mkt att dela me mej utav menjag drog med mej BigSis på en snabbis roadtripp till GeKås vid typ sju på kvällen. Gick en snabbrunda där inne i väntan på att Malin skulle sluta. After that it was Burger King. Uscha å fya så mätt jag vart efter det. Blää. Ville bara spy typ. Men gott var det iaf ^^,
Sen drajvade vi tillbaka till Fbg, körde hem Syster och tackade för en rolig och mkt trevlig dag. Sen var det destination Malins plejs. Askalaskaffe hennes kaffebryggare gör. Till det priset så ska det vara det bästa med ;)

Sen vart det natti för min del typ.

Snart kommer min Kim hem. Ska dricka kaffe och njuta av hans närhet. Sen ska vi mysa till det med Tacos och lite gottigott. Underbart!

Ha en riktigt trevlig fredagkväll.

|| Älskar dej Kim <3

image218

|| A daily update

Hinner knappt sitta kvar här. Ska strax bege mej mot dags. Dom har "drop-in besöks fika" för alla föräldrar. Barnen ska bjuda på bullar och dylikt som dem bakat tsm med personalen. Det ska visas bildspel och lite sånt kuligt =)
Sen ska vi bara hem och njuta av tillvaron. Jag och Lucas ska ta Ayo på en skön kall promenix nere på playan. Så mysigt. Frisk luft och motion är ju en bra kombination och nyttigt med för den delen. Måste promenera av mej allt onyttigt jag tryckte i mej igår. Skulle ju inte äta sånt trams längre men med Malin som sällskap så fick jag allt trycka i mej en kebabrulle och vara glad. Hade en riktigt lång Malin-dag igår =)
Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma hos min BigSis. Himla trevligt var det =)

Ikväll ska jag träffa Malin. Ska ta en drajv upp till the GeKås och hämta upp henne och sakerna hon handlat åt mej. Avslutar våran dejt med ett besök på donken. Kolla! Hon kommer se tills å jag blir fet! Mohaha.

Ha en riktigt bra torsdag mina vänner! =)

|| 53 dagar kvar

Nu är resan färdigbetald =) Nu ska jag bara räkna ner dagarna, fixa pass och ordna hundvakt, sen jäfflar flyr vi Sverige en vecka den 17 december. Så sjukt jävla underbart!
Jag och min älskade familj kommer få oss en vecka vi aldrig kommer att glömma ♥

image217

|| Om allt och inget

image216

Tänkte först skriva att det var tisdag idag men kom på mej själv att det är ju onsdag! Och onsdagar för min del innebär ju att det är 'Heroes dag' ! Älskar den serien. Den är bäst! PB släng dej i väggen. Heroes is tha shieet!

Idag är Lucas hemma från dagis, bilen skulle in på lagning så den skulle inte vara klar tills han skulle hämtas 11,30 så han fick stanna hemma me mej idag =) Men det gör inte mej nått, det är bara mysigt. Ska strax gå ut på en långpromenix med Ayo. Både Lucas och Ayo tycker att det är kul att springa nere på stranden. Det ska bli kul. Nyttigt med lite frisk luft och motion!
-Ring ring ring-  Ann? I'm tryig to call you without no results? Hör av dej när du har tiiiiid =)
Runt 12 dyker Malin upp. Alltid kul med hennes sällskap, idag håller vi oss till enbart kaffe då vi tryckte i oss flötig pizza igår. Urk, ska sluta med att äta sånt trams, vet att jag sen bara kommer klaga över att jag blir tjock. Om jag inte redan gått och blivit det. Orka med detta snacket, blir jag tjock så blir jag det. Får väl göra något åt saken då och banta bort skiten ist! Typ!
Annars händer det inget alls idag. Kim kommer hem som vanligt strax efter 16. Ska dricka kaffe med honom och efter det ska jag nog vålgästa min BigSis då det var på tok alldeles för längesen jag var där. Närmare bestämt sist vi var ute och festade vilket är några helger sen.
Imån ska jag betala in resterande på resan. Då jag var så smart förra månaden och shoppade för mkt så svider det lite att vi har en heeel del att betala på den, men vafan skit i det, så som vi kämpat för att få åka iväg så är det värt det. Det kommer bli den bästa semestern ever. Jag och min lilla familj =)

Mamma se till å ring mej nu, vill veta hur du har det uppe i Luleå!
Checka in min
bror. Där finns det bilder på lilla Roy! =)
Myselipys.

Ha en riktigt bra dag på er alla. I'm doing just fine here!


Vill ägna dej en tanke där borta. Hoppas du mår bättre snart!

|| Luleå

Pratade precis med mamma. Hon har nu precis landat med flyget i Luleå. Gosh så nervös hon var. Gud vad hon kommer böla. Haha. Kan se det framför mej =)
Hade med velat åka med. Få gosa med Roy, det lilla livet. Få krama om sin älskade bror som man saknar nått så fruktansvärt mycket! Känns helt obegripligt att min lillebror blivit pappa =P Helt wierd. Ska bli så kul när dom kommer ner. Han, Jenny å Roy ska bo i våran lägenhet när vi är utomlands i december! Sweet!

Saknar min bror. Saknar saknar saknar! Har inte träffat han sen i Juni -.-

|| Liten update

Nej jag har inte gått å dött. I'm alive. Trött och less.
Mitt internet as gone totally stööört!

Min kväll har sett ut såhär :
Reparera anslutning - starta om datan - reparera - försöka ansluta - reparera - skapa ny anslutning - starta om datan - starta om datan - reparera.
And so it did go on. Hela tiden  -.-

Nu funkar nätet när det själv känner för. Blir kickad från nätet hela tiden. Wierd.
Hatar just nu Bredbandsbolaget!

Nu ska jag sova iaf! Får väl blogga imån. Det var ett tag sen nu.

|| Goodiemoorning

Wow wow wow wow. Spela spela spela spela. Torsdag, fredag, idag och imorgon =)

Har bloggtorka just nu.
Ger en fräschis update när jag kommer på något vettigt att dela med mej för mina älskade läsare.

Have it great!





image213

|| Just me. Egokär

image100

|| Goddinajtie

Yes. Det är dags för mej att säga God Natt nu. Jag har haft en bra dag. Har du? 
Nu ska jag vandra ut e tha kitchen och ta mej en ciggeligg. Sen ska jag plocka fram kläder till Lucas som han ska ha på sej imån, så slipper jag det när jag går upp det första jag gör imånbitti ^^,
Lite bekväm får man faktiskt vara.. Lika bra att förbereda sig dagen innan så får man mer tid över för att inte göra något alls på morgonen. Typ.
Imån vet jag vad som väntar mej.. Vika tvätt! Fittyfaaen va tråååk. Ska skaffa en personlig

hembetjänt ENBART för att jag själv ska slippa vika allt. Det hade fan vart gött. Hehe.

Nehepps nu blir det bara döskriveri från min sida. Not so fun att läsa om kanske.


|| Ont i foten?

image208
Haha ^^,

|| Stackars Quizze

Hade han varit vid datan och inte inaktiv så kunde han vart med och deltagit i samtalet =)
Han måste undra sen vad fan det är för fel på mej. Haha

 

image207

|| Varför?

Känner sådan sprudlande glädje i mej så jag tror jag ska spricka av lycka. Vad det kom ifrån vet nog bara jag. Om jag kunde sätta finger på det. Får fundera på vad det är som bara sådär gjorde mej så glad. Hihi.

När jag känner efter så kan jag inte vara annat än glad ju !
Varför? - Jo för allt går som jag vill.

|| Det sista, sen drar jag

ANN RIIIING MEJ GENAST ! HAHA =)

|| Nehepp

Får la klottra lite till. Nu ska jag dra mej mot dagis för att hämta hem våran lilla gosepojk.
Lillen ramlade ner för trappan därute innan. Stackaren =( Fast han var på benen lika fort igen med en fläskläpp och var lika gad som innan. Han är så tålig och jag kan inte begripa hur. Han slår sej hela tiden och han bryr sej inte. Klumpig är han med. Kan han brås på mej kanske?! Haha.

Våran lilla skatt, vårat liv, vårat allt.

|| Farväl min lilla Jire

Idag åker du. Fyfaen va jag kommer sakna dej.
Min lilla gumman. Men jag kommer ju sen och hälsar på.
Då ska vi ha det så jäffla kul =)

Älskar dig gumman!
image105

|| Save the cheerleader, save the world

image204


image206
Åååh, idag är det Heroes kl 21.00 . Längtar som faaen tills dess då jag är totalt såld på serien. Älskar den.







HEROES FTW
- SAVE THE CHEERLEADER, SAVE THE WORLD

|| Jag är nyttig =)

Jo då, jag tog mej allt en rask promenix med min älskade musik innan. Gick och gick och gick. En halvtimma tog det mej att vandra heeela vägen bort till sloa. Var ju tvungen att stanna inom på en kaffepaus för att sedan få åka bil hem igen. Mohaha. Aja, men jag var faktiskt nyttig som bara sådär utan nån anledning valde att gå ut gå. Lite motion är bra för hälsan har jag hört.

Yeyy. Nu ska jag kolla läget i wow.

|| Kid Rock / Sheryl Crow ..


|| Why do we always fight ?!

image202

Why can't only I for one just be. It's not the same when I no long can speak to him. I may be changed but so have he. It's like we've locked us up and thrown away the key. I see your smile the same old smile. But then he takes me down and make our feelings die. I got a life on my own. I have to be on my own sometimes. I have to stand on my own two feet's cause I know I treat him good. But why do we always fight. I can't look at you. I can't be with you tonight. And I know that this ain't right. Because I love you so but I have to go alone.


Ingen dag är den andra lik. Det är skitjobbigt. Om man bara visste. Tycker inte om att vi tjaffsar så mkt emellanåt. Visst det går över lika fort, men för stunden så känns det som att någon kör in en kniv rätt in i hjärtat på mej.

|| Hejdå

Nu ska jag gå ut en sväng eller nått sånt tråk. Orkar inte bara sitta och göra inget. Jess är uttråkad!

|| Lilla Hugo

Min förmiddag har jag spendarat hos Åsa. Har gosat massa med lilla Hugo. 
Vilket litet knyte. Gud så sjukt fin han är.

Min lycka för dej gumman går inte ens att beskriva. Är så fruktansvärt glad för din skull.
Fan jag började nästan böla flera ggr ju. Ögonen tårfylldes hela tiden.
Glädjetårar.
För dej, för er.
   
image197


Åh jag vill ha ett barn till.
Vem vet när det kommer.
Time will tell ;)

|| Kom snö, kom!

image196

Inte för att det är vinter men med denna kylan som har kommit så tycker jag faktiskt
att snön lika så kan ta och hitta hit.

Ååh va sur jag blev nu. Dom ringde från jobbet och behövde få in folk nu på morgonen :(
Jag kan ju inte lämna Lucas så tidigt på dagis om jag inte sagt något dagen innan. Attans med. Men det kommer säkert fler tillfällen för mej.
När Lucas har blivit lämnad på dagis ska jag ta mej en tripp ut till Ringsegård. Närmare bestämt hem till gumman Åsa och hennes lilla Hugo. Ska bli sjukt mys att få hålla Hugo. Länge sen man hade en nyfödd knodd i armarna =) Har massa bebis kläder som väntar på att få bli överlämnade. Kläderna bara ligger nerpackade i en kartong, så varför inte låta dom få göra lite nytta!? Tråk att det bara ligger där med tanke på att allt som finns och som Lucas använde var nytt. Massa fina dressar, bodys, byxor. Ja allt som man behöver. =)

Har liite att göra nu, dags att dra sej från datan.
HA EN RIKTIGT BRA TISDAG

|| Lyssna på kareoke?

image195Tycker du om att lyssna på när andra sjunger?
Grand's kareoke kan slänga sej i väggen. Kareoke @ Dykaregatan is the shiiet! Alla dagar i veckan!

|| 3 doors down / wow

Jess tycker om !


|| Vill.. gäääsp .. sooova ..

image193
.. Vill.. tillbaka.. till.. sängen.. igen..


FAN VAD GOTT DET VAR ATT SOVA.

Men nej, jag kan inte lägga mej igen.
Kan ju inte sova bort hela dagen..
Även om det är ganska så frestande.
Min lilla gos sover så vackert. Det ska han få fortsätta få göra med.



KAFFE ÄR LIVET

|| Lucas @ the beach

image192

|| Playhouse Disney..

image191.. Om Lucas själv får välja. Jaja. Absolut ingen annan kanal får visas här hemma försen han somnat på kvällarna. Han bestämmer. PD är nog bland det bästa han vet. Han älskar alla program. Han leker och lär och apar efter i allt, så som man ska göra. Han vet vad alla program och vad dess karaktärer heter. Han kan allt. Han är så duktig! Råkar man byta kanal så tar d husihelvete. Enveten och bestämd liten knodd på snart 3 år. Min lilla Lucas!


Snart är det dags för dagis. När jag kommer hem sen så hade jag tänkt att lägga mej och vila men det lär nog bli att jag drar igång och tvätar ist, vilket behövs >.<
Klädhögen växer och växer och jag antar att om jag inte tar tag i den så kommer ingen annan göra det heller. Blää! Fast toppen av allt är nog att Ann kommer förbi sen =) En litet kaffebesök är alltid välkommet. Det tycker jag om!

Igår vart det giftermål i Stormwind.
Naessa & Hiddan vigdes i Cathedral Square och vittnen var Gustafa & Thinki. Hah! Gulligt ^^,
Nästa gång blir det väl LilleJag och Olestolle som ska ta det stora steget vid altaret. Haha ^^,

HA EN FANTASTISK MÅNDAG ALLESAMMANS. 
Jag hatar måndagar! Fyfaen! Men snart är det helg =D

|| Snooze ftw

image190Larmet ringde o5.oo. Låg och snoozade och sa till mej själv att gå upp senast o5.3o. Snoozningarna bler fler och jag ställde om larmet då jag ville sova lite längre. När klockan blev o5,55 så rullade jag mej ur sängen. Tvingade mej sjäv att sätta mej upp.. Kim ställde sitt larm på o6.oo utifall att om jag skulle försöva mej å inte kom upp. Därför ställde jag ett larm på o5.59 också, haha. Den stackaren ska ju inte behöva väcka mej så tidigt när han är ledig.
Aja nu är jag uppe. Dricker kaffe ur den största muggen jag kunde hitta. Försöker bli människa men jag är fortfarande trötter. Det vänder så fort jag kommer ut i friska luften.

Nu ska jag ta Ayo på en promenix.. sen jobba 7-16 ^^,
Ha en riktigt trevlig söndag!


|| Evig kärlek

image189



JAG ÄLSKAR DIG KIM.
DU GÖR MEJ TILL DEN LYCKLIGASTE FLICKAN I VÄRLDEN.

♥ ♥ ♥
                                                               

|| Flyr hemmet

image187Har haft det så jäkla kul idag. En lång, intensiv och kulig dag som fan har det varit. Massa lek och fjanteri. Efter några timmar på Busfabriken åkte vi och käkade food på Max. Har hittat min favvo burgare nu. Ultimate Cheese. Jisses va god!

Snart ska jag hem till Ann och vi ska färga varandras hår. Dricka kaffe och sällskapa. Blir nog att jag sover där om grannen under nu ska ha fest. Ska ju jobba imånbitti såjag måste verkligen få sova inatt. Hmm, ska man verkligen få behöva sova hos någon annan för att man ska få vara utvilad när man går till sitt arbete? Fly hemmet. Så ska det väl inte behöva vara. Eller?!
*skakar på huvudet*

|| 10 veckor kvar ^^,



Längtar så himla mycket. Ska bli så sjukt underbart att få komma iväg.
Till solen, värmen, havet! You name it.
Den ultimata värsta mysiga semestern kommer det att bli.
Word!


image186

|| Det var droppen!

Fyfan va förbannad jag blev igår. Slet på mej kläderna, rusade ut barfota, skällde som en idiot när jag fick mitt utbrott. Var så arg så jag skakade när adrenalinet pumpade i kroppen på mej. 

- Om det inte är du som håller på så tycker jag att du ska be dina polare att lägga ner det! Tänker ta upp detta med hyresvärden. Det får fan bli ett slut nu alltså!
Tänker inte skriva vad det var som fick mej att tända på 4 sek och bli så pisstoff.



image185Well well. Sitter me mitt morgonkaffe nu. Ska strax fixa min frill och sen bär d av mot Ann's plejs. After thatt it will be Busfabriken! Skojsigt till tusen! Wiehoo.

Så efter en snabb slutsats så har jag inte tid att sitta här längre. Have things to do!





Ha en mysig lördag allesammans ^^,

|| Busfabriken

Jepps, det blir det imån. Jag och mina killar med Ann och hennes killar! Skojsigt att få leka av sej. Fast det lär nog bli killarna som röjjer. Tror nog att jag och Ann kommer sitta i cafeterian med varsin kaffe ^^, hehe. Aja, kul ska det bli iaf! Åker hem till Ann imorgon vid 1o.oo ungefär, efter det åker vi alla ner till Halmstad.

No partey ikväll är det här iaf. Skönt det. Men imån lär det nog bli det >.<
Ringde Sis innan och kommer nog sova där imorgon då jag ska upp o5.3o på söndag. Hon ska inte sova hemma så jag ska gotta mej i hennes säng, all by myself. Kul för lilla Jonis som då får sällskap av moster =) Måste få min vila och sömn. Pallar fan inte av att försöva mej en en gång till pga sömnbrist för att grannarna har fest här. Urk! Snacka om att visa hänsyn här. Nejnej.

Jobbade kvällen idag och det gick hur smidigt somhelst. En lugn kväll utan några problem. Det tycker man om! Så nu är jag ganska trött och ska krypa till kojs. Har en låång dag som väntar imorgon ju.

|| Eeh, skriva lappar vid 30 års ålder. Moget!?

Ska snart åka till jobbet. Kommer explodera när jag väl kommer hem ikväll. Grannen ska ha 30 års fest hela helgen tydligen. Här visas det ingen respekt mellan grannarna.. Lider mest för att Lucas & Ayo kommer nog inte må så bra. Det problemet får jag ta tag i ikväll när jag är hemkommen från jobbet! Får väl dra huvudproppen i skåpet på utsidan om det inte visas någon hänsyn. Tredje helgen i rad som det är fest här nu. Börjar bli trött på det. Det är ju så lyhört här med.
Tjejjerna en trappa upp knackar ju ändå på och säger till iförväg att det ska vara lite folk och så, men en annan idiot under oss här sätter lappar på dörren samma dag. Moget!

Nehepp. Ska fixa nått att äta som jag kan ta me mej till jobbet.

More to come ^^,

|| Gratulerar gumman

Igår blev du mamma och jag är så sjukt glad för din skull.
Tack för messet, har väntat ivrigt att du ska höra av dej!
Ta hand om dej och lille knytet nu. Så ses vi när vi ses!
Är verkligen så glad för din skull, skulle kunna upprepa min gladhet tusen ggr till ♥


|| Inte kul

Vissa saker finns det i livet som man vill berätta själv. Dom stunderna som tillexempel aldrig kommer igen.
Det speciella ögonblicket där man vill dela med sej av sin glädje till andra.. Innan alla andra gör det åt en..

Och nu till något helt annat..

Nu ska jag rusa in till stan och göra lite ärenden. Ska fortsätta vara hemlighetsfull. Många antar en grej men jag kommer inte nämna nått till nåååågon. Det är bara ni två som vet och så ska det vara. När allt är klart ska nyheten/nyheterna komma ut till allmänheten. Inte en dag innan.. Detta är min överraskning som jag ska få berätta. Ingen annan!

Kim kommer få fnatt när han läst min blogg. Tror inte han läst min blogg ännu då han inte har ifrågasatt mina inlägg ;) Hihi. Han kommer bli helt tokig och vill veta vad det är som händer. Men som sagt. Berättar jag nu så blir ju allt förstört. När vi är i Fuerteventura ska jag släppa bomben, sen ska allmänheten få veta!

Jag är iaf så lycklig. Så oerhört lycklig!

|| Håller tummarna! =)

Veckan går mot sitt slut. Imorgon är det fredag och då ska jag jobba kvällen. Hela helgen kommer gå fort då jag kommer ha massa att göra. Eller kanske inte massa, men kuliga saker. Ska jobba fredag och söndag. Ska slinga håret. Leka som en beeeebis nere på busfabriken på lördag med min familj och Ann's. Massa kul ska d bli. Busa busa busa. Ska träffa min älskade Jire med. Åka ner och hälsa på Åsa på BB kanske med om Hugo vill komma ut snart =) [ Håller tummarna för dej gumman, hoppas allt går bra ]

Håller på med storstädning av lägenheten. Har städat vardagsrumet idag och har även gjort ett stort röjj på Lucas rum med ommöblering och städning därtill. Riktigt fint blev det plus att det blev så himla mycket större yta för honom att leka där nu. Imorgon har jag planerat att städa resterande av lägenheten då Lucas är på dagis.

Nejnej. Nu somnar jag snart. Är så sjukligt trött så jag tror jag ska somna sittandes!

Sweet dreams everyone!


|| Talar i gåtor

Bara ler. Kan jag göra annat?! Känslan inom mej går inte att beskriva. Du gör mej till den lyckligaste. Finns inget bättre. Har en överraskning till dej min älskade. Fast inte försen om ett tag. Den som väntar på något gott.. kan inte alls vänta hur länge som helst. Soon soon. Kan jag hålla mej? Ska jag inte säga något? Åååh, jag spricker snart. Sitter bara här och småler hela tiden. När vi är i Fuerteventura ska du få veta, då ska både och Lucas få veta ♥

|| Hemlighetsfull

* Håller tummarna för mej själv, för dej, för oss *
Vi kan. Ja vi kan.


|| Optimist, javisst!

.. Allt är bra. Jag mår bra. Livet är bra. Neeh, nu skojja jag ju givetvis, eller näh egentligen inte. Plocka bara bort orden 'bra' och placera dit ett x antal 'underbart' ist. Eller vartför inte ordet 'fantastiskt'. Alla possitiva ord då. Jag är optimist idag. Det är ju bra!

Time for dagislämning, and after that en kaffe hos Ann. Myselipys.
Aj lajke thä kompany så mökkä änd thä käffä ich thä bhäästta!

|| Låt det bli 17 dec nu!

Kommer sova såå underbart gott inatt. Kan undra varför.. :)

Resan är i stort sett färdigbetald nu.
Fysatanihelvetes vad gott det ska bli att få lämna Sverige för en vecka!
Sen efter våran lilla familjesemester blir det Phuket för mej med.
Min lilla Malin ska ju givet få besök av mej när hon åkt dit!

Maybe there will be happy news for us. Eller ja, tidsnog så kommer det komma..

G'natt G'natt my lovely ones !


|| Rubrik?

Nu är det dax för Heroes! Sen wow (om jag inte somnar till teven). Stänga in mej i min egna lilla värld hade inte vart fel för stunden! Kanske det finns en rhetard där som vill gejma lite  =) ?

Nä, nu en ciggis i köket.
Annispannis, ring sen! Poess!

|| Sweetheart

Min Lucas är det vackraste på denna jord
image184

|| Suck!

Nu ska jag åka och köpa mej ett Telia - refill då mitt kort är totalt tomt och jag inte ens kan ringa en signal till någon!

Dagis nu sen massa kaffe!

//Bye


|| Time for bed..

. men först ska jag kolla in läget hur det är me min lilla Naessa ^^,

Jobbet gick bra. Najs som fan. Skriver mer imån. Är trött på att blogga just nu. Kommer tillbaka när jag är på bättre humör, vilket jag kommer vara imorgon när jag slår upp mina ögon. En ny dag och nya tag med nya möjligheter =) Jag är en possitiv sate. Mohaha.

Sov gott!


|| Dagens vackra ängel

image182

Min lilla Lucas

|| Tackar!

Nu ringde dom från bemanningen, ska jobba kvällen idag. Tackar så mkt!
Skulle få mer tider senare. Gött! Älskar mitt arbete. Älskar att jobba!

|| Obeskrivlig kärlek!

Fick precis världens äckligaste känsla inom mej. Som en blixt for den genom kroppen på mej. Shiet va ont det gjorde. Mitt humör bara vände och jag känner mej totalt nere. Hatar detta verkligen. Jag är nog den kluvnaste personen som finns på denna jord.



image180




Vill bara att klockan ska bli såpass mycket så jag kan hämta min älskade Lucas på dagis.
Behöver 'Lucas kärlek'. Det dära mysiga goset och kärleken en mamma  kan få av sitt barn.
Dendära känslan när man vet att man är något betydelsefullt i någons liv.
Vill bara krama min lilla plutt nu och ge honom all min kärlek.
Det finaste Lucas sagt till mej är "Mamma, jah ässkar dig" .
Åååh ska hämta min plutt tidigare idag. Idag ska det mysas som faan!

image85

|| En go promenad med hunden och katten

Som alltid ska Lexi följa med som en svans när man är ute med Ayo. Ser rätt sött ut faktiskt. Haha!
Vädret ute är kanon trots att det bara är några få grader ute. När jag lämnade Lucas i morse såg det ut som att det vart frost inatt. Gör absolut inget att det är kallt. Det är skönt när det är helt vindstilla ute och solen är framme. Skönt var det med en nypa frisk luft och en rask promenix iaf!

|| Phuket? Ja tack! Nu gärna!

image178

Hittade en resa till Phuket t/r för 8000 kr den 30 nov i 2 veckor. Funderar starkt på att åka iväg. Hade vart så mys och hälsa på min lilla Jire när hon är där nere. Kommer sakna henne grymt mycket nu när hon åker nästa vecka. Sen kommer hon inte tillbaka försen i maj >.< Fast Yellow tar väl hand om henne så jag vet att hon är i goda händer :)






Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott. 
Men först ska jag terra Ann på telen, like always ^^,




Natti natt , sov gott


|| Har inget svar

image177


Hur kan nått så stort förvandlas? Hur kan man tappa orken att andas? Jag blundar och håller andan lite till, hjärtat stannar nästan alltid där jag vill. Jag blundar, och håller andan lite till. Hur kan man tappa lusten att andas? Vafan ska jag ta mej till?!






Vad händer med mej, med dej, med oss?
-.-


|| Dagens mening

- Era ord har nått mina öron, även fast ni inte sagt det till mej själva.
Kul att höra saker från andra .. !

Tss. Seriöst. Be gone pest!

|| Är det bara jag som hatar okända nummer?!

Planeringen var för mej och Lucas att åka ut till Skrea där Åsa just ni befinner sej. Lilla gumman var trött och image175orkade inte med något sällskap då hon är och var trött. Inte så konstgt med tanke på att idag är det beräknat för lille Hugo att titta ut =) Håller tummarna för dej gumman att han vill sparka sej ut i dag! Jag förstår att du är trötter nu.

Såg innan att det ringde på min hemtele. Tycker inte om okända nr, knappade mej in på hitta.se fort som faaen för att söka på numret som ringde så febrilt till mej, men det var inte reggat. Fan! tänkte jag, Jaja, var det nått viktigt så ringer det säkert igen. Åhjo d gjorde det med så jag hade inget mer val än att svara, det kunde ju faktiskt vara något viktigt. Det var bara min lille Jire gumman som skulle kolla så jag var hemma. Så nu är hon på väg hit.

Trevligt! Nu får jag kaffesällskap!


|| Förlovning

Då jag har haft på tok för mycket wow att tänka på i helgen har jag ju i stort sett inte bloggat något. Det jag ville komma fram till var!

Grattis till min gumman Ann och hennes Simon som förlovade sej i lördags!
Så himla mys. Önskar er all lycka i erat liv
  ♥
Om folk såg er två så skulle dom se och verkligen förstå vad äkta kärlek är!

|| Hard to get up

Har ju inte sovit så värst många timmar under helgen som gått, så idag var jag ganska seg på att ta mej ur sängen. Är uppe nu sen ett tag tillbaka iaf, Lucas kollar teve och jag dricker kaffe. Ska strax göra iordning honom så vi kan åka till dagis. Likadant varje vardagsmorgon. Samma visa varje dag ^^, 

Helgen i sig har för övrigt varit toppen. Har haft det jätte mys och kul. Måste klart göras om snart. Då kanske förhoppningvis Sis och Quizze vill vara med! =)

|| If I had a Murloc


|| Lördag eller Söndag?

Har ju inte lagt mej ännu så för mej är det fortfarande lördag fastän att klockan visar 04.27 och att det är söndag. Har suttit uppe i över 16 timmar nu och har roat mej me mitt wow i nästan lika många timmar. Haft en perfekt dag med massa massa gejm! Syster har klippt mej med. Vi har mölat i oss pizza. Druckit en grogg, öl, kaffe, power king och vatten. Har käkat mina goa saltade potatis skruvar med vilket bara är ett måste.

Jäjj. Nu är det en cigg @ balkongen innan det är dags att krya te kojs i Ann's goa soffa =)
Imån är en ny dag, eller sen är det en ny dag, ska bara sova lite.

Natti natt på Er ^^,


|| Kan det vara så?

Fick för ett tag sen ganska ont i ryggen, eller vid svanken, fast till höger om den. Ont gör det. Känns som att jag pinas sakta till döds. Ann sa att det kunde vara njuren.. att den satt där visste jag inte. Men kom på att jag knappt över huvudtaget inte druckit något vatten under de senaste dagarna *Ajjabajja Jessica.. - Jag veet* . Så vi konstaterade att det mycket möjligt kunde vara det. Så nu efter några timmar lirande med ryggont så ska jag lägga mej och sova några timmar. Ska dricka en massa massa vatten oxå och hoppas på att det går över =( Det gör en aningen ganska ont och jag tycker synd om mej själv. Sådan är jag!

Imån blir det ännu mer lir. World of Warcraft ftw ffs.
SysterYster kommer ju hit och ska agera hårfrisörska med ^^,

Natti natt allehopa. Hoppas ni kan sova gott utan en massa rygg/njur/svanken ont -.-

|| Kommer inte på någon bra rubrik, så denna får allt duga

Nu har jag slappat alledeles för mkt. Klockan börjar närma sej fyra och Kim kommer hem strax efter det. Måste ha packat ner min dator och alla mina myskläder jag ska ha me mej till Ann. Ska dricka lite kaffe me min älskade Kim och kramas med mina pojkar innan jag åker. Så nu får jag ta och göra ett ryck. Packa ner kläder, dator ect..


Skickar Malin en tanke.. Tråkigt att det ofta blir så. Du ska se att det löser sej.
Jag hoppas det iaf. För din, för han - för Eran skull.♥

|| Jag sörjer

o.O Fyfan. Ska aldrig mer sätta i något löshår igen. Nu är det slut med det. Kommer aldrig att få långt fint friskt hår om jag ska fortsätta med dessa jävla tränsar och limshit som fastnar i håret. image172

SysterYster ska klippa till det imorgon så att jag får en frisyr av det hela.. Sist jag lät någon klippa mej hade jag löshåret i. Vilket resulterade i söndeklippt hår när jag plockade väck skiten.
Efter att Syster fixat min hår ska ingen få sätta en sax i mitt huvud igen. Never ever. Det är en sak som är säker.
Fan vad dum man är. Hade inte mitt hår vart söndeklippt nu så hade hela längden gått ner till axlarna på mej, vilket är långt för mej. Så nu blir det en kort frisyr som jag sen bara ska låta växa.
Jag är förtvivlad rent ut sagt! -.-

Idag sak jag plocka hem min dator till Ann. Ska wow'a hela jäkla helgen och bara vara. Ska bli riktigt kul.
Dags att kanske packa ner det som man ska ha med sej. Fast ska nog sova lite middag nu när Lucas gör det. Fan vad gott det hade vart =)

Nu ska jag fortsätta sörja över mitt katastrofala hår..

More to come, antagligen ^^

|| Fyfaaen

Promenaden framochtillbaka till Netas tog en timma. Ayo är typ lika död som jag.
Rolf hämtar Lucas så jag slipper det idag. Gott det. Så nu ska jag vila mej för jag är så trööööött -.-


|| god morgon

  
image113

Bloggade ju inget alls igår. Iofs hade jag fullt upp hela dagen känns d som. Även om jag nu inte gjorde så mkt. Efter att jag hämtat Lucas på dagis så åkte vi förbi Gunsan och tog en kaffe. Sen tod vi en promenad med Lucas upp till stan och köpte glass, sen vadrade vi hem igen. Lucas var så trött så trött. Tog bilen hem efter det, strax därefter kom min lilla Jire inhoppandes =) Henne fick jag sällskap av ända te Kim kom hem från jobbet. Tänkte efter ett tag där att jag skulle lägga mej och vila, men det fick jag ej då Kims syster Tuula kom på besök och skulle sova över =) . Kollade Heroes igår, käkade pizza, fick besök av Jire ännu en gång och hade det allmänt trevigt och mys.

Nu ska jag strax köra iväg Lucas till dagis. Han och Tuula ut för en stund sen. Lucas skulle säga hej till farfar innan vi beger oss. Sen när jag kommer hem så ska jag och Tuula gå en långpromenad på stranden. Hela vägen bort till Netas och sen tillbaka. Ayo ska givet få följa med ^^,

Min lilla Jire skulle komma sen när jag hämtat Lucas på dagis. Alltid lika kul.

LAN i helgen kanske? Det ser ganska ljust ut. Fan vad kul det hade vart! Bara få spela en massamassamassa.

More to come

|| Skaffa hemhjälp !?

Åh, ikväll är det Heroes.
Det är nog det enda programmet som får mej att sitta fastklistrad i soffan.
Heroes ftw! Absolut klart det bästa!

image171


Har sovit massa gott inatt. Är lite smått seg men det är ju inte så konstigt. Somnade ganska sent inatt ju ^^
Snart ska Lucas till dagis i vanlig ordning. Vid 1o.oo ska jag träffa sköterskan. Ska gå igenom allt plus att jag ska få göra ett sk kunskapsprov. Hoppas iaf att jag får deligering nu.

Har skjutit upp vikningen utav tvätten som jag skulle gjort i måndags -.-
Menvafan. Hur kul är det att göra allt när man ingen hjälp får?! Man tar bara för givet att det blir gjort. Inge kul. Jag har jag en massa sådan tråkiga saker som måste göras som inte görs av sej själv. Vika tvätt. Diska. Tömma diskmaskin. Dammsuga. Tvätta golven. Fyfan va tråk. Jag hatar! Speciellt när man känner att man inte vill. Jag skjuter alltid på saker och ting. Att jag aldrig lär mig. Ska nog skaffa mej hemhjälp. Jovisst, jag har gärna någon som gör allt för mej ^^, Fan vad bekvämt!

|| Slutligen

Har spelat på tok för länge asså. De 6 timmar jag suttit och gejmat nu har bara sprungit iväg. Tiden går fort när man har kul sägs det ^^,
Nu ska jag krypa ner i våran sjukt goa säng och somna till teven. Det är det bästa!

Sov gott -.-

|| Nu är det dags

Nu jäfflar ska jag fixa mej en stor kanna me kaffe. Ta på mej mina feta hörlurar och lira en massa WoW. Så frånochmed nu så kommer jag att tillbringa min tid vid datan.. spelandes =)

|| Det hade vart något

Mitt internet har varit totalt vrickat idag. Bara en massa krångel. Kanske dags att byta internet leverantör?! Bredbandsbolaget bara krånglar och krånglar nästan jämt -.-

Känner mest för att ha mej en eftermiddag/kväll för mej själv med mitt WoW och kaffe. Det hade vart något. Fast jag vet någon som det inte är så himla populärt hos. Jag vill bara spela en massa. Har kommit in i en sådan period nu när suget är så stort. Men tyvärr så går det inte. Ett LAN hade vart kul. Bara en massa lira, pizza, energi dricka, kaffe och rökpauser. Like the old days. Me like ^^,

|| Situation Magnusson



Jag får mej altid ett gott skratt när jag tittar på Situation Magnusson.
*skrattar*

|| Tjockis Åsa

Har precis haft besök av Åsa. Mycket prat om förlossning och bebis har det varit kan jag säg =) Nu är det nära. BF är om en vecka, men jag tror att hon kommer få redan i helgen.
- Åsa, oavsett tid på dygnet så finns jag där till 100% . Är det nått så ring mej bara!

Den dagen jag får se dej och lille Hugo tillsammans kommer jag att storböla av glädje för eran skull ♥

|| Promenad på stranden

Har precis kommit hem från en lång promenad på stranden.
Jag, Lucas och Ayo har haft det himla kul och mys.

image162

   
   

|| Ska jag, ska jag inte ?

Lucas sover fortfarande. Han är trött idag märker jag. Bilen är inte hemma ännu. Svärfar skulle ta den till verkstan då det var nån plåt som lossnade från avgassystemet igår när vi var ute och körde. Frågan är när han kommer tillbaka. Kommer han inte inom en stund så borde jag ju inte väcka Lucas, utan kanske låta honom sova tills han vaknar. Sen är det iofs inte kul heller att stressa och rusa iväg till dagis som en idiot heller för den delen, orka stressa för att Lucas ska få vara där sina 3 timmar/dag. Fast jag vet att dom timmarna är jätte viktiga och dom gör jätte mycket för båda Lucas och mej. Aja. Nu blir det bara en massa skriveriom inget känns det som. Min slutsats får nog bli; jag väcker inte Lucas nu, för klockan är strax 8. Lucas får sova tils han vaknar!  
Måste ringa till dagis sen i vilket fall som helst och säga det att Lucas inga vattenkoppor fick, så att han kommer imån.

Nu ska jag ringa runt lite.
Ha en bra måndag ^^,