Det närmar sig

Det är inte många dagar kvar nu tills vi åker. På torsdag ska vi lämna barnen hos mamma. Det kommer vara svårt att åka därifrån och veta att man ska vara ifrån dom ända till på måndag. Det som kommer kännas mest konstigt ärnog att man ska sova hemma utan dom på torsdag. Men iallafall så kommer det att bli en himla mysig weekend. Ska bli himla mys, trevligt och roligt och spendera tid med Kim och bara Kim. Det är bara vi två. Vi kan behöva det och jag ser fram emot det. Dock kommer jag sakna barnen så grymt mycket, men det är inte ofta jag och Kim gör något själva, vilket betyder aldrig.

Måndag idag ja. Tråkig jävla måndag. Har spenderat förmiddagen och morgonen med att tjöta lite i tele med Sis och Malin. Druckit kaffe. Käkat frukost med Lucas. Gosat med Leo en liten stund innan han somnade igen. Eldat! Braskaminen brinner för fullt och vi har typ 25 grader i huset nu, om inte mer. Störtskönt och varmt är det. Nu trivs man. Slipper gå med en massa tjocka kläder på sej. I like!

Nje, nu ska jag ta mej en kopp kaffe. Fortsätta med operation tvättning och bara vara.
Ska eventuellt ta bussen in till stan. Hade vart trevligt.
Ja, jag får se vad jag ska hitta på.

Sovmorgon

Inte ofta det händer att man får sova ända till klockan åtta!! Det märktes att man inte behövde gå upp med Leo i natt för i morse när jag vaknade så var jag helt tung i huvudet. Leo somnade vid tio igår och sov ända till klockan åtta. Så skönt. Helt otroligt. Fast han är annars väldigt snäll på nätterna. Om han vaknar så är det bara en gång per natt för att han vill ha lite mat. Han är så snäll min lille knodd.

För en stund sen så kom all ved hemlevererad till oss. Så Kim, Lucas och Rolf håller att lasta iordning allt där ute nu. Leo ligger ute och sover i sin vagn. Så nu när alla har fullt upp med sitt ska jag ägna min lilla fria tid åt att färga om mitt hår. Hoppas på ett bättre resultat denna gången!

Kall morgon

Svinigt kallt är det fan ute idag. Det var fan inget hit att ta sej lite frisk luft kan jag säga! Fryser som fan nu. Usch! Känns som att det bara blir kallare och kallare för varje dag som går.
Imorgon får vi hem en jävla massa ved så jag ska tillbringa varje morgon framför braskaminen och elda en jävla massa. Det blir varmt och gott, dessutom är det så sjukt mysigt och sitta vid elden. Speciellt på kvällarna =)

Idag var jag uppe tidigt. Kim väckte mej kl halv sju för att Lucas hade vaknat strax innan det. Fick iaf kaffe serverat innan jag steg upp. Är lite seg då jag var uppe med lillen i natt. Han vaknade vid tre och somnade om runt fyra igen. Så man är lite tung i skallen ännu. Lite mer kaffe på det så blir jag snart människa.

Vad man ska hitta på idag har jag ännu inte bestämt mej för. Åker kanske in till stan en sväng innan Kim slutar. Var ett tag sen jag träffade systerplutt och mamma, så en promenix till hjortsberg hade kanske inte suttit fel =)
Well, har hela dagen på att bestämma mej för vad jag ska göra. Det orkar jag inte ta ett beslut om såhär tidigt på morgonen.

Vallarna

Åkte in till stan igår med Lucas och Leo. Träffade Malin som hade med sej sin lilla Moa. Vi tog oss en promenad till Vallarna så Lucas fick leka av sej lite. Det gjorde honom gott. Stackaren blir ju så rastlös nu när han inte går på dagis. Men snart börjar han på dagis och det ska bli så kul, mest för honom som längtar så mycket. Ska bli skönt att komma in i de gamla rutinerna igen.

Mamma skulle komma ut nu på förmiddagen när hon hade gjort sina ärenden. Alltid lika kul när det kommer folk och hälsar på mej här ute. Annars så ska jag inte göra så mkt mer än de dagliga vardagssysslorna som att städa och sånt shit =P
Hey, jag är ju hemma fru!

Snart åker vi till Prag. Nästa fredag ska vi ta tåget från Falkenberg ner till Köpenhamn för att därifrån ta flyget vidare. Ska lämna barnen hos mamma kvällen innan. Gud vad jag kommer sakna dom, men det ska bli skönt med lite semester och bara få spendera en massa tid tillsammans med Kim. Det kan vi behöva. När jag tänker efter så har vi nog aldrig gjort något bara han och jag. Men det ska bli mysigt.
Ska ta tillvara på varje minut med honom <3

Nu ska jag vandra en trappa ner och göra lite nytta innan Leo vaknar upp från sin förmiddagsvila.


Morgonpigg

Nje, det kan man väl inte direkt säga att jag är.
Plutten väckte mej kl 5 i morse och ville ha mat. Han hade svårt att somna om och när en timma gått dvs när klockan närmade sig 6 så var jag klarvaken, gick upp med Kim och drack kaffe med honom innan han for iväg till jobbet. Så här sitter jag nu, har vart uppe sen klockan 5 i morse. Iofs så hade jag ställt larmet på 7 så det var egentligen ingen idé att lägga sej igen. Man blir fan bara tröttare utav det, eller jag blir det iaf. Sen vet man ju aldrig när Lucas vaknar heller så det är lika bra att gå upp i tid.

Om vädret håller i sej och inte blir sämre ska jag nog åka in till stan idag. Känns som att det är 100 år sen jag var inne i stan. I eftermiddag ska vi åka hem till Jesse. Ska mysa lite med hennes nyfödda Tindra =)

Ne nu ska jag göra annat. Dricka kaffe och sånt trevligt.
Kanske slå en pling till systeryster om hon är vaken.

Soffpotatis




Snart så ska jag bänka mej i soffan och sitta där hela kvällen lång. Massa bra som kommer på tv ikväll ju.

För övrigt har det vart en bra dag. Lugnt och skönt har det varit, mot vad det ibland brukar =P
Operation städning, tvättning och plock på rummet får det bli imån. Wiieh, det ser jag fram emot.

Ne nu blir det till att gosa ner sej i soffan och vräka i sej massa godis.
Ha en underbart bra och trevlig kväll!









Tjing!


Sökes

Har ett bombnedslag till sovrum som verkligen behövs städas. Bara en massa kläder överallt. Jag bara skjuter det framför mej hela tiden, plockar lite då och då och tänker att jag kan fixa resten en annan dag. Lat och seg är jag. Fy skäms!
Nu kom jag på vad det är jag söker, en personlig "hänga.upp.kläderna.efter.den.otroligt.lata.och.bekväma.miss.jessica.som.aldrig.kan plocka.upp.efter.sig"
Någon frivillig som vill ställa upp?! Nje, trodde inte det heller.

Så nu när Leo sover gott och Lucas leker på sitt rum ska jag faktiskt masa mej in till sovrummet och göra lite nytta. För jag kan faktiskt göra nytta när jag lägger den sidan till (=

Gott och blandat

Tiden springer iväg så sjukt fort. Leo är nu 1 månad. Känns som man inte hänger med riktigt i svängarna. En månad redan. Stora killen men ändå såå liten såå liten =) Nu ser man verkligen hur stor Lucas är. Fast han kommer alltid att vara min lilla kille =)
Min lilla rastlösa kille ska snart få börja på dagis efter ett lååångt uppehåll. Han slutade på sitt gamla dagis i mitten av maj, så under tiden framtills nu kan man ju säga att han har haft high life! Men det ska bli kul för honom att få nya vänner  och få vara på dagis några timmar om dagen igen =)

Snart åker vi till Prag. Nästa fredag närmare bestämt. Kims jobb firar 20 år så alla på hans jobb ska åka också, och med sej har dom sina respektive. Så 16 pers blir vi totalt tror jag Kim sa. Har aldrig åkt iväg på en weekend innan, så detta ska bli en upplevelse. Jag ska ha min kamera framme hela tiden och ta så mycket kort jag kan. Kim kommer nog tycka att jag är pinsam xD haha.

Ne nu ska jag göra annat. Kolla tunt lite på nätet, dricka kaffe och ta det lugnt innan kidsen vaknar här.

Får väl se om jag blir flitigare på att uppdatera min blogg nu.
Hah, det återstår ju att se.